HálóZsák fórumok > OFF topik

talgaby és Zerit OFF Páholya

<< < (51/111) > >>

talgaby:
"mob chick": Szövegkörnyezet, és a szitu ismerete nélkül kicsit körülményes. Ugyanis lehet bandacsaj, maffiabarátnő, bandába verődött tyúkok... és ezek csak az első gondolataim.
"cease this attack": Az esetek döntő többségében egyszerűen "Tüzet szűntess!"

+++

Ha  a mostani képregény tetszett nektek, akkor talán majd pár hónap múlve elkezdhetek Gabe-nek átadni egy ongoingot ugyanettől a kiadótól, ugyanilyen hangulatban. Ám a fél éves lemaradást akkor is minimum tartjuk majd. A Royo-album most csak bónusz volt.

És igen. Itt se kedveljük a floodot, annak örülünk, ha  akedves fórumozó szerkeszti a hozzászólását.

beigli69:
Nekem így tetszik, lehet hogy e borító képi világával nem lehetne ennyire visszaadni az alaphangulatot. (pl. AGyűrűk Ura csatajelenetait is el tudnám képzelni ilyen rajzokkal - a második rész esős képei nagyon hajaznak a 2. film egyes jeleneteire, vagy csak én képzelem így ??)

+

Azért csak szerkesztettem, mert annó kaptam egy "szóbeli" megjegyzést hogy lehetőleg ha nem volt utánam senki akkor a régit szerkesszem

Sepi:
Sajnos még nem jutottam a végére, de eddig nagyon jónak tűnik. Érdekes a látványvilága, amit sajnálok, hogy nem olyanok belül a rajzok, mint a borítón, de még így is jó.  

+

Igen, most látom csak, hogy szerkesztetted a tengapi hsz-edet. Valószinűleg ezért nem vettem észre én sem.

beigli69:
 Eeegeeen ! Csak mi húzzuk az igát.
Ramayan mennyire jött be ? (a saját véleményt a helyére írtam a tegnapi hozzászólás szerkesztéseként - ide sem írt senki tegnap óta grrmbll)
Nagyon tutti kis cucc, kíváncsi leszek a többire.

Sepi:
Szép jó reggelt Beigli ! Hát nagyon úgy néz ki, hogy senkinek nincs kedve felkelni és beülni a gép elé  . De gondolom csak mi ketten vagyunk akik még ilyenkor is dolgoznak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése