Warhammer 40k
Borító. Nekem tetszett, bár ennél a képregénynél nem éreztem fontosságát, talán mert gyűjteményes kötet volt. De a betűtípus(ok) jól eltaláltak voltak. És a grafika sem rossz.
Képregény. a grafika nagyon rendben volt. A karakterek és hátterek szépen kidolgozottak, egészen az apró részletekig megrajzoltak, mégsem erőltetett a stílus. Az arányok nagyrészt rendben vannak, talán egy helyen csóváltam a fejem, amikor megtalálják a szállítójárműveket, és a figurák aránytalanul nagyok a gépekhez képest. És az utolsó pár oldal kissé sötét tónusú lett, ami számomra nem volt zavaró, inkább fokozta a hangulatot, hisen ők sem láthattak többet.
Remek történet volt, tényleg nagyon jó volt a hangulata. Volt benne minden, amit egy ilyen történettől várhatunk. Egy pillanatra sem ült le a történet, de mégsem volt erőltetetten akcióorientált. A készítők jól megtalálták az egyensúlyt a "lelki" dolgok és az akció között. Engem teljesen magával ragadott, talán azért, mert rajongója vagyok a Warhammer világának (legyen az "sima" vagy 40k) igaz inkább táblás játék formájában. Tény, hogy egy "szusszra" végigolvastam a képregényt, nem tudtam abbahagyni. Persze voltak benne minimálisan sablonok, de itt már csak olvasás után tűnnek fel, nem érzem őket zavarónak.
Azt azért nem értettem, hogy szanitéc létére a fickó miért nem érzékelte a fagyás kezdeti tüneteit, és akár gyógyszer nélkül is megelőzhette volna a bajt, vagy ha már bekövetkezett, miért nem csinált amputációt, szerintem egy katonai egység orvosi csomagjában lett volna elég eszköz hozzá.
Fordítás/beírás. Jól sikerült. a jól szerkesztett mondatok segítettek még jobban beleolvadni a történetbe, nem kellett a mondatok értelmezésével foglalkozni. Gördülékenyen, könnyen olvashatóak voltak.
Összességében. Feszült, izgalmas és erős történet, szépen kidolgozva, jó grafikával, és a megszokott magas szinvonalú beírással. Köszönet érte. Warhammer jöhet minden mennyiségben.