Ezer köszönet talgaby, Snake és beigli69 a Megsemmisülés - Galactus hírnökei 2. befejező részért!
Tűz Ura: a magyar olvasóknak valóban ismerős. Én például magyarul először a régi Csodálatos Pókember 37-38. számokban láttam először. Akkor nagyon ellenséges volt. De érdekes módon is néha a jó oldalon állt. (Na jó, tudom, ez egy másik történet.) A jelen Megsemmisülés utóhatásban Tűz Ura továbbra is bebizonyította, hogy a természete valóban heves és könyörtelen. Minden ellenséget el akart pusztítani, akik hűségesek voltak Annihilushoz. Pl. a Centuriókat, akik Annihilus elit gárdái volt.
Ezüst Utazó: Tenebrosusról és Égiszről valóban kiderült egy-két dolog, az eredetükről. Sőt még az is kiderült, hogy honnan ismerték Skreet-et, ami a Megsemmisülés - Ezüst Utazó 4. rész végén esett szó. És kiderült, hogy ez a Skreet egy Káosztündér. Tehát ezért ismerős nekik. Az idők előtti istenek közül Diableri hozta őket létre. Így már világos.
Galactus pedig mindig fura, hogy ő harmadik személybe beszél. És nem első személyben. Ezüst Utazóról pedig kiderült, hogy ő megint Galactus hírnöke lett.