Tudom, hogy nem ez a téma f? ága, de azért gyorsan kifejteném a véleményemet. Nem csodálom azt, hogyha fellép a fórumra valaki küldeni egy jó szót a képregényröl, ami tetszik neki, akkor megijedhet. Az elején én is igen megijedtem. Ugyanis teszem azt elolvasok egy BA-t, feljövök és megnézem, hogy mit irtak elöttem, akkor az fogad, hogy TOM1, regnar és Gorgonita hozzászólás-bombákat dobott a fórumra és ennek a készit?k borzasztómód örülnek. Ez természetesen gy is van rendjén, imádom az ilyeneket olvasni, viszont egy újoncnak baromi rémiszt? lehet. Nekem is az volt. Hisz, hogy néz ki, hogyha én egy ilyen után beirom, hogy jó volt. Én legalábbis hülyének éreztem eléggé magam, mikor megtettem. És ahoz, hogy az ember összedobjon egy ilyet, azért már eléggé benne kell lenni az egész képregényes dologban, hogy legyen egy összehasonltási alapja és elemezhesse a dolgokat. Nem is beszélve azokról a gonosz és sokszor el?forduló röviditésröl, amikkel mi nap mint nap dobálózunk. Pl. nem hiszem, hogy valaki sokat ért abból kezd? létére, hogy BMB elég jó az USM-be, bár a DD vol.2-ben volt igazán zseni és hogy JMS mit m?vel az ASM-nél az már botrányos és az X-es kavalkádról nem beszéltem.
Boccs ha senkit nem érdekelt