Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 420232 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Fantasy képregények
« Válasz #626 Dátum: 2006. December 30., 01:04:51 »
Hát én megmondom őszintén meg se néztem eddig, hogy mifene is ez...de ma majd rápislantok a szilveszteri készülődés közben.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasy képregények
« Válasz #625 Dátum: 2006. December 30., 00:41:39 »
Ugyan, haggyad, előrre megjósoltam a híreknél is: visszaültek játszani. Így is van ez rendjén  . Miután megvolt a legendary fokozat is, ráérnek megköszönni  .

Másik lehetőség, hogy nagyon szar lett a meló, akkor meg örüljünk, hogy ezzel büntetnek, és nem névtelen fenyegetésekkel, mert ez azért egy kult cucc, úgyhogy mostantól nézz a hátad mögé...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasy képregények
« Válasz #624 Dátum: 2006. December 29., 23:51:51 »
Khm... nos, tudom, hogy két ünnep közt vagyunk és mindenki pihen, a karácsonyi ajándékaival játszik, készül a szilveszteri bulira, vagy a vizsgáira, meg minden, de...

Senki se olvasta el a Halo-képregényt???

Nem szoktam már ilyenekért sírni, de ez tényleg kegyetlen meló volt hihetetlenül rövid idő alatt, meg aztán jól esne Gabe-nek is meg nekem is egy-két szó róla...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Erac

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #623 Dátum: 2006. December 27., 18:36:37 »
Hehe, az előbbit én írtam, csak nem jelentkeztem át:D

Our arrows will blot out the sun!
Then we will fight in the shade.

Nem elérhető chi

• Sólyomszem
  • *
    • http://
Fantasy képregények
« Válasz #622 Dátum: 2006. December 27., 18:35:22 »
Idézet
Ez nagyon "kiszállosan" hangzik  ... úgye nem akarsz visszavonulni?

Nem, nem tervezem:) Mostanában nincs net otthon. vmi baj van a szolgáltatóval, szóval most is chi-től írok. De még hallotok rólam

Nem elérhető joegery

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #621 Dátum: 2006. December 27., 10:25:41 »
Hali!

Ezer köszönet a Warhammer comics ért remek volt!

Gery

Nem elérhető iiykar

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #620 Dátum: 2006. December 26., 15:47:53 »
Sziasztok,

Köszönet a Warhammer-ért. Jó kis plusz ajándék volt így karácsonyra  Az előzetesek pedig nekem is felcsigázták az érdeklődésemet, így remélem lesz majd folytatás is

Kellemes ünnepeket és boldog új évet mindenkinek  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #619 Dátum: 2006. December 26., 01:40:17 »
Ez nagyon "kiszállosan" hangzik  ... úgye nem akarsz visszavonulni?

Nem elérhető Erac

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #618 Dátum: 2006. December 26., 00:46:25 »
Idézet
csak suttogva kérdezem : most hogy állítólag a képes kiadó kiadja a 300-at mi lessz a Ti honosított,befejezetlen verziótokkal?? (nagyon hiányozna a digitálisgyűjteményből alien.gif csak ezért nem fogom szétszedni a papír alapút)

Nos, mivel vizsgaidőszak van mifelénk így én nem vagyok tól aktív (vagy nagyon nem  ), így nem értesültem a dolgokról, de amikor újra munkába állok, és úgy áll a helyzet, hogy tényleg megjelenik nyomtatásban, nos, akkor valószínűleg levesszük az oldalról, énmeg megyek, és megveszem a nyomtatott verziót, mert megérdemli:) Amúgy szeretném majd mindenképpen befejezni a Sam & Maxeket, mert nekem azok nőttek a szívemhez, aztán utána a többi tartozásom:)

Our arrows will blot out the sun!
Then we will fight in the shade.

Nem elérhető lyrán

• Sólyomszem
  • *
    • http://diakjog.hu
Fantasy képregények
« Válasz #617 Dátum: 2006. December 25., 20:02:25 »
Hát nem is tudom mit mondjak. Csak kértem Jerikot és mindjárt a kedvemre is tett a zsák! Hát nagyon szépen köszönöm. Sajnálom, hogy nincs karácsonyfás smile.  Mert ez egy igazi karácsonyi ajándék.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #616 Dátum: 2006. December 24., 22:05:16 »
Warhammer Monthly

igen, igen igeeeen!!!  

Marha jó volt mind a két rész, az első ajánlója pedig elérte a kivánt hatást, a maximumra tolta az éhségemet a Titánal kapcsolatban  . Ez az általam egyik legjobban várt képregény.  A füzetekhez:  A 2. elején a bevezető már hatalmasat ütött,  kegyetlenül bírom ezt a cikornyás birodalmi-gótot.  A sima warhammer nem igazán érdekelt... eddig. Viszont ez a Darkblade nagyon izgalmas dolgokat vetít előre. A 0.-ban meg a törpés sztorihoz az ajánló is felkeltette az érdeklődésemet, úgyanis ebben a világban a zömikek marhára szórakoztatóak tudnak lenni. Az űrgárdistás sztorikhoz nem mondanék semmit, mert nem tudnék elég hálás lenni érte      . Vegyétek úgy, hogy minden este a Császárhoz szóló imáimban megemlítem a ti neveiteket is.  

Kal Jerico meg kegyetlenül laza, kiváncsi leszek rá hogy milyen zűrős kalandokba fog még keveredni, nameg ha továbbiakban is ennyire preferálni fogja a kocsmázást,  akkor megvan az arca a kis alkeszos topikunknak is  .

Mellesleg a történetek írói sem akárkik, Dan Abnett pl. már több könyvet is írt Wh40k témában. Ezt garanciának tekintem a  történetek mínőségére vonatkozóan.  A honosítás is nagyon jó lett,  a fordítás pedig jól elkapta a  "birodalmi-gótot".  Úgyhogy  most minden  tök happy számomra  .

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #615 Dátum: 2006. December 24., 18:32:47 »
A letöltőoldalakat mindig utlóag kódoljuk bele a letöltések közé, mert az már egy kissé hosszadalmas lenne egyszerre megcsinálni mindent. A hírekből mindig el lehet érni az adott képregényt, a letöltőoldalhoz meg kell egy kis idő többnyire. De ez majdnem mindig így volt.

Nem elérhető Beyond silence

• Mulder ügynök
  • *
    • http://beyondsilence.uw.hu
Fantasy képregények
« Válasz #614 Dátum: 2006. December 24., 18:04:39 »
Hálás köszönet az újabb Warhammer 40k képregényekért!!    

A hírekből értem el, a Letöltések között nincs, vagy ez külön van?!

Az oldal készítőinak és minden képregény olvasónak kellemes ünnepeket és sok jó képregényt!  
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 24., 18:17:41 írta Beyond silence »
Warhammer 40 000 és BLAME (manga) képek:
[/color]

http://bsgyujt.extra.hu/[/span]

Nem elérhető dancsi

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #613 Dátum: 2006. December 24., 17:06:21 »
sajnos mostanaban nem tudok kepregenyeket olvasni, igy velemenyezni sem mert bezart a labor karira,  de ezuton szeretnek kellemes karacsonyi unnepeket es boldog uj evet kivanni a honosito stabnak..

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #612 Dátum: 2006. December 24., 13:03:40 »
Frissültünk: Halo Grafikus Novella, Warhammer Monthly #000 és #001
Boldog Karácsonyt!

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #611 Dátum: 2006. December 22., 11:09:18 »
Amint a kiadó jelzi felénk hogy szedjük le, leszedjük. Tőlünk letölteni már nem lehet a maradékot. LEgfeljebb majd néhány év múlva.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #610 Dátum: 2006. December 22., 10:15:33 »
csak suttogva kérdezem : most hogy állítólag a képes kiadó kiadja a 300-at mi lessz a Ti honosított,befejezetlen verziótokkal?? (nagyon hiányozna a digitálisgyűjteményből   csak ezért nem fogom szétszedni a papír alapút)

Nem elérhető Tierce

• Donald kacsa
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #609 Dátum: 2006. December 21., 11:24:56 »
Sziasztok!

Nem rég találtam rá erre a jó kis oldalra és nagyon meg vagyok vele elégedve. Még csak a Drizztes képregényt töltöttem le, de nagyon jóra sikerült. Egy két hiba (pl: kimaradt betű egy szóban) azért van benne de az megbocsátható.

Lehet esetleg tudni vmt arról, hogy kb. mikor lesz kész a Száműzött 3. része?
És a folytatása azaz az Ice Wind Dale is le lesz fordítva?

Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #608 Dátum: 2006. December 08., 10:37:52 »
Nem, hanem mert stripekből van összerakva, ezért kicsit ugrálnak mindig két panel között. De a most futó v2 már normál füzetekben jelenik meg, úgyhogy ha vha lesz az honosítva itt, nem lesz senkinek se ilyen problémája.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető iiykar

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #607 Dátum: 2006. December 08., 00:50:43 »
Hali,

Én olvastam Athena-t  Összeségében nekem tetszett, bár néhol kicsit mintha nehezen lenne követhető a történetnek az ő láncolatja. Bár ez lehet, hogy csak az időpont miatt volt...

Nem elérhető XRay

• R2-D2
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #606 Dátum: 2006. December 07., 13:09:21 »
Most olvastam a Tarot-ot és a Nekromantát. Mind a kettő remekül sikerült. Alig várom a folytatást.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #605 Dátum: 2006. December 07., 10:20:24 »
Szívesen.

Hm, tényleg, Athenat senki se olvas?  Pedig nagyon jó kis Indy-szerű történet egy belevaló pilótanővela  főszerepben...

Nem elérhető joegery

• Indiana Jones
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #604 Dátum: 2006. December 07., 10:18:14 »
Hali!

Köszi szépen a Killer7 képregényt remek munka volt!

Gery

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #603 Dátum: 2006. December 06., 08:18:15 »
Frissülés: Athena Voltaire - Rémület Tibetben #1

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Fantasy képregények
« Válasz #602 Dátum: 2006. December 05., 16:59:04 »
Idézetet írta: lyrán
A Warhammeres sztorikat köszönném meg. Mert eddig nem tettem meg.  
recsi a warhammer monthlyból szeditek ki őket? Ha igen akkor egy kis westernes feeling kedvéért jöhetne egy kis Jericho is.  Ez csak egy tipp nem követelés.

Ja és a Magányos farkasokhoz csak annyit, hogy Imperial Guard rulez!!!

Lesz minden, majd meglátjátok. Legalábbis remélem. A 2 rövidebb történet a Warhammer Monthly-ból van, a Magányos Farkasok TPB (gyűjteményes kiadás) alapján készült.
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető lyrán

• Sólyomszem
  • *
    • http://diakjog.hu
Fantasy képregények
« Válasz #601 Dátum: 2006. December 05., 09:56:28 »
A Warhammeres sztorikat köszönném meg. Mert eddig nem tettem meg.  
recsi a warhammer monthlyból szeditek ki őket? Ha igen akkor egy kis westernes feeling kedvéért jöhetne egy kis Jericho is.  Ez csak egy tipp nem követelés.

Ja és a Magányos farkasokhoz csak annyit, hogy Imperial Guard rulez!!!
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 05., 09:57:54 írta lyrán »

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
Fantasy képregények
« Válasz #600 Dátum: 2006. December 04., 21:34:21 »
No, mit találtam. Ráakadtam erre a WUTANG nevü szösszenetre. Nos, első teljesen negativ véleményem, de ez szörnyü. MI akar lenni tulajdonképpen? Olvastam a honositó gondolatait, és nem a munkájával van a gond, hanem minden mással. Se egy sztori, se egy értelmes karakter... Na jo a nök jok benne... Bocs ha megbántottam valakit..
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető dancsi

• Sólyomszem
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #599 Dátum: 2006. December 03., 20:15:36 »
Nemtudom, hogy ide kellene-e irni, de sajnos nemtalaltam meg a megfelelo topicot ahova beirtatok (vagy nem irtatok?) a frissulest szoval ide irom: A sztrajk lezarasa ota sikerult elolvasnom A fogados lelket meg a Nekromanta-t

A fogados lelke: nagyon vartam mar az uj Gaiman-t mivel az eddigiek egytol egyig tetszettek.....eddig.  Nalam valahogy nem jott be ez a "pajzan" tortenetszoves meg kepi vilag... A rajzok egyaltalan nem tetszettek...habar biztos van akinek ez a zsanere, es persze nemlehet mindenkinek a kedvere tenni, nekem speciel "A vampirok fel egykor b@sznak" cimu mualkotas jutott az eszembe rola :D:D

Nekromanta: ez viszont nagyon beutott, sokkal joban tetszik mint a "mejjes-faros" Tarot... habar az sem rossz, legalabbis annyi amennyit elolvastam belole...rendesen stresszbe vagodtam az utolso oldalon, hogy mi lehet a folytatas... (ez most nem kovetelozes  ) a rajzok nagyon tetszenek a  beiras is hiper-szuper-csudajo...

Egyenlore ennyi tellet, majd ha meg lesz idom tobbet olvasni akkor velemenyezem oket, kosz szepen a kepregenyekert, no meg a sztrajk vegeert

Nem elérhető exOrcist

• Indiana Jones
  • *
    • http://
Fantasy képregények
« Válasz #598 Dátum: 2006. December 03., 00:30:05 »
Idézet
Örülök, és ne csüggedj, lesz még. WH meg WH40k is, bár nem mind tőlem, de legalább gyorsabban készül majd.

Okay, várni fogom.  
[img]http://kepfeltoltes.hu/061102/cw-banner-alap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
Fantasy képregények
« Válasz #597 Dátum: 2006. December 01., 13:09:58 »
Most már utólag megtaláltam!  Köszi