Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1871915 alkalommal)

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Re:Filmek, zenék
« Válasz #4035 Dátum: 2008. Július 06., 19:20:08 »
Idézetet írta: Taiy
SziasztoK!

Nekem is van egy C64-esem, de sajnos valamiért nemtudom rárakni a TV-mre.
Miért?
Petig mindent a leírtak szerint csinálok...

Most nem bántásból, de ha te sem tudod, hogy mi a baja, akkor mi honnan tudnánk?

Főleg hogy azt le se írtad hogy mi a probléma konkrétan.

Nem elérhető madcows

• Donald kacsa
  • *
    • http://www.vazzeg.blogspot.com
« Válasz #4034 Dátum: 2008. Július 06., 11:57:46 »
Na,mar kijott a Batman:Gotham Knight szinkronnal dvd-n,en mar le is toltottem,kar,h a korrekt dvd verziora a Dark Knight-nal a megjelenes utan legalabb 2 honappal jov :(
See, to them, you're just a freak... like me!

Let's put a smile on that face!

Nem elérhető Taiy

• Asterix
  • **
    • http://www.kep.tar.hu/taiy
« Válasz #4033 Dátum: 2008. Július 05., 20:14:53 »
SziasztoK!

Nekem is van egy C64-esem, de sajnos valamiért nemtudom rárakni a TV-mre.
Miért?
Petig mindent a leírtak szerint csinálok...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4032 Dátum: 2008. Július 05., 19:13:08 »
Szerintem annyira nem lineáris a játékmenet, mert a bolygók felkeresésének sorrendje és a jó/rossz út közötti különbség eléggé elkülönül egymástól (az utolsó bolygón iszonyat más a sztori, ha a sötét oldalt választja a játékos).
A második részben a legfőbb újdonság, hogy szinte minden fegyvert szét lehet tápolni, az összes készség roppant fontossá válik, két szett fegyver között lehet váltogatni (többnyire közelharc/távolsági v. normál/anti-droid), szóval nagy átlagban az irányítás és a harcrendszer is sokat finomodik, vmennyire kiegyensúlyozottabb lesz. A sztori viszont sokkal jobban ráerőltet egy útra (az első bolygón döntened kell, hogy jó vagy rossz legyél, és bármelyiket választod, azzal meghatározod az összes többi ehhez kapcsolódó eseményt, bármilyen legyen a jellemed), ráadásul szerintem sok ehlyen elég pocsék is a történet, a szereplőknél meg nagyon látszik, hogy nem a Bioware készítette... HK-47 az első rész legeredetibb karaktere, már csak a szövege miatt is érdemes kicsit bevenni a partiba, a második részben meg olyan nulladimenziós és érdektelen, hogy csak na. De a közel tucatnyi NPC közül is olyan 4-5-nek van vmi komolyabb jelleme, de azok is inkább idegesítőek (ráadásul míg az első részben a női főszereplő egy 19 éves csini jedilány, itt jórészt egy sokszáz éves vak, félkezű banyát kell cipelni, de Carth, a férfi főszereplő helyét is egy nyavalygó tolvaj veszi át, akiről aztán kiderül, hogy egy komplett elmebeteg pszichopata... és ezek a legkidolgozottabbak). A második részt én csak azért veszem néha-néha elő, mert élvezetes a harcrendszere, egyébként inkább idegesítő (az első rész élvezetes minijátékai itt pont feleannyit kerülnek elő, és sokkal unalmasabbak lettek).

Mod inkább csak játéknehezítő van, meg pár karaktermodell. Olyan überjó, mint a BGII-höz vagy az NWN-hez, nincs nagyon.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
    • HálóZsák
« Válasz #4031 Dátum: 2008. Július 05., 17:29:06 »
Idézetet írta: talgaby
A KotOR nagyon jó játék, csak túl könnyű. Érdemes a nehezítő modokat leszedni hozzá, különben akár szólóban is végig lehet tolni, egy-két boss kivételével csak ágyútöltelékkel van tele.
Hát, nagyon jónak nem mondanám a csőszerű játékmenet és a szabadság hiánya miatt, de azért tényleg egész jó, a harcrendszert, a hangulatot és a párbeszédeket jól eltalálták. Mivel te biztos jobban értesz hozzá, a modkészítő közösség milyen? A Morrowindnél (és az Oblivionnál) megszoktam, hogy kiváló modokat készítenek, próbáltam a KotOR-hoz is keresni párat. Amit találtam, az siralmas. Egytől egyig mind pocsék volt, már annak is örülök, ha attól a pár screenshottól nem lesznek rémálmaim. Remélem, csak rossz helyeken keresgéltem.

szerk.: Ja, és még valami. A KotOR 2 harcrendszere, kezelőfelülete, játékrendszere miben különbözik az 1-től?
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 05., 17:53:45 írta zozi56 »
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4030 Dátum: 2008. Július 05., 15:45:32 »
Hát, te tudod, de én szeretem, ha kicsit fel van optituningolva. Olyan, mintha egy überSNESen nyomnám.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #4029 Dátum: 2008. Július 05., 15:12:43 »
Az első C64-esem bedöglött. Akkor Vice-oztam, és néhány éve vettem 2000-ért egy másik C64-est. Nekem kell a vas. Hülye vagyok, tudom, de ez van.
Én az FFIV-et nyomom Zsnes-ben, de minden grafikai tuningot kikapcsolva. Én pont hogy recésen szeretem. Ettől sprite a sprite. Amikor megveszem az első HD tévémet, valszeg az első dolgok között lesz, hogy rádugom a C64-esemet (vagy a SNES-t, ha szerzek egyet), és akkora öklömnyi pixelekkel fogom tolni az Impossible Mission-t, hogy bármelyik tinédzser sikítva fikázná, hogy ez "Milyenszarmár!". Nekem így tetszik.

Nem elérhető Taiy

• Asterix
  • **
« Válasz #4028 Dátum: 2008. Július 05., 15:11:38 »
Idézetet írta: Schmatzy
No offense, de minek? legalább 28 verziót csináltak már belőle, a lokalizált változatokról nem is beszélve.

Azért, mert ez az eddigi legjobb verzió...
Egy régebbi programm továbbfejlesztésén dolgozunk, ami mindenhol hatalmas sikernek örvendett.. Alatti Vágó István beszólások és szövegek vannak. Egyszóval ötletes..

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4027 Dátum: 2008. Július 05., 13:58:38 »
Rpg-kből BGII (egy egyedi modkoktéllal), Deus Ex első része, Fallout 2 (tudom, hogy egyngébbnek mondják az elsőnél, de nekemaz első nem tetszett) és a KotOR 1.
zozi: Hidd el, az NWN-ben az a legfrusztrálóbb, hogy nem lehet irámyítani a többi csapattagot. Ha az ember egyedül megy, háromszor akkora esélye van a győzelemre, mint társakkal - szó szerint... elsőre nem tudtam végigvinni, ami példa nélküli eset... másodszorra szólóban indultam, és teljesen sián ment, sőt, egy idő után nehézségi szintet kellett emelnem. Egyedül a második kiegészítőben érnek vmit a társak, mert ott egyrészt végre lehet az inventory-t váltogatni, másrészt végre hallgatnak a parancsokra...
A KotOR nagyon jó játék, csak túl könnyű. Érdemes a nehezítő modokat leszedni hozzá, különben akár szólóban is végig lehet tolni, egy-két boss kivételével csak ágyútöltelékkel van tele (ezért szeretem a BGII-t... ott néha egy térképen belül 3-4 taktikával kell számolni, olyan ellenségekkel van tele).

Schmatzy: mondjuk SNES-t szerintem már jobb emulátorral tolni, pláne, ha beszerzel egy PC-re csatakoztatható irányítót hozzá (ha turbó gombos, még pláne gyönyör). ROM van dögivel (még az elvileg tiltottak is), és az emuk grafikai funkcióival iszonyat gyönyörű képet lehet varázsolni nagy felbontásban is (én 1024-ben tolom időnként az FF VI-ot, teljes képernyőn, és nem recés).
Bár ettől függetlenül időnként átkozom a hülye fejem, hogy eladtam a SNES-emet. Azt hittem, itt a PC, nem lesz rá többé szükség.

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #4026 Dátum: 2008. Július 05., 13:21:25 »
Nekem a Diablo 3-ban a grafikája nem tetszik, de nagyon. Ennek két oka van:
1. Erősen retro emberke vagyok, én a sprite grafikáért élek-halok, nem véletlenül buzultam most bele a SNES-be, és valamikor a közeljövőben szeretnék is egyet beszerezni a Vaterán. A Civ4 3D grafikája se tetszik, a Civ3-é királyabb volt.
2. Hardverben is retro vagyok, és a GF5600-asom már a Half-Life 2-őt is döcögve vitte, a maiaktól meg szerintem maga alá trottyantana. Bár lehet, hogy a Red Alert 3 miatt gépet fogok frissíteni (újabb 3D-be oltott folytatás... )
Ezen kívül nem értek egyet azzal, hogy a Diablo 3 teasere lenne a legdögösebb. Szerintem a Starcraft 2 teasere sokkal durvább volt, én azt tartom etalonnak. Hozzátéve, hogy a Starcraft első részét se játszottam végig, mert a gép Easy-n is pikpakk elkeni a szájamat, így a második részt nem is fogom kipróbálni.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4025 Dátum: 2008. Július 05., 13:06:08 »
Idézet
Nos én szeretem az rpg-ket, asztali és pc-s  verziókat egyaránt. Mivel, gondolom a PC-sekre gondoltál így csak  azokra koncentrálnék:
Nem feltétlenül csak a PC-sekre gondoltam. Bár én csak azokkal szoktam játszani, legalább névről ismerem az asztaliak többéségét is. Szeretnék én pnp rpg-kkel is játszani, de sajnos így nyáron nincs meg hozzá a társaság (ilyenkor vidéken vagyok), az év többi részében meg annyira elfoglalt vagyok, hogy enni és aludni sincs időm.

A BG-ről eddig csupa jót hallottam, az az egyetlen bajom vele, hogy nem egyetlen szereplőt kell irányítani benne, valahogy mindig ódzkodtam egy egész party irányításától. Az IWD ugyanezen okból nem jött be, a NwN-re meg már nem emlékszem, milyen volt, azt régen próbáltam (de ha jól emlékszem, ott is ugyanez volt az ok).

Nekem egyértelműen a Morrowind a kedvencem, az valami fantasztikus játék.  Nagyon sok időt töltöttem már el vele, mégis mindig indítok új karaktereket. Nem olyan rég készült el a magyarítása, nem semmi meló volt. Állítólag két és félszer annyi szöveg van a játékban, mint a Háború és békében.
Mostanában a KotOR-t próbálgatom (eddig ez az egyetlen kivétel, ahol egész jól viselem a partyt), még kérdéses, hogy a túlzott linearitása miatt újra fogom-e majd játszani más karakterekkel.
És persze játszanék a Mount&Blade nevű 150 megás csodával (nem ironikus értelemben), de az nagyon rosszul fut Ubuntun.

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4024 Dátum: 2008. Július 05., 12:22:50 »
Idézetet írta: zozi56
Tényleg, ha már így szóba jött a Diablo mellett, szeretitek az rpg-ket? Mik a kedvenceitek?

Nos én szeretem az rpg-ket, asztali és pc-s verziókat egyaránt. Mivel, gondolom a PC-sekre gondoltál így csak azokra koncentrálnék:

A személyes kedvenceim a Bioware és a Black Isle fejlesztette Forgotten Realms-es progik, azaz a Baldur's Gate I-II és az Ice Wind Dale I-II...

Ezek baromi jók, minden van benne ami kellhet egy ilyenbe: Gyilkolászás, beszélgetés, rejtvényfejtés. Egyszrűen remekül vannak összerakva. Bár azért a programnak is akadnak hülye húzásai. Mikor ehagytam egy küldetés tárgyat, az nagy szívás volt. Nem vettem észre, hogy nincs hely a karakternél, és ott maradt. Mire visszafordultam a szomszédos terepről érte, addigra már eltűnt. (Ez az IWD I. végén volt, az utolsó kulccsal jártam így a portálhoz, amin keresztül a főellenségem elé járulhattam volna... )

Ezen kívül még a Never Winter Nightsra is azt mondom, hogy tűrhető, de az nem tartozik annyira a kedvenceim közé.

Apropó! Ha van itt egy-két rpg barát esetleg összehozhatnánk egyszer egy netes IWD vagy BG esetleg egy NWN partit. Én szívesen játszom "élő" személyekkel is...
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 05., 12:23:56 írta Aldarion »
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4023 Dátum: 2008. Július 05., 11:05:32 »
Egyelőre még kétséges, hogy lesz-e folytatás, mivel az amerikai adatok szerint ez a Hulk film sem szerepelt jól. Per pillanat ott tart, hogy éppen visszahozta a gyártási költséget (a külföldi bevételeket még nem számolták hozzá, de általában az amerikaiakat az érdekli a legkevésbé). Persze majd még a DVD eladások biztosan komolyan megdobják a filmet, de ez akkor is szerény a Vasember bombasztikus sikere után. Bár pár honlapon már lehetett olvasni, hogy még két részt terveznek a Hulkhoz, csakhogy ezt még hivatalosan nem erősítették meg sehol sem, annak ellenére, hogy a Marvel mondta, hogy nem szeretné veszni hagyni a Hulk filmet. Szóval könnyen lehet, hogy a folytatást törölni fogják majd, és legközelebb majd csak a Bosszú Angyalai filmben látjuk viszont a zöld óriást.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 05., 11:06:02 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4022 Dátum: 2008. Július 05., 10:57:38 »
Jaja Farek, amikor elkezdett dagadni Mr. Blue feje, akkor jöttem rá, hogy ez lesz az a nagyfejű, zöld  pasas, akiről egyszer már láttam egy képet.    
 Kösz Sepi az infót, kiváncsi vagyok, hogy a doki át fog-e változni majd a folytatásban.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4021 Dátum: 2008. Július 05., 09:35:56 »
Idézetet írta: Aldarion
A küldetések is rohadtul változatosak:
Egyetértek. De az MMO-kban még súlyosabb a helyzet. Nem túlzás, az MMO-k döntő többségében szinte kivétel nélkül az alábbi két küldetéstípus szerepel:
  • Ölj meg 10 A, 20 B, 15 C szörnyet.
  • Gyűjts össze 30 E-t a D szörny dropjából.
Idézet
Illetve az is "nagyon" feldobja az embert, hogy az ellenfelek szakaszonként ugyanolyanok, csak más a színük, és erősebbek. Roppant frappáns szerintem.
Igen, ez a másik kedvencem. Az még jobb, mikor a külsejükön is lusták változtatni, és csak a nevük meg a statjaik térnek el.

Idézet
Én nem hinném, hogy egy MMO felvezetés lenne a Diablo 3. Nem, hisz ez eleve "szerepjáték alapokon" nyugszik, nem kellene felvezető még előtte, hanem lehetne közvetlenül a második részre ráépíteni az MMO-t. és nem biztos hogy megéri nekik kockáztatni a dolgot, úgy mint a wow-nál. Én nagy WarCraft-fan vagyok, de mégsem wow-ozok, mert a zseben nem bírná hosszútávon az alapjáték és a feltöltő kártya vásárolgatását...
Nem történeti szempontból gondoltam a felvezetőt, hanem üzletileg. De lehet, hogy neked van igazad, én annyira nem vagyok otthon a témában. Mindenesetre több interjúban is olvastam, hogy a harmadik rész külsejét igyekeztek a WoW-játékosok ízléséhez igazítani. Gondolom, a pénz lehet a háttérben, és nem az egyszeri játékeladásra gondolok.

Tényleg, ha már így szóba jött a Diablo mellett, szeretitek az rpg-ket? Mik a kedvenceitek?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4020 Dátum: 2008. Július 05., 08:30:10 »
Idézetet írta: Farek
Ó, igen, azt én is nagyon hiányoltam. Rohadjanak meg. Mindegy, majd a rendezői változatban
Ahogy olvasni lehetett, elég sok dolgot kivágtak végül a mozikba kerülő kópiából, de a DVD változatban benne lesz minden. Ha minden igaz, majd egy bővebb jelenet lesz Nick Furyval is.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4019 Dátum: 2008. Július 05., 08:27:32 »
Igaz, de szerencsére nagyon kevés - és alultájékozott - ember hívja a Diablót "rpg"-nek. Nem baj, most majd biztos 3D-ben, DirectX 10-es effektekkel lehet irtani a tömegeket.
Vagy az lesz, mint  akettőnél, és 3D-ban, DirectX 8-as effektekkel, max. 1024-ben (patch-csel csak persze) lehet irtani az ellent, de ahhoz is kell egy 64 bites proci és egy 20. generációs videókártya...

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4018 Dátum: 2008. Július 05., 08:22:19 »
Idézetet írta: zozi56
Én szinte biztos, hogy kihagyom, a H&S nem az én műfajom.

Igen, tökéletesen értem mire gondolsz. Én szeretem az rpg műfajt, de a Diabló sorozat sosem tudott egy óránál tovább gép előtt tartani. Elnézést kérek mindenkitől, akit most megsértek, de nem sok értelmét látom annak, hogy szerepjáték alapokra épít egy akciójátékhoz illő ötletet. A küldetések is rohadtul változatosak:
1., Tisztíts meg egy barlangot => ölj meg mindenkit.
2., Keress meg egy könyvet => közben ölj meg mindenkit.
3., A lefordított könyvben szereplő minta szerint előbb keress meg, majd érintsd meg adott sorrendben a rúnaköveket => közben ölj meg mindenkit.

Illetve az is "nagyon" feldobja az embert, hogy az ellenfelek szakaszonként ugyanolyanok, csak más a színük, és erősebbek. Roppant frappáns szerintem.

Én nem hinném, hogy egy MMO felvezetés lenne a Diablo 3. Nem, hisz ez eleve "szerepjáték alapokon" nyugszik, nem kellene felvezető még előtte, hanem lehetne közvetlenül a második részre ráépíteni az MMO-t. Ráadásul ilyen alapokon én meg attól kezdhetek parázni, hogy a StarCraft 2 is MMO felvezetés. Nem hinném. Szerintem a Blizzardnak van egy fix bevétele az ilyen egyszer kiadott folytatásokból, és nem biztos hogy megéri nekik kockáztatni a dolgot, úgy mint a wow-nál. Én nagy WarCraft-fan vagyok, de mégsem wow-ozok, mert a zseben nem bírná hosszútávon az alapjáték és a feltöltő kártya vásárolgatását...
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 05., 08:22:37 írta Aldarion »

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4017 Dátum: 2008. Július 05., 00:02:00 »
Idézetet írta: galamb
Azt mondjuk nem vágom, hogy Betty pasija akart Sámson doki lenni, mert mintha nem mondták volna ki a nevét a filmben (gondolom kiderült volna, ha nem vágják ki a sakkozós jelenetet, amit az előzetesben még előszeretettel mutogattak, az ilyet de rühellem  ). Szóval tudja valaki?
Ó, igen, azt én is nagyon hiányoltam. Rohadjanak meg. Mindegy, majd a rendezői változatban

Egyébként meg, ha nem egy haverommal nézem, nem jöttem volna rá magamtól, hogy Mr. Blue, vagyis Dr. Sterns a lehetséges folytatást rejti magában, mint a Vezető (Leader). Ebből is látszik, hogy nem vagyok igazán otthon Hulk világában.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4016 Dátum: 2008. Július 04., 22:42:53 »
Én úgy gondolom, az a legvalószínűbb, hogy ez a játék csak egy közelgő MMO felvezetése, mint anno a Warcraft 3 volt. Volt szerencsém végigolvasni rengeteg (több 100) hozzászólást a témában egy másik fórumon régi fanoktól, a döntő többség nincs elájulva a sterilizált világtól és a WoW-osítás ötletétől.
Én szinte biztos, hogy kihagyom, a H&S nem az én műfajom.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4015 Dátum: 2008. Július 04., 22:37:07 »
Nem tudom, hogy hallottatok-e már róla, de a napokban a Blizzard hivatalosan is bejelentette az új nagy projektet, ami nem a World of WarCraft újabb kiegészítése, hanem egy sokak által régóta várt folytatás (Noha én nem vagyok közöttük...).

Tehát hölgyeim és uraim és egyéb, vérre szomjazó állatfajták:
A Blizzardos gyerekek nekizuhantak a Diablo 3 fejlesztésének.

Akit érdekel, ajánlom a figyelmébe a Blizzard hivatalos honlapját: Blizzard honlap

Érdemes megnézni, már a főoldal is Diablósodott. A felpakolt holmik között megtalálható egy-két játszható karakter ismertetése, valamint ellenfél ismertetők. Felkerült az opening teaser (No az még szerintem is baromi jó) illetve egy videó a játékmenetről.

Mindenkinek jó nyáladzást kívánok...  
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 05., 08:08:01 írta Aldarion »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4014 Dátum: 2008. Július 04., 20:46:56 »
Igen, az Dr Samson volt.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4013 Dátum: 2008. Július 04., 19:32:16 »
Na tegnap sikerült végre megnéznem  moziban a Hulkot, egyedül voltam a teremben, érdekes volt, mintha a sajátom lett volna.  
 A film nekem végül is tetszett, mivel nem vagyok Hulk szakértő, ezért nem vettem észre a nagyobb hiányosságokat, könnyű kikapcsolódásnak pont megfelelt. Viszont a szinkron, főleg a "Hulk zöld ököl", vagy mi elég gáz volt, a pozitívum talán egyedül annyi, hogy Tony hangját nem csereléték le.
 Azt mondjuk nem vágom, hogy Betty pasija akart Sámson doki lenni, mert mintha nem mondták volna ki a nevét a filmben (gondolom kiderült volna, ha nem vágják ki a sakkozós jelenetet, amit az előzetesben még előszeretettel mutogattak, az ilyet de rühellem  ). Szóval tudja valaki?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #4012 Dátum: 2008. Július 03., 20:05:34 »
No offense, de minek? legalább 28 verziót csináltak már belőle, a lokalizált változatokról nem is beszélve.

Nem elérhető Taiy

• Asterix
  • **
« Válasz #4011 Dátum: 2008. Július 03., 19:19:00 »
Sziasztok!

A Legyen Ön Is Milliomos nevű közismert és közkedvelt TV sorozat számítógépes adaptációjának továbbfejlesztésén dolgozom.

Keresek programozni tudó, vállalkozó szellemű embereket..

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4010 Dátum: 2008. Július 03., 17:51:46 »
MegaUploadhoz én mondjuk erősen javaslom inkább a MegaUpload SX nevű Tűzróka-kiegészítőt. Ha a kettes alá telepíted, a hármas pampog ugyan, hogy nem kompatibilis, de ha a kettesen használtad és letöltöttél vele vmit, vmiért  ahármasra is megjegyzi ezt, és simán tölthetsz, amennyit csak akarsz. Ugyanaz, mint a toolbar, csak nem b*a szét a böngészőt.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4009 Dátum: 2008. Július 03., 17:44:09 »
Utánanéztem. Általában olyan embereknek jött elő, akik Firefox 2.0.0.15-öt használnak. Ha nincs ellene valamilyen nyomós érved, akkor javasolom a Firefox 3 telepítését, azzal nem akad össze. Ha ezt nem szeretnéd, akkor ha épp nem akarsz MegaUploadról tölteni, akkor tiltsd le a kiegészítőt a menüben, letöltés előtt pedig engedélyezd. De szerintem hamarosan jön egy újabb frissítés a Firefox 2-höz, ami majd megoldja a problémát.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4008 Dátum: 2008. Július 03., 14:11:14 »
Ha hazaértem, utánanézek, mit lehetne vele kezdeni.

(Igen, most vannak ékezeteim, végre bejutottam abba a gépterembe, amelyikbe akartam.)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4007 Dátum: 2008. Július 03., 13:23:56 »
De van... A francba, szóval az okozza. Nem lehet ezt valahogy kikerülni?

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4006 Dátum: 2008. Július 03., 12:58:34 »
Nincs neked egesz veletlenul   Megaupload Toolbarod? Ugyanis az okozza.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Július 03., 13:16:02 írta zozi56 »