Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1885170 alkalommal)

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #3735 Dátum: 2008. Február 22., 11:37:53 »
Az a kisebbik gond, hogy ő csinálja, az igazi tragédia az, hogy egyáltalán meg merik filmesíteni az Akirát. Holywoodtól úgyis csak egy ócska akció-sci-fire futja a témából
Mi lesz a következő? A GITS? Nagyon reméllem hogy azt már nem merik meglépi...
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 22., 11:38:24 írta Gabe »

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #3734 Dátum: 2008. Február 22., 11:16:13 »
Mit nagyon jó? Óriási! Szinkronosan is csúcs az a film, de eredetiben meg egyszerűen zseniális!
Egyébként a Téglában is nagyon jól alakított, és igazából az ifjúkori szerepein kívül nem tudnék rá rosszat mondani... Aki követi a filmjeit az tudja, hogy rég kinőtte a kisfiús-szívtiprós Leo-t.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3733 Dátum: 2008. Február 22., 10:39:27 »
Például a Kapj el, ha tudsz című filmben is nagyon jó volt.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3732 Dátum: 2008. Február 22., 10:29:16 »
Azért őmiatta ne írd le, az egyik legtehetségesebb színész a tengerentúlon, csak egyszer nagyon elszúrta a karrierjét a nyálas szépfiú-imidzzsel.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3731 Dátum: 2008. Február 21., 23:18:22 »
istenem, ezt miért kell megfilmesíteni? És miért pont ő csinálja?  http://www.sg.hu/cikkek/58358  

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3730 Dátum: 2008. Február 19., 18:00:07 »
Ezt nem tudtam, mi a gondod vele? Nekem csak annyi, hogy kezdik már kicsit Rambó, Terminator  és Connor Macleod szerelemgyerekének kezelni.

Na egy kicsit más téma: régi videó, de én most találtam, szerintem nagyon kemény: lego Rammstein Még Vader Nagyúr is ott volt a bulin!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3729 Dátum: 2008. Február 17., 21:37:42 »
  Fúj de utálom Rozsomákot, de hátha ti nem: film

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3728 Dátum: 2008. Február 17., 19:53:08 »
Igen, az az überpatch-csel együtt van (vmi 10 oldalas hibajavítás és kiegyensólyozás, az egyik legbrutálisabb, amit vha láttam...). A szabályrendszer tényleg D&D 3rd Edition (vagyis a 3. kiadás), emiatt az elején nehéz megszokni, de elég értelmes és nagy szabadságot ad... bár sajna a játék szerkezetéből adódóan mindig a vége nálam egy elf mágus/tolvaj volt (75/25%-os arányban). A segítők meg nyugi, sokkal értelmesebbek a kiegészítőkben, még a szintfejlődésüket is be lehet folyásolni. (Meg kicsit babrálni a felszerelésüket, aztán meg konkrét utasításrendszer szerint befolyásolni őket.) Én se szerettem sokáig a játékot (példaképp: a szintén D&D 3-as Icewind Dale II-t én sokkal jobban tartom az alap NWN-nél, pedig az IWD ugye köztudottan a Baldur's Gate light, sok-sok mészárlással és hiperlineáris sztorival, meg szinte zéró karakterekkel... a második rész mégis a harmadik kiadásnak hála élvezetes lett, pláne egy háromfős bagázzsal, Heart of Winter fokozatban - szörnyek reflexből háromszor annyit sebeznek, a HP-jük 10-szeres lesz, szóval ilyen vicces dolgok... - lehet jókat szenvedni vele).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3727 Dátum: 2008. Február 17., 19:16:53 »
Igen, pontosan erre gondoltam. Semmi változatosság, csak menyj, gyilkolj és fosztogass... A történet még csak-csak oké lett volna de ez a missziószerkezet gázos volt. Pláne hogy nem egy küldetés olyan volt, mint említetted is, hogy keress meg valamit, három ereklyét, hogy be juss például egy sírba (Asszem a Neverwinteri alapítóatya sírjába) és azokat helyezd el egy-egy találomra elhelyezett ládába. Egy ilyen volt asszem a temetőben, egy a csatornában, a harmadik meg már nem rémlik (  ). És akkor kinyílik a sír. Nagyon érdekes, de a tárgyak hol léte iránt egy utalás sincs, nézelődj. én tök véletlenül bukkantam rájuk olyan helyeken, ahol a legkevésbé sem vártam volna. A szerkezet pedig valóban az volt amit mondtál. Hányj kardélre egy rakat (néha újratermelődő) szörnyeteget, és szerezz meg ezt vagy azt a megbízónak.
A karaktervezetés pedig egyenest gázos volt (nem ismerem annyira a D&D szabályrendszert, de ha igaz amit hallottam, ez a 3. kiadáson alapult). A Bárdom, minthogy nem figyeltem a karakter alkotásnál, intelligenciája alacsony lett, így harmadik szintű bárd varázslatokból csak ketőtt tudott megtanulni, negyedik szintűt már egyet sem. Na jó ez az én hibám volt, de az mégis elképesztő volt, hogy fogtam magam, xszedik szint után felvettem a nehézvért viseletet és teljes páncélban +2-es pallossal rohangáltam és írtottam a népet, emellé pedig osztottan druida lettem és a félork harcos mellé megidéztem Gorduin-t (Nem röhög!) a fekete párducot. Alias az eredmény egy Bárd-Lovag-Druida, aki nagyokat üt és írtja az ellent...
Lehet hogy a kiegészítők sztrorija jó, az sokat emelhet a hangulaton. Őszintén szólva azokat is kiakartam próbálni, de nem jutottam hozzá. Összesítettben azonban ezek a hibák azok amik nem igazán tették élvezhetővé számomra a játékot, mert egyfelől a sztori végére mindenhez értő szuperhős lettem, akit alig bírtak legyőzni, valamint egyéb bakik, mint például hogy a társamat abszolúte nem tudtam befolyásolni (kiadtam neki az engem védj ukázt és berzerkerként rontott neki az ellenfélnek, aki még látóhatáron belül se volt - elvileg ez arra hivatott funkció volt, hogy azokkal küzd, kik rámtámadnak) Összesítettben elég érdekessé tették a dolgot. Ez a játék szerintem egy Diabló-klón Forgotten Realms köntösbe bújtatva. Ez az elképzelés akkor nyert bizonyítást, mikor többször említett ismerősöm, akinek kölcsönadtam oda jött hozzám e szavakkal: "Kis híján rábírtál hogy négykézlább másszak mint egy állat!"... Na igen, kinek a pap, kinek a papné. Én inkább az intellektuálisabb szálakat kedvelem, ő inkább a vérgőzöset...
Minden esetre gondolkodtam, hogy esetleg adok még egy esélyt a proginak, így az ajánlásoddal már tényleg megteszem, és beruházok a Diamond editionra. Tartalmazza minden kiegészítőjét és állítólag sok hibát orvosoltak benne...
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3726 Dátum: 2008. Február 17., 16:08:34 »
Az alap NWN az, azt én se szerettem, mert gyakorlatilag az összes fejezet ugyanaz volt: menj el 3-4 irányba, verj rommá mindenkit, majd gyűjts be 3-4 történetileg fontos tárgyat és azt vidd vissza valakinek (ez a sok tízezer éves mágikus ősi nagyerejű kőtáblákkal volt röhejes, amik gyakorlatilag az eltel eónok során kemény kétnapi járóföldön belüli területen voltak megtalálhatóak). A mellékküldetések meg annyiból álltak, hogy gyűjtsb be 2-5 tárgyat, amik különböző irányokban vannak és mindegyik megszerzéséhez tökugyanazt kell tenned. Ráadásul az idiótán beállított tapasztalatszerzési rendszer miatt már a harmadától csak minimális xp-t lehetett kapni a legbrutálabb ellenfelekért is, a társak meg legfeljebb plusz célpontnak voltak jók.
Szerencsére a kiegészítőkkel más a helyzet. Totál új története kezdenek el, és ki vannak egyensúlyozva. A történetük sajna nagyon lineáris, de külön-külön izgalmasabb és cselekményesebb, mint az alapjáték. Ráadásul a társakat is lehet egész értelmesen befolyásolni. Én azt mondom, tegyél egy próbát a Shadows of Undertide+Hordes of Underdark kombóval, mert úgyis egymásra épülnek (a HoU erősen javasolja is a SoU-karakter importálását), at hozza vmennyire a régi Bioware-érzést.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3725 Dátum: 2008. Február 17., 14:03:09 »
 Igen. Jól tutod, de a Dark Alliance végül a Baldur's Gate: Dark Alliance (mit ne mondjak igen csalogató) címen jelent meg és igen, csak konzolra. Még nem próbáltam ki, de azt mondják a fejlesztők hivatalosan BG3 és BG4 címen hivatkoznak rájuk, bár abszolúte semmi köze nincs a klasszikus Baldur's Gate istengyermek sztorijához.
Szerintem a legsajnálatosabb a dologban, az az hogy valóban közelebb áll a Diablóhoz, mint a BG-hez, ráadásul kivitelezés alapján a Neverwinter Nightsra emlékeztet, ami, szerintem ugyancsak nem tartozik a legsikerültebb ilyen progik közé, bármit is mondjanak a rajongói. Mindenkitől elnézést, de a NWN, bár végigjátszottam, szerintem borzalmas.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3724 Dátum: 2008. Február 17., 13:17:08 »
??  Még csak tervbe sincs tudtommal véve a harmadik rész, konzolra jelent meg a Dark Alliance 1-2, de annak csak annyi köze volt hozzá, hogy szintén a Forgoten realms adta a hátterét, egyébként egy Diablo-klón volt.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3723 Dátum: 2008. Február 17., 12:14:30 »
Köszi talgaby!

Amint lesz egy kis szabadidőm végignézem ezeket, bár most is bele-bele pillantottam a tartalomba. Tényleg jó dolgokat láttam, úgyhogy azt hiszem még ma fejest ugrok bele...

Tényleg, te ismered a 3. és a 4. részeket? Nekem most passzolták ide, csak van egy borzalmasan idegesítő szépséghibája a dolognak...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3722 Dátum: 2008. Február 17., 11:11:08 »
Az irányítás tényleg rémálom tud lenni, anno az első résznél piszokul megszenvedtem vele. És nem könnyű egy nagyobb csatát végigkommandírozni, pláne ha kellenek bele varázslók is.

A küldetések mondjuk szerintem nem fokozódnak annyira, leglaábbis csináltam már azt, hogy összelopkodtam gyorsan a SoA-ban 10e aranyat és +1/+2-es fegyverekkel felszerelkezve, 8-10. szinten ugrottam el Imoenért... meg lehet csinálni, annyival sokkal nem nehezebb. A második fejezet küldetéseinél is igazság szerint mindegy, hogy áll neki az ember, a két sárkánynál direkt meg van oldva, hogy csak később keljen szembenézni velük. (Bár ha az ember tolvaj karakterrel megy, pofonegyszerű kinyírni őket...)
Igen, a hidas küldetés... igazság szerint azt is meg lehet csinálni ész nélkül. Csak be kell rontani a cserzővargához, megböködni egy karddal, és rögtön elmondja, mi a helyzet. Persze jobb érzés teljesen felderíteni az esetet, már csak a nagyobb tapasztalat miatt is (bár őszintén szólva a játékegyensúly miatt néha a ShadowKeeperrel inkább el-elszoktam venni mindenkitől párszázezer XP-t, ha meg szóló karakterrel induolok, direkt lecsökkentem a kapott tapasztalatot a tizedére... egyszerűen túl könnyű néha, vagy legalábbis már nekem az ennyi tapasztalattal a játékban).

Nos, ha ennyire érdekesnek tűnik, akkor itt az a három link, ahonnan minden értelmes és stabil modot be lehet szerezni:
WeiDu-modok A WeiDu-ra épül a modok 99%-a, így itt kell kezdeni, le kell tölteni az oldal alján lévő keretprogit (nem isntallál semmit és csak 2 mega), hogy biztos a legújabb installer legyen fenn. Aztán itt vannak a legnépszerűbb modok is, és még mindig jelennek meg új verziók.
Pocket Plane Főleg a küldetésekre gyúrtak rá, de a TuTu is itt található a különböző patchekkel együtt.
Gibberling Three Ez meg leginkább új NPC_ket ad, de van pár hasznos kiegyensúlyozó mod is (Oversight).

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3721 Dátum: 2008. Február 17., 10:07:07 »
Idézetet írta: talgaby
Mondjuk a ToB elég erősen a mészárlásra, pontosabban a tömegmészárlásra épül, a sorozat leghosszabb csatája a drow Bhaal-gyermek barlangjában van, akár 500 ellenfelet is le lehet ott mészárolni.
Hát igen. Tény és való elég sok gyilkolni való volt a ToB-ban, nem véletlenül azt a részt ajánlottam is a srácnak (Kicsit hangulatosabbra bővített Diablo), már csak azért is, mert két dolgot szeret: mészárolni és félistent játszani (mármint karakterstatok szempontjából). Mekkora poén hogy itt szó szerint megteheti mindkettőt. De kijelentette, hogy neki baromi bonyolult az irányítás, meg a csapat összhang megteremtésével is gondok vannak a csata során.

Ha kell egyébként, van egy mod, ami siteni szintű tárgyakat rak a játékba, némelyik egyenesen a Diabloból lett koppintva. Én untam, mert nulla kihívássá tettek minden csatát.
Ez érdekesen hangzik. Nem mondom, hogy néha nem éreztem úgy a játék során, hogy ez egy kicsit lehetne könnyebb és mit nem adnék egy jobb felszerelésért, például a sárkányok a finálé körül a BG2-ben...
Bár mikor első játék során, abszolut semmi tapasztalat a BG-vel, belefutottam egy lichbe és csak néztem, amint leirtotta a komplett csapatomat, én meg még menekülni se tutam...  
Viszont alapvetően pont az a lényeg, hogy "fokozatosan" erősödnek a küldetések, tehát ha megfelelő sorrendben halad az ember, akkor elvileg szépen elsajátíthatja a játék fogásait... Mellékesen, én pont azt élveztem benne, amit ominózus sokat emlegetett ismerősöm a leginkább leszólt benne, hogy beszélni kell, mert így diplomatikus úton is meg lehet oldani a dolgokat, nem csak fegyverrel, mint a Diablóban, sőt egyenesen olyan küldetések is vannak, amik csak nyomozással oldahatók meg, például a BG2 Amn hídnegyedében elkövetett gyilkosságok felderítése. Nem túl nehéz, de szerintem az egyik leghangulatosabb mellékküldetés a játék során. Egy kis Poirot hangulat a játékban...

Ó, és még valami... van egy TuTu (igen, hülye név) nevű mod, amivel - ha megvan a Tales of the Sword Coast c. BG1-kiegészítő - össze lehet egyetlen nagy játékká kapcsolni a BG1-TotSC-BGII-ToB-folyamot a BG2 motorjával,
Na ez viszont nagyon érdekesen hangzik, mert nekem meg van a Tales of the Sword Coast, de nem tudok játszani vele, azon egyszerű indoknál fogva, hogy nem megy csak angol nyelvű Windows-zal. Ez rohadtul gáz, de lehet hogy ez a mod kitudja küszöbölni ezt is. Ha igen, akkor az baromi jó lenne. Egyébként nem túl rég (Kb. két hónapja) vettem meg az egész szériát (BG-TotSC-BG2-ToB) mindössze 4000 jó magyar forintért a CD Galaxisnál (Bp. Belváros, Múzeum körút 10. - Ez itt a reklám helye...  ) Egybecsomagolva, azóta se teszem le... Szerintem ennyit megér a gyerekorom egyik legnagyobb játéka.
Red Alert meg Baldur's Gate... Van-e ennél jobb párosítás? Nem tudom...

Egyébként a múltkori Dragonlace-os kérdéseidre itt adnék választ:
1., Igen, Lauranthalasa a teljes neve, és valóban egy n-nel írja a Lauranát, mindössze elgépelésról van szó (valószínűleg a magyar Laurannára asszociáltam reflexből), bár tudom elég gázos, de a fordítás mellett ez akkor nem szút szemet, később meg nem mindenütt vettem észre.
2., A Vigaszi harcosok meg azért nem tettek és nem tehettek semit, mert (bár ezt csak a könyv említi) zsoldosok voltak, akiket lefizetett Verminaard...

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3720 Dátum: 2008. Február 15., 22:17:28 »
Idézetet írta: Predash
Tessék játszani multiban. Ott a Predator az isten, persze ha úgy játszol vele mint egy Predator. Én órákig álltam egy helyben láthatatlanul, és mindenki csak fosott a 3 piros ponttól. Imádom.  

Asszem a következő LAN-partynkon ezt fogjuk játsszani és én Predator leszek. Nem stílusom a sunyulás, de emiatt kivételt teszek. A Predator kampányt amúgy ma végignyomtam. Kicsit hosszabra számítottam.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3719 Dátum: 2008. Február 15., 20:26:55 »
Mondjuk a ToB elég erősen a mészárlásra, pontosabban a tömegmészárlásra épül, a sorozat leghosszabb csatája a drow Bhaal-gyermek barlangjában van, akár 500 ellenfelet is le lehet ott mészárolni (de vmelyik modban van is egy rövid küldetés, aminek az a lényege, hogy kb. 20-300 újratermelődő orkon kell átvegnia magát a bandának, hogy kinyírják a vezért... és ahogy erősödik a csapat, úgy cseréli le a progi az ellenfelek szintjét is elméletileg... kikapcsolódásnak tök jó, mert ott tényleg csak gondolkodás nélkül kell jó sokat mészárolni). Egyébként meg vannak trükkök, hogy csalás nélkül akár egyszerre 200 tápos ellenféllel (konkrétan a temetőbeli Crypt Kinggel) szembe lehet nézni, rá kell küldeni 100 Gate Lichet Athkatla kapunegyedében, aztán csak pisloghat...
Ha kell egyébként, van egy mod, ami siteni szintű tárgyakat rak a játékba, némelyik egyenesen a Diabloból lett koppintva. Én untam, mert nulla kihívássá tettek minden csatát (AC -20-as, 110%-os mindenféle elementális védelmet nyújtó, +10-es mentőjű, mindenki által használható páncélok, +6-os fegyverek, stb. és mindiez a második fejezetben, néha ingyen).
Ja, ha kipróbálod az Ascensiont, akkor kösd fel tényleg a gatyát, mert nekem xp-limit-feloldott, csupa 50-es szintű, kiegyensúlyozott és a legtáposabb alapfegyverekkel felszerelt csapatomat is legkönnyebb fokozaton vagy négyszer kellett fejenként felélesztenem, a főkarakter is csak egy spéci saját varázsrecept (reflex időállj + teleport jó messzire alacsony HP esetén) miatt úszta meg... iszonyat brutális a csata, minden pillanata élvezetes is (de nem lehetetlenül szadista...) Ja, és a nehezítés véget Amelyssan ott immunis minden egyes csalásra, nem lehet a mindenkitkinyíró billentyűkombóval sem megölni.

Ó, és még valami... van egy TuTu (igen, hülye név) nevű mod, amivel - ha megvan a Tales of the Sword Coast c. BG1-kiegészítő - össze lehet egyetlen nagy játékká kapcsolni a BG1-TotSC-BGII-ToB-folyamot a BG2 motorjával, így akár egy szál spéci kasztos karakterrel is végig lehet nyomni importálás nélkül az egész sagat... a cucc mindenki szerint működik, csak nekem nincs meg az a nyavalyás kiegészítő, így nem tudtam telepíteni (ja, és az egész szeretecsomag együtt elvileg vmi 10 gigát tesz ki, szóval a sokéves múltja ellenére nem egy picinyke játékocska úgy... )

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3718 Dátum: 2008. Február 15., 19:38:31 »
Köszi talgaby!

Most épp az elsőrésszel foglalkozom a fordítások mellett, de ezeket le fogom szedni, és kipróbálom. Most már nagyon kíváncsi vagyok. A ToB végén az a nőszemély tényleg szánalmas volt, pedig elvileg egy isten hatalmával támadott rám.
A Flirtpack az biztos jópofa, mert az alapból beletett szövegelések olyan fárasztóak voltak, hogy már-már felhúztam magam egy fára. Egyiket elküldtem, akkor jött a másik. Az ötlet jó lett volna, csak a kivitelezésére nem fordítottak túl nagy gondot.
Hát ezek után kell az az Imoen Romance... Baromi kíváncsivá tettél.
Egyébként azzal egyet értek, hogy nem jók az erős tárgyak. Egyik ismerősöm pont ezzel idegelt fel, hogy mekkora szar a BG(  ), mert nem lehet mészárolni benne. Erre ajánlottam neki a Diablót. Közölte, hogy már megunta... Az a srác legidegesítőbb tulajdonsága, hogy hagyományos asztali szerepjátékot se tud normálisan játszani, mert ha már gondolkodni kell, akkor lefagyott. De ha csatázni kell, akkor ott van a topon. Multkor is elküldtem a fenébe, mert az egyszerű szociális sztoriban (Vampire: The Masquerade) közölte, hogy ő Underworld-özni akar. Aztán meg felháborodott, mikor a tápos ellenfél egy ütésből megölte őt. Pechje volt a dobásnál...  
Az ilyen játékok lényege pont az, hogy a problémamegoldását megtaláld és ne csak az erővel hanem az ésszel is játsz, vagy nem?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3717 Dátum: 2008. Február 15., 11:49:56 »
Aldarion:
Ami szerintem nagyon BGII-mod:
Unfinished Buisness (pár kimaradt kicsi küldetés kerül vissza) Ascension (a ToB utolsó harca lesz értelmes nehézségi szintű... egy igazán méltó küzdelem lesz a legfőbb főellenséghez, nem egy 2 perc alatt lerendezhető, mint eddig), Gibberling Three Tweaks (G3Tweaks, egy rakás hibajavítás), Item Upgrade (kicsit kibővíti a jobbá kalapálható eszközök listáját, bár javarésze így is gyengébb, mint a gyáriak szerencsére) NPCFlirtPack (nem csak dögunalmas csevegés lesz az NPC-s románcokból... azért szerencsére annyira nem lódult meg a fantázia, csak Viconiánál - de ott nagyon ) Refinements (hibajavítások és játékkiegyensúlyozások), The Bigg Tweak Pack (TBTweaks, megkönnyíti az életet, konkrétabban a főkarakter nem nyiffan ki olyasmitől, amitől nem illene) az Imoen Romance (nekem mindig ő volt a kedvenc karakterem, így már alig várom a folytatását ), és ha kellenek új NPC-k, a két legkidolgozottabb az Solauafein (a sötételf, aki segít a föld alatt) és Kelsey (egy sorcerer, saját küldetésekkel és hanggal), meg a SoA idejére Chloe (az Imoen Romance-al együtt roppant aranyos háromszög lehet belőle... kész szappanopera ). Én ezeken kívül kb. még 12-15-öt használok, de ezek azok, amik semmi komolyabb extrát nem adnak még hozzá, de kényelmesebbé és kihívásokkal telibbé teszik a játékot, nekem nagyon jó jöttek a tucatadik végigjátszás után. Ha tényleg érdekelnek, előkaparhatom a honlapokat, kb. hármon ott van az összes fontosabb egybegyűjtve, és még felrakni se nagy kunszt, mert csináltak a játékhoz egy univerzális modinstalláló progit, amivel összeakadás nélkül fel lehet rakni egy rakás mindent.

Troll: Ez marha nagy volt!  A Szezám utca összes része zseniális a maga nemében.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3716 Dátum: 2008. Február 15., 11:24:26 »
Ez hatalmas! Még mindíg ráz a röhögőgörcs...

Néha ezek a bábfilmek jobbak, mint bármi más...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3715 Dátum: 2008. Február 15., 10:54:25 »
Ez nagyon nagy volt.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3714 Dátum: 2008. Február 15., 10:37:46 »
[object width=\"425\" height=\"355\"][param name=\"movie\" value=\"http://www.youtube.com/v/gdAKgJDahzw&rel=1\"][/param][param name=\"wmode\" value=\"transparent\"][/param][embed src=\"http://www.youtube.com/v/gdAKgJDahzw&rel=1\" type=\"application/x-shockwave-flash\" wmode=\"transparent\" width=\"425\" height=\"355\"][/embed][/object]
Életkori sajátosságaimnak megfelelő szörnyszkeccs.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 15., 10:38:42 írta Troll »

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #3713 Dátum: 2008. Február 14., 21:59:51 »
Tessék játszani multiban. Ott a Predator az isten, persze ha úgy játszol vele mint egy Predator. Én órákig álltam egy helyben láthatatlanul, és mindenki csak fosott a 3 piros ponttól. Imádom.  

Katt a képre!

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3712 Dátum: 2008. Február 14., 21:17:51 »
Ha már "retrozunk"....

Végre sikerült beszereznem az AVP 2 játékot. Mit ne mondjak, amilyen baromság a film, olyan jó a 2001-es game. Igazán felemelő érzés a Predatorral aprítani a jónépet, a Marine bőrébe bújva pedig totálisan az ALien filmekben érzi magát az ember.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3711 Dátum: 2008. Február 14., 16:59:19 »
Otthon átnézem a gyűjteményem, van egy egész jó kis "koktélom", bár javarészt új tárgyak (szigorúan csak a kiegyensúlyozottabbak, sose szerettem, amikor átment Diabloba...) és nehezítések (némelyik már-már szadista, de ha az ember már csuklóból irt sárkányokat, akkor kell kihívás ugye) és pár apróbb új küldetés, de a legfőbb, mint mondtam, az Imoen Romance, a legjobban megírt mod.

A Kirovokat a hadjáratban mindig könnyű bevetni, bár sokszor skirmishben is elég hülye a gép és a leghülyébb helyre rak légvédelmet. Eliten viszont tényleg kegyetlenek.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3710 Dátum: 2008. Február 14., 16:19:58 »
Kirovokat tényleg csak 10-es pakkokban érdemes, mert akkor jó eséllyel 1-2 oda is ér a célhoz.
Nézőpont kérdése. Néha még a hadjáratban is be lehet szívatni vele a népet, nekem legalábbis sikerült. El kell készíteni 10-15 darabot, és "tréningezni" őket egy kicsit. Ha megkapják az előléptetést, akkor már mehetnek. Egyfelől ön javítósak, másfelől sokszor benézi az AI, hogy nem épít elég Flack cannont, azok felett átrepülve pedig kiütik a főépületet, és már nincs is esélye többet építeni. Fejletten pedig még rombolni is nagyon tudnak.

Modokkal vagy "tisztán"? Én már teljesen leszoktam az alapjátékról, annyira jó és kiegyensúlyozott némelyik mod (meg az Imoen romance annyira jó lett, hogy egyszerűen már el se tudom képzelni anélkül a játékot).
Bevallom őszintén tisztán szoktam játszani, mert elég hosszú az alap cselekmény is ahhoz, hogy jó időre lekössön, másfelől meg eszembe se jutott még modot keresni hozzá. Bár hogy miért nem az jó kérdés. Jó ideig ülök rajta azután félreteszem egy időre, majd előveszem és ha már végeztem, kezdem előröl.
Bár ha tudsz ajánlani egy-két jobbansikerült modot, tennék egy próbát vele.
igazság szerint ahhoz nincs türelmem, hogy leszedjek egy kazallal, és mikor áttanulmányozom őket akkor kiderül hogy fele semmire se jó, azután meg nem igen lenne hangulatom kísérletezni a többivel.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3709 Dátum: 2008. Február 14., 15:29:14 »
Kirovokat tényleg csak 10-es pakkokban érdemes, mert akkor jó eséllyel 1-2 oda is ér a célhoz.  Mondjuk a szövetségesek se állnak jobban, mert a légierő gépeit egy gyenge fuvallat lelövi...
A Chronok tényleg nem rosszak, de én inkább a lopottechnológiás vegyeseket szeretem... a Chrono Commandónál már tényleg csak az IFV-s vagy a mozgó erődbe rakott 5 Sniper a hatásosabb gyalogos-tömegirtó, a Chrono Iván meg az egyetlen biztosan kivédhetetlen épületromboló taktika (bár a legdrágább is-- de vész - atom - esetén megéri).

No, még egy ember, aki rendszeresen előszedi a BG-t? Modokkal vagy "tisztán"? Én már teljesen leszoktam az alapjátékról, annyira jó és kiegyensúlyozott némelyik mod (meg az Imoen romance annyira jó lett, hogy egyszerűen már el se tudom képzelni anélkül a játékot).

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #3708 Dátum: 2008. Február 14., 14:44:04 »
Ugyanmár, tök hülyeség!  Gyártani kell tíz Chrono Legionnaire-t, és szigorúan a nukleáris erőműveket támadni. Most nem emlékszem, hogy elég-e egy is, de kettő után meghalt a bázis, apránként ki lehet irtani mindenkit. És a Chrono-katonáknak meg van az az előnye is, hogy rájuk nem lő vissza a célbavett ellen, így gyakorlatilag sérülés nélkül tudnak szétkapni bármekkora bázist/hadsereget.
Mellesleg én nem szeretem a Kirov Airship-et. Lassú, és pikkpakk szétkapja az ellenséges légvédelem. Akkor már inkább néhány V3 és Dreadnought, feltéve, hogy a mérnökök nem bírják az iramot.

Nem elérhető Aldarion

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3707 Dátum: 2008. Február 14., 13:22:22 »
Na ja. Ez a jófiúkhoz húzok dolog nálam is fennáll. A Warcraftban is a harmadik résztől tudtam azonosulni a Hordával, hisz ott már ők voltak az elnyomott "áldozatok". A Baldur's Gate az egyik kedvencem, rendszeresen előásom, de nálam a legrosszab esetben is csak a True Neutral jöhetett szóba. Ez a Drizzt Do'Urden mellékhatás, még a leggonoszabb faj képviselője is lehet jó... Ráadásul a BG2-ben a karakter szinezetben lérehozható a saját Drizzt is, és mivel ott már két szablyával is küzdhet a figura...

Igen, a C&C AI valóban egyre siralmasodik. És az is igaz, hogy a rang a lényeg: a RA2 Szövetségeseinek utolsó misszióját is úgy szoktam megoldani, hogy eresztek két vihart a Kreml mellé felhúzott védelemre és ledobok vagy 12-16 prizma tankot (attól függ mennyit tudok beborítani) a Chronospere-rel, aztán adjunk neki. Az, igaz, hogy néha a Kreml-t is szétlövik, de hát ezért kell savelni a bevetés előtt...  

Engem a Tiberian Sun szokott kiidegelni, mert nem egyszer jártam úgy, hogy EVA/CABAL elfelejtett tájékoztatni arról, hogy támadják a bázisomat, csak akkor kezdtem sejteni valamit, amikor eltűnt a térkép...
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 14., 13:22:40 írta Aldarion »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3706 Dátum: 2008. Február 14., 13:03:13 »
A C&C-sorozat nem éppen a kiemelkedő AI-ról híres (sőt, vhogy érdekes módon ahogy haladt a sorozat, egyre hülyébb lett a gép... a Tiberian Dawnban még egy nyeszlett Nod is igazi rémálom tudott lenni, a Yuri's Revenge-ben meg már 7 legnehezebb fokozatú ellenfelet is röhögve le lehetett nyomni összesen 16 Prizmatankkal...). Én évekig a szövetségesekkel nyomtam az RA1-et, de a második részt is (igazság szerint rájöttem, hogy az Apocalypse-nál is egyedül a tűzerő van, ami jó, az is csak elit szinten, egyébként ua. pénzből kijön két álcatank, amik simán cafatokra szedik a ruszki tankot). Meg egyébként is mindig inkább a "jófiúkkal" szeretek lenni a játékokban (Baldur's Gate-ben is a kb. tizedik karakterem volt az első, aki gonosz volt és úgy is viselkedett...). A vegyes bázisokat viszont én is szeretem, a kombinált technológia múkás dolgokra képes...  (Örök kedvenc: Amcsi ejtőernyősök ingyen ledobása + Yuri grinder= sok-sok suska ingyen )