Igaz. Tetszik ez a story.Az őrszemröl szóló többi történet is ilyen mélyreható és elgondolkoztató, vagy ez sikerült fölöttébb jól?
Igen, mondhatni. A v1 ennél jóval mélyebb, én ott szerettem meg végleg a karaktert. Ezt elvileg elolvashatod az FQ-n, bár fogalmam sincs, hogy ők most hová tűntek. Ennek a kiegészítő történeteit (minden részben egy-egy szuperhős és az Őrszem kapcsolatát mutatják be, van Pókember, F4, Hulk, X-Men) még szeretném honosítani egyszer.
Aztán ott van a v1 és a v2 között játszódó szereplése a Bosszú Angyalaiban, ez Magyarországon is kapható (ezért szoktuk reklámozni a v2 részeinek végén). Itt nem kizárólag Roberten van a hangsúly, más szuperhősök is nagy szerepet játszanak a sztoriban. A v2-ben elég sok utalás van erre, például amikor a mostani, hatodik számban mondta Őrszem Strange-nek, hogy Emma Frosttal már csináltak ilyet, akkor erre a történetre utalt.
Itt találsz pár előzetes képet belőle, nekem
ez a kedvencem.
Ezen kívül van még egy rövid, félfüzetes története a Polgárháború idejéből, ez nem annyira mély, inkább az akcióé a főszerep, nekem tetszik.
Meg megy most az usákoknál egy "The age of the Sentry" minisorozat (vagy lehet, hogy épp most fejeződött be, nem tudom), ez... érdekes. A '60-as évekbeli történeteiből szemezgetnek, a kor stílusának megfelelően. Eddig csak az első számot olvastam, de az egyáltalán nem tetszett.
Ahogy a dokumentációját olvastam, azt látom, hogy egész életét és szuperhőspályafutását végigkiíséri az Árnnyal való harc.A többi szuperhős is sokszor mellé állt ebben, de ha az Árny ő maga és csak egy tükörrel beszélgetett az igen más megvilágításba helyezi a karaktert.
Így van, nem véletlenül (vigyázat, spoiler a v1-ből)[span style=\'color:#000000;background:#000000\']töröltette ki magát az egész emberiség emlékezetéből.[/span]