Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 479893 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #1766 Dátum: 2010. Január 02., 13:04:53 »
A másik világgal fogtok még eleget találkozni. Idén az egyik F4-szál csak ezzel fog foglalkozni, szóval még is unjátok majd decemberre.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
  • Nem: Férfi
« Válasz #1765 Dátum: 2010. Január 02., 10:48:49 »
Sikerült kiolvasnom a Visszatérés tpb-ét és akkor most véleményezném.
Hát nekem a 3. világháború jobban tetszett de ez sem volt rossz csak ha összehasonlítom a kettőt akkor az nekem jobban tetszett. Ennek igazából Franklin volt a főszereplője nem kis választás elé vitték az Égiek. De hogyha jól vettem ki akkor ez csak egy próba volt Franklin számára. Amin nagyon meglepődtem az az volt hogy két Hulk volt nem olvastam el a Végitéletet így számomra ez meglepő volt hogy Bruce és Hulk különvált. Pókember pedig hozta a formáját rendesen kiakasztotta Amazont, de szerintem neki jóval több szerepe volt mint azt írtátok, végülis ő mondta el a többieknek hogy azt hitte meghaltak meg a többi dolgot, amikor írtátok a hírekben hogy szinte semmi szerepe nincsen akkor azt hittem olyan 4-5 oldal erejéig szerepel aztán kész. Szóval szerintem igen fontos szerepe volt. A vége pedig érdekes volt.
Fátum meg már megint csak a hatalom a hatalom és a hatalom megszerzését akarja. Pedig már kezdtem azt hinni hogy tényleg megváltozott amikor az Atomlovagok körében ő is beleegyezik hogy nem kéne feloszlatni a szövetséget. És akkor a hősök visszatértek és akkor ezzel vége  az Újjászületet Hősök történetnek, de a másik világgal fogunk még találkozni vagy csak ennyi volt a szerepe?
Köszönöm Farek Dr Samson és Sepi a hősök visszatérését.
« Utoljára szerkesztve: 2010. Január 02., 10:56:44 írta Amondin »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1764 Dátum: 2009. December 31., 19:14:50 »
Mivel nem jelent meg folytatása mind a mai napig, így igencsak lehetetlen volna magyarítani azt, ami nem létezik. De előzménytörténetek még vannak honosítatlanul...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Shazam!

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1763 Dátum: 2009. December 31., 09:38:09 »
lesz még az Őrszemnek folytatása?

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1762 Dátum: 2009. December 30., 14:37:38 »
Nem, nekem az tényleg jobban bejött, mint ezek a rövid történetek.

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #1761 Dátum: 2009. December 30., 13:55:22 »
Jó, ezt csak azért mondod, mert az volt a 100. fordításod...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1760 Dátum: 2009. December 30., 10:01:23 »
Szerintem meg nem...

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #1759 Dátum: 2009. December 29., 19:42:28 »
Én is elolvastam, és nagyon tetszett, szerintem magasan felülmúlta az Újvilági Polgárháborút!  Nekem az első kettő sztori jött be a legjobban, azokon belül: amikor Oki No Prize-t érdemelne, Húsdaráló stb. Köszönet a honosításért Samson Doki és Sepi!

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1758 Dátum: 2009. December 29., 15:35:21 »
Samson-nak és Sepi-nek köszönöm a Csodálatos Póksonka és egyéb történeteket!    
Megmondom őszintén, én végignyerítettem ezt a képregényt!  
A grafika, a szereplők, a beszólások, a szituációk; mind-mind ütősek!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1757 Dátum: 2009. December 29., 12:41:36 »
Ezer köszönet Dr Samson és Sepi a A Csodálatos Póksonka és egyéb történetekért!        Hehe, de jó volt és tényleg jót nevettem ezen. Főleg a Póksonkán. Pl. említette a firka-dolgot. Hehe ezzel azt akarja mondani, hogy rajzfilmfigurák lennének. A legjobban ami tetszett nekem, amikor spenótot evett. Pont olyan volt, mint a Popeye-ben. Azon is jót nevettem, amikor az Empire State Building felmászás közben az egyik zászlórúdon pihent és kávét ivott. Hehe, mint a vicces rajzfilmben.
A Batman és Robin paródia pedig hááát ez aztán egy dedós kinézetű alakok. Ilyent én még sose láttam. Ez is nagyon vicces volt.
A Star Trek paródia közben észrevettem, hogy Dodó Kacsa(Duffy Duck) látszott az űrhajón kívül. Végül pedig a "Végtelen kesztyű mosoda"? Na ne, ez már túlzás. És Thanos, aki éppen a ruhákat mossa. Ha az eredeti Thanos látna ezt, akkor már egyből mérges lenne.
A Póksonka honosításhoz előre is sok sikert kívánok nektek!
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1756 Dátum: 2009. December 29., 12:00:48 »
Idézetet írta: dr samson
Ja és hallkan jegyzem meg, hogy a Póksonkának volt ám külön minisorozata is, abból látható egy kis részlet a borító hátterén is, ha jól emlékszem...
Jól emlékszel, onnan ollóztam ki az oldalakat.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1755 Dátum: 2009. December 29., 11:58:55 »
De hogy vesszük a fejedet. Sőt, köszönöm, hogy jelezted, igyekszem még ma javítani, tegnap már sajnos lóhalálában készültek rajta az utolsó simítások és ma is a holnap frissel szenvedek még...

Idézet
ötletes Venom neve (Húsdaráló, haláli )
Na igen, itt sokáig gondolkodtam, hogy Sonkaszeletelő vagy ez legyen, de úgy tűnik ez jobban bejött...  

Idézet
A Star Trekkes cuccal az az egyetlen "baj", hogy 0 ismerettel rendelkezek a ST univerzumból (soha egy képregényt nem olvastam és egy filmet sem láttam, bár az újat meg fogom nézni egyszer valamikor),
Nos, ez azért viszonylag könnyen orvosolható, hiszen itt az oldalon is van már fent elég szép számban ST honosítás és jönnek s majd folyamatosan jövőre...  

Idézet
Venom/Húsdaráló néhány mondatán és akkor lesz ennek folytatása de miért "sajnos" hogy van folytatása?
Na most az az igazság, hogy azt a szöveget én találtam ki oda, mert ez egy olyan számban volt, amiben minden sztori a Forbush Man (Fazékember) felkutatását segíti elő és utána egy következő kis sztorival folytatódik az egész, meg előzménye is van, szóval kellett oda valamit írnom...

Idézet
De ennek vége lett mert nem igazán tűnik úgy mintha vége lenne?
Igen, vége.  

Idézet
A tricorder meg "vulkáni gondolkodó táska", jaj behugyozok.
Jaja, azon én is jót nevettem fordítás közben. De nekem akkor is Scotty a kedvencem, meg az Ezüst Utazó, mikor megcsinálja a "Big Bang"-et...  

Idézet
Nagyon köszönöm és várom, a francot, követelem a folytatást.
Idézet
és csatlakozom Ben Reily-hez hogy követelem a folytatását.

Hát, a jó hír az, hogy összesen 4 ilyen rövid Póksonka sztorit találtam és mivel csak kettőt raktam bele, ezért még egy ilyen válogatás simán összejön mellé, csak még kell majd keresnem pár jó sztorit, de az tuti, hogy a következőben az ebből kimaradt Forbush Man halála is benne is lesz...  Viszont legkorábban a következő ilyen válogatás csak Húsvétkor vagy a Hzs szülinapon várható, de az is lehet, hogy csak jövő karácsonykor...
Ja és hallkan jegyzem meg, hogy a Póksonkának volt ám külön minisorozata is, abból látható egy kis részlet a borító hátterén is, ha jól emlékszem...  

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1754 Dátum: 2009. December 29., 11:47:47 »
Köszönöm dokinak és Sepinek a Póksonkát, nagyon jókat nevettem.
Az első sztori nagyon ott volt, különösen az a poén tetszett, hogy mihez tapad Póksonka hálója ha nincs ott épület.
A második sztori is jó volt, ötletes Venom neve (Húsdaráló, haláli )
A Batman paródia ütős, követi a régi Batman képregények cselekményét, és  jók voltak a különböző utalások pl Batman és Robin meleg:D
A Star Trekkes cuccal az az egyetlen "baj", hogy 0 ismerettel rendelkezek a ST univerzumból (soha egy képregényt nem olvastam és egy filmet sem láttam, bár az újat meg fogom nézni egyszer valamikor), igy nem jött át minden poén, de azért igy is jutott elég.
Egyszóval köszi szépen a forditást és csatlakozok Benhez és Amondinhoz, jöhet a folytatás.

Ja, és fejemet veszitek, ha azt mondom, találtam két elgépelést? Remélem nem. Szóval az első oldalon amikor Jameson mondja, hogy "Ezek a kölykök...", ott "ezek e kölykök" van irva. És az utolsó oldalon a mosodás tag mondja, hogy "nehéz idők járnak majd rád", ott lemaradt az "a" betű a "majdból". Nem nagy dolgok, csak mondom szólok.

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #1753 Dátum: 2009. December 29., 11:18:23 »
Nem bírtam ki hogy ne olvassam el úgytűnik a Visszatérés el lett napolva.
1. Hihetetlenül humoros volt már az elején lehetett látni főleg hogy Jamison volt a farkas meg ahogyan póksonka megpróbált feljutni az Empire State Building tetéjére közben kávé és alvásszünettel meg hogy mi minden a fejére esett közben még fokozni lehetett volna hogy megpróbálkozik a lépcsőkkel.  A vége pedig szintén humoros lett hát igen így jár az aki elalszik egy bombán.  Nekem ez tetszett a négy közül a legjobban.
2. Igazi Pókember Venom harc lenne ha nem lenne ennyire humoros még most is nevetek Venom/Húsdaráló néhány mondatán és akkor lesz ennek folytatása de miért "sajnos" hogy van folytatása?    
3. Ez is jó volt de ahogy Batman és Robin kinézett hát arra nincsenek szavak ráadásul a Batman jelzés is... hát nem semmi aki ilyeneket képes kitalálni.
4. Erre meg már nincsenek szavak hogy mennyire humoros volt. A csillagidővel való problémák Dr strange Mr Schlock vitái de mind eltörpül a VÉGTELEN KESZTYŰ MOSODA mellett.  Alig akartam hinni a szememnek mikor megláttam hogy Thanos mosodát nyitott még most is kísért ennek a gondoloata. De ennek vége lett mert nem igazán tűnik úgy mintha vége lenne?
Köszönöm Dr Samsonnak és Sepinek ezt a nagyszerű képregényt és csatlakozom Ben Reily-hez hogy követelem a folytatását.
« Utoljára szerkesztve: 2009. December 29., 11:20:46 írta Amondin »

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1752 Dátum: 2009. December 29., 09:12:25 »
PÓKSONKA!  A tricorder meg "vulkáni gondolkodó táska", jaj behugyozok.    Ororo meg Uhuraként megalol.   Az a káromkodás áradat amit Strange levág überlol.
Doki és Sepi, ez kolosszális volt. Nagyon köszönöm és várom, a francot, követelem a folytatást.      
« Utoljára szerkesztve: 2009. December 29., 09:13:03 írta Ben Reilly »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1751 Dátum: 2009. December 29., 08:49:21 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2293&catid=6&Itemid=1\" target=\"_blank\"]A Csodálatos Póksonka és egyéb történetek[/a]

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #1750 Dátum: 2009. December 28., 12:15:32 »
Idézetet írta: Farek
Asys: Igen, Pókembernek nagyjából annyi szerepe volt, hogy azt a vicces beszólást megejtse Amazon kárára. Egyébként, amint említettem is, szerintem nem volt értelme szerepeltetni.
De legalább nem feledkeztek meg róla, és megtudhattuk, hogy mi van vele. Ha kimaradt volna a történetből, akkor szerintem hiba lett volna, hisz azért ő egy eléggé központi karakter. Bár igaz, hogy nem lendítette nagyon előre a cselekményt.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1749 Dátum: 2009. December 28., 09:56:11 »
Galan: Igen, az Égiek eredetiben a Celestialok. Örülök, hogy összeállt a kép. Majd ha nem csak belekóstolgattál a történetbe, hanem el is fogyasztottad, akkor gyere vissza jól megmondani a véleményed, ok?

keildavid: ahogy doki és talgaby is írta, Fátum és Thor sorsára később derül fény, emlékeim szerint Thor saját sorozatának egy éves különszámában van egy olyan történet, ami elmeséli, hogy hova is kerültek, és mi történt velük.

gabo: Igen, a hősök emlékezni fognak az itt lezajlott egyévnyi életükre, bár igazság szerint ehhez a tényhez nagyon ritkán nyúlnak hozzá az írók. Már csak azért is, ugye, mert Tony stark egyszer már meghalt a 616-os Marvel univerzumban, és egy fiatalabb énjével helyettesítették be, de itt mégis felnőtt, és emlékszik mindkét életére. Még jó, hogy ezt megmagyarázták az egyik BA számban, amit a Chronón olvashatsz. (És igen, valóban Franklin törölte az emlékeiket, illetve adott nekik újat.) És egyszer a Mennydörgők sorozatában felbukkannak az ottani bolygó ottani Bucky-ja által vezetett hősök, és az akkor éppen Amerika Kapitány vezette csapat ellen szállnak harcba.

Asys: Igen, Pókembernek nagyjából annyi szerepe volt, hogy azt a vicces beszólást megejtse Amazon kárára. Egyébként, amint említettem is, szerintem nem volt értelme szerepeltetni. Ráadásul egy kicsit sem volt ismerős az ekkor már  a616-os világból származó Thornak…
Herkules azért nézett ki furán, mert volt egy ilyen időszaka, amikor ilyen, kissé idióta kinézete volt. Zeusz elvette tőle halhatatlanságát és isteni erejének nagy részét, és akkor így nézett ki.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1748 Dátum: 2009. December 27., 18:03:26 »
Farek-nak, Sámson-nak és Sepi-nek köszönöm a Heroes Return TPB-t!      
Érdekes lények ezek a Celestial-ok (,,Égiek'')...  
Pókember tényleg rendesen kiakasztotta Amazont!  
Fátum és Thor ,,eltűnése'' kicsit váratlanul ért!  
Elnyújthatták volna a Hulk vs. Hulk bunyót!  
A grafika tetszett, bár én Herkulest először nem ismertem meg (nem tartja túl sokra a Mennydörgőket)!  
Fátum hataloméhsége pedig már beteges...

Nem elérhető gabo

• Optimus Prime
« Válasz #1747 Dátum: 2009. December 27., 16:56:17 »
Köszi az infót!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1746 Dátum: 2009. December 27., 16:15:23 »
Az Unlimited Acces egy trilógia harmadik része. Inkább a DC vs. Marvellel és az All Accesszel kezdj, ha érteni is akarsz belőle valamit. Ráaádsul az egész előzménye a NewGenen van, Ezüst Utazó/Zöld Lámpás néven.

Nem elérhető gabo

• Optimus Prime
« Válasz #1745 Dátum: 2009. December 27., 15:15:39 »
Köszönöm szépen a Heroes Return befejező minijét. Tetszett, bár valami látványosabb visszatérésre számítottam. Nagyon hamar vége lett a visszatérés után! A hősök emlékezni fognak, hogy mi történt velük a másik világon?? Amikor Franklin megalkotta a zsebuniverzumot, kitörölte a hősök emlékeit, hogy nem emlékeztek az előző életükre?? Az égiek fognak még szerepelni vagy békén hagyják Franklint?? Ha jol tudom erre a világra az Exiles is ellátogat egy alkalommal!! 2010-el áttérek D.C. honosításokat olvasni (amióta honosított képregényeket olvasok a D.C .-be nem kezdtem bele). Remélem azok is tetszeni fognak! Kettő stílszerű alkotással fogok átváltani ez pedig az Unlimited Access és a A Bosszú Angyalai vs. Az Igazság Ligája.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1744 Dátum: 2009. December 27., 14:44:22 »
Én megcsinálom, csak lesz-e rá beíró...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1743 Dátum: 2009. December 27., 14:10:24 »
Heroes Reborn egyrészesek (7 db), a Doom mini és az Emperor Returns. Meg kis szerencsével a doki is megcsinálja F4 v3-ból az ide kapcsolódó részeket.

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #1742 Dátum: 2009. December 27., 13:10:32 »
De azokra már nem kell karácsonyig várni, ugye?
A foglalási listában csak ezt találtam: Doom: The Emperor Returns. Ezen kívül mi lesz még?
« Utoljára szerkesztve: 2009. December 27., 13:13:29 írta benya11 »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1741 Dátum: 2009. December 27., 12:46:03 »
Még egy tucat füzet hátravan. Valószínűleg azzal fog telni a jövő év jelentős hányada, hogy azokat kirakosgatjuk.

Nem elérhető benya11

• Spawn
« Válasz #1740 Dátum: 2009. December 27., 12:41:47 »
Elolvastam a Hősök Újjászületése: A visszatérés TPB-t. Szerintem remek lezárás volt ez ehhez a nagy volumenű történethez, nekem nagyon tetszett. A rajzok most szinte mindenhol jók voltak, és Peter David-ben sem csalódtam. Köszönet a honosításért Farek, Sepi és Dr Samson!!    
Akkor most már lezárult az oldalon ez a történet, vagy még fog felkerülni ehhez kapcsolódóan valami?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1739 Dátum: 2009. December 27., 09:00:26 »
Már az 1-8. részek sincsenek ám lefoglalva...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1738 Dátum: 2009. December 26., 19:17:17 »
Tényleg? Pedig egyszer azt elmondtad, hogy a Hulk v3-ból az 1-8. száma a képregénytáron van lefoglalva(láttam is a listát). Aztán a 9-11. számról pedig annyit elmondtál, hogy azok kritikán aluliak.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1737 Dátum: 2009. December 26., 18:18:15 »
Idézet
Hulk v3 pedig itt a HálóZsákon. Igaz, annak 1. száma a képregénytáron van, de az nem igazán számítható a jelenlegi történethez.
Hát, talán nem is olyan sokára lesz nekünk is külön bejáratú vol3 01. számunk...  

Idézet
És akkor ezek szerint az F4 v3 innentől fog elkezdődni, ami majd jövőre lesz itt a HZs.
Igen. Bár igazából szerettem volna, ha már most karaácsony után lemehet az első 4 rész, de sajnos nem csak rajtam múlt a dolog, így csak febrzuárban fog startolni a sorozat...