Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1370807 alkalommal)

0 Felhasználó és 22 vendég van a témában

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
  • Nem: Férfi
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #4740 Dátum: 2009. Június 08., 19:04:05 »
Most hogy Superwoman elpatkolt, a Supergirl szériával kapcsolatban csupán annyi problémám lesz a közeljövőben, hogy ide-oda fog ingázni majd a kiscsaj a Földről az Új Krypton-ra meg vissza, és ez egy idő után kezd majd baromi unalmassá válni, egészen addig, amíg "Alura néni" ki nem porolja a... Ellenben Power Girl mellbevágó kalandjai nagyon igéretesnek tűnnek.  

A Who is Wonder Woman? sztorit én is szeretem, igaz én az Amazons Attack! óta hanyagolom a Csodalady-t. Bár néha napján azért belenéztem. Na majd a 34. számtól kezdve figyelemmel követem, mert ez a Black Canary és Wonder Woman jó párosításnak tűnik. Ami a Titánokat illeti én már korábban kiábrándultam belőlük. A Titans 15. számára és a Blackest Night: Titans című sztorira is lényegében csak Tempest visszatérése miatt vagyok kíváncsi. Aztán felőlem akár törölhetik is ezt a két szériát (Teen Titans, Titans), mert baromira nem fog érdekelni.  

A Green Lantern sorozat meg most érte el mélypontját ezzel az Agent Orange történettel. Ez még Geoff Johns-tól is gyenge kis valami. A rajzok meg egyszerűen rondák. Kicsit tartok tőle, hogy Philip Tan mivel rukkol majd elő a Batman and Robin 4-6. számában (Revenge of the Red Hood). A Batman #688-691 kapcsán is ettől tartottam, egészen addig, míg meg nem láttam Mark Bagley első rajzait, mivel a Trinity-hez készült munkái nemigazán tetszettek. Aztán arra is kíváncsi leszek, hogy Tony Daniel visszatér-e majd a Batman 692. számától, mert a Battle for the Cowl lehet, hogy nem karrierje csúcspontja, azért kár lenne, ha elhagyná a Batman franchise-t. A Batman R.I.P. rajzai magukért beszéltek, és még sok minden van szerintem, amit nem láttunk tőle. Igaz, egy Andy Kubert-tel is simán kiegyeznék.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 08., 20:44:09 írta Jolly Jack »

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4739 Dátum: 2009. Június 08., 17:47:49 »
Idézet
Ami a Superwoman-es sztorit illeti, leginkább a rajzok miatt tetszett, és noha a befejezés jobban is sikerülhetet volna, az utolsó pár oldal nagyon ott volt.
Hát én a rajzokkal sem vagyok elégedett. Az tény, hogy az utolsó pár oldal egész jó lett, de ezt bőven kompenzálja, hogy az 5 rész összes többi része egy rakat kaki...

Idézet
Mivel nem vagyok egy nagy Wonder Woman fan, ezért csak időnként olvasok bele, így nem tudok véleményt mondani (írni) a sorozat mostani színvonaláról. Bár ha jól tudom Gail Simone írja, szóval olyan rossz csak nem lehet.
Hát pedig lehet. Én a 20. szám óta nagyon, de nagyon ki vagyok akadva az asszonyságra. Mondjuk az is tény, hogy én a sorozatot az eleje, a Who is Wonder Woman miatt szerettem meg, de nagyon és az egészen más stílusú volt számomra, mint a mostani Simone "remekművek". De hát ízlések és pofonok, a lényeg, hogy McKeever végre eltakarodik a Teen Titans közeléből!  

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4738 Dátum: 2009. Június 06., 19:17:09 »
Akkorát biztos nem fogsz csalódni a Blackest Night-ban, mint a Final Crisis-ben, ez szinte biztos. Gyanítom az egyik legfontosabb dolog az lesz a sztori kapcsán, hogy a DC szuperhős-társadalom rájön arra, hogy Bruce Wayne nem halt meg, mivel nem tért vissza mint Fekete Lámpás. Remélhetőleg ez így is lesz, és Morrison a Batman and Robin 7-9. számában majd elmeséli a Bruce-t övező rejtélyt. Ami a Superwoman-es sztorit illeti, leginkább a rajzok miatt tetszett, és noha a befejezés jobban is sikerülhetet volna, az utolsó pár oldal nagyon ott volt. Mivel nem vagyok egy nagy Wonder Woman fan, ezért csak időnként olvasok bele, így nem tudok véleményt mondani (írni) a sorozat mostani színvonaláról. Bár ha jól tudom Gail Simone írja, szóval olyan rossz csak nem lehet. Noha más egy WW és más egy Secret Six, ami ráadásul a kedvenc sorozatom. És milyen érdekes, a Secret Six 9. száma sokkal de sokkal jobb volt, mint bármelyik Battle for the Cowl one-shot. Tele baromi jó szövegekkel. Ami pedig a Batman and Robin-t illeti, már az 1. szám után érezhető, hogy Morrison más irányba viszi el a dolgokat, mint annó a Batman címben írt munkáiban. Ez már-már szokatlan volt tőle, és szerintem több benne az akció, és több is lesz mint a korábbi munkáiban. Ami még nagyon tetszik, hogy az új érát új gonoszokkal tölti fel, már amelyik még nem szerepelt a Batman #666-ban. Szóval jó lesz ez. Frank Quitely rajzai is tetszettek, arra pedig külön kíváncsi leszek, hogyan néz majd ki a kezei közül kikerülő Joker. Csak attól tartok, hogy ez a széria csupán addig lesz életképes, amíg Morrison írja. De ez úgyis a jövő zenéje...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 06., 19:27:26 írta Jolly Jack »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4737 Dátum: 2009. Június 06., 18:39:43 »
Nem tudtam, ki hiányzott eddig a fórumról.   Ne nézzük a végéről:

Idézet
hiszen az utóbbi idők egyik legjobb JLA története lehet majd (a mostaniaknál szinte biztosan) a júliusban induló 6 részes Cry For Justice.
Hát erre speciel én is kíváncsi vagyok most! De csak azért mert az előzetesek alapján lesz benne Supergirl...  

Idézet
Ugyanakkor augusztusban startol Geoff Johns és Francis Manapul sorozata, az Adventure Comics Conner-rel a főszerepben, ami vélhetően hozza majd azt a színvonalat
Na én is ezt várom a legjobban! Csak előbb jöjjön már ki a Legion of 3 Worlds utolsó része! de ahogy olvastam minden számban két sztori lesz, egy a Légióval és egy Superboyal! De a lényeg, hogy a kedvenc karakterem végre visszatér!  

Idézet
A Superman franchise-ban is zajlik az élet. Nekem legjobban a Supergirl tetszik egyelőre. Ez a Who is Superwoman? sztori egész jó volt, noha már sejtettem, hogy Lane hugi a rosszkislány.
Na speciel nekem nagyon nem jött be a sztori, és egyre inkább kezdek kiábrándulni a sorozatból. A Wonder woman esetében ez a kiábrándulás már teljesen megtörtént...  

Idézet
Az Action Comics színvonala sem változott. Rucka nagyon jó választás volt a sorozathoz, és James Robinson Superman-je is jobb az Acélember nélkül, a két író együttes munkája is érdekes: World of New Krypton, ahol végre beindulnak az események,
Ebben egyet értünk és kivételesen nekem is nagyon tetszik Robinson Supermanje, főleg Mon-el. Kár, hogy elvileg csak egy évig lesz a sorozatban...

Idézet
Grant Morrison pedig végre feledtetheti az időnként igen csak gyengécske munkáit az új Batman and Robin sorozattal, melyet már meg is kezdett az 1. számmal, ami egészen frankóra sikerült.
Hát nem tudom. Nekem nem jött be. szerintem semmi extra...

Idézet
Egész érdekes lesz ez a nyár a DC Univerzumban, főleg, hogy most köszönt be a legsötétebb éjszaka.
Hú, ne is mond! már én is alig várom ezt a crossevert! imádom Johns munkáit, és nagyon remélem, hogy nem kell majd akkorát csalódnom benne, mint a Final Crisis-ben...

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4736 Dátum: 2009. Június 06., 17:28:29 »
Egész érdekes lesz ez a nyár a DC Univerzumban, főleg, hogy most köszönt be a legsötétebb éjszaka. Ahogy olvastam a felvezető 0. számot, már szinte biztossá vált, hogy ezúttal az egész DCU-t megmozgatja, és nemcsak a Green Lantern War of Light trilógia befejező része lesz (bár ezt már korábban közölték); ugyanakkor a történet inkább egy-egy karakterre lesz kihegyezve (BL Aquaman, Black Hand, Hawkman), ahogy a minik is, kivéve a három részes Tales of the Corps. Ráadásul a Blackest Night története szépen fel lesz vezetve a Green Lantern és a Green Lantern Corps számain. Geoff Johns története igazán sötétnek és érdekesnek igérkezik részben Ivan Reis rajzainak is köszönhetően, ahogy az augusztusban induló három részes minik is: Blackest Night: Batman, Blackest Night: Superman és a Blackest Night: Titans, melynek felvezetése a Titans 15. számában lesz. Részben Tempest visszatérése, a vendégíró, JT Krul és Ed Benes rajzai miatt még vevő leszek erre a számra és a három részes sztorira, már ami a Titánokat illeti. A Batman és a Superman minik is érdekesek tűnnek; előbbiben az új Batman a Repülő Fekete Lámpás Graysonokkal fog szembe nézni, míg utóbbiban BL Kal-L gyalázza majd meg Pa Kent sírját. The Dead Will Rise...
Most, hogy végre valahára befejeződött a Battle for the Cowl, jöhet a teljes Batman franchise felrázása. Noha hivatalosan Judd Winick egyrészese, a Batman 687. száma zárja majd le a történetet, amiben feltűnik majd Superman és Wonder Woman is - gondolom nemcsak a nosztalgia kedvéért. Grant Morrison pedig végre feledtetheti az időnként igen csak gyengécske munkáit az új Batman and Robin sorozattal, melyet már meg is kezdett az 1. számmal, ami egészen frankóra sikerült. Emellett új hírek a sorozat felől, Frank Quitely a Batman Reborn (1-3) mellett a 10-12. részen fog dolgozni, míg Philip Tan [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Jason Fucking Todd visszatérésén[/span] a Revenge of the Red Hood részen (4-6), és ha minden igaz a 7-9. számon majd Frazer Irving. Nemrég olvastam az új Detective Comics felvezetését és nagyon tetszett. Kíváncsi leszek Greg Rucka mit hoz ki Batwoman karakteréből, akivel az új Batman összefog majd a Batman and Robin-ban, és kiderül mi is történt pontosan Bruce Wayne-nel a Végső Válság végén. Na de ki a fene ez az imposztor: Black Mask?  
A Superman franchise-ban is zajlik az élet. Nekem legjobban a Supergirl tetszik egyelőre. Ez a Who is Superwoman? sztori egész jó volt, noha már sejtettem, hogy Lane hugi a rosszkislány. Az Action Comics színvonala sem változott. Rucka nagyon jó választás volt a sorozathoz, és James Robinson Superman-je is jobb az Acélember nélkül, a két író együttes munkája is érdekes: World of New Krypton, ahol végre beindulnak az események, sőt az 5. szám után egy négy részes crossover veszi kezdetét Codename: Patriot címmel (World of New Krypton #6, Action Comics #880, Supergirl #44, Superman #691). Azonban a Superman: Secret Origins még várat magára. Ugyanakkor augusztusban startol Geoff Johns és Francis Manapul sorozata, az Adventure Comics Conner-rel a főszerepben, ami vélhetően hozza majd azt a színvonalat, amit korábban az Action Comics is. Ami pedig a Sötét Lovagot és az Acélembert illeti, egy négy részes történetben - World's Finest - ismét találkoznak majd, pontosabban Superman a Batman világában történt változásokkal. Sőt Dick a JLA őrtornyába is látogatást tesz majd...
Nincs nyár Igazság Ligája nélkül - mondogatják a DC-nél. Hozzáteszem nem véletlenül, hiszen az utóbbi idők egyik legjobb JLA története lehet majd (a mostaniaknál szinte biztosan) a júliusban induló 6 részes Cry For Justice. James Robinson és Mauro Cascioli képregénye nagyon ütősnek igérkezik. Ami pedig a Villám újjászületését illeti, egyelőre nem találom rá a megfelelő szavakat. Na majd a 6. rész végén...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 06., 17:33:53 írta Jolly Jack »

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4735 Dátum: 2009. Június 04., 09:42:05 »
Wolverine 72: nagy meglepetés nem volt, de ami volt, az nem volt rossz, néhány igen ütős panellel :-) jól emlékszem, hogy Millar azt mondta, a mostani FF sztori és az Old Man Logan kapcsolatban van? Ott ugye kiderült, hogy az öreg Rozsomák a jövőbeni Hulk nevelőapja. Szerintem Rozsi most az Old Man Loganben elmegy és lerendezni a Hulk Gang-et, ahol ugye van egy csecsemő. Rozsomák akkor sem öl csecsemőket, ha nagyon kiakasztják, viszont ha nagyon kiakasztják, akkor halomra öl mindenki mást; és kénytelen lesz adoptálni egy Hulkot. Még a végén minden kerek lesz? :-)

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4734 Dátum: 2009. Május 30., 18:26:24 »
Kezdem megkedvelni Robinson Superman sorozatát. Szerencsétlen Mon-elről most kidferült, hogy csak egy-másfél éve van már csak hátra...

Mellesleg a War Machine is egyre inkább tetszik. Az életben nem gondoltam volna, hogy valaha is tetszeni fog nekem ennek a faszinak bármely sorozata, de mégis. Rhodes mama nagy volt ebben a számban, nem kis fegyverarzenált tart otthon az öreg...

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4733 Dátum: 2009. Május 28., 14:16:40 »
Az már a te sajátos ízlésedet bizonyítja, hogy egy felpofozott Szemlélőt (volt ám most több felpofozott kozmikus lény is a Hulkban, a színvonal tovább zuhan) hitelesebbnek tartasz, mint egy valamilyen energia által elpusztítottat; na persze, Hulk-rajongók, mit is várhat az ember?...
Ez a mostani F4 amúgy nem volt egy nagy szám, a Szemlélőn kívül nem igazán történt semmi. Most már kicsit elegem van a "végén látunk másfél képet a Fátum nagyon gonosz húdemesteréről"-ből, mostanra már abszolút nem érdekel a pasas. Főleg, hogy F4-éknél egy másodvonalbeli Reed-csaj által összedobott robot lazán elintéz minden szuperhőst a Földön, ezek után mit fog csinálni a nagyongonosz mester? Kétszer öl meg mindenkit? Lapozzunk...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4732 Dátum: 2009. Május 27., 22:53:40 »
Hát öcsém talgaby, még te szidod a Hulkot? Hát ez az F4 valami vicc! Én a tengerből kihúzott Szemlélő hullán olyan jót nevettem, hogy már nem is igaz! Komolyan mondom nem hiszem el! És még Loebre voltak kiadva pár hónapja a Vörös Hulk behúz egyet a Szemlélőnek eset miatt...  

Mellesleg azt hiszem leállok pár sorozat olvasásával. Nevezetsen a Superman/Batmant már eldöntöttem, hogy nem folytatom (a jelenlegi szám kritikán aluli volt, főleg a Lex Joker...  ), búcsút intek a Wonder Womannek is, és a Death Trap után még adok egy számnyi eséjt a Titans-nak, de valószínűleg annak az olvasásával is felhagyok. Komolyan mondom a DC egyre nagyobb hulladékokat ad ki...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4731 Dátum: 2009. Május 27., 20:33:54 »
Pedig ehhez is nagy reményeket fűztem, elvégre csak Hickman írja...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4730 Dátum: 2009. Május 27., 20:03:09 »
Jó volt a FF Dark Reign harmadik része. Jól nem történt benne semmi. Reed ott tart benne, ahol a második rész végén, a mi dimenziónk meg ott, ahol az első rész végén. Másfél részen át csak szép rajzokat néztünk.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4729 Dátum: 2009. Május 20., 15:30:07 »
McNiven több, mint két hónapos késésben volt vele, nem akartak már tovább várni. Gondolom lesz majd valami Wolvie-címek közötti crossover, és nem tudták tovább húzni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4728 Dátum: 2009. Május 20., 13:17:24 »
Ezek szerint a 72-es számban, csak a poén az hogy a 73-as szám már múlt héten megjelent (ahogy az látható a linkeken is), a 72-es pedig majd jövő héten fog megjelenni. Akkor kérdem én, mi értelme volt a 72-es szám előtt kiadni a 73-ast?  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4727 Dátum: 2009. Május 20., 13:13:07 »
Öhm... Hol az Old man Logan vége?
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4726 Dátum: 2009. Május 20., 13:11:13 »
Észrevesztek valami érdekességet a két képregény között?

http://www.marvel.com/catalog/WOLVERINE.72

http://www.marvel.com/catalog/?id=11772

Na, ezek után próbálja meg valaki követni a Marvel észjárását.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4725 Dátum: 2009. Május 08., 08:55:42 »
Bejött a Thunderbolts / Deadpool crossover :-)

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4724 Dátum: 2009. Május 07., 10:45:02 »
Én meg azt hiszem, hogy Fátum fog egy nagyot csodálkozni, amikor egyszer csak seggbeharapja majd egy dinoszaurusz

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4723 Dátum: 2009. Május 07., 10:09:55 »
Egyre jobban tetszik a Dark Avengers. A végén az a két oldal... Van egy olyan érzésem, hogy Osborn most elég nagy bajban van.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4722 Dátum: 2009. Május 04., 16:41:00 »
Idézet
Az X-Men Origins Wolverine képregény egy kalap sz.r, de nem kicsi, hanem nagyon nagy kalap.
Na, akkor még szerencse, hogy nem olvastam el. Pár hete nagyon lemaradtam képregényolvasás terén...

Idézet
A Dark Reign - The Cabal-t viszont ki ne hagyjátok, van benne egy kép, ami miatt biztosan megéri. Vajon kitaláljátok, melyikre gondolok? :-)

Hadd tippeljek, valamilyen nő?

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4721 Dátum: 2009. Május 04., 16:11:19 »
Az X-Men Origins Wolverine képregény egy kalap sz.r, de nem kicsi, hanem nagyon nagy kalap. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy akkor jött ki, amikor a hasonló című film is... megmagyarázhatatlan. (Ráadásul nemrég az X-Men Legacy-ban elmondták kb. ugyanezt a részét az életének, teljesen máshogyan.) Borzasztó rossz.
A Dark Reign - The Cabal-t viszont ki ne hagyjátok, van benne egy kép, ami miatt biztosan megéri. Vajon kitaláljátok, melyikre gondolok? :-)

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4720 Dátum: 2009. Május 03., 10:01:04 »
Aha, egy viccesnek szánt sztoriból csináltak valami pszicho-thrillert...tényleg marha vicces...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4719 Dátum: 2009. Május 03., 09:51:01 »
Pedig a majmok is tök jók voltak.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4718 Dátum: 2009. Május 03., 09:48:23 »
Én majmok után már semmi ilyesmire nem vagyok kíváncsi...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4717 Dátum: 2009. Május 02., 19:57:21 »
Éppen olvasgattam az idei FCBD képregényeket, és mit láttam:

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4716 Dátum: 2009. Április 25., 22:15:59 »
Egy kis élményrontó spoiler a Blackest Nighthoz:

[span style=\'color:#000000;background:#000000\']A Marsbéli Vadász júliusban fekete lámpásként tér vissza a Green Lanternben.  [/span]

És igen, még mindig él benne a remény, hogy rajtam kívül érdekel még valakit ez a sztori az országban...  Viszont rossz hír, hogy az előzetesek között sehol nem látom az Adventures Comics-ot, amit júniusra ígértek, és a Legion of Three Worldsnek is se híre, se hamva...

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4715 Dátum: 2009. Április 24., 10:31:04 »
Akkor ismét örömmel konstatálom, hogy jó dolog volt abbahagyni az olvasását.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4714 Dátum: 2009. Április 24., 10:16:56 »
A Hulk 11 folytatja a megszokott, szánalmas "minőséget". Gyakorlatilag nem történik semmi, amikor meg igen, amiatt sem tud izgulni az ember. Mintha valahol olvastam volna, hogy ez a Hulk-sorozat kb. a Marvel Adventures szintjén mozog, egyszerűen fel sem merül az emberben, hogy BÁRMI kihatása lehetne az "igazi" Marvel-univerzumra.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #4713 Dátum: 2009. Április 23., 22:14:40 »
Nem, nem, a mostani Batmanekra gondolok, és (mostmár megnézem) 1996-os 0,5-ös Nightwing részre.

Katt a képre!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4712 Dátum: 2009. Április 23., 22:10:28 »
Mármint a sorozatok között? Az inkább 60 év.  A karakterek között meg... hát, eredetileg olyan 15, de azóta talán ez lement tényleg tíz környékére.De a Nightwingben is volt egy szakasz amikor kis híján megszűnt a sorozat, az írója annyira elcseszte. Talán pont a One Year Later környéke volt az.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 23., 22:11:16 írta talgaby »

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #4711 Dátum: 2009. Április 23., 22:05:07 »
Barbara járni fog? Na ne már... Ez már több a sok(k)nál. A Nightwing (68-nál járok most azt hiszem) legfeelingesebb jelenetei azok, amikor Dick és Babs flörtölnek egymással, és elég sok bonyodalom, ső, dráma is alakul a tolószék miatt. Egy nagyon érdekes ízt ad Barbarának az, hogy nem tud járni, de közben egy erős nő. Eddig ez nagyon jól meg volt írva (legalábbis a Nightwingben), de hát na, ezt nem vártam.
Mondjuk az eddigi Nightwingek egytől egyig bealázzál az összes utóbbi Batmant.  Pedig van köztük vagy 10 év. De lehet még több is.

Katt a képre!