Engem igazából az zavar, hogy miért ragaszkodott mindenki ehhez a nyomorult csettintéshez? Teljesen úgy jött le, hogy itt csak és kizárólag így lehet bármit is elérni a kövekkel. Ami szerintem nettó faxság, mert ugyan miért csak így lehetne?
A képregényben érthető volt, amikor Thanos így irtotta ki a fél univerzumot, mert meg akart mutatni, hogy ilyen hatalommal ez pusztán ennyi. De nyilvánvaló volt, hogy a kövek birtokában elég csak akarnia a dolgokat, és azok megtörténnek.
Még a filmek közül a Végtelen háborúban is rá tudom fogni, hogy hasonló okok miatt, hogy megmutassa, ő mekkora király. És értem, hogy Gamora is mondta, hogy ha mindet megszerzi, akkor elég akár csak csettintenie. De hogy ezt annyira komolyan vegyék, hogy még Kapi is azért erőlködjön, hogy "Jaj, nehogy csettintsen!", az már eléggé baromságnak tűnt számomra. Hiszen nem azt mondta Zöldike se, hogy muszáj csettintenie...
A Végjátékban meg aztán végképp nem értettem, hogy ugyan miért kellett Hulknak és Vasembernek is csettintéshez ragaszkodni.