Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1738541 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

Nem elérhető d-mon

• Batman
    • http://
Re:Filmek, zenék
« Válasz #1455 Dátum: 2006. Augusztus 09., 10:41:10 »
a Far Cry egész jó kis játék volt. de szegénynek annyira nincs sztorija,hogy ezt csak uwe tudja megfilmesíteni   a tekken se szól sokmindenről,az is szar lesz,ha jól érzem.(mint a mortal kombat filmet) .max payne: yeah

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1454 Dátum: 2006. Augusztus 09., 09:54:05 »
Én a Far Cry-jal nem játszottam (nincs elég vasam alá), de azt tudom, hogy a technikai megvalósítása miatt kapott jó értékeléseket. Valamilyen huncut módon képesek voltak a programozók elérni, hogy a motor egyszerre több kilométernyi környezetet legyen képes megjeleníteni. És mivel a játék egy szigetvilágban játszódik, ezért tulajképp a "sztori" bármely szakaszában képes voltál belátni az egész játékteret.
A filmről meg csak annyit, hogy mindannyiunk kedvenc Uwe Bollja rendezi, szóval innentől beszélni sem kell róla.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1453 Dátum: 2006. Augusztus 09., 09:11:11 »
LÁtom mindenki alaposan kivesézi. Hogy a játékadaptációkról regnarnak, és azoknak is lehessen fogalma, akik nem hallottak felőle, linkelek pár magyar cikket.

Cold Fear: A játék tűlélő horror, gondolom a film is rémisztgetős fajta lesz. A cikk.

Far Cry: Sima fps szép grafikával, agyonajnározva a sajtóban, pedig annyira nem volt nagy durranás. A cikk.

Halo: Minden idők eddigi legjobb mesterséges intelligenciáával rendelkező fps-e, jól megírt sztorival. A cikk.

Tekken: regnar hozzászólásától csakúgy repesett pici kis Mortalos szívem  , de hátha van valaki, aki nem hallott róla. Egy verekedős játék, kissé vegyes, japán-nyugati keverék (legalábbis az 1-2, a többiről csak képeket láttam). Erről nem találtam átfogó ciket, mindenütt a Tekken 5 jön ki... (Még csak itt tart? Eléggé le van maradva...)

Max Payne: Egy sötét hangulatú akciódráma rengeteg bullet-time-al és még több hullával. Számomra csak a sztori ért valamit. Leírást csak a második részről találtam itt.

Mortal Kombat: Aki meg meri kérdezni tőlem, mi ez, annak  . (Miért mindenki Scorpionért vagy Sub-Zeroért van oda?)

Ó, és még egy-két dolog:
Dirty Sanchez: Addig örülj, amíg nem tudod, mi az. Én azt tanácsolnám, hogy minél messzeb fuss, ha meglátod.
Julius Caesar: A következő Asterix-film nem valami olümpiai lesz, ez meg egy valós történelmi? Lehet, hogy kavarok vmit?  
Magneto: Nem, csak neki és Rozsomáknak lesznek filmjeik, hogy meg lehessen ismerni a történetüket.
MK: Látom, neked sincs konzolod. Akkor már nem a Trilogyt éltetnéd. (Sajnos nekem sincs   )
Conan: Spec a Rock szerintem még el is menne ide. Csak írjanak egy jó történetet. Egy olyan Howardosat.
Einstein's Children: A leírás szerint dráma, a NASA-nál felkészülő pár fiatalról szól, akiket testileg-lelkileg magasan az átlagos fölé edzenek. Ha minden igaz...
Knight Rider: Bár csak egy lapon láttam, de állítólag Hasselhoffot felkérték a főszerepre, amit ő el is fogadott. (Az első hozzászólás a hírre, idézem: "NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!"   A jelek szerint van olyan ember, aki szerint ő nem alkalmas rá?)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #1452 Dátum: 2006. Augusztus 09., 07:31:31 »
Huhh, jól megélénkült a topic, ahogy kitettem a lábam   , mivel nem tudok elmenni a címek mellett, ezért én is pár - kéretlen - megjegyzést tennék hozzájuk  

Először is a dátumok szerintem minimum fele felejtős, pl Jones-ot is ki tudja mióta húzzák-halasztják...

AVP 2: Alien vs. Predator 2 (2007) Az egy részben jött csak be, sokkal több monsztert vártam, talán ebben több lesz, én mindenesetre lelkesedésel várom, mert az első részben elindult valami, ami jó irányba mutatott, csak kissé félresiklott (ja és Lance Henriksen a király   )

Dirty Sanchez: The Movie (2007) azt sem tudom, hogy ez mi

Dukes of Hazzard: The Beginning, The (2007) (V) Mint látjuk only video és DVD szóval ennyit is várjunk tőle, az első néhol vicces volt, engem különösebben nem nyűgözött le... meglássuk

Fantastic Four and the Silver Surfer (2007) Kissé sok lesz már a képregényfilmből kezd unalmassá válni, hogy futószalagon ontják a közpes kommerszt, ahelyett, hogy egy-két kimagaslót csinálnának.

Ghost Rider (2007) Azért ezt megnézzük...   (Nicholas Cage rulez)

Halloween (2007) Neeee... emberek ne.... Már az 5. folytatás körül feladtam, most meg jön a remake? Miért? Az eredeti a horror műfajban kultikus lett, inkább javítsák fel a képet és hangot.. (szerintem, ja és a "test"-et úgysem tudják pótolni   )

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) Megnézem. EGyre inkább fejlődik a filmsorozat, a negyedik rész egészen sötét volt. (a filmek tetszenek, a regények első kötetéből 15 oldalt sikerült elolvasnom, aztán   )

Hellboy (2007) (VG) Úgysem fut el otthon    

Hellboy 2: The Golden Army (2007) Az első tetszett... remélem marad a főszereplő Pearlman

Hellboy: Sword of Storms (2007) ez meg mi?

Hostel: Part II (2007) Egy átlagos tinihorror folytatása... a nyolcvanas évek óta bevett szokás.. közepesek, néhol gyengék, de KIT ÉRDEKEL .. megnézzük      

Joan of Arc: The Virgin Warrior (2007) Nekem bejött a Besson féle feldolgozás, kíváncsi leszek erre is, "előítélet" egyelőre nincs  

Julius Caesar (2007) Nofene... Bár nehéz lesz überelni az asterix 2-t.  

Magneto (2007) Ez most az a Magneto? Ezek szerint már minden X-nek lesz külön mozija is? Még az X-men azon kevesek egyike amely tetszik, mint képregényfilm, kár lenne elaprózni a dolgot..

Max Payne (2007) Sima akció semmi más -- szerintem (tele felesleges és lejárt Bullet Time-mal.)

Mortal Kombat: Devastation (2007) Az első Mortal nagyon bejött, a második már nem annyira, aztán a következő dolgok nagyon nem tetszettek, kivéve a rajzfilmsorozatot - talán itt valamit javítanak a reputáción a fiúk... Scorpion a király    amúgy kedvencem a MK2 játék volt, bár sokat játszottunk az MK Trilogyval is.

Ong bak 2 (2007) szerintem olyan lesz, mint az első. Bunyó.. de a jobbik fajtából.

Pac Man (2007) Na erről még én sem tudtam... Hmm Pac Man? A játék nagy kedvenc mind a mai napig, a rajzfilmsorozatot szerettem, még a Ms PacMan-t is...Mit lehet ebből kihozni? Ez animáció lesz, gondolom... Csak a jó sztorin múlik szerintem, a főszereplők adottak.

Pumpkinhead IV: Love Hurts (2007) (V) Megnézzük      

Rambo IV (2007) Számomra az egyik legjobban várt folytatás!!!! Mindegy hova megy, csak akció legyen és ne valamilyen hülye okos akcióhős vagyok, mindeféle kütyüvel felszerelve és inkább cselezek és poénkodok, mint harcolok fajta film. Hallottam már olyan (lehet, hogy fake) infókat, hogy Afganisztánba megy vissza, vagy Irakba megy, vagy drogbárók ellen harcol, szóval abszolut homály fedi a dolgot, én azért a 2007-ben sem bíznék... bár örülnék neki...

Sin City 2 (2007) Megnézem, de attól félek, ha csak annyit tud nyújtani, mint az első az már kevés lesz. (tehát a látvány és hatások) Minden a történeten fog múlni.

Spider-Man 3 (2007) Vegyesek az érzelmeim a póki filmekkel kapcsolatban, de azért rákukkantok majd  

Taxi 4 (2007) Már a harmadik részt iszonyat gyengének találtam, nem is volt benne egyetlen autós üldözés sem, poénok is ritkán, szóval az etalon még mindig a második rész számomra, lehet, hogy a csúcson kellett volna abbahagyni...meglássuk.

Teenage Mutant Ninja Turtles (2007) Úgy látszik újra előveszik a zöld mutánsokat.. Volt már három filmjük, amelyeket eléggé vegyesen fogadott a közönség, a trugymó titka és hasonló alcímmel futottak... meglássuk..

Tekken (2007) Ez meg mi? Úgy értem ebből mit lehet csinálni?

Chronicles of Narnia: Prince Caspian, The (2008) Az elsőt kissé vonatatottnak érzetem, annak ellenére, hogy egész jóra sikerült, ha hozzák azt a színvonalat, akkor ezzel sem lesz gond...

Cold Fear (2008) Ez meg mi?

Conan the Barbarian (2008) Na megint... Ez is valami komoly szentségtörésnek néz ki... Ki fogja játszani Conant? Eric Bana? vagy Lorenzo Lamas? Vagy Fabio? vagy The Rock?    Mondjatok egy embert, aki Swarzi nyomdokaiba léphet jelenleg.. mert én nem tudok...

Einstein's Children (2008) Ez meg mi?

Far Cry (2008) Ez valami játékadaptáció lesz? de ez is: Ez meg mi? kategória  

Ghostbusters in Hell (2008) Hmm..hmm... félő, hogy én nem a szellemektől félek, hanem attól hogy milyen lesz ez a film... Számomra bukásszaga van az előzőek hangulatához képest, egyszerűen nem lehet utólérni - szerintem.

Halo (2008) Gondolom játékadaptáció, de mit lehet ebből csinálni?

Hannibal (2008) Reméltem, hogy valami gigantikus monumentális lesz, de nem arthur király, vagy nagy sándor, mert akkor sírtam volna, hamar rákaptam, már az első infókat is figyeltem, azátn megtudtam ki rendezi és ki a főszereplő.. egy személyben.. Vin diesel.. Mint tudjuk ő komoly rendező és hatalmas színész..    (bocsi az esetleges rajongóktól - személyes vélemény..) Szóval számomra egyelőre felejtős...

Harry Potter and the Half-Blood Prince (2008) MEgnézős, mint az előző rész, de majd meglássuk, hogy mikor mutatják be.

Incredible Hulk, The (2008) Az előző Hulk filmtől kiver a hideg verejték, kissé félve fogom megnézni, ha lesz egyáltalán...

Indiana Jones 4 (2008) talán majd 2010-ben....     Soha a b*dös életben nem fog elkészülni...

Iron Man (2008) meglássuk...

Jurassic Park IV (2008) Nem kéne bevinni a dinókat a városba (2. rész) és maradni a harmadik rész "családi mozi" jellegénél, kalandosabb útra terelve a dolgokat.. Ha úgy lesz akkor bejövős.. Már ha lesz egyáltalán ez a 2008 azért messze van...

Knight Rider (2008) Csak Daviddel        

Largo Winch (2008) Már a sorozatot sem néztem, így nem tudok hozzáfűzni semmit, kérem kapcsojja ki...

Madagascar 2 (2008) Talán jobb lesz, mint az első, és nem csak a pingvinek lesznek poénosak...

Rainbow Six (2008) Simma kommandós film semmi több, remélem a megszokott Tom Clancy hagyományokon (Férfias játékok, Vadászat a vörös októberre, Rettegés arénája stb.. stb..)

Scary Movie 5 (2008) ha Zucker - Abrahams páros marad a rendező és író akkor jöhet, Wayans-éktól nem kell

Sin City 3 (2008) ha lesz egyáltalán.... ez nagyon távoli még..

Terminator 4 (2008) Gondolom a jövőben játszódik majd, John Connorral...(Swarzi nélküli terminátor? Egyelőre nehéz elképzelni...)

Toy Story 3 (2008) Csak el ne kapkodják  

Nem elérhető Scarf

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1451 Dátum: 2006. Augusztus 08., 23:07:11 »
Stalone most izét is forgat Rocky Balboa-t, annak már van előzetese nem néz ki vénnek... A Pac Man az nem az amikor egy igazi ember lesz Pac Man? Mer van egy olyan trailer a neten, de az csak poén...
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 08., 23:11:24 írta Scarf »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1450 Dátum: 2006. Augusztus 08., 22:59:43 »
Pár dologban vitatkoznék, vagy hozzátennék:

MK: Az Annihillation-ben azért ölték meg az elején Cage-et, mert a Trilogy-t dolgozták fel, ahol Johnny bizony eredetileg igen alaposan meg volt halva. A mostani egyébként csak az eddigi információk alapján is jobb lesz, talán még az elsőt is megközelítim, a szereplőgárda nagyon ígéretes.

AVP: Az Alienek nem tetszenek (igen, ilyen ember is létezik), de a Predator-filmekből kiindulva nekem jelentős visszaesés volt, olyan tipikus popcornmozi (értsd: szép, mozgalmas trailerekkel csaljuk be a népet, aztán ha már kifizették a jegyet, kit érdekel?). Talán a 2. jobb lesz, soken nagy reményt fűznek hozzá. De én mozijegyet nem fizetek érte, az szinte biztos.

F4: Elvileg az Utazó ellenfél lesz, bevezeti a nagy vödörfejűt. De lehet, hogy csak bunyóznak, nagy ölelgetések, és aztán Földmegmentés.

HP: Nem rajongok érte, de az utolsó film annyira sötét hangulatú lett, hogy tetszik. Tartsa meg a rendező ezt a jó szokását.

Joan of Arc: Egyetértek, az nem lett jó. Bár tényleg hallott hangokat, és egy picit talán őrült is volt (annak kelett lennie, ha egy vesztes háborút akart megfordítani), de elégé eltúlozták ezt a dolgot, ráadásul túlságosan is ez kapta a hangsúlyt. Kicsit reálisabb feldolgozás kellene már.

Julius Ceasar: Ha szereted a történelmi filmeket, ez hogyhogy nem csigáz fel?

Magneto: Igen, az X-Menes. Az életútját csinálják elvileg meg (korai évek, találkozás Xavierrel, majd a viszony megromlása). És nyugi, lesz Wolverine-film is. Elvileg a kettő egész közel lesz egymáshoz.

Max Payne: A játékban egyedül a történet ér valamit, azért szerintem próbáld ki, anélkül egy kb. 4 órás valami az egész, de a sztori az mindent ver. Csak vissza is kell tudni adni.

Rambo 4: pedig új tudom, hogy Sly lesz benne. A CG csodákra képes.

Spider-Man 3: Venom csak felvezetés, elvileg a negyedik részben lesz ellenség. Szerintem meg még ott is túl korai.

Taxi 4: Pont ezért csodálkozom, hogy lesz negyedik rész. Egyáltalán Luc Besson benne van ebben most?

Tekken: Sokat nem tudok mondani, megveszekedett Mortalos vagyok.

Cold Fear: Ha a játékot nem tudod, akkor egy tipikus "beszarokagatyámba" játék, kőkemény horror. A hangulata remek. A gépigénye még remekebb, ezért sokat nem tudok róla mondani, de amit eddig láttam belőle, az remek filmes alap.

Conan: Én várom. Húúúú, de várom. És remélem, hogy sikeres lesz, és ránt magával egy Red Sonja feldolgozást is...

Hannibal: ua., mint a Julius Caesar. Elvileg várnod kellene, ha szereted a tört. filmeket.

Halo: Az egészet lehetetlen feldolgozni, én a zuhanásra, a kapitány megmentésére, a Flood elszabadulására (hogy dögöljön meg, aki megkoreografálta a játékban, mindig rámjön a szívbaj...), esetleg a könyvtáros és persze a nagy bumm lehet benne. De tudtommal még nincs forgatókönyv, úgyhogy csak találgatok.

Szellemirtók: Ha ugyanúgy vígjáték lesz, akkor jöhet. Ha bepaliznák az eredeti stábot, akkor meg pláne.

Jurassic Park: Szerintem meg a hramdik katasztrófa lett, látszott, hogy rendezőt váltottak. Remélem a negyedik lesz olyan jó, mint az első (bár a könyvhöz képest az is pocsék volt).

Knight Rider: Gondolom úgy, mint a videojáték. AKi játszott vele, az talán már kijött azóta a pszichiátriáról.

Terminator: AZ első szerintem a legjobb. A második sem rossz, de furcsa volt jófiúnka látni a Terminátort benne. Egyébként az a pocsolya egy nanobotokból összeállított gépezet volt, az egyes databok tudtak önállóan cselekedni limitált kapacitással. Ezért volt visszalépés a Terminatrix a 3.-ban, ami egyébként az első kettőhöz képest nagyon rossz lett. A négy viszont már a háborúról szól majd, aha hinni lehet Vajnának, így abban van potenciál rendesen.

Indy 4: Nagyon várom én is. Kíváncsi vagyok, hogy végül is valamelyik játékot dolgozzák fel (eredetileg a negyedik játékot, az ősi Atlantisz-valamit akarták filmen, de aztán leállt a dolog), vagy új lesz a történet.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #1449 Dátum: 2006. Augusztus 08., 22:25:22 »
Nekem mindkettő megteszi, de ez az utóbbi... kicsit néztem...
Amúgy ezeket a dátumokat egy netes oldalról szedtem, tehát lehet fele pletyka. Ha nem bánjátok én is írok egy picit:
AVP2:Az első rohadtul tetszett csak az a baj, hogy a jelenben játszódott. Nekem a játékhoz fűződő idősik tetszene. De az sem tetszett benne, hogy egy Alien két Predatorral végez, aztán a harmadik meg a csaaj az összes többit kinyírja (bár lehet a harmadik azért volt erősebb mert benne volt a kicsibaba, Ripley is erősebb volt az Alien 4 ben amikor alien vér került bele)
Dirty Sanchez: No comment
Dukes of Hazzard: No comment
Fantastic Four and the Silver Surfer: Még nem láttam az elsőt  de meg lesz DVD-én szóval kíváncsian várom, bár mint hallottam a "kavicsembert" nem tudták jól megcsinálni. Silver Surfer az ezüst utazó? Egy oldalon álnak a filmben?
Ghost Rider: Talán 16+ os lesz, de én kíváncsi vagyok rá. Az emberke fejét jól megcsinálták, láttam egy netes plakáton. Király.
Halloween: No comment
Harry Potter and the Order of the Phoenix: Mivel a tűz serlege nézhetetlen minőségben van meg még azt sem tudtam értelmesen végig nézni. De ezeket is majd megszerzem ha megakarom,,,
Hellboy(VG): Úgy hallottam hogy az egyik rajzfilm lesz, nem?
Hellboy 2: The Golden Army: -II-
Hellboy: Sword of Storms -II-
Hostel: Part II: No comment
Joan of Arc: The Virgin Warrior : Hát eléggé várom, mert a réginek én is láttam a végét, de nagyon tré volt, az idióta purnácok nem tudták jól megcsinálni. Szeretem a történelmi filmeket. De azért nem mindegy a minőség.
Julius Caesar : -II-
Magneto: Ez az x-menes? Hogy tudnak erről egy külön filmet csinálni, nem olyan nagy ember, miért nem Rozsiról csinálnak? Ő jobban tetszene, de azért ezt is várom
Max Payne: Nem játszottam a játékkal
Mortal Kombat: Devastation : Hát én rohadtul szeretnék egy mortal filmet, mert amit legutoljáraláttam az ratyi volt. Egyszerűen a karakterek nekem kicsit erőltetettnek bizonyultak. Bár az első részt nem láttam, de az béna, hogy Cage már az elején "kitöri a nyakát".
Ong bak 2 : Ezt rohadtul várom, mert az első rész az kemény volt, ahogy a csávók nyomták... ezt kicsit rossz lenne átélni.
Pac Man :  
Pumpkinhead IV: Love Hurts : ez mi?
Rambo IV : Hát ezt nem hiszem hogy stallone játszaná, kicsit öreg már a szerephez, de én nem láttam az első hármat, mert nem érdekelt  
Sin City 2 : Az egy az lehetett volna jobb is, de azért tetszett. A karaktereknek meg  egy kicsit hosszab történetet is kidolgozhattak volna, mert az, hogy 40 perc alatt megmutatják az ratyi. Az egyiket kétszer sütik meg, a másik öngyilkos lesz... Még jó hogy a harmadik túlélte (bár alehet az itt patkol el)
Spider-Man 3 : Azért bánt, hogy Venomot csak a harmadikban vetik fel. Én mnár őt tettem volna az elsőbe. Bár amit láttam képet, ott jól megcsinálták a fekete trutyit.
Taxi 4 Hát a harmadik nem volt nagy durranás
Teenage Mutant Ninja Turtles : Ezt végül is várom
Tekken : A kedvenc játékomból csinálnak filmet. Na végre. Remélem Bryan Furyt valaki jó játsza. A googléban George Clooneyval vetették össze.
Chronicles of Narnia: Prince Caspian, The : Az első rész (ami könyvben második) jobb volt könyvben. Bár a csatát jobban visszaadták, de a könyvek (az eddigi öt ami megvan) nekem jobban tetszenek.
Cold Fear : No comment
Conan the Barbarian : No comment
Einstein's Children : Most nem tudom eldönteni vígjáték lesz vagy valami krimi
Far Cry : no comment
Ghostbusters in Hell : A pokolban... cöh...
Halo : A másodi kedvenc játékom, nagyon jó filmet lehetne belőle csinálni, főleg ha különböző küldetésekről készítik.
Hannibal : No comment
Harry Potter and the Half-Blood Prince : No comment
Incredible Hulk, The : Hát remélem jobb lesz az elsőnél mert annak nem nagyon volt köze a képregényhez. Nekem valami olyan kéne ami  60%-ban abból áll hogy "HULK SMASH"   !!!! De azért egy jó kis story is lehetne
Indiana Jones 4 : Az eslő háom nekem nagyon bejön. Nem tudom hogy ezekben az időkben mit fognak belőle kihozni, de biztos megszerzem.
Iron Man : Hát... hát...
Jurassic Park IV : A harmadik és a második rész nagyon tetszett. Remélem már kcsit több dinosaurust nyomnak bele, és élethűen ábrázolják őket, mert az hogy a spinosaurus agyobb egy t-rexnél... Én Tarbosaurust akarok, ő a kedvencem.
Knight Rider : Ez kell még ide, hogy a homlokunkkal szétverjük a billentyűzetet. Hoyg fog ez kinézni 2008-as designban?
Largo Winch : Hát hogy a sorozat béna az tuti, de ez lehet még bénább lez.
Madagascar 2 : Az elsőnél csak jobb lehet
Rainbow Six : No Comment
Scary Movie 5 : No comment
Sin City 3 : Lásd Sin City 2
Terminator 4 : Végre, ezt nagyon vártam. A Termiantor egyet nem láttam de nem is érdekel. A három volt eddig a legjobb. A kettőben nem értettem, hogy egy fémtócsát hogy tudnak beprogramozni. Itt remélem már háborúznak.
Toy Story 3 : Nem jött be, de végül is elnézem ha nagyon unatkzom

No comment = Vagy nem tudom mi az vagy nem érdekel!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1448 Dátum: 2006. Augusztus 08., 21:08:05 »
Párról nem hallottam. De egy-kettőnek a dátuma szerintem picinykét nem stimmel. Az avatarom filmjének részleteivel inkább nem boldogítom  ezt a fórumot (ara ott az YBK), de csak annyit, hogy a Mortal Kombat: Devastation jelenleg négy szerződött színészt tud csak felmutatni, még a forgatókönyv sncs kész. Az Ironman egy nagyon előzetes dolog,  nem garantált az évszám. A Szent Johannában nagyon bízom, az előzőnek a forgatókönyvét nagyon elszúrták, és a rendezéssel se vagyok megelégedve, de  aszínészi játék még úgy-ahogy elment. A második HP-film (mármint a listán) kis eséllyel jelenik meg 2008-ban, szerintem csak utána, semmi érdemleges nyilatkozatot nem láttam arról (bár nagyon a Főnix-rendről se, csak pletykákat...). A Rambo 4-et már várom, akárcsak a Taxi 4-et is, bár abból azt hittem, hogy a 3. rész kissé langyosabb fogadtatása és a szuperrossz Amerikai Taxi után Besson nem fog többet csinálni. A ZTini Nindzsa Teknőcökről tudtam, hogy lesz, csak most azt nem, hogy a mostani animéből készítik, vagy még a régiből. A Tekken-filmről úgy tudtam, hogy az 2008. Elkezdték volna forgatni? A játékfeldolgozások (Clancy's Rainbow Six, Cold Fear, Far Cry - abból hogy a fenébe lehet egy filmet összehozni? 25 percben elmesélhető a sztori - és a Halo) tudtommal még csak előkészületek, a stábot vadásszák, de talán kijönek 2008-ban, bár kétlem, hogy egy rakáson jelennének meg. Egyébként abból a kupacból a Halo a leginkább vászonra alkalmas, a Cold Fear-t félek, hogy leegyszerűsítik, mint a Doomot, ami nem volt ugyan rossz (különösen a vége, azért már megérte), de rengeteg élményt kiszedtek a játékból így is. Az Indy 4-ről tudok, Harrison Ford ultimátomut adott Spielbergnek (vagy Lucasnak?), hogy 2007-8 környékéig vagy elkészül, vagy találjanak mást a szerepre, ezért az szinte biztosan kijön addigra, a Madagaszkár 2-t tudtomal pedig már elkezdték. A Terminátor 4-et örülök, hogy Vajna csak megcsinálja, csak kíváncsi vagyok, hogy a kormányzó benne lesz-e. A Conan film tudtommal csak szóbeszéd, de a jelek szerint akor összejött a szerződés, ennek örülök, csak maradjanak hűek Howardhoz, akkor rendben leszünk. A harmadik Hellyboy filmről én nem tudtam, kettőről igen, csak azt hittem, hogy egy év csúszással jelennek meg. A Julius Caesar, a Magneto és a Max Payne az én ismereteim szerint már sínen van, azok jó eséllyel meg is jelennek addigra, az első ígéretesnek tűnik, a másodikat majd meglátjuk (kicsit sokat akarnak felölelni időben), a harmadik pedig csak akkor ér valamit, ha megmarad az a tipikus sötét, noir-os hangulata a játéknak.
A többiről vagy nem hallottam, vagy nem igazán esik az érdeklődési körömbe.

Ööö...ilyen kommentre gondoltál, vagy olyanra, mint az legelső? Ja, és bocs a félregépelésekért, de mindezt már nem volt erőm visszaolvasni...

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
« Válasz #1447 Dátum: 2006. Augusztus 08., 21:01:27 »
Fu!Még a megnemjelent folytatások folytatását is tervezik!

Ki melyiket várja a legjobban??

Jómagam:
SinCity --2005 év filmje volt nálam!!!Persze csak SW III után, d ehát azt már nem lehet egyetlen filmmel egynapon sem említeni  

Fantastic Four and the Silver Surfer-- épp tegnapelőtt láttam az első részt, hát kívülről nézve kicsit gagyi, de képregényszemmel nézve érdekes!Az isteni Jessica Alba   feszes kék ruhában még tovább növelte a tetszésemet!Ja és ő is Játszott a SinCityben!Nyamm!!!Úgyhogy azt is várom!

Na ittvan még Vasember film,meg Inc.Hulk.Ezeket is kiváncsi vagyok!

Rambo 4--jajistenem!Az első három nem volt még elég?!

AVP2:Reménykedek, hogy jobb lesz mint az első!

Tekken:Mi a sz**t akarnak már abból kihozni?

Kb. ennyi!

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #1446 Dátum: 2006. Augusztus 08., 20:32:28 »
ne aggódj szerintem más se tudott róla.páron nagyon néztem.

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #1445 Dátum: 2006. Augusztus 08., 19:47:31 »
Ezeknek a filmeknek a feléről nem tudtam. Csak úgy puszta útmutatásból a gyengébbeknek felteszem ha nem gond.

AVP 2: Alien vs. Predator 2 (2007)
Dirty Sanchez: The Movie (2007)
Dukes of Hazzard: The Beginning, The (2007) (V)
Fantastic Four and the Silver Surfer (2007)
Ghost Rider (2007)
Halloween (2007)
Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)
Hellboy (2007) (VG)
Hellboy 2: The Golden Army (2007)
Hellboy: Sword of Storms (2007)
Hostel: Part II (2007)
Joan of Arc: The Virgin Warrior (2007)
Julius Caesar (2007)
Magneto (2007)
Max Payne (2007)
Mortal Kombat: Devastation (2007)
Ong bak 2 (2007)
Pac Man (2007)
Pumpkinhead IV: Love Hurts (2007) (V)
Rambo IV (2007)
Sin City 2 (2007)
Spider-Man 3 (2007)
Taxi 4 (2007)
Teenage Mutant Ninja Turtles (2007)
Tekken (2007)
Chronicles of Narnia: Prince Caspian, The (2008)
Cold Fear (2008)
Conan the Barbarian (2008)
Einstein's Children (2008)
Far Cry (2008)
Ghostbusters in Hell (2008)
Halo (2008)
Hannibal (2008)
Harry Potter and the Half-Blood Prince (2008)
Incredible Hulk, The (2008)
Indiana Jones 4 (2008)
Iron Man (2008)
Jurassic Park IV (2008)
Knight Rider (2008)
Largo Winch (2008)
Madagascar 2 (2008)
Rainbow Six (2008)
Scary Movie 5 (2008)
Sin City 3 (2008)
Terminator 4 (2008)
Toy Story 3 (2008)

Valami Comment?

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #1444 Dátum: 2006. Augusztus 08., 19:17:15 »
én már rég abbahagytam a vc-t meg a san andreast. az emberektől kapott fő és mellékküldikkel végeztem, kicsit őrjöngtem,hülyültem az emberekkel,aztán kész. teljesen kiakasztottak azok a köcsög osztrigák  

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #1443 Dátum: 2006. Augusztus 08., 16:43:33 »
én önerőből szeretem megkeresni őket (mazohista vagyok   ), de azért köszi a két infót legközelebb arrafele is elkukkantok  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1442 Dátum: 2006. Augusztus 08., 16:28:01 »
A Hidden Package-ekhez és Rampage-ekhez van egy progi, ami egy marha nagy, fényes aurát von köréjük, azzal jóval könnyebb megtalálni. Vagy egy térképpel. De egymagad mire az összesre rájössz (különösen a taxis reklámtáblára, vagy a kávézóval szemben lévőre...). És igen, mindig az a vagy...

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #1441 Dátum: 2006. Augusztus 08., 15:18:42 »
Idézet
Piszokul meg kell szenvedni érte

Nekem mondod    Még csak 37 hidden package-nél járok a 100-ból és közel két éve játszom   persze mindig van mit csinálni, pl fejelgetni, vagy egykerekezni, vagy a Cherry Popperből "fagyit" árulni, vagy..vagy..vagy...  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1440 Dátum: 2006. Augusztus 08., 15:12:37 »
Jé, tényleg benne van! Én mindig csak addig olvastam, hogy mozi/tv...

A Liberty City Tales elég régi, egy PSP-exkluzív dolog, ha jól emlékszem, tavaly jött ki. Sajnos ezen kívül sokat nem tudok róla, nem néztem utána, mivel PC-re sose fogják kiadni. Egyébként van Liberty City Stories is (vagy csak lesz, nem tudom, megjelent-e), úgyhogy még egy sorozatot beraknak.
Ó, és sok sikert a VC 100%-hoz. Piszokul meg kell szenvedni érte, és csak egy nyamvadt pólót kapsz...

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #1439 Dátum: 2006. Augusztus 08., 15:02:09 »
Akkor lehet, hogy én vagyok lemaradva egy lépéssel, majd utána kukkantok az eladási statisztikáknak    amúgy nem off a pc game hiszen a topic címében is szerepel  
VAn már Liberty City Tales?    kissé el vagyok maradva... Mondjuk úgysem futna el a gépemen, már a San andreas is beinteget néha. Igaz azt csak kiprószálni tettem fel, öcsém vette meg, csak lízingeltem tőle   , én Vice City játékos vagyok az első mentésem 2004 júliusi és ha van szabad pár percem akkor még mindig betöltöm, mert hidden package-eket még keresgélni kell, nem beszélve az egyéb felfedezhető dolgokról a 100% felé.

Persze, hogy szubjektív mindig az értékelés, ezért is csempészem mondjuk én mindig a végére, hogy szerintem    De ez a jó, hogy mindenkinek máshogy jön be és utána meg lehet róla "ütköztetni" a véleményt.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 08., 15:03:03 írta regnar »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1438 Dátum: 2006. Augusztus 08., 14:42:13 »
OFF:

Nem akarok kötözködni, de a SA sokkal jobban fogyott az általáam látott eladási statisztikákon, mint a VC. A Tales egy sorozat része, ahogy kiadták a Liberty City Talest, most a VC jön, aztán gondolom 2-3 év múlva a SA Tales.

ON.

Micho: hogy kinek mi hogy jön be, az szerintem teljesen szubjektív. Nekem pl. egyáltalán nem volt rossz a Doom-film, pedig nem sok köze volt a játékhoz történetileg (a Marson voltak, és annyi...), de ennek ellenére bejött. Pedig szinte mindenki lehúzza. Simán lehet ez a Miami Vice-al is...

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #1437 Dátum: 2006. Augusztus 08., 14:40:39 »
Lebeszélni semmiképpen sem akarok senkit, én mindig csak a saját (megbomlott agyú) véleményemet írom le  
Mint írtam épkézléb akció/dráma/thriller egyszer mindenképpen nézhető.

Idézet
nemrég valami előtt láttam az előzetesét, és az nagyon rendben volt, az éjszakai város, az autókázás, a hangulat.. ebben nagyon profi Mann

ezek tényleg jól megcsináltak, és az egész film fényképezésével, és vágásával sincs semmi gond, van feszültség is, lendület, minden ami kell, csak ez nem az a Miami Vice.
Én azért is húztam le ennyire, mert nagy Miami Vice rajongó vagyok és hiányzott valami a filmből...

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #1436 Dátum: 2006. Augusztus 08., 14:21:17 »
elhatároztuk egy haverommal, hogy a Miami Vice-t együtt nézzük meg moziban, mert nagy Michael Mann fanok vagyunk  (pl. Szemtől Szemben)
nemrég valami előtt láttam az előzetesét, és az nagyon rendben volt, az éjszakai város, az autókázás, a hangulat.. ebben nagyon profi Mann  ...és regnar is mondta, hogy a zenés képek jók.
remélem, nekem jobban bejön majd, mint regnarnak, de ha egyszernézős fílinges lesz a dolog, hát az se baj    (arra már rákészültem, hogy nem a klasszikus szereplők figuráit kapom vissza a vásznon, ez sajnos elkerülhetetlen... de azért bízok az új párosban is)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 08., 14:21:57 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #1435 Dátum: 2006. Augusztus 08., 14:13:36 »
Én VC-t a Miami Vice rajongók körében értettem sikeresnek, nyilván egyéb okok is mellette szólnak (GTA és GTA 2 sikere stb.. stb...)
De az tény, hogy még a San andreas sem ért el ekkora sikert, nem csoda, hogy most fog megjelenni a Vice City Tales, tehát érdemesnek láttát tovább fejleszteni a várost.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1434 Dátum: 2006. Augusztus 08., 13:53:07 »
Egy apróságot azért megjegyeznék: A Vice Cityt nem az futtatta fel, hogy a '80-as években játszódik Miamiben, mert ez esetben a San Andreas alapján a gettós-né...izé...színesbőrű szereplős filmek meg megakasszasikerek a világon. Ott egy icipicit másról szól a fáma, de persze azért a helyszín is benne van valamennyire.  

Viszont ez alapján a MV egy egyszernézős mozinak még talán elmehet...

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #1433 Dátum: 2006. Augusztus 08., 13:30:02 »
Elkanyarodva kissé Stephen Kingtől, tegnap este megnéztem a Miami Vice mozis feldolgozását....
alapjában úgy ültem a film elé, hogy ennél nagyobb bűnt, mint Miami Vice remake-et forgatni talán el sem tudok képzelni  
Az eredeti sorozat hangulatában, képi és zenei világával valamint szereplőivel és sötét, sokszor melankólikus történeteivel méltán vált az egyik legsikeresebb sorozattá a világon.

Nos a film, ha rajtam múlik nem lesz az. A szereplők teljesen más karakterek (kb olyan ez, mintha csinálnának egy filmet a csillagok háborújából újra és Han Solo-t nem Harrison Ford játszaná.. számomra hihetetlenül zavaró - bár lehet, hogy ez az én nyomorom   )
a történet amúgy még jó is lehetne, épkézláb ackió/thriller de semmi több. A 80-as évek hangulatát egyszerűen nem lehet utánozni, a mai korra átültetve inkább egy gyengébb mission impossible film a dolog, mint miami vice. Modern kütyük, modern kocsik (Legalább Crockett alá adtak egy Ferrarit, de az sem az igazi...)
Persze a készítők ígyekeztek a bő két órába zsúfolni mindent amit 5 évad alatt láthatunk a Miami Vice sorozatban. Vannak gyors kocsik, gépfegyveres tűzharcok, repülőgépes repkedés, zene alatti nagytotálok, powerboat-ok de talán a kevesebb több lett volna, ha már mindenképpen remake-et akart csinálni a rendező.
Aztán egy idő után kezdenek unalmassá válni az zuhanyzós szeretkezések is, ezekből is akad több a filmben, teljesen felesleges dramaturgiai elemként..(egy még elmegy, Stallonénak is bejött a Specialistben   , de amikor az ember már a másodikat látja, az már a rendezőt minősíti...ötlet nuku tegyünk bele legalább ezt..)
Egyedül Miami nem változott, ugyanaz a vörösen izzó égboltú, vízzel körbeszőtt város, mint 20 évvel ezelőtt... de ez kevés egy film sikeréhez, amelynek ekkora elődje van. (Nem beszélve arról, hogy mekkora igény van jelenleg a retro érzésre és még mindig milyen nagy rajongó tábora van a Miami Vice-nak pl ezt mutatja a Vice City című computerjáték sikere is...)

szóval a film mint önálló akciófilm közepes mint Miami Vice csapnivaló utánzatocska, amely a nagy előd nyomdokaiba sem léphet... felejtős
akciófilmként 10/5,5
Miami Vice 10/1 mert valamit legalább megpróbált visszaadni a rendező az eredeti filmekből - a zenei képek jók...

szerintem
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 08., 13:32:16 írta regnar »

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #1432 Dátum: 2006. Augusztus 08., 12:39:36 »
hello a fórumon  
mindenki ezt mondja arról a filmről szóval meg se nézem  

Nem elérhető bálintt

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #1431 Dátum: 2006. Augusztus 08., 12:37:38 »
véleményem szerint elégglangyosra sikeredett az ujj superman kár pedig naon vártamm .voltak benne jo poénokd e ez a film édeskevés a pokemberhez képest

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #1430 Dátum: 2006. Augusztus 08., 12:17:18 »
5600...hááát elég necces... ha letöltöm angolul és szerzek hozzá feliratot,az is jó,ráadásul gyakorlom az angolt és a minőség is nagyon jó.( 350mb 42 perc  kb)

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #1429 Dátum: 2006. Augusztus 08., 12:05:12 »
Nos én tudom neked ajánlani a legális utat, ami nemcsak azért jobb, mert legális, hanem a minősége is egészen más. 4 DVD-ért ennyit fizetni szerintem megéri..

http://www.filmsarok.hu/index.php?page=fil...0138d4cd5e06e79

És néhány másik cím:

http://www.dvdfutar.hu/dvd_03705.html

http://www.xpress.hu/dvd/keres.asp?GOMB=10...079428938893294

Mondjuk én külföldről jutottam hozzá, de nálam nem volt követelmény a magyar hang, tudom, hogy sokakat ez tart vissza a külföldi rendeléstől, pedig megéri, mert akciósan is nagyon jó dolgokhoz lehet hozzájutni és Magyarországra sajnos csak csupaszított DVD-k jutnak el, egy halom extrát rájuk sem tesznek. Persze önerőből nekem sem menne, kell egy ismerős, akinek van egy megfelelő kredit kártyája..
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 08., 12:06:41 írta regnar »

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #1428 Dátum: 2006. Augusztus 08., 11:52:27 »
szerintem az a halál 100%  
A kingdom hospitalra kíváncsi vagyok,de azon a fájlcserélőn,amit használok iszonyú kevés embernek van meg   szóval valami mást kell majd kitalálnom.

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #1427 Dátum: 2006. Augusztus 08., 06:53:00 »
Bár nem tudom, de szerintem nem hal meg.. valahogy megmentik de ez csak tipp, nem olvastam utána direkt sehol, hogy megmaradjon a bizonytalanság

Amúgy a sorozat amit most nézek, az a Dreamscapes & Nightmares - Stephen King tollából. Egy nyolc részes mini lesz a dolog, impozáns szereplőgárdával (William Hurt, Jeremy Sisto, William H. Macy, Claire Forlani hogy csak a nevesebb TV-s és mozisztárokat említsem, de ezt már megszokhattuk, hogy SK filmes adaptációihoz sorban állnak a nevesebb színészek) (nem beszélve az egyes részek rendezőiről, mint Brian Henson, vagy Rob Bowman) Érdekes megközelítésű kisfilmek, szerintem megosztja majd a tábort néhol kissé hullámzó, de amit eddig láttam az összességében jó - legalábbis jobb, mint a nagy dirrel-durral beharangozott Masters of Horror.
Amit még ajánlani tudok SK-tól bár csak mint ötletadó, epizódíró vett részt benne, (meg a nevével könnyebb eladni) az a Kingdom Hospital. Sötét, komor hangulatú sorozat (13 részes) érdekes szereplőkkel és hangulattal.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 08., 07:06:22 írta regnar »

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #1426 Dátum: 2006. Augusztus 08., 00:30:10 »
kár hogy a doki csaj +halt  

...the dark armies then will come, when the SUM is 41