Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 592846 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
    • HálóZsák
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #985 Dátum: 2009. Április 06., 11:15:35 »
Idézetet írta: grey gargoyle
Nem lehetne Grandmasterrel vagy Fanaticcal megbeszélni, hogy átkerülhessen ide az egész v1?

Jó lenne, még akkor is, ha esetleg újra el kellene készítenünk a honosításukat, de nekem ilyet kérni nincs pofám.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #984 Dátum: 2009. Április 06., 08:17:12 »
Fantasztikus ez az Őrszem sztori, nekem egyébként tetszik a rajz is Köszönet a honosításér.

Idézetet írta: zozi56
Köszi.  A következő, befejező részben ki fog derülni az igazság, de nem biztos, hogy erre számítasz.  A v2 után pedig jó lenne megcsinálni a v1-nek azokat a részeit, amiket az FQ-n kihagytak, de ez még a jövő zenéje.

Nem lehetne Grandmasterrel vagy Fanaticcal megbeszélni, hogy átkerülhessen ide az egész v1?

« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 06., 08:20:53 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #983 Dátum: 2009. Április 05., 19:47:13 »
Zozi56-nak és Sepinek köszönöm a legújabb Őrszemet!    
Elgondolkodtató történet...
Várós a következő rész!  
Van egy olyan érzésem,hogy durva dolgok lesznek még itt!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #982 Dátum: 2009. Április 05., 15:29:59 »
Kösz szépen az újqabb részt! Most már nagyon várom, mit hoznak ki belőle a végén, mi lehetett az oka, hogy valaki inkább felrobbanjon, mint hogy kiderüljön az igazság.
 A honossítás remek lett!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Lovag

• Sólyomszem
  • *
    • http://holdlovag.extra.hu
« Válasz #981 Dátum: 2009. Április 05., 14:08:19 »
Jó volt az Őrszem. Köszi a honosítást.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #980 Dátum: 2009. Április 05., 13:09:05 »
Idézetet írta: keildavid
Az Őrszem-sztori izgalmas,rejtélyes és fantasztikus!De lenne pár kérdésem:Őrszem igazi neve akkor Robert Reynolds vagy John Victor Williams?
Ezt spoilerzve írom, jelöld ki az elolvasáshoz:
[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Én ennek a füzetnek a feléig meg voltam róla győződve, hogy John Victor Williams. De aztán a végére kiderült, hogy az csak egy illúzió volt, tehát  az igazi neve... nem ez. Az pedig már nézőpont kérdése, hogy Robert Reynoldsnak tekinted-e, mert Robert Reynolds az Árny, az Őrszem pedig Robert egyik része, ami kiszakadt belőle. Tehát igen, végső soron mondhatni, hogy Robert az igazi neve.[/span]

Idézet
És a folytatásban ki fog derülni,hogy mi igaz az Őrszemről,az Árnyról,stb.?Köszönöm ennek a képregénynek a honosítását Zozi56 és Sepi!Sok sikert kívánok nektek a történet folytatásához!!!

Köszi.  A következő, befejező részben ki fog derülni az igazság, de nem biztos, hogy erre számítasz.  A v2 után pedig jó lenne megcsinálni a v1-nek azokat a részeit, amiket az FQ-n kihagytak, de ez még a jövő zenéje.

Idézet
Ja és Még valamit:John Romita Jr. és Mark Morales rajzai nagyszerűek és érdekesek!
Örülök, hogy tetszik. Nekem egyébként az egész sorozatban a rajzok azok, amik nem igazán jönnek be.

Nem elérhető Nulladikalany

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #979 Dátum: 2009. Április 05., 10:53:32 »
Köszi az újabb Őrszemet. Este lesz csak időm elolvasni, de az elözőek izgalmasak voltak, úgyhogy ez is biztos az lesz.

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #978 Dátum: 2009. Április 05., 10:00:24 »
Hát... ez egyre súlyosabb.
Zozi & Sepi  

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #977 Dátum: 2009. Április 05., 07:39:22 »
Az Őrszem-sztori izgalmas,rejtélyes és fantasztikus!De lenne pár kérdésem:Őrszem igazi neve akkor Robert Reynolds vagy John Victor Williams?És a folytatásban ki fog derülni,hogy mi igaz az Őrszemről,az Árnyról,stb.?Köszönöm ennek a képregénynek a honosítását Zozi56 és Sepi!Sok sikert kívánok nektek a történet folytatásához!!!Ja és Még valamit:John Romita Jr. és Mark Morales rajzai nagyszerűek és érdekesek!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 05., 07:45:29 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #976 Dátum: 2009. Április 05., 01:21:40 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1474&catid=6\" target=\"_blank\"]Őrszem v2 07.[/a]

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #975 Dátum: 2009. Március 21., 12:37:23 »
Hát én nagyon remélem, hogy nem...  De amúgy nem tudok róla, hogy bárkinek a tagságból lennének vele ambíciói.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #974 Dátum: 2009. Március 21., 12:26:11 »
A Mangaverzum minisorozat nem lesz folytatása?
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #973 Dátum: 2009. Március 16., 18:02:41 »
Én is elolvastam Sentry  újabb részét. Tényleg csavaros a történet, a karakterek is jók (főleg a doki családja). A honosítás is király lett,  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #972 Dátum: 2009. Március 15., 19:29:51 »
1.Őrszem v2. 6.-zozi56-nak és Sepinek köszönöm a story folytatását!    
Nem semmi küzdelem folyik itt,leginkább fejben...  Én spec. nem lennék Ryan ,,pszichomókusa''!  
Kiváncsian várom,hogy mit fognak még kihozni az alkotók ebből a történetből...  
2.Silver Sable 8.-grat Darknessnek,Nitronak és talgabynak,hogy elolvashattam ezt a comics-ot!
Akciódús,egyszerűen nincs benne üresjárat!Homokember szereplése sokat dob a storyn!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #971 Dátum: 2009. Március 15., 15:08:32 »
A Silver Sble sztorik is kezdenek egyre jobbak lenni, főleg úgy hogy megmaradt a cél szentesíti az eszközt stílus, és mégsem ment át teljesen vérengző történetbe (pl. csonkolás), a honosítás is király lett, a következő számot meg kifejezetten várom!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető jukjuk

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #970 Dátum: 2009. Március 14., 14:15:25 »
Mivel nem szeretném ha Chuck Norris és a Karate Kommandó tagjai megjelennének holnap reggel az ajtóm előtt, nem volt más választásom, mint elolvasni ezt a képregényt! Egész jópofa volt. Talgaby & Sijen:köszi!

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #969 Dátum: 2009. Március 14., 00:12:46 »
Idézet
A sztori egyébként részről részre egyre jobb.
És ez a tendencia nem szakad meg a következő számmal sem.  

Idézet
A honosítás pedig kifogástalan, mint Zozi egyéb munkái, ugye.  szóval ez tőle megszokott minőség.
Köszönöm a dicséretet.  Tényleg nagyon oda szoktam figyelni minden részletre, ennél fogva nagyon lassan is haladok a fordításaimmal...

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #968 Dátum: 2009. Március 13., 16:20:57 »
én most olvastam el az őrszem hatos részét. Egyetértek Bennel, ezt még legalább egyszer el kell olvasnom (de lehet hogy az majd csak egybe lesz).
A sztori egyébként részről részre egyre jobb. A honosítás pedig kifogástalan, mint Zozi egyéb munkái, ugye.  szóval ez tőle megszokott minőség.
köszönet ezért a részért is.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #967 Dátum: 2009. Március 13., 15:24:30 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1409\" target=\"_blank\"]Silver Sable 08.[/a]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #966 Dátum: 2009. Március 13., 13:44:20 »
Sokszor ugyanez a helyzet Hulkkal is. Ő is olyan, hogy időnként belapátolják egy BA csapatba, de nem tudnak vele mit kezdeni. Így aztán vagy kevés szerepe van, vagy ki is rakják a csapatból. Egyedül a Marvel Kalandok BA sorozat az amiben folyamatosan tudják kezelni csapatban Hulkot is, ráadásul nagyon jól. Lenne mit tanulnia a szerkesztőségnek a gyerekrészlegtől.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #965 Dátum: 2009. Március 13., 13:32:03 »
Jól látod a helyzetet, tényleg vannak homlokegyenest ellentétes beállítottságú csapattagok, van is elég bonyodalmuk belőle. Kapi és Rozsomák beszélgetései néha eléggé... "érdekesen" végződnek.  Egyedül azt sajnálom a későbbi BA-történetekben, hogy Őrszem túl kevés szerepet kap benne, nem nagyon tudnak mit kezdeni vele az ereje nagysága miatt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 13., 13:32:44 írta zozi56 »

Nem elérhető Summers

• Garfield
  • **
« Válasz #964 Dátum: 2009. Március 13., 12:32:31 »
Felkelltetted az érdeklődésem.Annyi bajon van csupán az Új Angyalok storyval, hogy Roszomárk a brutalitásáról és kérlelhetetlenségéről ismert X-man egy csapatba került Amerika Kapitánnyal(aki szerintem egy kiscserkész) ráadásul hosszú távra, aztán úgye Pókember aki volt is BA meg nem is, akarta is az lenni meg nem is szintén tag. Aztán úgye az Őrszem.Nekem kicsit olyan hogy túl sok hőst tettek egy helyre akik túl különbözőek és máshol más szerepkörben már beváltak.Ez kicsit meredek.Bár a DC-nek annó bejött ez a Ligánál.Azt hiszem megnézek egy két részt hátha itt is.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #963 Dátum: 2009. Március 13., 11:59:46 »
Idézet
Igaz.  Tetszik ez a story.Az őrszemröl szóló többi történet is ilyen mélyreható és elgondolkoztató, vagy ez sikerült fölöttébb jól?
Igen, mondhatni. A v1 ennél jóval mélyebb, én ott szerettem meg végleg a karaktert. Ezt elvileg elolvashatod az FQ-n, bár fogalmam sincs, hogy ők most hová tűntek. Ennek a kiegészítő történeteit (minden részben egy-egy szuperhős és az Őrszem kapcsolatát mutatják be, van Pókember, F4, Hulk, X-Men) még szeretném honosítani egyszer.
Aztán ott van a v1 és a v2 között játszódó szereplése a Bosszú Angyalaiban, ez Magyarországon is kapható (ezért szoktuk reklámozni a v2 részeinek végén). Itt nem kizárólag Roberten van a hangsúly, más szuperhősök is nagy szerepet játszanak a sztoriban. A v2-ben elég sok utalás van erre, például amikor a mostani, hatodik számban mondta Őrszem Strange-nek, hogy Emma Frosttal már csináltak ilyet, akkor erre a történetre utalt. Itt találsz pár előzetes képet belőle, nekem ez a kedvencem.
Ezen kívül van még egy rövid, félfüzetes története a Polgárháború idejéből, ez nem annyira mély, inkább az akcióé a főszerep, nekem tetszik.
Meg megy most az usákoknál egy "The age of the Sentry" minisorozat (vagy lehet, hogy épp most fejeződött be, nem tudom), ez... érdekes. A '60-as évekbeli történeteiből szemezgetnek, a kor stílusának megfelelően. Eddig csak az első számot olvastam, de az egyáltalán nem tetszett.

Idézet
Ahogy a dokumentációját olvastam, azt látom, hogy egész életét és szuperhőspályafutását végigkiíséri az Árnnyal való harc.A többi szuperhős is sokszor mellé állt ebben, de ha az Árny ő maga és csak egy tükörrel beszélgetett az igen más megvilágításba helyezi a karaktert.
Így van, nem véletlenül (vigyázat, spoiler a v1-ből)[span style=\'color:#000000;background:#000000\']töröltette ki magát az egész emberiség emlékezetéből.[/span]
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 13., 12:10:52 írta zozi56 »

Nem elérhető Summers

• Garfield
  • **
« Válasz #962 Dátum: 2009. Március 13., 11:52:22 »
Igaz.  Tetszik ez a story.Az őrszemröl szóló többi történet is ilyen mélyreható és elgondolkoztató, vagy ez sikerült fölöttébb jól?

Ahogy a dokumentációját olvastam, azt látom, hogy egész életét és szuperhőspályafutását végigkiíséri az Árnnyal való harc.A többi szuperhős is sokszor mellé állt ebben, de ha az Árny ő maga és csak egy tükörrel beszélgetett az igen más megvilágításba helyezi a karaktert.Meg kell mondjam a világ nagyot fordult a szuperhősökkel, azóta amióta először befejezték a marvel hősök történeteit nálunk.  Akkoriba is volt egy pár sokkoló sztori.Inferno, Főnix halála, de ezek ma már sokkal felnőttebbek.De lehet hogy csak az én véleményem.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 13., 12:04:14 írta talgaby »

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #961 Dátum: 2009. Március 13., 11:34:51 »
Azt, hogy Őrszem gyógyítsa meg a kislányát. És ahogy annak a résznek az utolsó panelén látszik, meg is tette.

Nem elérhető Summers

• Garfield
  • **
« Válasz #960 Dátum: 2009. Március 13., 11:31:28 »
Még egy kérdés?Mit akart kérni a dilidoki?

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #959 Dátum: 2009. Március 12., 15:58:05 »
Várd ki a folytatást.  Lesz még egy-két csavar a sztoriban, ezt garantálom.

Nem elérhető Summers

• Garfield
  • **
« Válasz #958 Dátum: 2009. Március 12., 15:55:06 »
De úgye nem azt akarják belőle kihozni, hogy az egész életét csak képzeli.Vagy várjam ki a folytatást?  

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #957 Dátum: 2009. Március 12., 15:43:50 »
Így van, az bizony egy diliház. Némely őrültnek pedig elég élénk a fantáziája... A következő rész pedig minden bizonnyal gyorsabban fog érkezni, mint ahogy ez a mostani.

Nem elérhető Summers

• Garfield
  • **
« Válasz #956 Dátum: 2009. Március 12., 15:40:18 »
Bár nem vagyok a fotumozás híve de ez sziven vágott.Nos azt ugye tudjuk, hogy örült.De ez kicsit erős.Amúgy az az épület egy diliház?Mindegy nem akarok találgatni, de remélem nem vártok sokat a következő réssztel.