Gondoltam egy nagyot és az oldalon, jó ideje fent lévő honosított képregények elolvasásába kezdtem!
Street Fighter 0-14: Maguk a karakterek egy része ismerős volt nekem, (még a
Street Fighter - Harc a végsőkig című alkotásból), de egy teljesen új történettel ismerkedhettem meg! A filmhez (ami nem tudom kapcsolódik-e egyátalán az egészhez) képest itt Ryu a központi figura, de a szereplők története összekapcsolódik, egy idő után a sorsuk keresztezi egymást! Mindent összevéve egy remekül felépített történet, amiben a háttértörténetek, kész csemegék amikben megismerhetjük a szereplők eredetét, régi kalandjait! Viszont a végén azok a pár oldalas alkotások nem nyerték el a tetszésemet, szerintem feleslegesek voltak!
Ahogy időm engedi folytatom a történet olvasását és kedvet kaptam a
Street Fighter - Chun-Li legendája filmhez is, de sajna szinkronos verzióval még nem találkoztam! Én még régen a verekedős játékoknál lemaradtam a Tekken 3 és a Mortal Kombat 4-nél, lehet ezért olyan ismeretlen ez a világ nekem!
A 7-dik résztől az Udon vette át az Image-től a képregényt, ez miért van?? Az alkotó gárda meg maradt a régi! Innét variáns borítókat is csináltak, ami külön tetszett!
Köszi a képregényeket!