Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1370791 alkalommal)

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #4680 Dátum: 2009. Március 20., 11:32:34 »
Hát igen, akkor ezek szerint nem csak mi magyarok vélekedünk így a mostani Pókemberekről.
Idézet
Romita Jr. just continues to make me wish he would draw every issue of Spider-man rather than anyone else. But then again, Marvel Comics has to put him in all their big event series and they can’t clone him. Too bad.
  Ehez nincs mit hozzáfűzni.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4679 Dátum: 2009. Március 20., 10:57:09 »
Na jól van! Ha az előző nem volt elég súlyos provokáció, akkor a vak terrorba menekülök! Olvassátok el ezt az olvasói véleményt az Amazing Spider-Man-ről!

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4678 Dátum: 2009. Március 11., 13:24:38 »
Elképesztő, hogy még azt sem kommentálta senki, hogy megjelent az Ultimate Wolverine vs. Hulk 3-ik száma!...

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #4677 Dátum: 2009. Február 22., 09:56:06 »
Talgaby:köszönöm valóban erre a számra gondoltam.

egyedül a rajz,ami nem stimmel,mármint valahol láttam egy rajzot az utolsó jelenetről,amikor a kezeiben tartja Gwent és annyira kifejező volt,annyira átjött a maszkon keresztül is a fájdalma,hogy nagyon megfogott.Majd Sepi galériájában kutakodok,hátha.
De mégegyszer köszönöm.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4676 Dátum: 2009. Február 21., 17:51:59 »
Tudom, hogy ő írta, és lehet, hogy csak ezért el is olvasom majd nyáron a Green Lantern: Rebirthöt. Majd meglátom. De tényleg nagyon rühellem mindkét karaktert...  Bár a múltkori Zöld Lámpás karácsonyi sztori után, idén lesz Flash is...  
És ha már Adventure comics, alig várom már az első számát! Nagyon, de nagyon remélem, hogy visszahozza majd Johns Connert a Blackest Night alatt. Ha már impulzus is visszatért végre az FC-ben.

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4675 Dátum: 2009. Február 21., 16:54:15 »
Doki, akkor én most fegyverrel kényszerítelek (  ) arra, hogy olvasd el a Green Lantern: Rebirth és a Flash: Blitz című sztorikat, már csak azért is, mert az Adventure Comics írójának zseniális művei.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4674 Dátum: 2009. Február 21., 14:19:56 »
Kicsit le vagy még maradva, a Secret Invasionnek már rég vége van. És légyszíves legközelett az Off-on belül a Marvel és DC spoiler-sörözőbe írd az ilyen hozzászólásokat, ez a topik az oldalon megtalálható honosításoknak van fenntartva. Köszi.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Február 21., 14:20:30 írta Sepi »

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
« Válasz #4673 Dátum: 2009. Február 21., 14:08:25 »
üdv,Most hogy van a Secret Invasion,lesz-e Skrull x-men, és Skrull Avengers? Ámbár, fogjukrá hogy  félig-medig már van. Hisszen öket imitálják.Hm.  

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
« Válasz #4672 Dátum: 2009. Február 18., 14:20:59 »
üdv,asok új Avengers ,New,mingty,Young,Invarders,Itdative,stb közzül,kimaradt a Secret invasion következménye: a SKRULL avangers.HAHAHA          

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4671 Dátum: 2009. Február 17., 14:10:48 »
Idézet
Nahát! fatestapolo.gif alien.gif
Ez van. Marvelből sem olvasok sok mindent, ami nem érdekel (X-men képregények, Thor, Ulti Spider-man, Daredevil, stb...) és a DC-vel is úgy vagyok, hogy szinte fegyverrel kell kényszeríteni, hogy a Zöld Lámpást vagy egy Flash sztorit elolvassak...  És még vagyok így egy pár címmel...

Idézet
Arra pedig pont jó, hogy be legyen harangozva a Blackest Night.
Hát nem tudom. Nekem eddig csak az Adventure Comics-ban lévő tetszett, gondolom sejted miért...  

A Final Crisis levezetése engem meg speciel teljesen hidegen hagy...

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4670 Dátum: 2009. Február 17., 13:24:46 »
A karakter neve Tattooed Man, csak én (lazán) Tetkós Csávónak hívom. Az Ink pedig maga a történet címe. Szóval abban az értelemben, amit írtál, nincs semmi köze a Marvel-féle Ink-hez.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Február 17., 13:25:26 írta Jolly Jack »

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4669 Dátum: 2009. Február 17., 10:48:28 »
Tényleg képes volt a Marvel és a DC kábé egyidőben két ugyanolyan nevű és nagyon hasonló képességű pasast (Ink és Ink) előállítani?
Lehet hogy a Marvel épp azért kavarta újra az ő Inkjük képességeit, hogy ne legyenek annyira hasonlóak?
Ja és ha a DC-sből is olyan nagyszabású szóló szuperhős lesz, mint Batmanből, akkor a repülőgépét úgy fogják hívni, hogy Inkjet?

Nem elérhető Jolly Jack

• Asterix
  • **
« Válasz #4668 Dátum: 2009. Február 16., 22:16:31 »
Idézetet írta: dr samson
Olvasgatom ezt az Origins and Omens-t és egyelőre nem látom, mi értelme van ennek azon kívül, hogy egy csomó DC címet elolvasok miatta, amit amúgy sosem tennék.
Nahát!    

Az igaz, hogy pl.: a Nightwing befejező számából én (is) kihagytam volna, viszont érdekes dolgok is vannak benne. Arra pedig pont jó, hogy be legyen harangozva a Blackest Night.

Olvasgatom az infókat a Doom Patrol és a Metal Men kapcsán. Kíváncsi leszek mennyire lesznek sikeresek. A rajzokkal szerintem nem lesz különösebb gond (Doom Patrol - Matthew Clark, Metal Men - Kevin Maguire), viszont arra kíváncsi leszek, hogy Keith Giffen tollából milyen Doom Patrol történetek születnek majd? A Metal Men már egy egyszerűbb eset, szerintem ez működni is fog; Keith Giffen és J.M. DeMatteis írják majd.

Olvasván a Batman and the Outsiders Special-t, megnyugodtam, hogy Alfred nem öltözik bagoly jelmezbe.  Tomasi előtt le a kalappal, nagyon eltalálta az elején azt a részt, amikor Bruce "elbúcsúzik" Alfred-től. Jó kis csapatképregény lesz ez. A Justice Society of America jövőjével kapcsolatban viszont már kevésbé vagyok ilyen optimista. Nagyon sajnálom, hogy a DC egyik legjobb sorozatát májustól már nem Geoff Johns írja. Igaz, a májusi számot még Jerry Ordway jegyzi, és majd csak ezután jön az új írópáros, Bill Willingham és Matt Sturges. Annyit már most tudni, hogy új tagokkal bővül majd a csapat, míg James Robinson teljesen átszervezi az Igazság Ligáját - Green Lantern, Green Arrow, Supergirl, Batwoman, Congorilla, Freddy Freeman a kék jelmezében (új névvel), Ray Palmer (Atom) és Mikaal Tomas (Starman). Kíváncsi leszek, hogy Robinson a felejthető Superman munkássága után mit kezd majd ezzel a címmel. Én személy szerint jobban örültem volna, ha inkább JSA-t ír, és a Willingham - Sturges páros kapja meg a Justice League címet.  

Ha már így belejöttem; Final Crisis Aftermath címszóval májusban kezdetét veszi négy 6 részes mini: Run!, Escape, Dance, Ink. Ezek közül nekem az Escape tűnik a legjobbnak, melyről azt mondják nagyon kemény anyag. A leggyengébb szerintem a Dance lesz. Japán Ifjonc Szupercsapatára szerintem senki sem lesz kíváncsi, ellenben a Tetkós Csávó (Ink) a Final Crisis alatt egyre népszerűbb lett, ezért úgy vélem az Escape mellett az Ink lesz a Végső Válság következményei közül a másik legolvasottabb.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Február 17., 10:15:17 írta Jolly Jack »

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
« Válasz #4667 Dátum: 2009. Február 14., 15:22:41 »
Üdv. O JAJ mire bukkantam a NET-en,One more day,és Brand new day.O JAJ alaposan elbántak szegény hálószövővel.Hát kellet ez? Ki merte,s mi jogon?BRÜHÜHÜ.Hát most már tényleg No more spiderman story?Vagyis Spiderman is death Legallábis néhány olvaso számára.Kár volt.          

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4666 Dátum: 2009. Február 13., 18:55:58 »
A sorozat maga el fogja. Amint nagyon felkapták, hihetetlen nagyot zuhant a színvonala. Pedig egykor talán az egyik legjobb kiskiadós képregénysorozat volt.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4665 Dátum: 2009. Február 13., 18:42:49 »
Majd el is fogom, ha lesz rá időm, mert még te sem tudod elveni a kedvemet tőle...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4664 Dátum: 2009. Február 13., 18:36:51 »
Olvasd el az első 8-10 füzetet, és rájössz, hogy én meg miért szoktam le végleg arról a sorozatról...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4663 Dátum: 2009. Február 13., 18:35:29 »
Olvasgatom ezt az Origins and Omens-t és egyelőre nem látom, mi értelme van ennek azon kívül, hogy egy csomó DC címet elolvasok miatta, amit amúgy sosem tennék. Mert szerintem annyira nem fontos ez a Blackest Night-hoz, de ez majd még kiderül...

Viszont manapság egyre inkább nem értem, hogy miért nem olvastam eddig a Grim Fairly Talest? Az utóbbi 1-2 hónapban szoktam rá és rájöttem, hogy nekem ez piszkosul bejön!

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4662 Dátum: 2009. Február 11., 10:17:52 »
Vagy Superman a bárban, aki nagyon szemét lesz, ha iszik

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4661 Dátum: 2009. Február 09., 17:47:07 »
Csak vigyázz, nehogy megint ott legyen a Láthatatlan Ember is...
Ó, igen, a szuperhősviccek egyik klasszikusa
De inkább ő, mint egy rövidlátó Superman!
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4660 Dátum: 2009. Február 09., 17:10:51 »
Idézet
Ó, de szeretnék én lenni a legjobb, ami Wonder Womannal az elmúlt 20 évben történt!
Csak vigyázz, nehogy megint ott legyen a Láthatatlan Ember is...

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #4659 Dátum: 2009. Február 09., 16:56:27 »
Farekot bármibe bele lehet kerverni két szóval. Heroes Reborn.

Katt a képre!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4658 Dátum: 2009. Február 09., 12:49:41 »
Farek: semmit nem követtél el, csak az egész tagságból téged lehet a legjobban piszkálni...
Ja, szóval csak a szokásos...  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4657 Dátum: 2009. Február 09., 12:07:53 »
Farek: semmit nem követtél el, csak az egész tagságból téged lehet a legjobban piszkálni...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4656 Dátum: 2009. Február 09., 11:40:27 »
És különben is! A hangok is azt mondják, hogy nincs nekem semmi bajom és tök normális vagyok. Meg, hogy ne bízz Farekben! Ne bízz Farekben! Ne bízz Farekben...
Que?     Most éppen mit követtem el? Hadd tudjam már, hogy éppen miért vagyok persona non grata  

Idézetet írta: talgaby
...akit mellékesen általánosságban a legjobb dolognak gondol szinte mindenki, ami Wonder Womannel történhetett az elmúlt 20 évben.
Ó, de szeretnék én lenni a legjobb, ami Wonder Womannal az elmúlt 20 évben történt!   Álom édes álom...  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4655 Dátum: 2009. Február 08., 22:43:26 »
Hát nem tudom. Én az olyasmit nem köszönöm meg neki, ami a WW legutóbbi számában volt! Az a rózsaszín testpáncél Cassein...
Hát az valami borzalom...

(a Villains Unitedet meg én is szeretem, de ez most más kérdés)
« Utoljára szerkesztve: 2009. Február 08., 22:44:02 írta dr samson »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4654 Dátum: 2009. Február 08., 22:37:02 »
Ráadásul a doki most csak a DC egyik legkiemelkedőbb írójára orrolt meg, akinek többek között olyanokat köszönhetünk, mint a Birds of Prey, Villains United, Secret Six, és akit mellékesen általánosságban a legjobb dolognak gondol szinte mindenki, ami Wonder Womannel történhetett az elmúlt 20 évben.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4653 Dátum: 2009. Február 08., 22:15:58 »
Nem kell ide terápia! Csak pár író kell, akit kinyírhatok...  És különben is! A hangok is azt mondják, hogy nincs nekem semmi bajom és tök normális vagyok. Meg, hogy ne bízz Farekben! Ne bízz Farekben! Ne bízz Farekben...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4652 Dátum: 2009. Február 08., 22:13:26 »
Doki már kezd átmenni virtuális halálosztóba. Lassan terápiára kellene járnod.  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4651 Dátum: 2009. Február 08., 22:09:44 »
És tényleg...

De itt ez most nem lényeg! Ez csak egy jó indok a Simone elleni keresztes hadjáratomhoz!

És különben is: kinek az oldalán állsz te egyáltalán?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Február 08., 22:10:10 írta dr samson »