Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 591829 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
  • Nem: Férfi
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #1015 Dátum: 2009. Május 11., 16:11:03 »
Nyáron lesz időm, akkor esetleg én is besegíthetek. Esetleg a Hulk után vagy mellett.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1014 Dátum: 2009. Május 11., 15:40:46 »
Ennyi. Mármint a honosított része, mert emlékeim szerint valami huszon valahány rész jelent meg belőle odakint, de sajna a sorozat honosítói eltüntek. Majd talán egyszer, ha sok indőnk lesz, talgaby vagy én folytatjuk...
Talán...

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
« Válasz #1013 Dátum: 2009. Május 11., 09:22:13 »
Most olvasgattam a Marvel Lovagokat ami fent a Zsákon. Nem volt rossz meg minden, tetszett a beírás meg a fordítás is, de ez csak ennyi, vagy van valahol folytatása? Csak azért, mert így szvsz elég semmilyen a vége.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1012 Dátum: 2009. Május 05., 09:53:47 »
Bocs a Ryan-ért!  
Hasonló a neve,mint a Deadpool-t játszó színésznek...

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #1011 Dátum: 2009. Május 05., 07:21:20 »
Idézet
Ha ez így van,ahogy Zozi mondja;akkor nagyobb fenyegetést jelent a Földre nézve a Sentry,mint a Hulk!

Sentry-t is az űrbe  Aztán jön a Planet Sentry :DDDDD

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #1010 Dátum: 2009. Május 04., 22:47:56 »
Jó kis sorozat volt, köszönet érte.
A végén én azért nagyobb fordulatot vártam. Ez a "nem élhetünk egymás nélkül és az érme két oldala vagyunk" dolog azért nem volt egy nagy etwas. Ráadásul ezt eddig is tudtuk. Az űrben beszélgetés meg...na persze a sci-fi filmekben is van hang a vákuumban ezért elnézhető a dolog, de engem zavart.
Mindenesetre egyben nézve az egészet, tényleg remek lélektani dráma volt, ritkaság a szuperhős képregények között.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1009 Dátum: 2009. Május 04., 20:47:54 »
Idézetet írta: Gamma Leonis
Sziasztok!
Jó volt a Sentry mini. Az egyik kedvenc Marvel hősöm. Kár, hogy nincs akkora képregény dömpingje, mint a DC nagy hősének, Supermannek.
Üdv!
Gamma L.
Szia!

Örülök, hogy tetszett.  Egyébként melyik volt a kedvenc részed ebből a miniből?

Idézet
Ha ez így van,ahogy Zozi mondja;akkor nagyobb fenyegetést jelent a Földre nézve a Sentry,mint a Hulk! Akkor elvileg az lenne a legnagyobb hőstette Ryan-nak,ha öngyilkos lenne,nem?
Robert.  És erről szól a v1. Ott felismerte ezt a veszélyt, ezért [span style=\'color:#000000;background:#000000\']töröltette ki magát az egész világ emlékezetéből[/span].

Idézet
Ez érdekes kérdés...Azokat az embereket  megmenthetné valamelyik másik szuperhős és nem kéne attól tartani,hogy  az Árny (Void) visszatér...
Hát igen, de annyi kapacitása sajnos nincs a szuperhős-társadalomnak. Tétlenül nézni meg nem tudná Robert, hogy meghalnak az emberek.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1008 Dátum: 2009. Május 04., 20:10:16 »
Ha ez így van,ahogy Zozi mondja;akkor nagyobb fenyegetést jelent a Földre nézve a Sentry,mint a Hulk!  
Akkor elvileg az lenne a legnagyobb hőstette Ryan-nak,ha öngyilkos lenne,nem?  
Ez érdekes kérdés...Azokat az embereket megmenthetné valamelyik másik szuperhős és nem kéne attól tartani,hogy az Árny (Void) visszatér...

Nem elérhető Gamma Leonis

• Indiana Jones
  • *
  • Nem: Nő
« Válasz #1007 Dátum: 2009. Május 04., 19:23:30 »
Sziasztok!
Jó volt a Sentry mini. Az egyik kedvenc Marvel hősöm. Kár, hogy nincs akkora képregény dömpingje, mint a DC nagy hősének, Supermannek.
Üdv!
Gamma L.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1006 Dátum: 2009. Május 04., 14:07:47 »
Idézet
Már nem azért, de a Secret Invasion alatt nem tért vissza? Mert nekem úgy rémlik.
Dehogy, az csak egy skrull volt. Pedig gondoltam is ra, hogy ezt beleirjam az elozo hozzaszolasomba, de aztan vegul csak kitoroltem.

Idézet
Egyensúly felborulása? Érdekes hisz ott vannak Osbornék akik pont kiegyenlítenek
Errol most nem tudom eldontani, hogy  viccnek szantad-e.  Ha esetleg nem, akkor: az Arny mindig pontosan annyi eletet olt ki, ahanyat az Orszem megment. Mivel most a Napban van (feltehetoleg), ott nem tudja az Orszem jotetteit ellensulyozni, igy ha egyszer visszater, egyreszt joval erosebb lesz (ugy tudom, mindig az az erosebb kettojuk kozul, aki "lemaradt" a megolt/megmentett emberek teren), masreszt mivel Orszem a tavolleteben rengeteg embert mentett meg, neki ugyenennyit kell megolnie.

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #1005 Dátum: 2009. Május 04., 13:42:03 »
Egyensúly felborulása? Érdekes hisz ott vannak Osbornék akik pont kiegyenlítenek

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1004 Dátum: 2009. Május 04., 13:36:26 »
Már nem azért, de a Secret Invasion alatt nem tért vissza? Mert nekem úgy rémlik.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1003 Dátum: 2009. Május 04., 11:18:54 »
Ezután nem tért vissza soha (eddig). De ha egyszer visszatér, az egyensúly felborulása miatt hatalmas pusztítást fog végezni.

Idézet
De szerintem az lehet akkor, hogy ami az új bosszúangyalai kötetben volt, az nem az igazi árny volt.
Szerintem az igazi volt. Bár nem mutatják, hogy miután mozdulatlan lett, mi történt vele, én arra tippelnék, hogy egyszerűen csak eltűnt.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1002 Dátum: 2009. Május 04., 10:52:30 »
Ez után visszatért még valamikor az árny?

---
De szerintem az lehet akkor, hogy ami az új bosszúangyalai kötetben volt, az nem az igazi árny volt. Azt az álnokságot tényleg elkövették az örszemmel az Agymesterék, de az igazi Árny közbe máshogy létezett. Szóval ott nem is pusztították el az árnyat, csak egy másféle fenyegetéstől szabadították meg a világot, meg az Őrszemet.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 04., 10:56:30 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1001 Dátum: 2009. Május 04., 10:50:01 »
Ez később játszódik. Az Árnyat pedig (valószínűleg) mindkét esetben csak ideiglenesen állították félre. A többféle eredetre pedig Robert zilált elméje a magyarázat. Hol így emlékezik, hol úgy (olyasmi, mint Joker). Jelenleg úgy tűnik, a v2-es eredet az igazi.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1000 Dátum: 2009. Május 04., 10:38:02 »
Nagyon jó sorozat volt ez a sentrys. Köszönet mindenkinek aki dolgozott rajta. De számomra még mindig nem teljesen világos, hogy ez előbb játszódik-e mint az új bosszúangyalai őrszem, vagy később? Hiszen ott is elpusztítótták az árnyat egyféleképpen, meg itt is valahogy, de mindkettőben más a magyarázat az eredetére is.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #999 Dátum: 2009. Május 03., 17:07:40 »
Én is köszönöm, tényleg nagyon jó sztori, bár szwsz egyben olvasva még nagyobbat üthet, majd ha lesz időm újra olvasom. Mondjuk a rajzok engem azért zavartak. A kiegészítő történetekre is kiváncsi vagyok.
 Köszi szépen!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #998 Dátum: 2009. Május 03., 16:15:19 »
A végére már Romita rajzai sem zavartak és ez nálam nagy szó. Tényleg elképesztően jó lett a történet, és a honosítás által csak még élvezetesebb.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #997 Dátum: 2009. Május 03., 16:11:08 »
Örülök, hogy tetszik.  Hát igen, Jenkins mester érti a dolgát...

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #996 Dátum: 2009. Május 03., 15:56:10 »
Zozi, ez volt a legeslegjobb Marvel mini amit az utóbbi években olvastam, végig fordulatos, lehengerlően izgalmas történet, ami nem hagyja az olvasó figyelmét lankadni és folyamatosan töprengésre készteti a cselekménnyel kapcsolatban. Hatalmas köszönet amiért elkészítetted.  
És Sepi  

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #995 Dátum: 2009. Május 03., 15:09:42 »
Idézet
[span style=\'color:#000000;background:#000000\']ezek szerint a gondot hogy van Árny és Őrszem a skrizofénia okozta melybe Robert szenvedett....[/span]
Így igaz.

Idézet
A Cloc-nak mi a rövidítése?
Centrálisan Lokalizált Organikus Computer (az első részben szerepelt a neve).

Idézet
A Generális,nem ugyanaz a személy,mely Az Új Bosszú Angyalai:Őrszem könyvbe szerpelt az Agymester mellett?
De, csak ott Tábornoknak fordították, ha jól emlékszem.

Idézet
Az Őrszem mind a 8 részben látható néhány  borítók(pl.Újvilág Őrszem 1.rész),régies,klasszikus rajzok!Ezek létező  képregények?Vagy az író tervezte az Őrszembe a képregény a képregénybe  dolgot és ezek nem léteznek saját füzetbe?
Azok nemlétező füzetek borítói, csak a hangulatuk miatt szerepelnek.

Idézet
Nos ezeket is tervezed honosítani és a nyáron ezeket fogod kirakni a HZS-ra?
Ha lesz rá érdeklődés és beíró, akkor igen.

Idézet
Vagy vannak más terveid is,pl.Age of the Sentry sorozatot(minisorozat?)?
Az Age of the Sentryt valószínűleg nem fogom megcsinálni, mert nekem nem igazán tetszik az aranykori stílus, amiben írták.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 03., 15:11:24 írta zozi56 »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #994 Dátum: 2009. Május 03., 14:54:15 »
Sepinek és Zozi56-nak köszönöm az Őrszem vol. 2. utolsó,befejező részét!    
Éppen ma gondoltam rá,hogy milyen régen volt Sentry honosítás és tessék!  
Lebilincselő story volt,kicsit kiszámítható ,,happy end''-del!  

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #993 Dátum: 2009. Május 03., 14:47:13 »
Ez nagyszerű befejezés az Őrszem mininek!Sok titok kiderül,hogy mi igaz Őrszemről és Árnyról!Az érdekes,hogy az északi-sarkon is van egy Őrtorony!A vége nagyon jó volt,mert visszatért az Őrtoronyra(a Stark-toronyba),és ott voltak mindenkik!Az Őrkutya,Lindy Reynolds,Hulk,Cornelius Worth és lánya!A robot neve Colc azaz Cloc fordítva!Colc=Céltudatosan Ocsmányított Lélekgyűjtő Computer a rövidítése!Van néhány kérdésem!A Cloc-nak mi a rövidítése?A Generális,nem ugyanaz a személy,mely Az Új Bosszú Angyalai:Őrszem könyvbe szerpelt az Agymester mellett?Az Őrszem mind a 8 részben látható néhány borítók(pl.Újvilág Őrszem 1.rész),régies,klasszikus rajzok!Ezek létező képregények?Vagy az író tervezte az Őrszembe a képregény a képregénybe dolgot és ezek nem léteznek saját füzetbe?
Az FQ-n egyszer feltettem egy kérdést!És most itt is felteszem neked  zozi56!Láttam a comicvine.com-on néhány borítót,amelyben Őrszem és más szuperhősökkel közös címen szerepelnek!A következők:Sentry/Hulk,Sentry/Spider-Man,Sentry/X-Men és Sentry/Fantastic Four!Nos ezeket is tervezed honosítani és a nyáron ezeket fogod kirakni a HZS-ra?Vagy vannak más terveid is,pl.Age of the Sentry sorozatot(minisorozat?)?Nos mára ennyi a kérdésem az Őrszemről!Köszönöm nektek zozi56 és sepi az Őrszem sztori összes részét!         5 csillagos remek munka tőletek!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 03., 14:48:04 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #992 Dátum: 2009. Május 03., 14:05:20 »
Grat,[span style=\'color:#000000;background:#000000\'] erre nem számítottam ezek szerint a gondot hogy van Árny és Őrszem a skrizofénia okozta melybe Robert szenvedett....[/span]

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #991 Dátum: 2009. Május 03., 13:22:07 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1556&catid=6&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Őrszem v2 08. (befejező rész)[/a]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #990 Dátum: 2009. Április 20., 16:55:08 »
Uhm, most gondolom a sorozatra gondolsz Fenegyerekkel, Karddal, az Özveggyel meg a többiekkel...
Sajna nem. A fordítása még úgy-ahogy közepesen egyszerű, a sztori is jó, pláne az első sorozatban, de nagyon, nagyon, de eszméletlenül irtózatosan ótvar szkennek léteznek csak belőle, amiket rémálom lenne feljavítani. Úgyhogy maradnak a most futó sorozatok, van abból is rengeteg.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #989 Dátum: 2009. Április 20., 16:40:17 »
Ó!Most már értem,az az Elveszett lelkek könyve!Hát persze!Egy kérdés a marvel témához:a Marvel Lovagok sorozatról van valami hír,hogy lesz-e itt vagy máshol honosítva?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 20., 16:42:41 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #988 Dátum: 2009. Április 20., 16:37:53 »
Alias a C4A-n folytatódik, Elektrt szeretném, ha lenne, de időm nincs rá, Penge meg szinte biztos befuccsolt. A Book of Lost Souls meg a ma frissített sorozat volt.
Ja, és Venom zicher, hogy nem lesz.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #987 Dátum: 2009. Április 20., 16:32:49 »
Marvel szuperhős részlegbe is van néhány félbemaradt sorozat,az Elektra,a Penge és az Alias!Úgy tűnik ezek nem lesznek folytatva!A Book of Lost Souls az milyen sorozat és miről szól?A Venom:Halotti máglya című minisorozatot nem lesz honosítva vagy mások tervezik felrakni?Ja a Hepiend képregényekhez sok szerencsét és sikert kívánok nektek!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 20., 17:53:41 írta keildavid »

Nem elérhető jukjuk

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #986 Dátum: 2009. Április 07., 11:36:36 »
Köszi a Hepiend magazin 1. részét.   Hát....nem ma volt amikor ezt az újságot a kezembe vettem.   Nagyon jó ötletnek tartom, hogy előkaptok ilyen hőskori képregényeket is!  

szerk:(hopsz, most látom, hogy ezt nem ide kellett volna írnom.....  )
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 07., 22:09:45 írta jukjuk »