Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 420202 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Steve Q.

• R2-D2
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #686 Dátum: 2007. Március 01., 17:48:00 »
Helló! Úgy látom, van itt egy apró félreértés (az én jóvoltomból   ), amit szeretnék tisztázni, plusz még egy-két dologgal még vitáznék, Íme:

Idézet
A névelő direkt van ott, hangsúlyosabbá teszi a mondatot.

-> Az az "a" szerintem akkor is fölösleges  

Idézet
Biztos "first" volt? Én másodikra emlékszem... de ha az volt, akor teljesen jogos, észrevettél egy nagy bakit.

-> Az eredeti képregényben ez áll: "Sub-commander, take the first squad and...". Amint látod, ott van, hogy "first", ami ugyebár "elsőt" jelent.

Idézet
Szerintem oda hydrophonic volt írva... -ponic utótag nincs az angolban, de -phonic igen.
Idézet

-> Itt is idéznék az eredetiből: "Go to the primary hydroponics chamber..." Hoppá! És nem hydroPHonic! Ha nem hiszed el, elküldhetem a kérdéses oldalakat, hogy a saját szemeddel is lásd.

Idézet
A "John Reach"-es jól hangzik, felhasználandó.

-> Ha esetleg nem tudnád, a Reach az egy bolygó, és mellesleg a UNSC hadseregének legnagyobb főhadiszállása is. A Halo 1 eseményei előtt itt teljesített szolgálatot Master Chief (de furán hangzana ez így a regényben   ). Vagy azt mondtad, azt használod fel, amit én írtam? Akkor nem szóltam  

Idézet
Mi van a 118. oldalon? A Bungie-s hírlevélre gondolsz, aminek a reklámon kívül semmi mondanivalója nem volt? Ennyire azért nem vagyunk maximalisták, hogy ezeket is megcsináljuk. Történet/interjúk/dokumentációk, ezek kerülnek általában magyarításra, levrov/hirdetés/előzetesek szinte sose.
Idézet

-> Ó, bocs, elírtam az oldalszámot. Az, amire én gondoltam, az eredetileg a 122. oldalon van. De úgy látom, az sincs lefordítva. A szöveg megértéséhez ajánlom a következő két linket:

Halo Graphic Novel Pg122 - Halopedia
Talk: Halo Graphic Novel Pg122 - Halopedia

Idézet
A Haloban nem fogsz meggyőzni itt sem.

-> Légyszii....   A kedveméért....  

Idézet
Az Ősz Pillérét egy magyar fordításból vettem át, tudtommal az az elfogadott.

-> Hol van az a fordítás? Én sehol sem találom a neten. Valami versben szerepel ez a név? Nem lehetne inkább Alkony Pillére (szerintem jobban hangzik)?

Idézet
A penge marad. Ha olvastad eredetiben, láthatod, hogy "blade"-ről beszél, ami penge vagy tőr.

-> Mondom, hogy nekem is tetszik így, csak odaírtam a kardot is (Plazmapenge... rohadt jól hangzik. Bár kipróbálhatnám   )

Idézet
A "vl" összetétel nehezen kimondható (a magyar nyelvben), általános szabály az szokott lenni, hogy ilyen nehezebb mássalhangzó-torlódásoknál berakunk egy magánhangzót, hogy a nem-szláv nyelvterületen élők is ki bírják mondani.  Plusz sokat játszottam az UFO magyar változatával régen, ahol emlékeim szerint gravilift van.

-> Jól van, ebbe belenyugszom, bár itt is a gravlift tetszene jobban... hiába, én már csak ilyen vaskalapos vagyok  

Idézet
Provincia marad, direkt nem akartam tartományt írni.

-> Miért nem? Tudtommal Kínában is tartományok vannak, nem provinciák (azok Rómában voltak)! Apropó, Songham meg Kyonggi nem létező helyek? Azért kérdem, mert a neten nem szerepel ilyen földrajzi névként.

Na, most már remélem, mindent tisztáztam. Azt a bizonyos oldalt meg jó lenne, ha lefordítanátok. Köszi és viszlát   !

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #685 Dátum: 2007. Március 01., 15:08:25 »
Hali! Ezek egy része jogos, de egy része nem. Láttam, hogy írtad, Halo-könyvet fordítasz, az meg más műfaj, mint egy képregény. Itt elég szűk helyre kell berakni a szövegeket, ami gyakran vagdosással jár, erre könyveknél nem kell ügyelni. Így az összes olyan, ami csak átfogalmaz, de nem értelme nem változik, nem szerepel majd.

A névelő direkt van ott, hangsúlyosabbá teszi a mondatot.
Rotos 'Vaduménél lehet, hogy nem láttam az aposztrófot, a scanem eléggé sötét volt.
A csapatszállítóra tényleg kell egy idézőjel.
A penge marad. Ha olvastad eredetiben, láthatod, hogy "blade"-ről beszél, ami penge vagy tőr.
A Haloban nem fogsz meggyőzni itt sem.
Biztos "first" volt? Én másodikra emlékszem... de ha az volt, akor teljesen jogos, észrevettél egy nagy bakit.
Szerintem oda hydrophonic volt írva... -ponic utótag nincs az angolban, de -phonic igen.
A "vl" összetétel nehezen kimondható (a magyar nyelvben), általános szabály az szokott lenni, hogy ilyen nehezebb mássalhangzó-torlódásoknál berakunk egy magánhangzót, hogy a nem-szláv nyelvterületen élők is ki bírják mondani.  Plusz sokat játszottam az UFO magyar változatával régen, ahol emlékeim szerint gravilift van.
Az Ősz Pillérét egy magyar fordításból vettem át, tudtommal az az elfogadott.
Lehet, hogy tényleg magasság. Ez jogos.
A Feketerigós még inkább. Ezt nem értettem anno, így már világosabb.
A lecsatol/leválaszt szerintem csak fogalmazás kérdése, itt hagyom, hogy Gabe döntsön, ha átírja.
Az Ekhó igaz.
Ha tényleg Ops volt ott, akkor azt újra kel fogalmazni. Katonáéknál elég sok jelentése lehet, majd akkor megnézem, melyik illik oda.
Provincia marad, direkt nem akartam tartományt írni.
A "John Reach"-es jól hangzik, felhasználandó.
AZ NCPO sima elgépelés, de igaz.
Mi van a 118. oldalon? A Bungie-s hírlevélre gondolsz, aminek a reklámon kívül semmi mondanivalója nem volt? Ennyire azért nem vagyunk maximalisták, hogy ezeket is megcsináljuk. Történet/interjúk/dokumentációk, ezek kerülnek általában magyarításra, levrov/hirdetés/előzetesek szinte sose.

Minden nem említett esetén a beíróra hagyom, átírja-e, de abban biztos vagyok, hogy egy része tuti nem férne el így a bubikban, változó betűméretet meg nem szoktunk alkalmazni képregények beírásánál.

No, gyerekek, ezt nevezem én alapos lektorálásnak.  Köszi, hogy elküldted.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Steve Q.

• R2-D2
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #684 Dátum: 2007. Március 01., 14:31:22 »
Oké, azt hiszem, ez a megfelelő topic, úgyhogy itt a beígért javaslat-lista a Halo Graphic Novel magyar változatához:

Javaslatok a HGN-hez

Az oldalszámok az eredeti képregényből valók! (Mármint ami az oldalak alján van!)

6. oldal: "Mielőtt a földi rombolták volna" helyett: "Mielőtt földi rombolták volna"

6. oldal: Eredeti: Rtos 'Vadumee, fordításban: Rtos Vadumee (lemaradt az aposztróf)

7. oldal: Tegezés helyett inkább magázni kellene Master Chief-et, tekintve, hogy igen magasrangú tiszt.

10. oldal: "Érkező csapatszállító, Tökéletes Ajándék" helyett például: Érkező csaptszállító "Tökéletes Ajándék"
(A fordításban nem nagyon tűnik úgy, hogy a Tökéletes Ajándék a csapatszállító neve lenne. Valahogy máshogy kellene jelezni ezt.)

11. oldal: "pengéit" helyett talán "kardjait" (de a penge is jónak tűnik!)

14. oldal: A "Gyűrű" helyett szerintem maradhatna a "Halo" elnevezés. (Ezt már emlegettem)

15. oldal: "Azt jelentette, hogy megszállták ismeretlen erők." helyett talán: "A hajó fedélzetéről azt jelentették, hogy ismeretlen erők szállták meg."

15. oldal: "Egy Unggoy küldte, nem meglepő." helyett: "Egy Unggoy küldte, nem meglepő módon."

15. oldal: "Igen, a Démon ott lehet." helyett talán: "Igen, lehet, hogy a Démon is köztük van."

17. oldal: "Csak a fedélzeten tartózkodó Legátus tudná ezeket is felülírni, így teljes irányításunk alá kell tudnunk venni a hajót, hacsak nem kötött egyezséget az ellenséggel."
Ehelyett talán: "Ezeket a kódokat csak a fedélzeten tartózkodó Legátus tudja felülírni, így elvileg teljes irányításunk alá kell tudnunk venni a hajót, hacsak nem kötött egyezséget az ellenséggel."

18. oldal: "Lehet, hogy olyan barbárok, hogy megegyék őket?" helyett: "Talán annyira barbárok, hogy meg is eszik őket?"

18. oldal: "Addig követjük, amíg meg nem találjuk, ki hagyta" helyett: "Addig követjük, amíg meg nem találjuk, ki hagyta hátra ezeket"

19. oldal: "Alparancsnok, vigye a második szakaszt...": Az eredetiben "first squad" szerepel, amit "első szakasznak" kellene fordítani szerintem.

20. oldal: "Valamiféle parazitafertőzésként azonosítja" helyett: "Valamiféle parazitafertőzésként azonosítom"

30. oldal: "Nincs időnk erre" helyett "Erre most nincs időnk"

36. oldal: "hidrofonikus" helyett: "hidroponikus" (az eredeti: "hydroponics chamber")

36. oldal: "gravilift" helyett inkább "gravlift" (i nélkül jobban hangzik)

38. oldal: "Mik azok a lények?" helyett: "Mik ezek a lények?"

55. oldal: "Ősz Pillére" helyett inkább: "Alkony Pillére" (az autumn szó nemcsak őszt jelent, de alkonyt, hanyatlást is!)

57. oldal: A 16032 nem az időt jelenti, hanem a magasságot lábban!

57. oldal: Feketerigó nem a képernyőre érkezik, hanem a ledobási pozíció fölé! (a window szerintem itt azt a helyet jelöli, ahol az akció megkezdődik)

59. oldal: Nem leválasztja, hanem lecsatolja magáról a távcsöves puskát (szerintem)

63. oldal: Echo helyett Ekhó (ha már lúd, legyen kövér :-))

64. oldal: Az eredetiben Ops van odaírva, nem Oops. Az Ops-ot, ahogy néhány egynyelvű szótárban megnéztem, központnak vagy főhadiszállásnak lehet fordítani.

67. oldal: Provincia helyett inkább tartományt kellene odaírni.

68. oldal: "Mármint a Reach John-ból?" helyett: "Mármint John a Reach-ről?" vagy "Mármint a Reach-i John?"

84. oldal: "A második hajnal" helyett "Második hajnal" vagy "Második napfelkelte"

84. oldal: És nem NCPO, hanem MCPO!

90. oldal: Nem "leomlik", hanem "lehullik" a törmelék

93. oldal: Szerintem így jobb lenne: "Az hiszik, hogy ezt a támadást--  -- vissza tudjuk verni, hogy meg tudjuk védeni a várost..."

A 118. oldalon lévő szöveget senki nem fordítja le? (Vagy nem lehet?)
Wikipedián megvan ennek az oldalnak a teljes szöveg + magyarázatok hozzá. Ezzel már szerintem meg lehet oldani.

/end of this very-very long list  /

Huhh, na azt hiszem ennyi lenne, többet nem találtam (még...   ). Nézzétek át és mondjatok véleményt róla. Gabe, talgaby, ti döntitek el, beleveszitek-e ezeket egy esetleges javításba vagy sem, de remélem, sokat segítettem ezzel is.

Mégegyszer köszi a felvilágosítást. Tisztelet nektek  

Steve Q.

U.i.: A Spartan akkor is jobban hangzik, mint a "Spártai"... nem?  

Nem elérhető csatacsiga

• Donald kacsa
  • *
    • http://
Fantasy képregények
« Válasz #683 Dátum: 2007. Március 01., 13:13:11 »
Köszi a gyors választ
Akkor az IK nyista  ez van.
A Forgóra viszont van remény. Ez JÓ és biztató.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #682 Dátum: 2007. Február 28., 14:53:32 »
Forgotten Realmsről nem tudok nyilatkozni, de az Idő Kereke határozatlan időre szünetel. A kiadó gyakorlatilag eltűnt, pedig fogadkoztak, hogy befejezik a minit. És ha nem fejeződik be eredetiben, nem is állok neki nyaggatni Gabe-et, hogy csináljuk meg az eddig megjelenteket.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Archant

• Pókember
Fantasy képregények
« Válasz #681 Dátum: 2007. Február 28., 14:39:11 »
Hát ami azt illeti ezt már én is terveztem hogy utána kérdezek. De igaz elég rég volt belőle friss.
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető csatacsiga

• Donald kacsa
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #680 Dátum: 2007. Február 28., 14:36:37 »
Hali mindenkinek.
Első hozzászólásként gratula, nagyon klassz az oldal.  
És hogy ON os legyen: A Forgotten Realms/Idő kereke sorozatok milyen rendszerességgel szoktak folytatódni? Vagy egyáltalán folytatódik-e?
Tudtok erről valamit? Előre is  köszi.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #679 Dátum: 2007. Február 26., 17:50:35 »
ugy velem igen
holott meg nem olvastam oket, de ha gondolod, pm-ben megdobsz egy konyvigenylessel es elerhetoseggel es elkuldom neked oket, hogy kideritsd
gyengéd barbár

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #678 Dátum: 2007. Február 26., 12:02:25 »
Idézet
digitalizalt formaban megvannak a konyvek:
Scott Frost: Dale Cooper naplója
Jennifer Lynch: Twin Peaks titka - Ki ölte meg Laura Palmert?

Kettő is van? Ezek külömböző szemszögből mutatják be a történetet?
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető dancsi

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #677 Dátum: 2007. Február 24., 23:27:44 »
Idézetet írta: talgaby
A 300-at a Képes Kiadó adja ki márciusban vmikor, gondolom minél inkább  a film bemutatójára akarják majd időzíteni. Ha regelve vagy a Kneten, ebben a topicban szinte mindent megtudhatsz a kiadványról.

kösz az infót

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #676 Dátum: 2007. Február 24., 21:25:27 »
A 300-at a Képes Kiadó adja ki márciusban vmikor, gondolom minél inkább  a film bemutatójára akarják majd időzíteni. Ha regelve vagy a Kneten, ebben a topicban szinte mindent megtudhatsz a kiadványról.

Nem elérhető dancsi

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #675 Dátum: 2007. Február 24., 21:03:52 »
A 300 nem fog nálunk folytatódni. Hanem majd a könyvesboltokban.
chi még nem tűnt el, legalábbis nemrég felbukkant. Gondolom befejezi majd a Nekromantát. A képregényt igazság szerint eredetileg is úgy adták ki, hogy első rész, majd kicsit ültek rajta (egy-két évet...) aztán befejezték.

köszi. Mikortól várható a 300 kiadása? Melyik kiadó fogja kiadni?

chi: nem sürgetni akrtalak a kérdéssel, de tény hogy szerintem jó az a képregény, pontosabban jó volt az első része.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #674 Dátum: 2007. Február 24., 12:01:38 »
Idézetet írta: freakdavE
Én az eredeti regényt is el szeretném olvasni, csak még nem tudtam megszerezni. A regény címe amúgy nem Twin Peaks, hanem "Ki ölte meg Lora Palmert?"
digitalizalt formaban megvannak a konyvek:
Scott Frost: Dale Cooper naplója
Jennifer Lynch: Twin Peaks titka - Ki ölte meg Laura Palmert?
gyengéd barbár

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Fantasy képregények
« Válasz #673 Dátum: 2007. Február 23., 21:19:38 »
A Twin Peaks nekem bejött mint sorozat, de a plusz epizódok szerintem is feleslegesek voltak.
Én az eredeti regényt is el szeretném olvasni, csak még nem tudtam megszerezni. A regény címe amúgy nem Twin Peaks, hanem "Ki ölte meg Lora Palmert?"
Idézet
A Twin Peaks-et az első évad után lötték le? Annak sincs rendes vége... Az aktáknak van?
Van vége az X-aktáknak. Bár ne lenne.   Régebben már leírtam az utolsó epizódról a kritikámat, ha érdekel visszakeresheted. Szvsz nagyon gyenge lett.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #672 Dátum: 2007. Február 23., 09:28:06 »
TP -ahogy én látom.
 A sztori bemutat egy kisvárost ahol mindenkinek vaj van a fején, akárcsak a néző környezetében, legyen az kisváros, nagyváros, stb. Jön Bob, aki tökmindegy, hogy ufo, ördög, vámpir, szellem, démon vagy másvalami, de büntet. A tv előtt ülő búnös pedig azt látja hogy a bűnösök elnyerik büntetésüket, és elkezd félni Bobtól.
 A TP nagy kérdése: Ki ölte meg Lora Palmert (nem tudom, hogy kell írni), választ kap. Bob ölte meg, mert a bűnei miatt befolyásolhatóvá vált.
 A baj csak az, hogy ezután még újabb epizódokat készítettek, ami már nem tudott sok újat hozzátenni, ehhez a szerintem létező mondanivalóhoz, üzenethez.
 Érdemes megfigyelni, hogy mindegyik karakter, még a jók is rosszak valahol. Cooper beképzelt, a serifff egy gyanúsítottal hál, a titkárnő két fiút hülyít, az ijedős Andy nem tesz semmit félelmei ellen. A toloszékbe lött férj segélyéből élő Bobby féle karikról nem is beszélve.
 Szóval -és szvsz -a TP szólt valamiről, csak a túl sok csinos szereplő miatt, túl sikeres lett, és tovább nyújtották, mint kellett volna.
 Számomra ott van vége ahol a Palmer apuka meghal és a seriff meg Cooper arról filóznak ki lehetett Bob, aki bagolyként szárnyal újabb bűnös áldozatok után.
 A többi már csak ráadás.

Más. A Stargate Hamond tábornokja is szerepel a TP-ben, ráadásul pont mint egy a titkos munkáját még a családja elől is titkoló tiszt. Ezen mindig röhögök, mert olyan mintha ott is a Stargate létezését titkolná.  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 23., 09:30:00 írta Gorgonita »

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #671 Dátum: 2007. Február 23., 01:24:12 »
A Twin Peaks-et az első évad után lötték le? Annak sincs rendes vége... Az aktáknak van?

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #670 Dátum: 2007. Február 22., 22:49:51 »
Végigolvastam. Ez az ijesztgetősdi nem a kedvenc műfajom, de ez még elment. Kerek kis történet, némi tanulságszerű izével nyakonöntve. De itt legalább nem született szingli féleségek akarták megmondani a tutit a New Yorki titkárnők életéről. Mulder visszamagyarázása az életbe kissé magyarázatszerű volt, de biztosan úgy van, ahogy Scully magyarázta.
 Gondolom ez is olyan tv sorozat ahol az évadok elejét és végét volt érdemes nyomonkövetni. Mert akárhányszor néztem bele sose derült ki semmi. Én meg spec Darth Maultól jobban megijedek, mint attól ha Scully boncol. Azóta már minden helyszinelő sorozatban boncolnak. Az Enterprise-ban is. Meg a Sírhant nyűvekben is. Meg a mittommilyen Hospitalban. Én meg húde unom.
 Szóval nem az én világom, de azért véleményeztem. Végül is pacifista üzenete volt, csak több gyerek halt meg benne, mint ahány padawan Anakin keze által.
 De azért ilyen Hicskokkos betojatós altatónak elmenős.
 Tudomisén.
 Végl is azt se tudom, hogy tetszett-e vagy sem.
 És félreértés ne essék, a kritikus hangvétel nem a honosítóknak szól. Pláne nem Gillian Andersonnak. Őt szeretem. Most ugyan kicsit 2d-ben nyomta, de ahhoz képest hogy kezdetben mennyire nem bírtam a bigét, ma már csak kérnék tőle egy randit.
 Bizonytalan vagyok na. Nem tudom, hogy tetszett-e. Azt hiszem az igazság odaát van.
 Annál már sokal jobban tetszik, mint régen nem, de még sehol sincs ahhoz képest amikor majd tisztár X-akták függő leszek.
 Twin Peaks a király no.

Nem elérhető chi

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #669 Dátum: 2007. Február 22., 22:06:17 »
chi még nem tűnt el, legalábbis nemrég felbukkant. Gondolom befejezi majd a Nekromantát. A képregényt igazság szerint eredetileg is úgy adták ki, hogy első rész, majd kicsit ültek rajta (egy-két évet...) aztán befejezték.

Még nem tűntem el? Hehe, egyelőre nem is tervezem.    Sajnos mostanában kevés időm van, szóval eléggé lelassultam, de igyekszek a folytatással.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #668 Dátum: 2007. Február 22., 04:05:46 »
Frissültünk: X-Akták 14 - A Baleset

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #667 Dátum: 2007. Február 19., 19:59:07 »
A 300 nem fog nálunk folytatódni. Hanem majd a könyvesboltokban.

Nem elérhető dancsi

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #666 Dátum: 2007. Február 19., 19:40:18 »
Most olvastam el a 300 harmadik részét (jobb későb mint soha:)), és nagyon tetszett. A történetszövés nagyon jó, néhol a rajzok mondjuk nem nagyon tetszettek, de egyedi az biztos. Tetszett, hogy a történet nem válik csöpögősen érzelgőssé, végig megmarad a spártaiak katonás jelleme.. jó nagyon, várom a folytatást...Még annyit kérdeznék, hogy a  Nekromata képrgényből lesz még vagy vége annak a  projektnek?

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #665 Dátum: 2007. Február 06., 08:11:18 »
Red Sonja MFP #003
rajz, tus és színek 4/5 (relative a korhoz)
történet 5/5
beírás és fordítás 5/5

// szubjektív vélemény //
by all

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #664 Dátum: 2007. Február 05., 19:02:56 »
Idézetet írta: Gabe
Örülök, hogy legalább két embert már biztosan érdekel a képregény. Ez pontosan 2-vel több mint az előző résznél, ami határozott javulás  .
Kell egy kis idő amig felfedezik az idelátogatók, hogy ilyen is van itt  . Én megmondom őszintén, hogy csak most fedeztem fel ezt a képregényt ezen az oldalon (tudom nagy szégyen, de a fantasy részleg annyira nem hozott eddig lázba). Ebből is látszik, hogy mindig jól körül kell nézni, és most talán az időzítés is jó volt, hiszen nem vonták el a figyelmet róla egyéb szuperhős képregények. A héten majd még elolvasom a másik két részt is és arról is írok véleményt  .
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #663 Dátum: 2007. Február 05., 18:51:53 »
Örülök, hogy legalább két embert már biztosan érdekel a képregény. Ez pontosan 2-vel több mint az előző résznél, ami határozott javulás  . Örülök hogy tetszik a sztori. Igazából fejlődik a történet, egyre komolyabban van megírva, erről majd az esetleges érdeklődők megbizonyosodhatnak a következő számban is.
(Abban a feljavítás mínősége is jobb lesz, mert menet közben rájöttem pár új fogásra. Nem hiába, egy efféle majd' harminc éves, amúgy is rossz minőségben scanelt képregénynél szükség is van.)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 05., 18:54:04 írta Gabe »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #662 Dátum: 2007. Február 05., 18:32:32 »
No ez gyors volt. Sikerült elolvasnom ezt az új Red Sonja-t. Olyan érdekes volt a történet, hogy szinte észre sem vettem ahogy pörögtek az oldalak a cdisplay alatt. Érdekes volt Balek története, az öreg jól előadta, csak nem húzta sokáig  , mindenki kedven vörös hajú amazonja nem gyengén elbánt vele és Balekkel. Na de nem akarok itt spoilerezni, mindenki olvassa el, mert szokás szerint egy nagyon jó kis munka került ki Gabe, talgaby és Micho kezei közül  . Köszönet érte.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #661 Dátum: 2007. Február 05., 18:11:10 »
Üdv! Köszönöm az új Vörös Sonját! Köszönet: talgabynak a fordításért, Gabenek a beírásért ,és Michonak a borítóért!  Az ERŐ legyen veletek!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #660 Dátum: 2007. Február 05., 17:25:49 »
Frissültünk:
Vörös Sonja - MFP #3 by talgaby, Micho and Gabe
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 05., 18:14:56 írta Gabe »

Nem elérhető mahdi

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #659 Dátum: 2007. Február 02., 19:59:34 »
A Metal Gear Solid nagyon is jó!!! Tényleg nem (csak  ) nyalizásból írom! / a game is nagyon közel áll hozzám.../ Annak idején én is kiálltam a MGS képregény mellett, és így, mivel többek közt Gabe miattam sem hagyta abba a dolgot, nagyon a szívemen viselem a sorsát! Nagyon igényes munka és szükség is van rá!    ( Azért sajnálom, hogy nem lesz második rész (sorozat) lefordítva....bocsi.....most tudtam meg, hogy lehet, hogy mégis lesz 2. sorozat!!!!!          

MGS 11:  8/10 (ha ha! )
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 02., 20:04:06 írta mahdi »

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #658 Dátum: 2007. Február 01., 08:15:43 »
Gabe nyugodtan. Megsértődni nem fogok.

Azért meg szeretném tudni, hogy te miért honosítasz (írsz be).
Én is végzek olyan munkát, amiért se fizut se elismerést nem kapok mégsem hőbörgök senkinek. Azért csinálom mert szeretem csinálni. Ha elismerik néha a munkám, akkor megköszönöm, de nem várok elismerést senkitől érte. Gondolkozz ezen kicsit.

és igen, korábban is írtam ilyen levelet (meg hozzászólást) a HZs stábjának ezért. Ez van, ez az én véleményem. Lépj tovább ha zavar, nem kell figyelembe venned.
by all

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #657 Dátum: 2007. Január 31., 12:23:17 »
Most már semmi. Akartam egy erősen off megjegyzést fűzni valamihez, de aztán kihagytam inkább.