Nos, tegyük tisztába a dolgokat....
Nem hinném,hogy vas annyival erősebb lenne.Ha a páncélt lehámozzuk róla akkor tudtommal közönséges ember
Ez igaz, csak ember. De azért Vasember, mert van neki páncélja,,,ami ugye a képregény szerint 8976-os technikával bír. 100-as erőkategóriás, repül, energiasugarakat lő...póki 3 dologban jobb, mint Vas:gyorsaság(bár ebben nem vagyok biztos), reflexek és pókösztön. A reflexeket Vas számos hiperérzékelővel javarészt kompenzálja, ez nagyjából kiesik, plus most rissibe már a pókösztönt is lemásolta, ráadásul be is csapja vele Petert. Szóval, bár én pók-fan vagyok, de be kell látni, Pete-nek majdnem 0 esélye van Vasember ellen.
Ráadásul pók nemrégen alakult át és nem emlékszem,hogy a marvel az "új képességeiről" jelentetett meg bármilyen erő adatot.Javítsatok ki ha rosszul tudom.
Hát ezzel olyan egetverő képességeket nem kapott...max annyi, hogy valószínű, hogy már nem 10-es erőkategória. Ez logikus, merthát hiába volt kezdetben ő egy nyápic Parker, és hiába ábrázolják még most is néhol cérnavékonynak, logikus, hogy 10 évnyi hálóhintázás, bunyó után jelentősen fejlődött az izomzata. Szerintem olyan 15-17 tonna között lehet.
Intelligenciában megkockáztatom,hogy nincs köztűk különbség,max Tonynak tőbb a lóvéja,jobban meg tudja valósítani az elképzelésit,ötleteit.
Nos, itt is kettőn áll a vásár. Pete találékonyabb, könnyebben improvizál(mondjuk evidens, hogy én pókit jobban ismerem, szóval lehet vas is lángész), viszont Vas jobban ért a technikához.
Azt hiszem, hogy pár dologban igazad van, Callaow. Az biztos, hogy ha elszakad a cérna Peternél, akkor olyan tud lenni, mint Hulk boxer.gif . Akkor biztos, hogy bárkinek nekimegy és nem hagyja abba, amíg valaki ki nem dől.
Nos, erre csak nagyon ritkán van példa. A Spidertomon egyeztettünk erről, hogy gaby szerint is, pszichikai gát van az agyával, magyarul 99,995-ban nem használja ki az erejét. Szerintem ez olyan 90% körül lehet, de akkor sem jellemző rá a feltétlen pusztítás, vagy az, hogy addig üt-vág, amíg a másik totál kidől.