beigli: Pedig annál nincs semmi trükk, le kell nyomni, és annyi. Én egy sima varázslóval mentem mindig is, a Horrid Wilting az ember nagy barátja tud lenni Tápold fel magad pár löttyel, a segítőidet úgyszintén, aztán hajrá (ja, hanyas szintű vagy? Mert lehet, hogy egyszerűen csak túl gyenge karakterrel álltál neki... btw, szerintem nem érdemes az alapjáték karakterét továbbvinni, az első kieget a 0-ról a legjobb kezdeni, ott elmenni, amíg lehet, és úgy menni a HotU-ba...).
KotOR 2.: Igazság szerint azért nem beszélnek róla, mert pár játékmenetbeli javításon kívül semmiben se ér az első rész nyomába. Nagyon érződik rajta, hogy nem a Bioware csinálta. A történet nem sablonos ugyan, de nagyon erőltetett is, kényszerít, hogy válassz egy utat mindenféleképp magadnak, ráadásul a mellékküldetések vagy irtó egyszerűre, vagy elég bonyolultra sikeredtek, a társak pedig egyszerűen nevetségesek az első résszel összehasonlítva (mindegyik állandóan csak nyavalyog, hogy most ez a baja, most az a baja, vagy pont az ellenkezője, hogy mikor mentek már kiirtani pár bolygót... a két fő társ, Kreia és Attona legrosszabb az összes közül, az első adandó alkalommal szabadultam meg tőlük, amint tudtam).
Milyen folt van a történetben? Talán tisztázni tudom, így utólag...