Huhh, jól megélénkült a topic, ahogy kitettem a lábam , mivel nem tudok elmenni a címek mellett, ezért én is pár - kéretlen - megjegyzést tennék hozzájuk
Először is a dátumok szerintem minimum fele felejtős, pl Jones-ot is ki tudja mióta húzzák-halasztják...
AVP 2: Alien vs. Predator 2 (2007) Az egy részben jött csak be, sokkal több monsztert vártam, talán ebben több lesz, én mindenesetre lelkesedésel várom, mert az első részben elindult valami, ami jó irányba mutatott, csak kissé félresiklott (ja és Lance Henriksen a király )
Dirty Sanchez: The Movie (2007) azt sem tudom, hogy ez mi
Dukes of Hazzard: The Beginning, The (2007) (V) Mint látjuk only video és DVD szóval ennyit is várjunk tőle, az első néhol vicces volt, engem különösebben nem nyűgözött le... meglássuk
Fantastic Four and the Silver Surfer (2007) Kissé sok lesz már a képregényfilmből kezd unalmassá válni, hogy futószalagon ontják a közpes kommerszt, ahelyett, hogy egy-két kimagaslót csinálnának.
Ghost Rider (2007) Azért ezt megnézzük... (Nicholas Cage rulez)
Halloween (2007) Neeee... emberek ne.... Már az 5. folytatás körül feladtam, most meg jön a remake? Miért? Az eredeti a horror műfajban kultikus lett, inkább javítsák fel a képet és hangot.. (szerintem, ja és a "test"-et úgysem tudják pótolni )
Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) Megnézem. EGyre inkább fejlődik a filmsorozat, a negyedik rész egészen sötét volt. (a filmek tetszenek, a regények első kötetéből 15 oldalt sikerült elolvasnom, aztán )
Hellboy (2007) (VG) Úgysem fut el otthon
Hellboy 2: The Golden Army (2007) Az első tetszett... remélem marad a főszereplő Pearlman
Hellboy: Sword of Storms (2007) ez meg mi?
Hostel: Part II (2007) Egy átlagos tinihorror folytatása... a nyolcvanas évek óta bevett szokás.. közepesek, néhol gyengék, de KIT ÉRDEKEL .. megnézzük
Joan of Arc: The Virgin Warrior (2007) Nekem bejött a Besson féle feldolgozás, kíváncsi leszek erre is, "előítélet" egyelőre nincs
Julius Caesar (2007) Nofene... Bár nehéz lesz überelni az asterix 2-t.
Magneto (2007) Ez most az a Magneto? Ezek szerint már minden X-nek lesz külön mozija is? Még az X-men azon kevesek egyike amely tetszik, mint képregényfilm, kár lenne elaprózni a dolgot..
Max Payne (2007) Sima akció semmi más -- szerintem (tele felesleges és lejárt Bullet Time-mal.)
Mortal Kombat: Devastation (2007) Az első Mortal nagyon bejött, a második már nem annyira, aztán a következő dolgok nagyon nem tetszettek, kivéve a rajzfilmsorozatot - talán itt valamit javítanak a reputáción a fiúk... Scorpion a király amúgy kedvencem a MK2 játék volt, bár sokat játszottunk az MK Trilogyval is.
Ong bak 2 (2007) szerintem olyan lesz, mint az első. Bunyó.. de a jobbik fajtából.
Pac Man (2007) Na erről még én sem tudtam... Hmm Pac Man? A játék nagy kedvenc mind a mai napig, a rajzfilmsorozatot szerettem, még a Ms PacMan-t is...Mit lehet ebből kihozni? Ez animáció lesz, gondolom... Csak a jó sztorin múlik szerintem, a főszereplők adottak.
Pumpkinhead IV: Love Hurts (2007) (V) Megnézzük
Rambo IV (2007) Számomra az egyik legjobban várt folytatás!!!! Mindegy hova megy, csak akció legyen és ne valamilyen hülye okos akcióhős vagyok, mindeféle kütyüvel felszerelve és inkább cselezek és poénkodok, mint harcolok fajta film. Hallottam már olyan (lehet, hogy fake) infókat, hogy Afganisztánba megy vissza, vagy Irakba megy, vagy drogbárók ellen harcol, szóval abszolut homály fedi a dolgot, én azért a 2007-ben sem bíznék... bár örülnék neki...
Sin City 2 (2007) Megnézem, de attól félek, ha csak annyit tud nyújtani, mint az első az már kevés lesz. (tehát a látvány és hatások) Minden a történeten fog múlni.
Spider-Man 3 (2007) Vegyesek az érzelmeim a póki filmekkel kapcsolatban, de azért rákukkantok majd
Taxi 4 (2007) Már a harmadik részt iszonyat gyengének találtam, nem is volt benne egyetlen autós üldözés sem, poénok is ritkán, szóval az etalon még mindig a második rész számomra, lehet, hogy a csúcson kellett volna abbahagyni...meglássuk.
Teenage Mutant Ninja Turtles (2007) Úgy látszik újra előveszik a zöld mutánsokat.. Volt már három filmjük, amelyeket eléggé vegyesen fogadott a közönség, a trugymó titka és hasonló alcímmel futottak... meglássuk..
Tekken (2007) Ez meg mi? Úgy értem ebből mit lehet csinálni?
Chronicles of Narnia: Prince Caspian, The (2008) Az elsőt kissé vonatatottnak érzetem, annak ellenére, hogy egész jóra sikerült, ha hozzák azt a színvonalat, akkor ezzel sem lesz gond...
Cold Fear (2008) Ez meg mi?
Conan the Barbarian (2008) Na megint... Ez is valami komoly szentségtörésnek néz ki... Ki fogja játszani Conant? Eric Bana? vagy Lorenzo Lamas? Vagy Fabio? vagy The Rock? Mondjatok egy embert, aki Swarzi nyomdokaiba léphet jelenleg.. mert én nem tudok...
Einstein's Children (2008) Ez meg mi?
Far Cry (2008) Ez valami játékadaptáció lesz? de ez is: Ez meg mi? kategória
Ghostbusters in Hell (2008) Hmm..hmm... félő, hogy én nem a szellemektől félek, hanem attól hogy milyen lesz ez a film... Számomra bukásszaga van az előzőek hangulatához képest, egyszerűen nem lehet utólérni - szerintem.
Halo (2008) Gondolom játékadaptáció, de mit lehet ebből csinálni?
Hannibal (2008) Reméltem, hogy valami gigantikus monumentális lesz, de nem arthur király, vagy nagy sándor, mert akkor sírtam volna, hamar rákaptam, már az első infókat is figyeltem, azátn megtudtam ki rendezi és ki a főszereplő.. egy személyben.. Vin diesel.. Mint tudjuk ő komoly rendező és hatalmas színész.. (bocsi az esetleges rajongóktól - személyes vélemény..) Szóval számomra egyelőre felejtős...
Harry Potter and the Half-Blood Prince (2008) MEgnézős, mint az előző rész, de majd meglássuk, hogy mikor mutatják be.
Incredible Hulk, The (2008) Az előző Hulk filmtől kiver a hideg verejték, kissé félve fogom megnézni, ha lesz egyáltalán...
Indiana Jones 4 (2008) talán majd 2010-ben.... Soha a b*dös életben nem fog elkészülni...
Iron Man (2008) meglássuk...
Jurassic Park IV (2008) Nem kéne bevinni a dinókat a városba (2. rész) és maradni a harmadik rész "családi mozi" jellegénél, kalandosabb útra terelve a dolgokat.. Ha úgy lesz akkor bejövős.. Már ha lesz egyáltalán ez a 2008 azért messze van...
Knight Rider (2008) Csak Daviddel
Largo Winch (2008) Már a sorozatot sem néztem, így nem tudok hozzáfűzni semmit, kérem kapcsojja ki...
Madagascar 2 (2008) Talán jobb lesz, mint az első, és nem csak a pingvinek lesznek poénosak...
Rainbow Six (2008) Simma kommandós film semmi több, remélem a megszokott Tom Clancy hagyományokon (Férfias játékok, Vadászat a vörös októberre, Rettegés arénája stb.. stb..)
Scary Movie 5 (2008) ha Zucker - Abrahams páros marad a rendező és író akkor jöhet, Wayans-éktól nem kell
Sin City 3 (2008) ha lesz egyáltalán.... ez nagyon távoli még..
Terminator 4 (2008) Gondolom a jövőben játszódik majd, John Connorral...(Swarzi nélküli terminátor? Egyelőre nehéz elképzelni...)
Toy Story 3 (2008) Csak el ne kapkodják