Hát igen, mondtam, hogy kevés lesz... Csak az a baj, hogy odaát minden mini-sorozatot 12 részesre terveznek, gondolom hogy beleférjen 1 évbe a kiadása, vagy mi... Szerintem a készítők a #6. után jöttek rá, hogy ideje lenne rákapcsolni, mert kifogy alólluk a "papír". Addig csak csordogál a sztori, most meg csak kapkodja az ember a fejét. Sajna én már tudom, mi az ami hiányzik a végéről, ami kicsit elszomorít, de ettől függetlenül a lényeg a helyén van, bár kissé "hadarva". A fegyveres dolgot könnyen meg lehet magyarázni a videojátékkal: ott akármennyi fegyver elfér a "zsebében" a karakternek, mert "elfelejtik" rámodellezni. Ez alól az MGS I. sem kivétel. Ezért kerül csak úgy oda hipp-hopp a Nikita a tetőn a kezébe, hiszen már korábban megszerezte, úgyhogy nálla volt. A PSG-re szintén ez a válasz.
Szinte biztos vagyok benne, hogy Kojimának nem sok köze volt a képregényhez, mert ilyen "hiányosan" nem adta volna ki. Így amennyit nélküle ki lehetett hozni a képregényből, - pénzügyi okokat is figyelembe véve - azt megtették. Úgyhogy jogos a 8 pont. Na de ne temessük még, mert van még két rész hátra. Nameg ha teljesülnének a pár hozzászólásomal hátrébb sorolt kritériumok, akkor beszélhetnénk a folytatásról is... Szóval mindenki hozzon magával még egy véleményezőt és lesz. Eddig jó ha 10 ember szólt hozzá az MGS-hez, ami azt jelenti hogy 10-en olvasták. Azért az csöppet kevés . Tudom, biztosan vannak olyanok, akik elolvasták, aztán nem szóltak hozzá semmit. Nos, pontosan azt teszem velük, amit ők velünk: teszek az igényeikre. Ez természetesen nem azoknak szól, akik eddig is megtiszteltek figyelmükkel, mert tulajdonképpen már rég leáltam volna a sorozattal, úgyhogy annak a 10 embernek fejezem be, akik eddig is vették a fáradságot és írtak valamit hozzá a fórumba. Nélkülük már az 5. rész sem jelent volna meg. Úgyhogy köszi srácok, nektek még adunk valami exkluziv MGS-es cuccot, aminek a linkjét priviben küldöm el, de csak nektek. A többiek meg legyenek szívesek ne itt szidják majd az anyámat, hanem a waddafakk topikban.
Mekkora szenyóság lenne, ha az utolsó (12.) részel is ezt csinálnám? . De nem, ne agódjatok, azt is mindenki olvashatja majd. (hiába, túl jó a szívem )