HálóZsák fórumok > OFF topik

talgaby és Zerit OFF Páholya

<< < (50/111) > >>

Taiy:
Köszönök mindent. A fordításom már kész van. De továbbra is kéne egy beíró.

pepo05:
Szerintem nem túl fegyelmezett a kn fórum. Jó, én is jobban szeretem a kötetlenebb fórumokat, mint pl ez, de az egy nagyobb fórum, sok be-be csapódó taggal, akik össze-vissza írkálnak(tisztelet a kívételnek!) utána sem néznek a szabályoknak. Én is így kezdtem de ha a moderátorok figyelmeztetnek, nem kell felvenni, el kell olvasni a gyíkot és kész.
Egyébként gondolom Taiy ez a kérdés az egyéni tapasztalataid miatt született. De be kell vallani, valóban az volt a helyzet, hogy többször rádszóltak, de te még mindig rossz topicba írtál. vagy nem?

Zerit:
hm, lehet, hogy egyszerubb lenne ha megadnad a kepregeny cimet, mert lassan tenyleg itt a forumon lesz leforditva a cucc
amugy meg tessek ember szamba venni a beirot es ne csak latatlanbol elebevetni beirnivalot, hanem megmondani szepen, hogy mirol van szo es mennyit fizetsz

talgaby:
1. Néha igen, néha nem.
2a. Szeretem elfogadtatni a véleményemet.
2b. A gyümölcsízek színkavalkádja.
2c. Gésafiú/gésasrác
(Ta Taiy, lassan az egészet másokkal fordíttatod... )
3. Részünkről minden beíró dugig van tudtommal. Egyébként a szöveget a bubiba rakni csak betűméret kérdése, meg hogy úgy legyen lefordítva, hogy ne legyen sokkal hosszabb, mint az eredeti.

Taiy:
Ok! Köszönöm. Addtál egy jobb ötletet mint amit én gondoltam. Szerintetek nem túl szigorú a KN-fórum?
Mindig mindenkit fogyelmeztetnek a legkisebb hibáért is. Nem értem őket. A fórumnak az lenne a lényege, hogy segítsünk egymásnak, nem pedig az hogy kidobjanak. Persze egy bizonyos rendet fenn kell tartani, de ennyire?

Megint kérdés: Hogy fordítanátok: I love getting my point across. Meg: A rainbow of fruit flavors. És ezt: Geisha boy, ez egy név vagy csak jelző?Kösz

U.I.: Nem akar vki elválalni egy kis beíróskodást? Nem mintha nem lennék megelégedve a beírommal, de ő kezdő és szerintem nem tudja ezt megcsinálni ( sok szöveg kevés hely).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése