Szerző Téma: Sztrájk topik  (Megtekintve 205664 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #419 Dátum: 2006. November 09., 16:09:04 »
vas megmutatta pókinak a negatív zóna beli börtönt és elejtett egy ide kerülhetsz típusú beszólást

Inner: valószínüleg ez utóbbi, bár a jelenlegi SHIELD főnök egy ellenszenves Q.va !
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 09., 16:11:55 írta beigli69 »

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #418 Dátum: 2006. November 09., 16:08:44 »
Továbbá nekem ebben az egész CW-ben MARHÁRA bűzlik, hogy a SHIELD hogy keveredett egyáltalán bele? A SHIELD egy nemzetközi szervezet, voltaképpen hasonló az ENSZ-hez, csak éppen rendőri-katonai erő. Az amerikai elnök és az amerikai Kongresszus SEMMIFÉLE fennhatósággal nem rendelkezik fölötte, más kérdés hogy esetleg titokban elcsevegnek a SHIELD-főnökkel, de ez messze nem ugyanaz, mint a közvetlen irányítás. A SHIELD-nek semmi köze az amerikai törvényekhez és tiszta hülyeség még az elképzelés is, hogy egy az USA-ban meghozott törvényt az USA területén a SHIELD tartatna be. Ennyi erővel a SHIELD Iránban is kergethetné a homoszexuálisokat.
Két dolgot tudok elképzelni:
1. A SHIELD nemzeti egységekből áll, és ezek nemzeti irányítás alatt vannak. (Mi persze mindig csak az USA-beli SHIELD-et láthatjuk.) Az USA meg azt mondta, hogy a szuperhumán populációjának kontrollálása olyan nagy problémát jelent, amit a rendőrség nem, csak a nemzeti SHIELD-egység képes kezelni. Ez elég nagy hülyeség lenne, mert ennyi erővel lehetne görög és török SHIELD, és ezek szépen gyepálhatnák egymást két földönkívüli támadás között.
2. Az amerikai olvasóknak USA = világ, és ezért fel se tűnik nekik, hogy az USA rendőrsége = egy nemzetközi szervezet, meg valszeg az íróknak sem...

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Sztrájk topik
« Válasz #417 Dátum: 2006. November 09., 16:06:22 »
Kössz IC
No hát ez szép. Még mindig rácsodálkozok, ha X címeken kívül a Marvel le meri írni azt a szót, hogy klón  Az a tajgetosz-szökevény Vas mivel fenyegette pókit? Ja meg van, biztos azzal, hogy felfedi a világ elött a személyazonosságát! Vagy ez már volt?    Reed, Pym, Tony mutattak azért valami bűnbánatot legalább? Vagy elvolt intézve annyival, hogy "a háború áldozatokkal jár".

Nekem ezzek után nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel a végén Bádogfejű beáldozásával akar kilépni a játékból. Bár még sok minden megeshet.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 09., 16:06:39 írta Punkológus »

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #416 Dátum: 2006. November 09., 15:44:50 »
Idézet
Valaki nem tudná gyorsan összefoglalni nekem, hogy az előző 2 hónapban mit polgárháborúztak a Marvel-nél? Kb. ott estem ki, hogy Thor megölt valakit, de nem lehetet tudni, hogy kicsodát.
CW SPOILER

Thor az afroamerikai Góliátot ölte meg, ami annyira sokkolta Sue Stormot, hogy a Fáklyával együtt megszöktek és előreláthatóan csatlakoznak Amerika Kapitányékhoz. Pókemberben is felébredtek a kétségek és miután Vasember elég idióta módon fenyegetni kezdte meg emberkedett meg lesz.rta hogy PP mit gondol az egészről, ő is meglógott és egyből összeütközésbe került Vasemberrel, a szó szoros értelmében... ebből még nem tudni, hogy mi lesz, de az biztos hogy Pókfej csak a Marvel iszonyú részrehajlásának köszönhetően jöhet ki győztesen a küzdelemből, hiszen a Vasember által rászabott ruhát viseli, amiben simán lehet egy RESET funkció, amivel Vasember megbénítja és kész. Na mindegy.
Eközben kiderült, hogy Thor nem Thor, csak egy - igen, kitaláltátok! - klón, akit Reed Richards, Pym doktor meg a többiek "dobtak össze", csak kissé bugos lett, mert amúgy nem lett volna szabad ölnie. Valószínűleg az igazi Thor is előkerült, de még a háttérben van... ha színre lép, az csúnya lesz.
Közben Namor bepalizta a Fekete Párducot és Vihart, hogy álljanak a CW-ellenes világmozgalom élére, így a közeljövőben alighanem összekerülnek AK-ékkal.
A reg-párti liga ezzel annyira meggyengült, hogy már bűnözőkkel, sőt tömeggyilkosokkal is megerősítik a soraikat, mint amilyen a Zöld Manó vagy Venom, és ezeket küldik a csatába. Persze ez megint csak sokaknak nem tetszik. Lassan csak Vasember és Reed maradnak, akik tényleg hisznek ebben az egészben, bár azért még van jó pár jószándékú idióta, mint Ms Marvel és Wonder Man, akik még bevethetőek. Sőt, a szinte korlátlan hatalmú Sentry is Vasemberékkel van, habár ő inkább kihúzná magát a felelősség alól.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Sztrájk topik
« Válasz #415 Dátum: 2006. November 09., 15:37:44 »
Idézet
Kb. ott estem ki, hogy Thor megölt valakit, de nem lehetet tudni, hogy kicsodát.

Ezzel én is így vagyok. Igaz, azt tudom, hogy akkor volt egy kis szünet  Marvelnél, mert nyújtottak vagy 4 hónapot a sorozaton (amivel nem értek eggyet, de ez van   )

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Sztrájk topik
« Válasz #414 Dátum: 2006. November 09., 15:25:07 »
Én pont fordítva látom. Az 1-ben el lehet lavírozni semlegesen, de a második részben döntened kell, hogy vagy megölöd a mestereket, vagy egybegyűjtöd őket. Magyarán az elején döntesz, hogy melyik utat követed, és ha azzal ellentétesen viselkedsz egyébként, az már nem szerepjátszás...
A társakról: A jedivé válást tartom a  legnagyobb marhaságnak az egészben. Beszélsz velük egy kicsit, és rögtön jedik lesznek. Tanulás semmi, mindenki 2 perc alatt megtanulja használni a fénykardot (ez különösen a fejvadász lánynál vicces, aki csakis pisztollyal hadonászott addig). Ha csak addig mentek volna el, hogy befolyásolod a jelemüket, az jó lett volna.
A sztori: a fővonal fájdalmas néhol, de a mellékvonalak remekül ki vannak dolgozva. Ha csak abból állna, tetszene is, ám a vége számomra szinte mindent elrontott. Túl hihetetlen, túl nagymérvű. Azért az, hogy most elpusztítjuk az Erőt, szvsz kicsit túlzó volt már...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető lyrán

• Sólyomszem
  • *
    • http://diakjog.hu
Sztrájk topik
« Válasz #413 Dátum: 2006. November 09., 15:23:23 »
Idézet
Kotor 1 hány befejezéssel büszkélkedhet ? (van a jó (ahogy végigvittem), akkor elvileg kell legyen gonosz, de van Senmleges is ?)
Gonosz is van. Semlegest ott nem tudtam csinálni.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #412 Dátum: 2006. November 09., 15:21:35 »
Valaki nem tudná gyorsan összefoglalni nekem, hogy az előző 2 hónapban mit polgárháborúztak a Marvel-nél? Kb. ott estem ki, hogy Thor megölt valakit, de nem lehetet tudni, hogy kicsodát.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #411 Dátum: 2006. November 09., 15:18:30 »
Kotor 1 hány befejezéssel büszkélkedhet ? (van a jó (ahogy végigvittem), akkor elvileg kell legyen gonosz, de van Senmleges is ?)

Nem elérhető lyrán

• Sólyomszem
  • *
    • http://diakjog.hu
Sztrájk topik
« Válasz #410 Dátum: 2006. November 09., 15:10:41 »
Idézet
KotOR 2.: Igazság szerint azért nem beszélnek róla, mert pár játékmenetbeli javításon kívül semmiben se ér az első rész nyomába. Nagyon érződik rajta, hogy nem a Bioware csinálta. A történet nem sablonos ugyan, de nagyon erőltetett is, kényszerít, hogy válassz egy utat mindenféleképp magadnak, ráadásul a mellékküldetések vagy irtó egyszerűre, vagy elég bonyolultra sikeredtek, a társak pedig egyszerűen nevetségesek az első résszel összehasonlítva (mindegyik állandóan csak nyavalyog, hogy most ez a baja, most az a baja, vagy pont az ellenkezője, hogy mikor mentek már kiirtani pár bolygót... a két fő társ, Kreia és Attona  legrosszabb az összes közül, az első adandó alkalommal szabadultam meg tőlük, amint tudtam).
Háát nem tudom talgaby. Én nem így gondolom. Én mindkettőt szeretem. És szerintem a 2-ben sokkal több a lehetőség.
Nekem a fő előnye a 2-nek az eredetihez képest, hogy a társakat jedivé képezheted. Egyébként az 1-el ellentétben a 2-őt végig viheted semleges karakterrel is. Az 1-et nehezebb. A sztori pedig minkettőnél jó szerintem. Bár mindekttőnek megvannak a gyenge pontjai.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Sztrájk topik
« Válasz #409 Dátum: 2006. November 09., 15:05:57 »
A Paninihez: nekik sokkal jobban megéri, ha 2 dupla kidaványt adnak ki, mintha 4 simát. Ez a k.neten volt írva, szóval nem én találom ki. Ezért is lehetséges, hogy ilyen minőségben ennyire olcsó!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Frogen

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #408 Dátum: 2006. November 09., 14:55:15 »
Örülök, hogy nem végleges a leállás! Jó erőt és kitartást kívánok a továbbiakhoz! Bennem él a remény, s bárhogy is döntsetek, örülök, hogy ismerhettem\imerem a HZS-t!  

Frogen, aki szintén nagy NWN és KotOR rajongó  
A tolerancia az, amit mindig a másiktól várunk el.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #407 Dátum: 2006. November 09., 14:06:38 »
gabe:
rajongói, de az átvezetőket is fordították (van egy-két furcsaság, értelmetlen válasz, de attól függetlenül nagyooon jóóó)
talgaby:
fejből nem megy hanyadik szintű, de holnapra megnézem, előre is köszi !

(nem probléma hogy nem privátban beszéljük ezt meg?)
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 09., 14:21:54 írta beigli69 »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #406 Dátum: 2006. November 09., 14:04:52 »
beigli: Pedig annál nincs semmi trükk, le kell nyomni, és annyi. Én egy sima varázslóval mentem mindig is, a Horrid Wilting az ember nagy barátja tud lenni  Tápold fel magad pár löttyel, a segítőidet úgyszintén, aztán hajrá (ja, hanyas szintű vagy? Mert lehet, hogy egyszerűen csak túl gyenge karakterrel álltál neki... btw, szerintem nem érdemes az alapjáték karakterét továbbvinni, az első kieget a 0-ról a legjobb kezdeni, ott elmenni, amíg lehet, és úgy menni a HotU-ba...).

KotOR 2.: Igazság szerint azért nem beszélnek róla, mert pár játékmenetbeli javításon kívül semmiben se ér az első rész nyomába. Nagyon érződik rajta, hogy nem a Bioware csinálta. A történet nem sablonos ugyan, de nagyon erőltetett is, kényszerít, hogy válassz egy utat mindenféleképp magadnak, ráadásul a mellékküldetések vagy irtó egyszerűre, vagy elég bonyolultra sikeredtek, a társak pedig egyszerűen nevetségesek az első résszel összehasonlítva (mindegyik állandóan csak nyavalyog, hogy most ez a baja, most az a baja, vagy pont az ellenkezője, hogy mikor mentek már kiirtani pár bolygót... a két fő társ, Kreia és Attona  legrosszabb az összes közül, az első adandó alkalommal szabadultam meg tőlük, amint tudtam).

Milyen folt van a  történetben? Talán tisztázni tudom, így utólag...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #405 Dátum: 2006. November 09., 14:03:47 »
a magyaritasok.hu fordítása jó volt az első részről. Ott viszont nem készül a második már régóta. Biztos a fórumozók miatt.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #404 Dátum: 2006. November 09., 13:56:10 »
Én angolul játszottam vele, igaz vannak fehér foltok a történetben   ... Lehet hogy rá kellene néznem a fordításra? Egyébként rajongói fordítás? Vagy hivatalos? Mert mint Schmatzy hátrébb egy remek példával rámutatott, vannak "vicces" kedvű fordítok... (az animéknél is...   természetesen a nemhivatalos felíratokra értem)

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #403 Dátum: 2006. November 09., 13:52:58 »
én meg arra hogy lemenjen az ára  (ami igaz is)
Van valami kiegészító a KOTORI-hez?

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #402 Dátum: 2006. November 09., 13:49:51 »
Idézet
A mai napig előkerül a téma. De amit furcsálok, hogy a második részről edig nem halottam 3 dicsérőszónál többet. Fura.
Én arra várnék hogy lefordítsák már egyszer. Mint annó az első részt.

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
Sztrájk topik
« Válasz #401 Dátum: 2006. November 09., 13:49:04 »
Idézet
Hmmm mivel tizenpár részről van sz, akár meg is ígérhetem, hogy utána lemondok.
De akkor jól elhúzom az egészet.
Oké, nem sürgős. Ráér karácsonyig. Mind a 12 rész...
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #400 Dátum: 2006. November 09., 13:47:09 »
Érdekes hogy a KoTOR I.-t trónra emelték, és megkoronázták. Learatott egy csomó díjat. Én is játszottam vele (X-boxon), és sokat jelent a számomra. A mai napig előkerül a téma. De amit furcsálok, hogy a második részről edig nem halottam 3 dicsérőszónál többet. Fura. Bár ahhoz eddig nem volt szerencsém, de úgytűnik, hogy az már nem sikerülhetett olyan nagyszerűen.

Viszont aki szeretne a KoTOR engine-jára épülő távolkeleti-misztikus-középkori-szörnyes-sárkányos játékkal játszani, annak a Jade Empire-t ajánlom, az irányítás meg a harcrendszer ugyan az mint a KoTOR-ban. Egyetlen szépséghibája van a dolognak: csak X-boxos verzióról van tudomásom, de talán van pc-n is  .

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #399 Dátum: 2006. November 09., 13:44:24 »
Eddig nem igazán fórumoztam sehol (egy Harry Potter Fan lapot kivéve   ) Viszont mióta itt "célszerű" hozzászólni, azóta egy picikét   aktívabb lettem máshol is (nem mondom hogy mindenhez hozzászólok, de...), és egyre jobban élvezem   (bár biztos vannak akik kevésbé)
Hajá fórum !!!
Talgaby:
a második kiegészítőben a rejtvényfejtők labirintusának végén az út őrízőjét nem tudom lenyomni,  egy fikarcnyi sebet sem tudok rajta ejteni (csak karddal nyomultam eddig és az alapjárék óta ezt a lovag karaktert nyomom) mivel visszagyógyul, engem meg pikk-pakk legyalul (a kísérőim sem érnek semmit)
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 09., 13:51:15 írta beigli69 »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #398 Dátum: 2006. November 09., 13:33:41 »
Idézet
most a Neverwinterben szívok is mert nem tudok egy szörnyet megsebezni semmivel, és se előre se hátra
Ezt egy kicsit írd le részlettesebben. Hátha tudok segíteni.

Galen: Végülis... van benne vmi. Na mindegy, a béke a fontos, én csak próbáltam erre kilyukadni.

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #397 Dátum: 2006. November 09., 13:31:39 »
Idézet
Na ezt most ne kezdjétek előről, mert leírok ide minden spoilert amit csak tudok sorozatokról, meg képregényekről!!!
Jöhet.  

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Sztrájk topik
« Válasz #396 Dátum: 2006. November 09., 13:30:02 »
Na ezt most ne kezdjétek előről, mert leírok ide minden spoilert amit csak tudok sorozatokról, meg képregényekről!!!  

Idézet
Igeeeeen? Követelem, hogy exactlee mongggyon le!!! 

De elöbb a fordítást fejezd be...
Hmmm mivel tizenpár részről van sz, akár meg is ígérhetem, hogy utána lemondok.
De akkor jól elhúzom az egészet.

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #395 Dátum: 2006. November 09., 13:15:36 »
Idézet
SW fan: Vmi olyasmi indokkal (is) megy ez a sztrájkféleség, hogy sokunknak minden létező szerve kivan a kérő/könyörgő/követelő/avengers-féle hozzászólásokkal. Megértem, hogy szeretnéd a folytatást, de légyszi légy türelemmel. Aggódni majd akkor kell, ha az SW-honosítók is kilépnek, vagy kijelentik, hogy leáll ez meg az a sorozat.
1. Nem érdekel hogy türelemmel van, vagy nem.

Idézet
Egyrészt nagyon szeret egy sorozatot, és alig várja, hogy befejeződjön, másrészt meg azért tényleg nem azt mondta, hogy holnapra, hanem az ünnepekre, ami valóban egy szép alkalom az ajándékozásra. Nem azt mondom, hogy így kell kifejezni magunkat, de azért egy icipicit meg lehet őt is érteni...
Hehe...ezzel meg nem értek egyet. Megérteni ? Mit ? Azt hogy szegénynek nincs ideje és ereje(ami a legjobb indok...haha) a fórumig elkecmeregni, mert hazaérve épp hogy annyi ereje van hogy a letöltés gombig elér ? Nevetséges. Csak a legjobb, hogy mindenki gyárt indokokat, hogy ezért meg azért nem fórumozik és KOMOLYAN gondolja hogy EZEK HÜLYÉK ÉS BEVESZIK. Persze van a másik oldal, aki tökösen megmondja a véleményét. "Ő aztán elvből nem fórumozik" és különbenis mi kibaszott SZOLGÁLTATÓK vagyunk és jó lenne túllépni a "gyerekes sértődöttségen" és frissíteni (persze ő továbbra is csak tölteni fog, de mi ez a fennakadás és takarodjunk az anyánkba). Tovább nem mondom, mert felesleges, pedig van néhány alaptipus még...ja amiért elkezdtem ezt pont az maradt ki...szóval megkérdezném kedves SW fan, ha sikerült letöltened az eddig honosított SW képregényeket akkor mi a francért nem írtál róluk a fórumban ? (Kérdéseket tettél fel az igaz, szóval fórumoztál, de azokat a kérdéseket vagy nem gondoltad komolyan, vagy nem tudom .) Persze nem kötelező...isten ments...de kb. ennyire veszem én is komolyan a kérésed. És itt kérnék bocsánatot attól a 3-4 fórumozótól aki eddig megosztotta véleményét az sw topicban.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 09., 13:36:11 írta Galen »

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #394 Dátum: 2006. November 09., 13:08:50 »
talgaby:
Ezt jó tudni, de a tápos cuccokkal már a Diablo-kban sem igazán törődtem, max akkor ha nagyon elakadtam, akkor kerestem jobbat mint ami van. (most a Neverwinterben szívok is mert nem tudok egy szörnyet megsebezni semmivel, és se előre se hátra  

általában:
minden itthon megjelenő képregény megszűnése fájdalmas dolog, akár veszi valaki akár nem. (anno üvölteni tudtam volna amikor a XMen megszünt  )

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
Sztrájk topik
« Válasz #393 Dátum: 2006. November 09., 13:01:39 »
Idézet
Én meg egyik Paninis címet sem sajnálom, sőt nem is olvastam őket.
Igeeeeen? Követelem, hogy exactlee mongggyon le!!!  

De elöbb a fordítást fejezd be...
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
Sztrájk topik
« Válasz #392 Dátum: 2006. November 09., 12:50:32 »
Idézet
Én is sajnálom az F4-et, de leginkább a Rozsomák miatt vérzik a szívem.
Azt imádtam a legjobban.
Én meg egyik Paninis címet sem sajnálom, sőt nem is olvastam őket.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #391 Dátum: 2006. November 09., 12:48:14 »
A KotOR-ban szerintem szabadság ide vagy oda, nagyon nagy hülyeség nem a Sith bolygót hagyni utoljára. Ha már tudjuk, ki a főkarakter, az ottani pult alatti felszerelést a kantinában legfeljebb a Yavin méregdrága spéci cuccai verhetik. Meg mondjuk szvsz izgalmasabb a szócsata a vukiknál a számítógéppel... ( a robotokat meg pofonegyszerű egyébként is szétverni).

+++
Idézet
Tisztelt Szerkesztok!

Csak azért esedezem hozzátok, hogy mielött elérkezne a karácsony, elötte fejezzétek be a SW/Vérvörös Birodalom II-t.
Ha kell térden csúszok, de már lassan egy éve, hogy elkezdtétek, és éppen ezért kérlek titeket, hogy jelenjen meg ez az utolsó két szám, mielött eljön a Jézuska.
Idézet
Azért idéztem ide ezt a "remek" hozzászólást nehogy figyelmetek véletlenül átlebegjen felette. Még időkorlátot is megad a képregény befejezésére. Ha először belegondolok nagyon vicces, de ha már másodjára is, akkor már nem. Mert tudom, hogy komolyan gondolja.
Konfliktuskezelési próba 1:
SW fan: Vmi olyasmi indokkal (is) megy ez a sztrájkféleség, hogy sokunknak minden létező szerve kivan a kérő/könyörgő/követelő/avengers-féle hozzászólásokkal. Megértem, hogy szeretnéd a folytatást, de légyszi légy türelemmel. Aggódni majd akkor kell, ha az SW-honosítók is kilépnek, vagy kijelentik, hogy leáll ez meg az a sorozat.
Galen: Azért annyira ő sem volt durva. Egyrészt nagyon szeret egy sorozatot, és alig várja, hogy befejeződjön, másrészt meg azért tényleg nem azt mondta, hogy holnapra, hanem az ünnepekre, ami valóban egy szép alkalom az ajándékozásra. Nem azt mondom, hogy így kell kifejezni magunkat, de azért egy icipicit meg lehet őt is érteni... (és mielőtt mondod, igen, olvastam az SW-topicot...)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #390 Dátum: 2006. November 09., 12:46:28 »
Szio Nitro
Nagyon király volt a Rozsomák klasszikus amit felraktál az oldaladra. (De azt hiszem ezt megírtam ott is a fórumon)
Köszi

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.