Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 419273 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #386 Dátum: 2006. Június 12., 09:42:40 »
Az hogy mi jön ki gyorsabban az attól is függ, hogy milyen gyorsan készül fordítás hozzá. Úgy látszik a MADÁRFEJŰEK TÁRSASÁGA elhivatott Terry Pratchett ügyben. (nemkülönben Zerit)  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 12., 09:43:55 írta Troll »

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
Fantasy képregények
« Válasz #385 Dátum: 2006. Június 12., 09:20:43 »
Idézet
"de most amikor a korongvilág című dolgot megláttam és azt is hogy a dragonlancenél többet fordítottatok belőle..hát agyhugykövet kaptam meg a többi fantasyból is kevesebb van, mint egy annyira nem közkedvelt paródiából:(("

Bocs, de a Korongvilág hol nem népszerű?
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 12., 09:40:15 írta Troll »
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #384 Dátum: 2006. Június 12., 08:56:05 »
Idézet
Most írok elöször a fórumba..pedig már rágóta olvasgatom az oldalt..tudom ez csúnya dolog   de eddig nem volt semmi kifogásom mert minden kira volt,de most amikor a korongvilág című dolgot megláttam és azt is hogy a dragonlancenél többet fordítottatok belőle..hát agyhugykövet kaptam meg a többi fantasyból is kevesebb van,mint egy annyira nem közkedvelt paródiából:((
???

ezt most vegyem boknak?
gyengéd barbár

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
Fantasy képregények
« Válasz #383 Dátum: 2006. Június 12., 06:48:50 »
WARHAMMER 40K. Erre most mit lehet írni? Sok hozzáfűznivalóm nincs, csak ennyi:

Ja, és nagyon nagyon köszönöm.
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető fortian

• Mulder ügynök
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #382 Dátum: 2006. Június 11., 23:56:51 »
Na hi mind!

Most írok elöször a fórumba..pedig már rágóta olvasgatom az oldalt..tudom ez csúnya dolog   de eddig nem volt semmi kifogásom mert minden kira volt,de most amikor a korongvilág című dolgot megláttam és azt is hogy a dragonlancenél többet fordítottatok belőle..hát agyhugykövet kaptam meg a többi fantasyból is kevesebb van,mint egy annyira nem közkedvelt paródiából:((
Csak azért ítam mert olvastam h 3 évesek lettetek amihez GRATULA ÉS ÍGY TOVÁBB     és a fórumaktivitásra buzdítatok:)
Ez a legjobb honosítóoldal hehe akárki akármit mond
Fate is my shield

Nem elérhető regnar

• Galactus
Fantasy képregények
« Válasz #381 Dátum: 2006. Június 11., 16:19:24 »
Igen, érdekes módon az egyik legjobban felkapott Fantasy világ, iszonyatosan vizuális, mégsem sikerült betörnie igazából a képregény, valamint a film világába. Pedig remek grafikusokat foglalkoztat a cég, rá kell csak nézni egy-egy kártyára, vagy RPG szabálykönyvre. Nem beszélve a figurákról. Furcsa is, hogy ma már szinte mindenből készül film, (számítógépes játékokból is például) és RPG-k is megjelennek pl AD&D két filmmel, rajzfilmsorozattal, stb.. Szóval nem rétem miért nem fedezték még fel maguknak ezt a témát.

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • Hálózsák
Fantasy képregények
« Válasz #380 Dátum: 2006. Június 11., 16:10:23 »
Idézet
Warhammer jöhet minden mennyiségben.
Én inkább csak a WH40K-t ismerem, abból nincs túl sok. (mármint képregény)
De azért lesz még
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető regnar

• Galactus
Fantasy képregények
« Válasz #379 Dátum: 2006. Június 11., 16:02:55 »
Warhammer 40k

Borító. Nekem tetszett, bár ennél a képregénynél nem éreztem fontosságát, talán mert gyűjteményes kötet volt. De a betűtípus(ok) jól eltaláltak voltak. És a grafika sem rossz.

Képregény. a grafika nagyon rendben volt. A karakterek és hátterek szépen kidolgozottak, egészen az apró részletekig megrajzoltak, mégsem erőltetett a stílus. Az arányok nagyrészt rendben vannak, talán egy helyen csóváltam a fejem, amikor megtalálják a szállítójárműveket, és a figurák aránytalanul nagyok a gépekhez képest. És az utolsó pár oldal kissé sötét tónusú lett, ami számomra nem volt zavaró, inkább fokozta a hangulatot, hisen ők sem láthattak többet.

Remek történet volt, tényleg nagyon jó volt a hangulata. Volt benne minden, amit egy ilyen történettől várhatunk. Egy pillanatra sem ült le a történet, de mégsem volt erőltetetten akcióorientált. A készítők jól megtalálták az egyensúlyt a "lelki" dolgok és az akció között. Engem teljesen magával ragadott, talán azért, mert rajongója vagyok a Warhammer világának (legyen az "sima" vagy 40k) igaz inkább táblás játék formájában. Tény, hogy egy "szusszra" végigolvastam a képregényt, nem tudtam abbahagyni. Persze voltak benne minimálisan sablonok, de itt már csak olvasás után tűnnek fel, nem érzem őket zavarónak.
Azt azért nem értettem, hogy szanitéc létére a fickó miért nem érzékelte a fagyás kezdeti tüneteit, és akár gyógyszer nélkül is megelőzhette volna a bajt, vagy ha már bekövetkezett, miért nem csinált amputációt, szerintem egy katonai egység orvosi csomagjában lett volna elég eszköz hozzá.

Fordítás/beírás. Jól sikerült. a jól szerkesztett mondatok segítettek még jobban beleolvadni a történetbe, nem kellett a mondatok értelmezésével foglalkozni. Gördülékenyen, könnyen olvashatóak voltak.

Összességében. Feszült, izgalmas és erős történet, szépen kidolgozva, jó grafikával, és a megszokott magas szinvonalú beírással. Köszönet érte.  Warhammer jöhet minden mennyiségben.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 11., 16:05:08 írta regnar »

Nem elérhető kyster

• R2-D2
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #378 Dátum: 2006. Június 11., 12:14:37 »
Warhammer 40K.   dejól esett!
megkockáztatom, hogy tökéletesen visszaadta a 40K-világ hangulatát, vagy legalábbis azt, ahogyan én elképzelem. szép képek, jó történet, s persze a megfelelő fordítás.  az meg számomra külön extra, hogy én jobban kedvelem a Birodalmi Őrséget, mint a gárdistákat. ők emberek, velük lehet érezni amikor "vonulnak a jégsivatagban". köszönet érte.

(OFF: mivel ez az első hozzászólásom, itt fejezem ki legmélyebb tiszteletemet eddigi (3 év!!! yeah) munkátokért, hogy mindig találok olvasnivalót ha erre tévedek.   hajrá!)

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #377 Dátum: 2006. Június 10., 19:06:59 »
X-akták: A sorozatot imádtam, annak ellenére hogy a különböző tv-csatornák összekuszálták az amúgy is szövevényes sorozatot. Mellesleg kitűnő választás volt ezt a képregény sorozatot vállasztani, úgyhogy következzen egy előzetes vélemény:

képregény : csak az első pár részét olvastam el eddig, de máris megteremtik azt a bizonyos X-akták hangulatot. Az első rész pont egy olyan történetet mesél el, ami mindig is a kedvenceim közé tartozott: imádom az olyan összeeskűvés-elméletes sztorikat amiben a Vatikán keze is benne van.
A borítók nagyon tetszenek, szerintem iszonyúan eltaláltak. Azon a pár részen amit olvastam volt pár beírási hiba (tudom hogy ezek megjelent magyar részek, nem ti tehettek róla): a szövegek több helyen is rosszul vannak pozicionálva, hozzáérnek a buborékok széléhez, és néhány helyen a betűk nagyon vékonyak, ezért picit nehezen olvashatóak.

Történet vezetés:  Számomra nagy odafigyelést igényel, mert a sztori szerintem túl nagyokat ugrik, pl. az első résznél is, gyakran kellet visszaolvasnom. Szerintem az ilyesfajta képregényeket méretezhették volna legalább 10 oldalal hosszabra, hogy a történet kényelmessen elférhesen és könnyeben lehesen követni, mert így szerintem túl tömör. Persze a sztorik nagyon tetszenek, én biztosan végig fogom olvasni az összeset. Csak egy dologban reménykedek, mégpedig abban, hogy az eredeti kiadás rendesen végig ment, mert mostmár szeretnék egy rendes lezárást megismerni az X-akták világában.
Addig is örök hála az elkövetőknek.    (majd még írok hosszabb lékegzetű véleményt, csak nem bírtam megállni hogy menet közben ne vessek ide néhány méltató szót)

Nem elérhető Creutzfeldt

• Donald kacsa
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #376 Dátum: 2006. Június 10., 14:24:43 »
Idézet
Warhammer 40.000 - Magányos Farkasok
Számomra ez a legnagyobb ajándék.

Csatlakozom! Nagyon örültem neki, süt belőle a 40k-s hangulat. Fantasztikusan szép munka, a fordítás is remek lett .  Hálás köszönet!

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Fantasy képregények
« Válasz #375 Dátum: 2006. Június 10., 12:14:34 »
Idézet
Számomra ez a legnagyobb ajándék.
Már megérte...

Idézet
de  kiváncsiság ott motoszkál bennem - Milyen lenne színesben olvasni egy történetet, olyat amiben az Űrgárdisták is szerepelnek. Az ő Páncélzatuk szemkápráztató lenne...

Sajna nem nagyon tudok színes WH40K képregényről. Ezek a Warhammer Monthly c. havilapban jelennek meg, ami fekete-fehér.
Az Űrfarkasok is űrgárdisták  , csak nem a megszokott a felszerelésük, Marlin emberei pedig a Birodalmi Gárda tagjai, ők "sima" emberek.    
Néhány kapcsolódó regény:
Ian Watson:
Űrgárdista
Inkvizítor
Harlekin
Káoszgyermek

ezek "Űrgárdistás" sztorik, és kaphatóak egybekötve, pár novellával kiegészítva "Ian Watson WH40K univerzuma" címmel a Szukits kiadó gondozásában. (Nézzétek meg az alexandra.hu-n)

Dan Abnett:
Első és egyetlen
Szellemgyártó

ezek "Birodalmi Gárdistás" történetek, szintén Szukits...a Császár kegye kísérje őket még sokáig...
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #374 Dátum: 2006. Június 10., 10:20:09 »

Számomra ez a legnagyobb ajándék. Nagyon jó volt az időzités  
Az előszó tökéletesen megfogalmazta azt, hogy miért nem tudok igazán lelkesedni a szuperhősökért. Azt hogy az előszó mennyire eltalált, csak az értheti meg, aki rajongója ennek a világnak: én az vagyok, és igazán bele tudtam magam élni a képregénybe.

A képregény : nagyon tetszik a rajzstílusa, meg a kompozíciók is, plusz a vágások (nem tudom hogy ezt hogy hívják a képregényeknél) is. Pl. amikor a végén az elhagyatott űrhajón bedobják a fényrúdat, mindenre számítottam csak arra nem...
Rendesen meg is lepődtem. Ez a világ még rengeteg lehetőséget adhat a képregényíróknak, a mesélésre. És a sablonokat is minimalizálhatják, annyira hogy kellően izgalmas képregényeket kaphassunk. Itt mindenki megtalálhatja a számítását, aki szereti az efajta Neo-gótikus dolgokat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

A honosítás : Tökéletes! A betű stílusok nagyon jól illeszkednek, a szövegek meg teljesen profik lettek. A fordítás színvonala segít megteremteni azt a hihetetlen atmoszférikus hangulatot amit ez a világ nyújt. Gratulálok a honosítoknak!

A képregény egy kérdést vet fel bennem: ugyan nem támaszt hiányérzetet, de  kiváncsiság ott motoszkál bennem - Milyen lenne színesben olvasni egy történetet, olyat amiben az Űrgárdisták is szerepelnek. Az ő Páncélzatuk szemkápráztató lenne...

A történet végén az ajánló azt sugalja hogy számíthatunk még további részekre. Én nagyon várom a folytatást!

És hogy stílusos legyek:  Az Istencsászár áldása legyen veletek!  

Csak így tovább!

Nem elérhető regnar

• Galactus
Fantasy képregények
« Válasz #373 Dátum: 2006. Június 10., 09:58:34 »
Metal Gear Solid - A Fémerő #002

Borító. Király   Szerintem eszméletlen jól néz ki rajta a figura, bár kissé zavar a kék háttér, egy enyhe narancsot, vagy sárgás árnyalatot használtam volna. Kicsit foto jellege van a dolognak, - nem tudjátok, nem foto alapján készülnek a festmények valamilyen technikával? De a borító üt. Természetesen a betűtípus is jól eltalált, nem rontja el a borítót.

Képregény.  Továbbra is tetszik a keveret technika. Jót tesz a képregénynek a váltakozó grafikai stílus. Legjobban a tollrajzok jönnek be.

Történet. Lassan csordogál előre. Lényegesen több információhoz jutottunk, mint az első számban, de van egy olyan érzésem, hogy még mindig nem tudunk minden jelentős részletet.

Fordítás/beírás. Jól sikerült, igaz itt inkább a képeknek van jelentőségük, de azért nem elhanyagolható a söveg sem. Jól olvasható, és érthető volt.

Továbbra is tetszik a képregény, meglátjuk, hogy hova tud fejlődni, lesz-e egy kicsit mélyebb is.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 10., 09:59:07 írta regnar »

Nem elérhető oszlanyiakos

• R2-D2
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #372 Dátum: 2006. Június 10., 07:24:03 »
Tisztelt Hálózsák szerkesztőség!

Sziasztok!
Még nem írtam a fórumotok (pedig igen erősen próbálkoztam, de a "Technika Ördöge" nem engedte), de most már megteszem.

Szép 3 év volt.
A Póklánnyal (megjegyezném őt egy kissé hiányolom) kezdtétek és a Retró hétig jutottatok el. Nagyon szép teljesítmény!!!

Gratulálok!!!!

Az Image és Magyarországon egyáltalán nem ismert (pl.: Metal Gear Solid) kiadásokra mindig oda figyelek.
Amik kevesebb oda figyelést mutatnak irányomból: Fantom, Csillagok háborúja kötetek és a Bosszú Angyalai régebbi számai (túlságosan monumentálisak, de pl. a Bosszú Angyalai:Oszolj, az tetszik. Tudom, az nem nálatok van.).

Egyébként minden rendben van nálatok.
Még valami, ha jól láttam nálatok is volt pár magyar hiba, például az egyik: „magamat„ szó nincs a magyarban csak „magam” = nincs kettős tárgyas ragozás!!!! Erre figyeljetek oda, mert már a Semic oldalin is láttam ilyen elírásokat.

Csak így tovább, kívánok nektek további sikereket!

Üdvözlettel:
Oszlányi Ákos

Nem elérhető Archant

• Pókember
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #371 Dátum: 2006. Június 09., 22:39:17 »
MGS - A Fémerő 2

Szépen lassan halad előre az esemény.Egyre több dolgot tudhatunk meg.Kezd izgalmassá válni a dolog.Megint csak szép képsorokat láthattunk.Fordítás/beírás a megszokott.Csak így tovább srácok.Izgatottan várom a folytatást  
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #370 Dátum: 2006. Június 09., 21:33:54 »
Szülinapi Friss:
X-Akták 1. szám - Karácsonykor felnyitandó
X-Akták 2. szám - Ne bolygassuk a múltat?
X-Akták 3. szám - A Visszatérés
X-Akták 4. szám - Tűzmadár I. rész - Kobka Panasza
X-Akták 5. szám - Tűzmadár II. rész - Crescit Eundo
X-Akták 6. szám - Tűzmadár III. rész - Pünkösdi királyság
X-Akták 7. szám - Koponyalékelés
X-Akták 8. szám - A lélek néma városai 1. rész
X-Akták 9. szám - A lélek néma városai 2. rész
X-Akták 10. szám - Valószerűtlen érzések 1. rész - Belső körök
X-Akták 11. szám - Valószerűtlen érzések 2. rész - Régmúlt idők
X-Akták 12. szám - Valószerűtlen érzések 3. rész - A történelem rémálma
X-Akták 1. különszám - A halottak évadja
(a "mítosztól" különálló rész, a 7-8 számok között foglal helyet)

És egy Akció:
Metal Gear Solid - A Fémerő #002

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #369 Dátum: 2006. Június 07., 19:51:06 »
ne menjetek messzire, napokon belül meglesz  
igen mozgalmas kis rész következik, sokmindenre fény derül..., és sok új kérdést vet fel, a könnyűnek indult bevetés egy "kicsit" nehezedik...    

Nem elérhető Archant

• Pókember
Fantasy képregények
« Válasz #368 Dátum: 2006. Június 06., 19:15:47 »
Idézet
Archant: tetszik ez a töretlen bizalom így a második képregényünkkel kapcsolatban. remélem nem is okozunk majd csalódást.
Teljes izgatottsággal várom a folytatást
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #367 Dátum: 2006. Június 06., 19:00:19 »
Hideo Kojima az ISTEN japánban a játékészítők között. Vannak olyanok magyarországon is akik sírva borulnának a lába elé, szóval tényleg "eléggé" ismert   . Szerintem a második résztől eloszlanak a kétségeid, nem nagyon fogod letenni, azt garantálom. Persze a sztorivezetést azért az eredeti játék is befolyásolja. (főellenségek, meg ilyesmi) de ez kell a beleélésbe. Ha tetszik a grafika, akkor elárulom hogy a második végén van egy olyan kép (Revolver Ocelotról) hogy percekig csak nézegetni fogod-Egy egészoldalas festmény.  (én is így tettem, mert nekem is nagyon bejön a stilusa.)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #366 Dátum: 2006. Június 06., 14:41:49 »
Hideo Kojima írta a történetet eredetileg, és a képregény egy az egyben visszaadja, az amcsik jóformán csak a párbeszédeket írták meg (meg persze illusztrálták). Ha ez nem mondott így semmit, akkor csak annyit mondok, hogy Kojima urat egyszer a legjobb japán játékkészítőnek választották, a neve még nyugaton is elég ismert. Szóval a sztorira nem lesz panasz, bár az első pár szám eléggé bevezető/bemutató jellegű, de aztán beindul majd a dolog.

Archant: tetszik ez a töretlen bizalom így a második képregényünkkel kapcsolatban. remélem nem is okozunk majd csalódást.

Ó, és a második széria: nem tudom, milyen gyorsan fog az első kikerülni ide (mellesleg: tetszik az alcím amit kapott), de a másodikra csak jóóóóóval később lehet majd számítani, jelenleg egy igen... méretes project foglal le (részleteket majd a szülinapkor), de az is tervbe van véve valamikor nagysokára (és előtte lesz még elvileg egy játék-képregény, de lehet hogy csak közben...na jól van, ne szaladjunk előre.)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető regnar

• Galactus
Fantasy képregények
« Válasz #365 Dátum: 2006. Június 06., 10:32:11 »
Metal Gear Solid #1

Előzetesen annyit, hogy én úgymond "szűzen" kezdtem olvasni a képregényt, ugyanis és a quarcjáték - commodore 16 - amiga500 - pc evolúciós vonalon fejlődtem, és kiestek a konzolok   Amelyet persze azóta próbálok pótolni, de eléggé el vagyok maradva. szóval a játékról hallottam is már, olvastam is, talán egyszer láttam is hogyan néz ki, azt is GB colour-on.
Az biztos, hogy visszaadja a játékot, még Mei ling szövege is hasonló, amikor a radarról beszél. Egyelőre nem sok minden derül ki a történetből, kicsit csapjunk bele a közepébe, aztán akciózzunk egyet fílingje van, de nyilván kialakul majd. A grafikára nem lehet panasz, bejönnek a festett képek.
a beírás és fordítás is jól sikerült szerintem.
Így egyelőre még nem tudom megítélni ,hogy milyen lesz a történet, annyit mondhatok, hogy érdekel a folytatás.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #364 Dátum: 2006. Június 04., 19:31:52 »
Uhh, de bunkó vagyok   , majd elfelejtettem valamit:

Szeretném Michonak megköszönni a segítségét, amit az MGS #1-hez nyújtott: a borító és a magyar cím kitalálása (ami okozott némi fejtörést) az ő nevéhez fűződik. Köszi!  

és az eddigi véleményeket is! Ne agódjatok, jön a többi is...    
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 04., 19:34:21 írta Gabe »

Nem elérhető Fatman

• Donald kacsa
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #363 Dátum: 2006. Június 04., 16:24:02 »
Über lett ez az MGS comic egyébként !
Nekem is megvan az első széria bár a 6.-szám hiányzik  
Na de a SoL is folyamatosan érkezik de mellé még lehet hogy beszerzem a TPB-t is...

Nem elérhető Archant

• Pókember
Fantasy képregények
« Válasz #362 Dátum: 2006. Június 03., 21:27:48 »
Idézet
A beírás amit szoktunk hozzni az milyen? d.gif (reméllem pozítiv a véleményed róla party.gif )

Jóhogy.

Idézet
Egyenlőre az első szériát foglaltuk le, és ha tetszik nektek, akkor megy a többi is

Igen a többit is majd léccives.Mindenki mindent tudjon meg a dolgokról.Még az is aki már kijácotta.Biztos nekem is lesznek új dolgok
No fear, No Fail

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #361 Dátum: 2006. Június 03., 20:03:32 »
A beírás amit szoktunk hozzni az milyen?    (reméllem pozítiv a véleményed róla   )  
Egyébként a katonai akcíó alatt mindenki a fedőnevét használja, ezért fura lenne Davidként szólitani (bár nem emlékszem hogy ez lenne a neve  , pedig párszor végigjátszottam az elsőt ), ráadásul a képregényben is végig Snake.
Azért ha a további részekkel is játszottál akkor tudod hogy itt még hatalmas csavarok lesznek, szóval anélkül hogy poént lőnék le, elárulom hogy Snakeről is kiderül pár dolog   . Csak azzal még meg kell várnotok a Son of liberty-t (második sorozat, a második rész alapján), ott fog sokminden kitisztulni (igaz újjabb kérdéseket vet fel, de ha kiadják a harmadik szériát is, ott már tiszta lesz minden.)

A Metal Gear sztorija brilliánsan van összetéve, szépen lassan kiderül minden, megéri a teljes szériát elolvasni, -ha nem tesztek így az első rész után otthagyátok- akkor képregényes pályafutásotok legnagyobb hibáját követitek el...
Higyétek el nem véletlenül tépem a szám, könyörgöm    higgyetek nekem    

Na akkor: az első széria az 12 rész, a második még folyamatban van, de szintén ekörül, a harmadik meg ha megjelenik, akkor szerintem az is lesz kb. 10 rész.

Egyenlőre az első szériát foglaltuk le, és ha tetszik nektek, akkor megy a többi is (csak ne kelljen átírni semmit, mert a Kikelet is ezért akadozik...  ) Úgyhogy épp ezért csak minimálisan fordítottuk le a neveket, (a személynevekhez nem is nyúltunk) hogy mindenkinek jó legyen.

Nem elérhető Archant

• Pókember
Fantasy képregények
« Válasz #360 Dátum: 2006. Június 03., 08:33:22 »
Oh hát amikor láttam hogy az eggyik új képregény a Metal Gear Solid.Tudtam,csak is jó képregény lehet.Nagyon teccet az eslő rész.Látom h a Jaték minden akcióját leakarják festeni benne,ezek szerint elég hosszú képregényre számíthatunk.Ezt már csak onnan tudom h a MGS Sériák mindeggyikével jáccotam már és kiis vittem.A fordítás beírás a szokásos minőség amit Gabe és talgaby szokott produkálni.

Ööö lehet h csak rosszul emlékszem de Snake igazi neve David.Mondjuk ez csak a kereszt neve.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 03., 08:36:58 írta Archant »
No fear, No Fail

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #359 Dátum: 2006. Június 03., 08:21:03 »
Gondoltam reggel kiirom.
Már koppant a fejem az asztalon.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
Fantasy képregények
« Válasz #358 Dátum: 2006. Június 03., 04:48:41 »
na mi maradt le, Troll?  

Frissülés történt:

Metal Gear Solid - A Fémerő 1. rész
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #357 Dátum: 2006. Május 26., 23:02:34 »
Thakan írtam privit, megkaptad? az Idő kerekével kapcsolatban.