Szerző Téma: Sztrájk topik  (Megtekintve 205319 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető ceen

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #299 Dátum: 2006. November 07., 21:23:39 »
Oldjátok meg, legyenek hozzá megteremtve a feltételek.
Villámkommentelés.
Nézzétek meg a gamestar honlapját, egy két nagyobb hírnél mennyi komment van. És ez pont erre jó.

ceenceen

Nem elérhető ceen

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #298 Dátum: 2006. November 07., 21:22:04 »
Kedves hálózsák team!
Én nem írogatok fórumba, most mégis megteszem. Mert: Ha lenne kommentelési lehetőség a képregényeknél akkor szerintem több lenne a visszayelzés. Mert iyenek az emberek pl, hogy nem lépegetnek külön a fórumba. Komolyan így van.
Ha ott van a kommentelési lehetőség rögtön, akkor megy az élet.
Érdekes módon ezt más témakörű oldalaknál megoldják nincs iyenre probléma, és azt gondolom nem gondoljátok, hogy a képregényesek akik olvassák az anyagaitokat azok parasztok. Nem vagyunk parasztok, én speciel nem lépek külön be a fórumba, és ezzel sokan vannak így, akik nem aktív forumozók.
Megértem a problémát, van értelme ezzel a sztrájkal is, de ez az egyetlen normális lehetőség. Az összes olvasó nevében, köszönöm az eddigi munkát.

ceenceen

Nem elérhető oszlanyiakos

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #297 Dátum: 2006. November 07., 21:08:54 »
Raveon: köszi a segítséget.

Nem elérhető VTomi

• Spawn
    • http://
Sztrájk topik
« Válasz #296 Dátum: 2006. November 07., 20:46:28 »
Hát, én azért annak is örültem, ha beírtak annyit, hogy tetszett, mert az azt jelentette, hogy megnézte valaki.
Kicsit a rövidítések tényleg ijesztőek egy külsősnek, lehet kéne csinálni egy szótárat.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #295 Dátum: 2006. November 07., 20:34:20 »
Tudom, hogy nem ez a téma f? ága, de azért gyorsan kifejteném a véleményemet. Nem csodálom azt, hogyha fellép a fórumra valaki küldeni egy jó szót a képregényröl, ami tetszik neki, akkor megijedhet. Az elején én is igen megijedtem. Ugyanis teszem azt elolvasok egy BA-t, feljövök és megnézem, hogy mit irtak elöttem, akkor az fogad, hogy TOM1, regnar és Gorgonita hozzászólás-bombákat dobott a fórumra és ennek a készit?k borzasztómód örülnek. Ez természetesen gy is van rendjén, imádom az ilyeneket olvasni, viszont egy újoncnak baromi rémiszt? lehet. Nekem is az volt. Hisz, hogy néz ki, hogyha én egy ilyen után beirom, hogy jó volt. Én legalábbis hülyének éreztem eléggé magam, mikor megtettem. És ahoz, hogy az ember összedobjon egy ilyet, azért már eléggé benne kell lenni az egész képregényes dologban, hogy legyen egy összehasonltási alapja és elemezhesse a dolgokat. Nem is beszélve azokról a gonosz és sokszor el?forduló röviditésröl, amikkel mi nap mint nap dobálózunk. Pl. nem hiszem, hogy valaki sokat ért abból kezd? létére, hogy BMB elég jó az USM-be, bár a DD vol.2-ben volt igazán zseni és hogy JMS mit m?vel az ASM-nél az már botrányos és az X-es kavalkádról nem beszéltem.

Boccs ha senkit nem érdekelt

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #294 Dátum: 2006. November 07., 20:30:22 »
Az órát mindenkinek saját magának kell beállítani: Beállítások/Opciók/Fórumbeállítások
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 07., 20:31:03 írta raveon »

Nem elérhető kron82

• Indiana Jones
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #293 Dátum: 2006. November 07., 20:27:44 »
 ha ez elfogy,akkor már csak a márkás sörök maradnak!   igyál!                    
Who watches the K.net?

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #292 Dátum: 2006. November 07., 20:11:04 »
Ja és nem jó az órátok, most nálam 20. 12 van. és 1 órával többet fog írni.

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #291 Dátum: 2006. November 07., 20:10:18 »
Még valami, ha még emlékeznek rám fanatikus néven az indexen a pók fórumba igen csak sokat írtam.

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #290 Dátum: 2006. November 07., 20:09:10 »
még szeretmék annyit írni a véleményezérőlk, hogy mikor elindult a hálón a képregény fordítás, akkor én is sokat véleményeztem, de aztán bele úntam. Szerintem a fordítoknak sem tetszett egy ídő után a következők: "nagyon király", "Klassz", "überfa..a", stb. Bár azért ennél tartalmasabban válaszoltam.

Valaki írta, hogy a képregény alatt lenne egy kis rublika, akkor sokan írnának bele. Például én is.

Nem elérhető izsook

• Donald kacsa
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #289 Dátum: 2006. November 07., 20:06:11 »
Na jó poén volt sokan hozzászóltunk, most már vegyétek le blokádot

Nem elérhető ceen

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #288 Dátum: 2006. November 07., 19:27:34 »
Kedves hálózsák team!
Én nem írogatok fórumba, most mégis megteszem. Mert: Ha lenne kommentelési lehetőség a képregényeknél akkor szerintem több lenne a visszayelzés. Mert iyenek az emberek pl, hogy nem lépegetnek külön a fórumba. Komolyan így van.
Ha ott van a kommentelési lehetőség rögtön, akkor megy az élet.
Érdekes módon ezt más témakörű oldalaknál megoldják nincs iyenre probléma, és azt gondolom nem gondoljátok, hogy a képregényesek akik olvassák az anyagaitokat azok parasztok. Nem vagyunk parasztok, én speciel nem lépek külön be a fórumba, és ezzel sokan vannak így, akik nem aktív forumozók.
Megértem a problémát, van értelme ezzel a sztrájkal is, de ez az egyetlen normális lehetőség. Az összes olvasó nevében, köszönöm az eddigi munkát.

ceenceen

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Sztrájk topik
« Válasz #287 Dátum: 2006. November 07., 18:37:02 »
A mocsokhoz volt szerencsém, de nem tetszett annyira. Konrad szerintem az az ezres nállam marad. Amit felvázoltam az tipikus magyar viselkedés. Fogadkznuik, fogadkozunk, oszt' semmit nem változtatunk. Ilyen egy átlagmagyar. Sajna ez van. Mellesleg nem vagyok vak, csak látáskárosult  

Lehetne egy olyan kis összeröffenést csinálni a Börzwe keretein belül, ahol a magyar képregény underground munkáját tárgyaljuk ki. Így remélhetőleg egy kicsit jobb hangulatban mehetne a véleménycsere, mint egy normál fórumon.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Sztrájk topik
« Válasz #286 Dátum: 2006. November 07., 17:56:03 »
még 1szer kösz
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Sztrájk topik
« Válasz #285 Dátum: 2006. November 07., 17:37:11 »
Persze.  Első link a főoldalon, ott a fórum, Képregények főtopic, és a kiemeltek alatt rögtön az első.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #284 Dátum: 2006. November 07., 17:35:39 »
Köszi a választ! Azt tudod, hol van az a fórum?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #283 Dátum: 2006. November 07., 17:21:14 »
Idézet
Majd egyszer nem akarna valaki, erre jogosult csinálni valami olyasmi topikot, hogy "bazi nagy képregényes bakik, és logikátlanságok"? Én szívesen beirogatnék oda egy-két dolgot, és hátha más emberkének is megjönne a kedve a fórumozáshoz.
Igazság szerint hasonló topic létezik, csak nem ezen a fórumon. De talán ötletnek nem rossz...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #282 Dátum: 2006. November 07., 17:15:54 »
Haj de sok hozzászólás íródott, tegnap este óta. Nekem most csak három kérdésem lenne:
 1. Jötün...ember, haver, volt neked gyerekszobád? (bár ahogy az "uriember" említette erre már úgysem kapok választ)
 2.
Idézet
Bocsi, sajnos nem igazán tudom megfogni, hogy mire gondolok, de ha valaki megnézi a CoMor fórumán az utolsó pár hozzászólásomat, az érteni fogja. VAgy ha valaki emlékszik, hogy a legutolsó Avengers-re reagáltam valami olyasmit, hogy "mennyire baromságnak tartom, hogy Amerika Kapitány minden reggel egy szaltóval ugrik ki az ágyból. Szerintetek?"
Majd egyszer nem akarna valaki, erre jogosult csinálni valami olyasmi topikot, hogy "bazi nagy képregényes bakik, és logikátlanságok"? Én szívesen beirogatnék oda egy-két dolgot, és hátha más emberkének is megjönne a kedve a fórumozáshoz.
 3. Arra a sokat emlegetett látogatási számra vonatkozik: Ez a szám csak azt mutatja meg, hogy hányan látogatják az adott oldalt, vagy azt is, hogy egy adott képregényt mennyien olvasnak?
 ui: sörök, sörök... de mikor jön a whiskey?  
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 07., 17:17:59 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető kyster

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #281 Dátum: 2006. November 07., 16:34:22 »
Idézet
minden Tesco gazsdaságos fórumozónak üzenem!!!!!!

Gyorsan irogassatok hozzászólásokat, mert kurva szar sörötök van!  
Legalább valami iható névig.
nofene. lehet, hogy most motiválva lettem?  
cóval itt vagyok, olvasok, és még a végén hozzá is szólok. de azért ne vegye senki ígéretnek!  

nagy úr a sörimádat.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 07., 16:35:24 írta kyster »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #280 Dátum: 2006. November 07., 16:16:57 »
Idézet
Nem tudja valaki, hogy a megacity 909-et honnan szedhettem le?  
pl INNEN
gyengéd barbár

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #279 Dátum: 2006. November 07., 16:13:15 »
Nem tudja valaki, hogy a megacity 909-et honnan szedhettem le?  

Nem elérhető Konrad

• Sólyomszem
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #278 Dátum: 2006. November 07., 16:12:44 »
Tudom hogy megvetendő vagyok és baj van az értelmi képességeimel, meg loptam a sikeretek és még élveztem is (ja és ha újra müködik az oldal úgysem fogok fórumozni),        
MÁR csak azt nem tudom hogy miért jó ha itt is anyázás megy?

Anyázni tudok ajánlani honlapokat ahol politizálni is lehet, így két legyet lehet ütni egy csapásra. Na ott sosem zavart hogy anyáznak mert én is tevékenyen részt veszek benne   , de csupán azért mert azt tudom hogy az sokkal inkább vérre megy.
Szóval meglepődtem  .
Végülis jobb úgy írni, mert úgy minden sokkal egyszerűbb.
Túlságosan mellre szívtem talán ez volt a baj.  

No mindegy túlléptem rajta, mostantól nem veszem föl ha egy vak szadomazo szettes srác vagy egy torz arcú nem is tudom micsoda beszólogat.    

DD:olvastad a Mocsok című képregényt?  
Idézet
Van rá egy 1000-esem, hogy ha holnap újraindúlna az oldal, persze, hogy nem véleményeznének.
A magam részéről állom! Mikor fizetsz?  

De a HZSnak továbbra is   ! Mást ahogy olvasom nem is tehetek egyelőre.

Valójában csak azért írtam hogy gyakoroljam az emoticonok használatát.  
[img]http://kepfeltoltes.hu/061118/gladys02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető kaine

• Hulk
Sztrájk topik
« Válasz #277 Dátum: 2006. November 07., 15:54:49 »
Idézet
Kaine! Börzén lesz Vertigó? Szeretnék venni.
Persze, lesz. Kiviszek azt hiszem 200 darabot. Kell mind?  
Épp most még nyerni is lehet egyet nálam a Spidertomon... de a börzén is kedvezményes áron lesz, 2500 ft.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #276 Dátum: 2006. November 07., 15:37:14 »
Talgaby: Igen, és ha már ilyen jelölés létezett, akkor bocsánat az alkalmatlankodásért  
Szánom bánom.  Ezek szerint figyelmetlen voltam (bár arra emlékszem hogy az Otthonnál, vagy a Pinhead-nél, Fierce-nél ott volt)
Megint előbb járt a kezem, mint az agyam.  
(lehet hogy azért mert a Fanzinál vastagon voltak jelölve a befejezettek, vagy C4H-n külön voltak, ejnye no el vagyunk kényeztetve  )

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #275 Dátum: 2006. November 07., 15:19:50 »
Tehát vmi olyasmire gondolsz, mint hogy pl. a Hiúznál a teljes szócska mellette, vagy a miniknél az 1/6...6/6 jelölések?

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #274 Dátum: 2006. November 07., 15:16:29 »
Ha szabad csak egy kis kényelmi jelőlést javasolni. (semmi követelőzés jellege nincs a dolognak)
A hozzám hasonló "beteges"   gyűjtő hajlammal megáldott embereknek nagy segítség ha egy-egy sorozatnál  amennyiben befelyeződőtt van egy megkülönböztető jelzés (mint az X-fanzin-nál is volt eddig)
Ha a hozzászólásom nem időszerű hagyjátok figyelmen kívül.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
Sztrájk topik
« Válasz #273 Dátum: 2006. November 07., 15:15:55 »
Itt vagyunk srácok, figyelünk rátok és jó az amit csináltok.  

Nem elérhető Lux

• R2-D2
  • *
Sztrájk topik
« Válasz #272 Dátum: 2006. November 07., 15:13:02 »
Idézet
minden Tesco gazsdaságos fórumozónak üzenem!!!!!!

Gyorsan irogassatok hozzászólásokat, mert kurva szar sörötök van!  
Legalább valami iható névig.
ok próbálkozunk  

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
Sztrájk topik
« Válasz #271 Dátum: 2006. November 07., 14:40:38 »
Kaine! Börzén lesz Vertigó? Szeretnék venni.
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
Sztrájk topik
« Válasz #270 Dátum: 2006. November 07., 14:39:45 »
Mit is jelent a sztrájk?(Strike,Lucky Strike  )  

Munkacsökkenés/beszüntetés határozott vagy határozatlan ideig,amelynek célja,hogy  a munkások követelései megvalósuljanak.

A Hzs égbekiáltotta fájdalmát,ami a fórúmózók,hozzászolásók hiányát,illetve (vélt vagy valós) érdektelensége váltotta ki.

Az elmúlt pár nap bebizonyította,hogy a gondalatébresztés sikerült.És nem elsősorban az "újoncok" megnővekedett hsz számából,hanem a minőségi hozzászólásokból vmint a  hazai képregény underground jeles képviselőinek mérvadó hozzáállásából szürhető le a legjobban.

Blixxxa-nak igaza van. A vasárnapi misének legyen vége,inkább a Hzs munkáját segítően kezdjük el ötleteinkkel támogatni őket,amit aztán vagy felhasználnak vagy nem.

Szóval Hzs rev 2.0 projekt dísz iz eö bigining of dö bjutiful frendship