[quote name='Gorgonita' date='2007.03.12.-10:59' post='28976']
Nekem az a hihetetlen, hogy a szuperbunozok gond nelkul garazdalkodhatnak, mert a jofiuk csak elverik oket. Igaz, ha nem ezt tennek, akkor mar regen pangana a MarvelUniverzum

:D
A korszeruseget nem abban ertem, hogy meg tobb vert abrazoljunk, mert most az a meno. Neha elohoznak olyan karaktereket akiknem mar a legelejen sem volt mas ertelme, hogy kitoltson 1 honapnyi szunetet, mert tul gagyi ahhoz, hogy lehessen vele barmit kezdeni.
Talan Kap halalaval ugyanazt akartak elerni amig a BsG-ben. Megmutatni ,hogy senki sem halhatatlan (talan csak Hulk, Apokalipszis, meg reszbe Rozsomak ), de valszeg nem a legjobb karakteren statualtak peldat.
[quote name=\'talgaby\' post=\'29002\' date=\'2007.03.12.-12:49\']
Akkor Te még nem olvastál Ennises Megtorlót. Okosabb, mint Reed Richards, erősebb, mint a dühödt Hulk, gyorsabb, mint Higanyszál, jobban lő, mint Bumeráng és Célpont együttesen, szerencsésebb, mint Mázlista és Dominó szerelemgyereke, jobbak a reflexei Pókemberénél, ügyesebb, mint a legakrobatikusabb bérgyilkosok... gyakorlatilag a Sentry és Superman kereszteződése, feltunigolva, fekete halálfejes pólóban. És ekkor még csak rossz passzban van.
[/quote]
En meg a regi Megtorlon nottem fel. Annyira nem vagyok oda a karakterert, meg azokban a reszekben amiket olvastam azert nem mutatta ki, hogy egy nagy eszleny. Igaz, egyes teruleteken nagy szaktikintelynek lehet ot nevezni, de az alapjan amit te mondtal, a What If... megtorlo kiirtja a marvel univerzumot meg realisnak is nevezheto