HálóZsák fórumok > OFF topik

talgaby és Zerit OFF Páholya

<< < (41/111) > >>

Taiy:
Én is azért kezdtem, hogy mások is olvashassák, de engem (ez lehet hogy személyes hibám) zavar, ha én megcsinálom és pl. a Hzs aratja le a babérokat. Itt most nem arra kell gondolni hogy pénztkap vagy valami hasonló, hanem a honlap lesz elismerve és nem én. Bár lehet hogy a csapatmunka jobb, de engem zavar.

Ja és időközben felkerült a teljesen primitív honlapra az első képregény részlet!!!!!

Örülök, de nagyon.

Bundy2020:

--- Idézetet írta: Taiy ---Ahozpedig hogy megismerlyenek és ne csak a Taiy legyek aki a Kn-nek vagy a Hzs-nek lefordított valamit és csak akinek fordítok annak lesz hírneve és nem az egyének.
--- Idézet vége ---
1. A képregényfordítás nem verseny, senki sem azért űzi, hogy jobb legyen a másiknál, hogy ő rá nézzenek fel, hanem azért, hogy ezzel embereket tehessen boldoggá, akiknek nem áll módjukban, hogy eredeti nyelven olvassák az adott képregényt.

2. Hírneved nem akkor fogg nőni, ha saját honlapod van és nagy fejesnek hiszed magad, hanem akkor, ha sok képregényt viszonylag jól megcsinálsz. Ekkor fognak észrevenni az emberek, és ekkor fognak felnézni a munkádra, és ilyenkor mindegy, hogy saját csapatod van, vagy másnak vagy tagja.

Taiy:
Bocs ha félreértettelek. De ezzel én is így vagyok, hogy a cipész maradjon a kaptafájánál.

talgaby:
Huh? Mikor mondtam én ezt? Én pont jobban szeretem a csapatmunkát... egyébként is alapvetően fordító vagyok, a beírást inkább a beírókra hagyom, kivéve pár valószínűleg nem olyan fontos képregényt, aminek előreláthatóan nem lesz vmi milliós rajongótábora...
(Meg arról nem is beszélve, hogy csak egy olyan oldalon vagyunk, ami szép számú honosítóbrigáddal bír...)

Taiy:
Nimrod, én segítségkérésnél türelmes voltam, és mindig mindent megköszöntem, ahogy anyuci tanította  . És nem vagyok bunkó. Ezt ha visszaolvasol láthatod. Belőlem nem a tizenévesek dühe tört fel, hanem a hülyeség elleni lázadás (ne haragudjatok a kifejezésért). Beleszól valami olyanba amihez nincs köze, és nem tudja mi folyik a "színfalak" mögött.
  Abban viszon igazad van, hogy több ember kéne, de per pill enek én nem érzem szükségét.

De egy valamit végképp nem vagyok hajalandó eltűrni, ez pedig a másik cikizése (főleg ha rólam van szó). Én nem a tetőtől akarok indulni, hanem az alaptól. Ahozpedig hogy megismerlyenek és ne csak a Taiy legyek aki a Kn-nek vagy a Hzs-nek lefordított valamit és csak akinek fordítok annak lesz hírneve és nem az egyének. Alap kell, ami egy honlap. Ez meg is van. A többit megtudom oldani, csak kicsit türelmetlen voltam. Vannak ismerősök barátok. A beírm is megvan, sőt már dolgozunk is egy ideje együtt, csak mindektőknek suli van.

Kösz a tanácsokat, de most inkább nem élek velük. De azért kösz még1x.

Egyet értek talygaby-val. Több ember csak nagyobb gond. Nehezebb őket összefogni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése