Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 420281 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #656 Dátum: 2007. Január 31., 12:18:43 »
Ez teljesen érthető is.  De mi az a csillag?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #655 Dátum: 2007. Január 31., 11:30:35 »
Már ne is haragudj, de ha én fáradtam azzal, hogy beírtam a képregényt, jó pár óra rááldozásával, akkor az kissé rosszul esik, hogy valaki rábök egy két számból álló "véleményt". (különösen az sem hat meg, ha a 1/5-re pontozod, nem ismerheted a játékot, így meg nem olyan nagy szám a történet) Nem hinném hogy tovább tartott volna odaírni, hogy "történet=3/5" ezzel jelentősen megkönnyítve azt, hogy kb. mire gondoljunk. Ha nem írtál volna egyáltalán az sem zavar, na de ha már rászánod magad, akkor lehetett volna legalább ezzel az egyetlen szóval több. Természetesen ha egyetlen kezed, és azon is csak egy újjad van, akkor valóban jóval több ideig tarthatott volna bepöttyögni még ezt is. Ez esetben bocsánatot kérek  .

Reméllem azért a következő rész elolvasására lesz időd, és a kedved is visszajön legalább ahhoz...
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 31., 12:20:48 írta Gabe »

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #654 Dátum: 2007. Január 31., 07:58:39 »
Idézetet írta: Gabe
ez ám a tömör vélemény... esetleg ha bőveben is leírnád, akkor kiderülne hogy mivel érdemelte ki a képregény a közepes jelzőt. Vagy most a honosítással van bajod?
Ha szépen kérsz szivesen kifejtem bővebben, azonban se időm se kedvem hozzá ezek után. Egyszerűen ez az egyik rész a sorozatból, ami a legkevésbé tetszik nekem. A fordítást és a beírást nem célom minősíteni, elvégre nem honosítottam még.

(Lehet megsértődni)
by all

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Fantasy képregények
« Válasz #653 Dátum: 2007. Január 24., 15:13:29 »
Értem, akkor náluk kell panaszkodni.
Ejnye-bejnye DD  szerencsétek, hogy nincs pénzem elutazni hozzátok!
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #652 Dátum: 2007. Január 24., 13:20:50 »
Hidd el, minket is, csak a Devil's Due vhogy mégse akarja kielégíteni ez irányú érdeklődésünket. Magyarán: áll az eredeti sorozat is.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Fantasy képregények
« Válasz #651 Dátum: 2007. Január 24., 13:02:23 »
Lesz a Killer 7-nek folytatása?
Október végén került fel az első rész, ha jól tévedek és azóta semmi. Sajnálnám, ha nem folytatnátok, mert engem tényleg érdekel, hogy hogyan alakul a sztori a mutáns terroristákkal, meg a Smith-ekkel, meg a világbékével.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #650 Dátum: 2007. Január 24., 11:03:54 »
Ugyan, ne cseszegesd. Kifejtette tömören a véleményét. Szerintem semmi gond nincs ezzel.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #649 Dátum: 2007. Január 24., 10:30:06 »
 ez ám a tömör vélemény... esetleg ha bőveben is leírnád, akkor kiderülne hogy mivel érdemelte ki a képregény a közepes jelzőt. Vagy most a honosítással van bajod?  
Ugyanez vonatkozhatna a többi cuccra is ahová írtál.

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #648 Dátum: 2007. Január 24., 07:36:07 »
Metal Gear Solid 11: 3/5
by all

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Fantasy képregények
« Válasz #647 Dátum: 2007. Január 23., 19:32:02 »
Végre itt a MGS 11! Köszönet talgaby és Gabe!   Nekem még mindíg tetszik ez a sorozat.

Nem elérhető exOrcist

• Indiana Jones
  • *
    • http://
Fantasy képregények
« Válasz #646 Dátum: 2007. Január 22., 17:25:15 »
Idézetet írta: talgaby
Mivel megjelenik, méghozzá nem is olyan sokára, ezért nem.

Köszi a választ, akkor nem várok rá feleslegesen.
[img]http://kepfeltoltes.hu/061102/cw-banner-alap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #645 Dátum: 2007. Január 21., 19:59:00 »
Mivel megjelenik, méghozzá nem is olyan sokára, ezért nem.

Nem elérhető exOrcist

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #644 Dátum: 2007. Január 21., 19:20:04 »
A két Warhammer Monthly számot csak most volt időm elolvasni, de maradéktalanul hozták az elvárásaimat. Jó volt egy kis monokróm vérontás...komolyra fordítva a szót, a tónusos, árnyalt képregény-részlet megjelenése megint csak jobban bejött, de kezd hozzászokni a szemem az éles fekete fehér kontúros verziójához is. Nagyszerű, bonyolult, fekete fehér képekkel teletűzdelt, mozgalmas sztori. A fordításra sem lehet panasz, korrekt munka, akárcsak a beírás.

-------------------------------------------------

Off: A 300 című mestermű maradék két része ki fog jönni március előtt? Úgy hallottam, hogy akkor a film bemutatójával egy időben tervezik kiadni nyomtatásban is, de ilyen jogi-dolgokat ugye nem sért, ha addig itt megjelenik?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 21., 19:21:01 írta exOrcist »
[img]http://kepfeltoltes.hu/061102/cw-banner-alap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #643 Dátum: 2007. Január 20., 19:59:35 »
Frissültünk: METAL GEAR SOLID #11

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #642 Dátum: 2007. Január 09., 15:02:08 »
Hát még mi.  Már komolyan kezdtem aggódni...

Nem elérhető Nyul

• Donald kacsa
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #641 Dátum: 2007. Január 09., 14:23:29 »
Idézetet írta: talgaby
Khm... nos, tudom, hogy két ünnep közt vagyunk és mindenki pihen, a karácsonyi ajándékaival játszik, készül a szilveszteri bulira, vagy a vizsgáira, meg minden, de...

Senki se olvasta el a Halo-képregényt???

Nem szoktam már ilyenekért sírni, de ez tényleg kegyetlen meló volt hihetetlenül rövid idő alatt, meg aztán jól esne Gabe-nek is meg nekem is egy-két szó róla...
Vagyok, vagyok... csak a múltkori beszélgetésünkből következtetve pár évvel későbbre vártam, mellesleg nagyon jó lett. Ringworld rulz.
KÖSZÖNÖM (Talgaby és Gabe)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 09., 14:27:26 írta Nyul »

Nem elérhető lyrán

• Sólyomszem
  • *
    • http://diakjog.hu
Fantasy képregények
« Válasz #640 Dátum: 2007. Január 08., 17:54:17 »
A legutóbbi képregényhez: Gratula Blixxa és Elwood!    Látom Elwood eltudtál szakadni egy kicsit a Transformerjeidtől.

A képregényről meg csak annyit, hogy kicsit uncsi, hogy a rasszista földi katonák irányítják a földet akik rondák mint a bűn. De bezzeg az áldozatok(a négy szuper képességű csaj) azok milyen kis dögösek. Szóval szerintem egy kicsit sablonos volt a sztori. Egy adag pacifista szokvány sallangal(a háborúkat a hadi ipar mozgatja). Egyébként viszont nagyon tömören és pörgősen oldották meg a szerzők. A rajzok nekem bejöttek.

Nem elérhető neurath

• Mulder ügynök
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #639 Dátum: 2007. Január 08., 10:07:37 »
4-ik Erő: Szeretem a rajzokat, a fordítás is élvezetes, de a sztori kicsit sok nekem 60 oldalon, ez simán lehetett volna mondjuk 4-6 epizód, ilyen gyorsan egyik hőshöz sem tudok kötődni.  És nagy kár hogy négy jó csajból egy ocsmányság lesz a végén.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #638 Dátum: 2007. Január 07., 11:54:43 »
Negyedik erő: nagyjából Gorgonitával értek egyet mindenben. Egyrészt nagyon jól sikerült a honosítás, tényleg hibátlan, köszönöm Elwood és Blixxxa!  
 Történet tényleg sablonos, vagy inkább klasszikus: csúnya kisérletező bácsik ellen fordul a teremtményük, de végülis én kedvelem ezt a témát. Mondjuk én egy picit rövidnek találtam, szerintzem belerakhattak volna néhány eseményt Mega elfogása és az átalakítás között.
 Grafika: kiválóan illeszkedik a történet hangulatához, az erőszakosabb jelenetekkel nincs sok bajom, de azt én is úgy érzem, hogy az elején azok a cicivillantások valahogy nem illeszkednek a történetbe. Nem nagyon értem itt a rajzoló szándékát.  
 Végeredményben mégegyszer köszönöm!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 07., 11:55:14 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #637 Dátum: 2007. Január 06., 20:15:46 »
Negyedik Erő.

Történet:
 Az elején azt hittem nem fogom érteni ki kivel van, de ahogy a doki képbe került és magyarázni kezdett, helyre kerültek a szálak. Az ötlet nem túl eredeti. A Babylon 5 első évadjában is van egy hasonló témájú epizód, és gondolom már ott sem eredeti.

Grafika:
 Egyrészt technikailag lenyűgöző. Hasonló mint az Aquablue és a Heir to the Empire. talán ugyanaz is a rajzoló, de ennek nem néztem utánna. Másrészről indokolatlannak érzem az erőszakosabb és/vagy meztelenkedősebb képsorokat. A történet ezek nélkül is megállna, talán többen is olvasnák ismernék. A végén pl a négy nőből lett teremtmény fénylénnyé változik, de előtte még villog pár oldalt a horror arcával.
 Föleg a bolygófelszíni jelenetek tetsztettek, és a járművek.

Fordítás: Nehéz lehetett a sok állam-, tervezet és kódnév miatt.
Beírás: A Bomba felirat nagyon jó lett. A Kék Űr-t meg gondolom szintén nehéz lehetett a Blue Space vagy milyen nyelven volt ez eredetileg helyére festeni.

Szokásos hálálkodásaim üldözzenek mindenkit, aki dolgozott vele.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #636 Dátum: 2007. Január 05., 21:35:35 »
Talán páratok már lemondott az MGS-ről... HIBA volt... nos, a jövő hétre elkészül a #11. rész, baromira nagy fordulatokkal. Akit igazán érdekel, az fussa át mégegyszer az előzményeket, mert ez nagyon ütős lesz, de tényleg... egy hetetek van kb. hogy az arcotokon meglátszódjon a billentyűzet nyoma, addig ha tehetitek ismételjetek.

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #635 Dátum: 2007. Január 05., 15:16:44 »
Jó kis képregény ez a Negyedik hatalom! Egyetlen hiba, a dobozra, amiben olvasni lehet a képregényt a Nagyedik hatalom van írva. Gondoltam szólok. Köszönjük szépen az elkövetőknek.

Meglep, hogy eddig nem írt hozzá senki semmit.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #634 Dátum: 2007. Január 04., 15:48:26 »
Frissültünk: A Negyedik Erő

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #633 Dátum: 2007. Január 03., 12:55:35 »
Elolvastam az sg1 képregényeket és hát nem nagyon tetszetősek-túlzottan is próbálják visszaadni a sorozat hangulatátt de kérem ez egy képregény...
[img]http://m1.freeshare.us/126fs4419841.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #632 Dátum: 2006. December 30., 19:45:55 »
Ó, ezen a kiadványon csakis nagy nevek dolgoztak... az, hogy miért is, benne van az előszóban.

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
Fantasy képregények
« Válasz #631 Dátum: 2006. December 30., 19:31:38 »
Na szóval HALO... Hát... Izé... Idő kéne, hogy elolvassam, és nem is kevés. De! Ehhez a képregényorgiához nem lehet úgy leűlni, hogy most elolvasok egy-két oldalt, aztán majd valamikor folytatom... Uraim!!!! Ebben a képregényben maga Bisley MESTER és MOEBIUS mester (többek közt) tette le a névjegyét!!!! Szóval ehhez kellő idővel és kellő tisztelettel kell bánni! Szóval hamarosan nekilátok és biztos vagyok benne, hogy ütni fog az anyag. Ezer köszönet érte!
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #630 Dátum: 2006. December 30., 18:58:46 »
Hah, mennyi hitetlen ember  , hát ne tudjátok meg miből maradtatok ki...

Csak az a gond, hogy a játék főszereplőjéről kb egy fikarcnyit sem fogtok megtudni,  mert a 120 oldalból szerepel vagy ötben, az is többnyire a galéria részben. Nameg magáról a Haloról sem, mármint a "gyűrűről". Pont a lényeg esik ki nektek. Ez a füzet csak egy kis szelete a Halo univerzumnak.  Olyan, mintha mondjuk nem láttatok volna  egy Star wars filmet sem, azt sem tudnátok hogy létezik, és így olvasnátok el mondjuk a vérvörös birodalmat. Éppen ezért mondom, hogy óvatosan a végén, mert így nem lesz élmény, hisz magáról a lényegről nem lesz fogalmatok sajnos. Ezek az események amik meg a képregényben történnek meg, nem bírnak egetrengető hatással a Halo univerzumában. Talán csak a Moebius féle történet, de még az sem igazán. Túl nagy világ ez, és túl piti dolgok történnek meg benne. Persze az előzmények ismeretében már teljesen más, úgy nagyon jó. A végén majd adjatok egy esélyt a játéknak, meglátjátok miről beszélek.

MGS: még 2 rész van az első széria végéig. Már dolgozom a 11.-en. Szerintem a jövő heti frissben már benne lesz.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 30., 18:59:50 írta Gabe »

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Fantasy képregények
« Válasz #629 Dátum: 2006. December 30., 18:22:56 »
Nem ismerem a HALO játékot, de az alkotógárda felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy majd mindenképpen szakítok rá időt. A Metal Gear Solid-ot sem ismertem, de a képregény mégis tetszett.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Fantasy képregények
« Válasz #628 Dátum: 2006. December 30., 12:48:49 »
Hmmm...ok. De azért belenézek. Nem ismerem a játékot.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #627 Dátum: 2006. December 30., 02:13:54 »
Ha nem ismered a játékot, akkor inkább hanyagold, mert úgy nem fog tetszeni, és ráadásul baromi hosszú: bő 120  oldal