Nos,akkor elmondom a saját véleményemet is a póki erősségéhez illetően:
Nem hinném, hogy vas annyival erősebb lenne. Ha a páncélt lehámozzuk róla akkor tudtommal közönséges ember
Ráadásul pók nemrégen alakult át és nem emlékszem, hogy a marvel az "új képességeiről" jelentetett meg bármilyen erő adatot. Javítsatok ki ha rosszul tudom.
Intelligenciában megkockáztatom, hogy nincs köztük* különbség, max Tonynak több* a lóvéja, jobban meg tudja valósítani az elképzelésit, ötleteit.
Póknak leginkább az az erőssége, hogy a fejét is használja. Amikor viszont már nagyon forró a lába alatt a talaj, vagy a szerettei kerülnek veszélybe, akkor az adrenalin szintugrásának köszönhetően kap egy upgradet, ami legtöbbször* meglepetést okoz ellenfeleinek.
Hulk: speciel én nem vagyok eldobva hulk erejétől. Persze lezúz mindenkit, de legtöbször* olyan mint egy bika aki előtt zőld posztót* lobogtatnak.Az űrbe is simán kilőtték, szóval ha tényleg el akarnák intézni, biztos el lehetne.
Más kérdés, hogy szerintem érdekesebb karakter lenne, ha tudná írányítani, a Hulk-Banner transzformácíót.
És nekem befejezésnek nem tetszene a Hulk smash. Egy saga-nak igen, de cw befejezésnek túl snassz.
Hiszen elvileg a reg-antireg egy szellemi, erkölcsi kérdés, nem pedig erősebb disznó baszik effektus.
Nos ennyi.
Viszont akad egy kérdésem:Hívatalosan a cw-t a cheklist alpján kell sorrendbe rakni, vagy van valmi logika az egymást követésére?