HálóZsák fórumok > OFF topik
talgaby és Zerit OFF Páholya
Zerit:
nos, Taiy, sok sikert a honlapodhoz
Sepi:
És hogy csak ne csak letolást kapjál, a weblap szerkesztéshez vannak nagyon jó kis programok amik kezdőknek vannak kitalálva. Keressél rá a Wysiwyg-ra vagy az NVU-ra, azok nagyon jó kis programok. Egy kis gyakorlás és egész pofás kis weblapot lehet összedobni vele.
Taiy:
Bocs nitro, szedem le őket 1000-rel. 1óra múlva megvagyok. Ebben igazatok van.
Archant:
--- Idézetet írta: Taiy ---zavar, ha én megcsinálom és pl. a Hzs aratja le a babérokat. Itt most nem arra kell gondolni hogy pénztkap vagy valami hasonló, hanem a honlap lesz elismerve és nem én. Bár lehet hogy a csapatmunka jobb, de engem zavar.
--- Idézet vége ---
Csak elmondanám kedves Taiy, hogy itt nem arról van szó,hogy kit vagy mit ismernek el, és semmi pénzt nem kapunk érte, mert kedvől csináljuk. Nem pedig azért hogy egyre nagyobb legyen a hírességünk, hogy felnézzenek ránk. És sosem a honlap van elismerve hanem a csapat, és senki sem aratja le más babérját, aki csinálta azt dicsérik/jellemzik.
Sepi:
--- Idézet ---Én is azért kezdtem, hogy mások is olvashassák, de engem (ez lehet hogy személyes hibám) zavar, ha én megcsinálom és pl. a Hzs aratja le a babérokat.
--- Idézet vége ---
Most nem azért mondom, hogy én is cseszegesselek, de ez azért nem teljesen így működik. Az persze igaz, hogy azok akik amúgy sem köszönik meg a képregényeket csak letöltik, azok tényleg csak az adott honlapot látják a honosítások mögött. De akik utánna bemennek a fórumba, azok nem úgy köszönik meg, hogy "köszi a honosítást HZs". Mindenki úgy köszöni meg, hogy "köszi X és Y", ezért írják oda a képregények elejére, hogy ki készítette őket. Ezt megnézheted itt is a pozitív és negatív vélemények topikban.
--- Idézet ---Ja és időközben felkerült a teljesen primitív honlapra az első képregény részlet!!!!!
--- Idézet vége ---
Megnéztem a honlapodat és feltünt egy olyan dolog ami aggályokat vett fel. Ugyanis azt vettem észre, hogy kitettél oda olyan képregényeket is, amiket még Nitro honosított. Erről előtte konzultáltál vele? Mert ez igazán nem etikus dolog. Gondolhatod, hogy ő is mennyi időt töltött azzal, hogy honosítsa a képregényt, összedobjon egy weblapot hozzá. És mivel gondolom ő is szeretné, hogy a véleményeket és köszöneteket oda írják neki és hogy a hozzá köthető képregények csak ott legyenek elérhetőek. Mert azzal, hogy kiteszed a te oldaladra megfosztod tőle azt a fajta elismerést, amit te is megkövetelnél magadnak. Hiszen te is ezért akarsz egy különálló weblapot készíteni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése