Szerző Téma: Akció képregények  (Megtekintve 211697 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Akció képregények
« Válasz #203 Dátum: 2009. Augusztus 26., 10:41:14 »
Folytatás a Fantasztikus Négyes topicból. Ez a Háborús Édenkert egy különleges, háborús képregény. Az 1945-ös évet írják. Akkor ez kb. a II. Világháború idején és után játszódik. Érdekes, hogy minden oldalon jelentősen felpörög az esemény. Egy-két oldal után eltelik néhány nap. Ebből a 16. oldal volt nekem különleges. Mert vannak ott pár katonák. Ketten pókereznek. És egy ember pedig képregényt olvas. Ha jól láttam. Bár nem tudom, hogy jól mondom-e. De nekem úgy tűnik ebben a sorozatban nincsenek semmilyen főhősök. Legalábbis nem láttam, hogy ki lenne az.
Ezer köszönet dr samson és BuB a Viharos Édenkert 01. részért. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz. Nos mára ennyi volt.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Akció képregények
« Válasz #202 Dátum: 2009. Augusztus 26., 10:39:09 »
Frissültünk!
Viharos Édenkert #01

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Akció képregények
« Válasz #201 Dátum: 2009. Augusztus 13., 13:12:14 »
Na jó gyerekek: azért finoman jelezném, hogy van nekünk filmes topikunk is, az megfelelőbb az ilyen beszélgetésekre.

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Akció képregények
« Válasz #200 Dátum: 2009. Augusztus 13., 11:42:46 »
Igazából az a bajom vele, hogy nekem nem huszadrangú, hanem az egyik legfontosabb kérdés. Gyerekkoromtól fogva imádom a Parancsnokot, mindig szurkoltam, hogy írtsa már ki a G.I. Joe-kat  , ezért vártam a filmet. Ezért bukfenc számomra, mert szinte csak Őt vártam, nem is a filmet.  
Nah mindegy, hátha lesz egy Cobra Commander Special, ami életrajzi ihletésű lesz és a Parancsnok őszintén vall önmagáról.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Akció képregények
« Válasz #199 Dátum: 2009. Augusztus 12., 13:34:13 »
Nekem például nagyon tetszett a film. Most, hogy milyen a Kobra parancsnok sisakja, az már huszadrangú kérdés. Főleg, (hogy erre már GG is utalt) rengeteg különböző változata volt, mind a rajzfilmekben, mind a figurákban. A következő filmben majd meglátjuk mit hoznak ki belőle. Egyébként pl. biztos van aki belekötött Kígyószem (nekem szerencsére pont ez a kedvencem  ) vagy Viharárny ruhájába is, hogy miért pont ezt választották a filmben, mivel nekik is van legalább 40 különböző variációjuk. Ahogy szinte az összes Joe-nak.  

Nem félig Kígyó volt, hanem Cobrala (egy ősi civilizáció) polgára.  Csak büntetésből változtatták Kígyóvá az egész estés rajzfilmben (the Movie) ha jól emlékszem.

Nem elérhető turkia

• Predátor
Akció képregények
« Válasz #198 Dátum: 2009. Augusztus 12., 13:33:59 »
Az se volt jó megoldás, valóban, főleg már az újabb széria.
Az itt olvasható Álca-Kobra szövetség viszont nagyon jól el van találva. Na ÚGY képzelném el a Parancsnokot! Sötét kámzsa, semmi humor, félelmet keltő zseni!

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Akció képregények
« Válasz #197 Dátum: 2009. Augusztus 12., 13:16:53 »
még mindig jobb, mint a rajzfilmben, hogy félig kígyó volt, néha meg teljesen.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető turkia

• Predátor
Akció képregények
« Válasz #196 Dátum: 2009. Augusztus 12., 13:05:11 »
Igen, a Parancsnoknak nekem is megvan több változata figurában, bár azoknak azért több, mint fele bohóc. Pölö a fémruhás, világos acél szerkója... Nah mindegy, reméljük, hogy azért megpróbálnak kicsit javítani a karakterén. Mert ez a mostani sisakja...

• Spawn
Akció képregények
« Válasz #195 Dátum: 2009. Augusztus 12., 11:35:19 »
Idézetet írta: turkia
Meg kell osztanom veletek fájdalmamat a G.I. Joe filmmel kapcsolatban.
Elrontották természetesen, mint a Pók 3-at. A Bárónő régen az amcsik oldalán állt (semmi titokzatos német-vonal, vagy ilyesmi) de a leginkább szívbemarkoló, az az, hogy a Parancsnok kék fátyla törölve, helyette egy átlátszó műanyag marhaság. No comment. Állítólag azért, mert "túlságosan hasonlított a Ku Klux Klan maszkjaira". De az ég szerelmére, pont ez a lényeg!!!      
Bár a klán maszkja fehér és hegyes, a Parancsnoké pedig kék és csúcs nélküli.

nemtudom, hogy ezt itt kéne-e megvitatnunk, de nagyon nincs igazad ezekben. Az a te véleméyned, hogy nem tetszett a film, megvan hozzá a jogod, nem tetszhet mindenkinek.
De bárónő mindig is kobra volt.
http://www.myuselessknowledge.com/joe/char...s/baroness.html
http://www.yojoe.com/action/84/84card/baroness.jpg
http://www.yojoe.com/filecard/84/baroness.shtml
A parancsnok figurájából pedig 45 féle változat készült hivatalosan. És nem csak csuklyás volt, hanem ahhoz hasonló is mint a filmben. Szóval lehet még a köv részben nyugodtan a világoskék fátylas kinézete vagy akár sötétkék, vagy vörös vagy fekete.
http://www.yojoe.com/action/87/cobracommander3.shtml
http://www.yojoe.com/action/97/cobracommander8.shtml
http://www.yojoe.com/action/01/cobracommander10.shtml
http://www.yojoe.com/action/08/agu/cobracommander38.shtml

Nem elérhető turkia

• Predátor
Akció képregények
« Válasz #194 Dátum: 2009. Augusztus 12., 10:50:34 »
Meg kell osztanom veletek fájdalmamat a G.I. Joe filmmel kapcsolatban.
Elrontották természetesen, mint a Pók 3-at. A Bárónő régen az amcsik oldalán állt (semmi titokzatos német-vonal, vagy ilyesmi) de a leginkább szívbemarkoló, az az, hogy a Parancsnok kék fátyla törölve, helyette egy átlátszó műanyag marhaság. No comment. Állítólag azért, mert "túlságosan hasonlított a Ku Klux Klan maszkjaira". De az ég szerelmére, pont ez a lényeg!!!      
Bár a klán maszkja fehér és hegyes, a Parancsnoké pedig kék és csúcs nélküli. Mindegy, ezt is behúzom a bukottak közé, akár Fátum meggyalázását az F4-ben, az Utazót, Galactust, akkor Venomot a Pók 3-ban és Bulldit az X-menben. Már várom, hogy Thor is hasonlóképpen el legyen rontva a filmben. Mindent felhígítanak, hogy a TÖMEGNEK megfelelő legyen, a képregényen szocializálódott kemény mag meg akár meg se vegye rá a jegyet. Pfff...
Bár állítólag az alkotók tisztában vannak azzal, hogy a Pók 3-ban bemutatott Venom miatt a Brock-rajongók hőbörögtek, szóval talán saját filmet kap sokunk kedvenc hálószövője...(azaz természetesen Venom  )

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Akció képregények
« Válasz #193 Dátum: 2009. Augusztus 12., 10:00:09 »
Hát, ennyi erővel egyet már rólam is elnevezhetnének...  Amúgy ebben a hónapban (elvileg ezen a héten) egy új figurával is megismerkedhetünk, a neve Helix és rögötn egy különszámmal nyit. És nehogy valaki félreértse, az amerikai kiadásra gondolok most...

• Spawn
Akció képregények
« Válasz #192 Dátum: 2009. Augusztus 12., 09:40:01 »
Ez a Chuckles pont azon kevés gijoe figurák közé tartozott akiket nem ismertem. valamiért kimaradt az európai kiadásból.
Nem kapcsolódik chuckleshez, de most olvastam hogy anno stephen king is kitalált egy gijoe figurát, és ennek tiszteletére lett egy akit meg a fiáról neveztek el.

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Akció képregények
« Válasz #191 Dátum: 2009. Augusztus 11., 18:23:52 »
Idézetet írta: talgaby
Még mindig ezerszer jobb, mint a "Jó, Joe!". Szinte várnám, hogy a Kobrák visszakérdezzenek: "mi a jó?"
Igen, a kitalálók biztos nem vettek figyelembe minden nyelvet.  Ennyi erővel sok mindenbe bele lehetne kötni.  Nem kötözködni akartam, csak a Yo, Joe (mint, ahogy Sámson is írja) csak egy felkiáltás, mint pl a Rangerek (nem, nem a Texas Rangerek  ) Hú-hááá-ja. Ezt is furcsának tartanám, ha valaki lefordítaná ju-hééé-ra.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Akció képregények
« Válasz #190 Dátum: 2009. Augusztus 11., 16:19:56 »
Idézet
csak a Hó, Joe! hangzik nagyon furán.
Ahogy a Yo, Joe is, ha eredetiben hagyom. Végül azért dönöttem a Hó mellet, mert elvégre a yo is csak egy felkiáltás és ez adja vissza a legjobban a dolgot.  

Idézet
A nevek is jók (bár én a Piroska nevet mindig is utáltam  , ha jól emlékszem csak a rajzfilm első évadjában hívták így. És Destro-t meghagytátok, ő Romboló volt a rajzfilmben  ).
Hát Piroska nálam egyértelmű volt, hogy Piroska lesz, nekem a kedvenc nevem volt a rajzfilmben!  Destro meg: rá nem emlékeztem és szerintem a neve elég beszédes angolul is.  
Folytatás majd csak jövő hónapban, e hónapban nem volt időm fordítani és valami más, hasonlóan militarista dolog lesz helyette.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Akció képregények
« Válasz #189 Dátum: 2009. Augusztus 11., 15:25:25 »
Még mindig ezerszer jobb, mint a "Jó, Joe!". Szinte várnám, hogy a Kobrák visszakérdezzenek: "mi a jó?"
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
Akció képregények
« Válasz #188 Dátum: 2009. Augusztus 11., 15:06:33 »
Köszi a G.I. Joe-t.  Érdekesen indul a sztori. A szakzsargon jó lett,csak a Hó, Joe! hangzik nagyon furán. Azt szerintem kár volt fordítani. A nevek is jók (bár én a Piroska nevet mindig is utáltam   , ha jól emlékszem csak a rajzfilm első évadjában hívták így. És Destro-t  meghagytátok, ő Romboló volt a rajzfilmben  ). Várom a folytatást.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Akció képregények
« Válasz #187 Dátum: 2009. Augusztus 02., 22:32:27 »
Emlékszem erre a Chuckles névre. A G.I. Joe animációs mozi-ban szerepelt. Akkoriban még csak újonc volt.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Akció képregények
« Válasz #186 Dátum: 2009. Augusztus 02., 11:16:22 »
GG, végre volt időm utána nézni és az általad kérdezet karakter eredeti neve: Chuckles

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Akció képregények
« Válasz #185 Dátum: 2009. Július 30., 15:30:50 »
Idézet
Attól kicsit tartok, hogy állandóan csak a Kobrákkal fognak hadakozni, remélem lesz más történetszáll/ellenség.
Az első történetben fel sem tűnnek a Kobrák, csak a Bárónő.  Nyugi, konkrétan még azt sem tudják, kik vagy mik a Kobrák, pedig most jelent meg a hetedik szám belőle. Dixon nagyon jól csinálja eddig, abszolút a nulláról építi fel az univerzumot.  A szakzsargonhoz, meg jobb, ha hozzászoktok, mert lesz belőle bőven. Ami ráadásul egy ilyen haditechnika buzinak mint én (aki rendszeresen veszi Haditechnikát, néhanapján az aranysast és előfizető a Regimentre...), ez kész kánaán...

Nem elérhető kit

• Spiff Kapitány
  • HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Akció képregények
« Válasz #184 Dátum: 2009. Július 30., 15:25:00 »
Az a kocsi nekem is megvolt! Sajnos csak volt.  
A képregény is remek!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Akció képregények
« Válasz #183 Dátum: 2009. Július 30., 11:42:44 »
Hát nekem valahogy kimaradt a J.I. Joe korszak, - mint a játékok, mint a történetek terén- úgyhogy eléggé új számomra ez a világ, de nagyon jónak tűnik, először kicsit fura volt a katonai szakzsargon használata, de ez teszi hangulatossá. Attól kicsit tartok, hogy állandóan  csak a Kobrákkal fognak hadakozni, remélem lesz más történetszáll/ellenség.
 A honosítás is pazar lett, köszi.    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Akció képregények
« Válasz #182 Dátum: 2009. Július 30., 10:12:17 »
Remélhetőleg nem kell sokat várni, augusztus végén már szeretném folytatni az 1. számmal.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Akció képregények
« Válasz #181 Dátum: 2009. Július 30., 10:05:37 »
Üdv! Köszi a G.I.Joe-t Samson doki,gorgiasz!    
Anno a 80-s években szinte lehetetlen volt beszerezni figurákat itthon,majd a 90évek elején már a legkisebb trafikban is lehetett kapni,anno én is vettem vagy 10-t meg is vannak még.Jól ellehetett játszani velük.  
A képregény jónak indul,a grafika is jónak mondható,várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Akció képregények
« Válasz #180 Dátum: 2009. Július 30., 10:02:24 »
Valamit eddig még nem kérdeztem. 1. A képregény.net fórumon láttam a foglalási listákat más honosító oldalakról. És az Allcomicsnál láttam, hogy lefoglaltak egy DDP-s G.I. Joe: Reloaded képregényt. Lehetséges ez? Vagy valamit nem jól láttam?

2. Szóval te a G.I. Joe-ból tervezed majd a Kobra és az Originst honosítani, ahogy vége lesz a Dixonos sorozatnak? Sok sikert kívánok neked.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Akció képregények
« Válasz #179 Dátum: 2009. Július 30., 10:02:14 »
Hát, ja, kicsit ez is benne volt, hogy jön a film és szerencsére, már a fél év is letelt...  

Idézet
Szóval te a G.I. Joe-ból tervezed majd a Kobra és az Originst honosítani, ahogy vége lesz a Dixonos sorozatnak?
Az Originst nem valószínű. Nekem nagyon nem jött be. Majd a Cobrára lehet számítani egyszer...

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Akció képregények
« Válasz #178 Dátum: 2009. Július 29., 20:49:07 »
köszönöm szépen a GI Joe nulladik részét samson dokinak, és Gorgiasznak. Már épp hiányoltam egy kis GI Joet az oldalról(eddig "csak" a TF vs Gi Joe volt), pont jókor kezdétek el kipakolni a képregényeket, nemsokkal a film premierje előtt,  .

Nem elérhető Nulladikalany

• Sólyomszem
  • *
Akció képregények
« Válasz #177 Dátum: 2009. Július 29., 19:26:23 »
Torrent oldalakon találkoztam velük, de nem szedtem le. Nem tudok angolul, igy nagyon kevés képregényt szerzek be eredeti nyelven, csak azokat amikre nagyon kiváncsi vagyok.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Akció képregények
« Válasz #176 Dátum: 2009. Július 29., 19:25:13 »
Idézetet írta: dr samson
Annak meg külön örülök, hogy tetszett, remélem a másik Dixon mini is fog tetszetni majd a népnek, amit októberben indítok és bár nem G.I joe lesz, de az is katonás lesz ám...

Hmmm...ez biztos nagyszerű, izgalmas képregény lesz. Majd meglátjuk.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 30., 10:02:03 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Akció képregények
« Válasz #175 Dátum: 2009. Július 29., 19:01:44 »
Hát, igaz, ami igaz, ez a sztori sem filmre épít. Arra kiadtak egy 4 részes részes Movie Prequel minit, amiben 4 különböző karaktert mutattak be, illetve mostanában adják ki a négy részes film képregény minit, ami a filmet dolgozza fel.

Nem elérhető Nulladikalany

• Sólyomszem
  • *
Akció képregények
« Válasz #174 Dátum: 2009. Július 29., 18:58:46 »
Nekem is voltak figuráim, rengeteg. Egy sincs meg, de a fiam nemsokára eléri azt a kort, hogy neki is kell, majd akkor újraélem a gyerekkorom. A rajzfilmre nem emlékszem, csak arra, hogy egy külföldi csatornán néztem asszem a sky-on és vmi macskabábú vezette a műsort. A képregénynek meg azért örülök, mert ha jön a film legalább tisztába leszek a karakterekkel. Bár általában a képregényekhez nem sok közük van a belőlük készülő filmnek.