Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1392736 alkalommal)

0 Felhasználó és 30 vendég van a témában

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3240 Dátum: 2006. December 24., 12:45:38 »
A főnök gyakorlatilag egyedül lecsapta a fél reges oldalt, az utolsó Invicible Iron-manben... (igen, jól látjátok, regpárti vagyok  ) úgyhogy még mindig hatalmas a túlerő a regpárt javára. Hulk, vagy valami nagyobb hatalmú erő nélkül az esélyek még mindig keményen a regpárt felé mutatnak. Bár, ahogy elnézem, lassan Galactusra lesz szükségetek, vagy a jóistenre...  
(az előbbi bajos, mert gondolom oda húzna, ahol Reed is van) Bár, egyetlen reményetek van még: Az igazi Thor.Addig amig valami írói botlás miatt átfordulna a mérleg nyelve, addig még kiélvezem azt hogy Tony péppé veri a lázadókat. (a végén úgyis el fog bukni  )
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 24., 12:48:47 írta Gabe »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3239 Dátum: 2006. December 24., 12:40:08 »
Idézetet írta: Callaow
Nem hinném,hogy vas annyival erősebb lenne.Ha a páncélt lehámozzuk róla akkor tudtommal közönséges ember  
Ráadásul pók nemrégen alakult át és nem emlékszem,hogy a marvel az "új képességeiről" jelentetett meg bármilyen erő adatot.Javítsatok ki ha rosszul tudom.
Intelligenciában megkockáztatom,hogy nincs köztűk különbség,max Tonynak tőbb a lóvéja,jobban meg tudja valósítani az elképzelésit,ötleteit.
Póknak leginkább az az erőssége,hogy a fejét is használja.Amikor viszont már nagyon forró a lába alatt a talaj,vagy a szeretei kerülnek veszélybe,akkor az adrenalin szintugrásának köszönhetően kap egy upgradet,ami legtöbbszőr meglepetést okoz ellenfeleinek.
Azt hiszem, hogy pár dologban igazad van, Callaow. Az biztos, hogy ha elszakad a cérna Peternél, akkor olyan tud lenni, mint Hulk  . Akkor biztos, hogy bárkinek nekimegy és nem hagyja abba, amíg valaki ki nem dől.
Plussz az is igaz, hogy Tony csak egyszerű ember a páncél alatt, de ne feledjük, hogy ha rajta van a páncél, akkor bárkivel feltudja venni a küzdelmet. Erre már sokszor volt példa, és nem véletlenül veszik egy csoportba Thorral és egyéb szuperhősökkel (azt azért elmondom, hogy távol álljon tőlem, hogy védelmezzem Vasembert, mert kettejük közül nekem is Pókember az aki közelebb áll a szivemhez). Ezért szoktak róla inkább Vasemberként beszélni, nem Tony Stark-ként, amikor ilyen összehasonlításokba mennek bele az emberek.
Tehát, ha csak magánembereknek vesszük őket, akkor Peter magasan Tony felett áll, de hősökként már fordított a helyzet. Ettől függetlenül persze simán előfordulhat, hogy egyik-másik ütközetben Pókember nyerjen Vasember ellen, de az esetek döntő többségében valószinű, hogy inkább Vas lenne az aki győztesként kerülne ki a küzdelemből. Pókembernek talán annyi az előnye, hogy ezt ő is tudja, és ezért próbálna meg más eszközökhöz folyamodni (pl valahogy kiiktatni Vas páncélját).
Na de most már sokat beszéltünk erről a ki erősebb témáról.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 24., 12:41:00 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3238 Dátum: 2006. December 24., 12:21:24 »
Hulkhoz: azért ne írd le ennyire: nézz fel a troll.extra.hu-ra, keresd a Planet hulk első részeit, és mindjárt meglátod, hogy hogyan keveredett oda ahol most van... némiképp átértékelitek majd azt a bizonyos "balesetet"...

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #3237 Dátum: 2006. December 24., 12:13:00 »
Nos,akkor elmondom a saját véleményemet is a póki erősségéhez illetően:

Nem hinném, hogy vas annyival erősebb lenne. Ha a páncélt lehámozzuk róla akkor tudtommal közönséges ember  
Ráadásul pók nemrégen alakult át és nem emlékszem, hogy a marvel az "új képességeiről" jelentetett meg bármilyen erő adatot. Javítsatok ki ha rosszul tudom.
Intelligenciában megkockáztatom, hogy nincs köztük* különbség, max Tonynak több* a lóvéja, jobban meg tudja valósítani az elképzelésit, ötleteit.
Póknak leginkább az az erőssége, hogy a fejét is használja. Amikor viszont már nagyon forró a lába alatt a talaj, vagy a szerettei kerülnek veszélybe, akkor az adrenalin szintugrásának köszönhetően kap egy upgradet, ami legtöbbször* meglepetést okoz ellenfeleinek.

Hulk: speciel én nem vagyok eldobva hulk erejétől. Persze lezúz mindenkit, de legtöbször* olyan mint egy bika aki előtt zőld posztót* lobogtatnak.Az űrbe is simán kilőtték, szóval ha tényleg el akarnák intézni, biztos el lehetne.
Más kérdés, hogy szerintem érdekesebb karakter lenne, ha tudná írányítani, a Hulk-Banner transzformácíót.

És nekem befejezésnek nem tetszene a Hulk smash. Egy saga-nak igen, de cw befejezésnek túl snassz.
Hiszen elvileg a reg-antireg egy szellemi, erkölcsi kérdés, nem pedig erősebb disznó baszik effektus.

Nos ennyi.

Viszont akad egy kérdésem:Hívatalosan a cw-t a cheklist alpján kell sorrendbe rakni, vagy van valmi logika az egymást követésére?
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 24., 15:00:19 írta talgaby »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3236 Dátum: 2006. December 24., 11:37:33 »
Nézzetek be az egyelőre még az én nevemet viselő topikba  
Jó szórakozást a zúzáshoz!  

szerk.: most már a *Planet Hulk dühöngő*-t kerresétek. Szabályok ugyanazok mint itt, vagyis csak egyetlen szabály van: az hogy nincs szabály....
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 24., 12:18:02 írta Gabe »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3235 Dátum: 2006. December 24., 00:26:30 »
Persze..javaslatnak oké. Pont ez a jó benne, hogy nekem nem tetszik, másnak igen. Attól még lehet, hogy sokan megnéznék...mondjuk egy What if-ben én is, de máshogy semmiképp se.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
    • http://
« Válasz #3234 Dátum: 2006. December 23., 23:22:23 »
Mások vagyunk, más a gondolkodás módunk, más az ízlésünk. Én csak felvetettem egy javaslatot, amit úgynézki leszavaztatok. Ez a jó az egyéniségben, nincs két egyforma ember
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3233 Dátum: 2006. December 23., 23:07:04 »
Venom-Black Cat? Na ne. Először is Venomnak férfinke kell lennie. Másodszor Feliciából en csináljunk már olyan karaktert, aki korábbi szerelmét akarja megölni. MIndkét karakter a kedvencem, de valahogy nagyon nem látnám szívesen ezt a párosítást.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3232 Dátum: 2006. December 23., 21:41:12 »
Nem is az a gond... Arana egy tinilány, akinek a nyakába szakadt egy adag pók-képesség. MIndkét címe  eléggé olyan volt, mintha még élne a Marvel Next: egy tényleg kedves tinilány csetlése-botlása a szuperhőslétben. Most meg úgy tűnik, Carol fogja kiképezni "erői megfelelő módon történő használatára" (ami mellékesen a CW végén azzal kezdődött, hogy Danvers ájultra verte és elszakította a lányától Arachnét, aki el akarta a gyerekével hagyni az országot). Ez a kedves kis mozdulat egyébként a jelek szerint még Carol rajongóinak se tetszett. Erős érzésem van, hogy ki fog derülni hamarosan róla, hogy vki negatívan befolyásolta őt, mert ez így egyre érdekesebb lesz.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3231 Dátum: 2006. December 23., 21:33:26 »
Idézetet írta: talgaby
Inkább amiatt aggódok, amit jövő hónapra beharangoztak. Arana még egy egész kedves karakter, de nagyon úgy néz ki, most elrontják szegényt.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy makulátlanul senki sem fog kikerülni a CW-ből. Még akkor sem ha nem közvetlenül érintett benne.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3230 Dátum: 2006. December 23., 21:20:54 »
Hm, nem nagyon szeretek ilyeneket nyilvánosan megosztogatni. A file-hosterekről letölteni nem nagy kunszt, ahonnan én szedem a cuccot, már a mediafire.com-ra is felteszik, onnan csak egy kattintás, ráadásul bármennyit le lehet szedni. Nyilvánosan annyit mondok csak, hogy keressetek rá a "legnagyobb indonéz közösség"-re (de lehetőleg ne így, magyarul  ) és ott aki ért angolul, meg fogja találni, amit akar. (Tipp: a főoldalon lejjebb kell görgetni úgy egy képernyőnyit  )
Orosz oldalakat én is tudok, a narod.ru-n (olyan, mint nálunk az extra.hu) sok képregényes oldal van, de vannak független szervereken is, az egyiken pl. ott az egész HoM angolul.

És még valami. Aki megtalálja, az ne ossza meg itt nyilvánosan a linkeket. Törölni fogom. Köszönöm.

Idézet
Ha a publikus ilyen jól hangzik, akkor ezek után kiváncsi lennék, hogy mit takar ez a sok *   . De most már én is kiváncsi vagyok, hogy mi jó történhetett abban a képregényben.  Csak nem a Vadóc vs Ms Marvel sztori váltott rossz fordulatot?
Inkább az akasztott ki, hogy MAJDNEM mi történt... de legfőképpen az, amiről Vasmadár mesélt. Átkozott beképzelt kis-- eh, nem is éri meg, hogy ezzel idegesítsem magam. Leverték. Nem eléggé, de leverték. Inkább amiatt aggódok, amit jövő hónapra beharangoztak. Arana még egy egész kedves karakter, de nagyon úgy néz ki, most elrontják szegényt.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3229 Dátum: 2006. December 23., 21:19:53 »
Idézetet írta: Bundy2020
Bármi is legyen, ki kell találniuk egy érdekes sztorit, nehogy elunják magukat a rajongók, míg nem jön Hulk az új barátaival.
Lesznek annyira dörzsöltek a Marvelnél, hogy pont a CW végéhez időzítsék Hulk visszatérését.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 23., 21:20:46 írta Sepi »

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #3228 Dátum: 2006. December 23., 21:15:18 »
Idézetet írta: Sepi
Szerintem ez nem volna egy jó párosítás. Akkor már hozzák vissza Ben Reilly-t és ő rá adják rá a szimbiótát.
Érdekes párosítás, biztosan megkavarná póki életét.
Bármi is legyen, ki kell találniuk egy érdekes sztorit, nehogy elunják magukat a rajongók, míg nem jön Hulk az új barátaival.
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3227 Dátum: 2006. December 23., 21:05:09 »
Idézetet írta: Bundy2020
És ha a Marvelnek új gazdatest kell kedvenc szimbiótájuknak ne felejtsék el, hogy van itt egy szereplő, akinek mindenkinél jobban kellhet. Fekete Macska. Szerintem nagyon jó párosítás lennének, és bárki szívesen nézné, hogy Pókember a Back to Black sztori után visszavett fekete ruhájában harcol a hasonló színekben harcoló Macskával, aki bosszúra szomjas (meg tejre, de az másik történet  ).
Szerintem ez nem volna egy jó párosítás. Akkor már hozzák vissza Ben Reilly-t és ő rá adják rá a szimbiótát.

Idézetet írta: Gabe
talgaby lehet hogy tud valami helyet ahonnan le lehet szedni, ő szokott használni ilyen dc meg torrent mentes önkínzós letöltéseket (  ).
Én is találkoztam már egy-két ilyen oldallal, főleg orosz oldalakkal, csak az a baj velük, hogy egyik-másik oldalról olyan lassan a cucc, hogy az már szörnyű. Én pont ma töltöttem le négy megát több, mint másfél órán keresztül (pedig 1 megás a netem).

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3226 Dátum: 2006. December 23., 20:59:26 »
Idézetet írta: Blasius
Ms. Marvel karaktere nekem alapból nem jön be. Nem tudnátok a troll.extrára is feltenni az új ms. marveleket hogy én is szidhassam?    

Az a CW-re van fenttartva. Meg a legalább minimálisan hozzá köthető eseményekre.
talgaby lehet hogy tud valami helyet ahonnan le lehet szedni, ő szokott használni ilyen dc meg torrent mentes önkínzós letöltéseket (  ).
talgaby egy kis tutorialt írhatnál, arról a share-akármi nevezetű oldalról, meg pár linket is adhatnál légyszi a többieknek.  Cserébe majd  lesz egy nagy durranás az elkövetkező pár nap valamelyikén...  
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 23., 21:00:55 írta Gabe »

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #3225 Dátum: 2006. December 23., 20:55:44 »
Idézetet írta: pepo05
Mondjuk Marvelnél ki tudja...hátha JMS rájön, hogy a saját gonoszai nullák, aztán valami totemes, azsrális baromsággal feltámasztja Brockot...
Én is hasonlótól félek. Brock-ot hagyják csak békében nyugodni, megérdemli. És ha a Marvelnek új gazdatest kell kedvenc szimbiótájuknak ne felejtsék el, hogy van itt egy szereplő, akinek mindenkinél jobban kellhet. Fekete Macska. Szerintem nagyon jó párosítás lennének, és bárki szívesen nézné, hogy Pókember a Back to Black sztori után visszavett fekete ruhájában harcol a hasonló színekben harcoló Macskával, aki bosszúra szomjas (meg tejre, de az másik történet  ). El is tudnék képzelni egy olyan sztorit, hogy a macsek együttérez a szimbiótával, és belátja, hogy végig csak játszadozott pókember vele, és azt teszi, mint már más bűnöző, ha keresztbe akart tenni Peternek, elrabolja MJ-t.
Jön a nagy hős, hogy kiszabadítsa feleségét, és elbukik. Most meg neki kell belátnia, hogy nem egyszerű ellenféllel áll szemben, hanem egy Venom erejű, de macska ügyességű és állóképességű bosszúraéhes nővel, aki a fejét szeretné eltávolítani a testétől. Amíg visszajön Hulk, ezzel is el lehet ütni az időt
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 23., 20:57:57 írta Bundy2020 »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3224 Dátum: 2006. December 23., 20:55:04 »
Idézet
Szvsz nehezebb lesz, mint a klónsztori esetében.
Azért ne túlozzunk! A klón-sztorit sehogy sem lehet kimagyarázni, ezt meg bármikor. A kérdés az, hogy ez mennyire jól fog sikerülni a Marvel-nek

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3223 Dátum: 2006. December 23., 20:49:15 »
Nem nagyon szoktak ide írni, mivel már a végét várom, hogy fogják vajon lezárni ezt az egész cécót. Mondjuk nálam az egész CW már ott jelentősen leírta magát, hogy Pete felfedte a kilétét ország-világ előtt. Az nem gyengén egy kurvára erőltetett lépés volt. Na mindegy, legalább ezzel minden megváltozott, van valami friss dolog, amiből számtalan bonyodalom kerekedhet. Mert ha ebből nem fog még valami nagy balhé kijönni, akkor semmiből.
Ennek én sem láttam sok értelmét, de arra biztosan jó volt, hogy felhívja az emberek figyelmét a CW-re. Sajnos még nem látunk bele a Marvel terveibe, de az biztos, hogy nem lesz egyszerű elvarni ezt a szálat. Szvsz nehezebb lesz, mint a klónsztori esetében.
Hát szegénykét már biztosan nem.   Mondjuk Marvelnél ki tudja...hátha JMS rájön, hogy a saját gonoszai nullák, aztán valami totemes, azsrális baromsággal feltámasztja Brockot...
Az egyszer biztos, hogy JMS nem nagyon tudott újat produkálni ellenfél szinten. Persze jó ötlet volt egy kicsit újjítani, de szerintem az a probléma, hogy rossz irányba indult el: ld. pl. Morlun.

Nem elérhető Blasius

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #3222 Dátum: 2006. December 23., 20:34:15 »
Ms. Marvel karaktere nekem alapból nem jön be. Nem tudnátok a troll.extrára is feltenni az új ms. marveleket hogy én is szidhassam?    
[img]http://halozsak.tlof.hu/images/cw-banner-36.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3221 Dátum: 2006. December 23., 20:32:48 »
Nem nagyon szoktak ide írni, mivel már a végét várom, hogy fogják vajon lezárni ezt az egész cécót. Mondjuk nálam az egész CW már ott jelentősen leírta magát, hogy Pete felfedte a kilétét ország-világ előtt. Az nem gyengén egy kurvára erőltetett lépés volt. Na mindegy, legalább ezzel minden megváltozott, van valami friss dolog, amiből számtalan bonyodalom kerekedhet. Mert ha ebből nem fog még valami nagy balhé kijönni, akkor semmiből(itt végig pókira gondolok persze, a cw ettől azért nagyobb kaliberű esemény, dehát számomra természetes, hogy pók szempontból nézem a történéseket). Viszont lenne itt egy-két dolog....
Idézet
Én úgy vettem ki, hogy mivel a pókösztön feromonokon/hormonokon alapszik, így Vas képes ilyeneket termelni, ami bekapcsolja Póki öszténét.
Feromonokon? Nem. Legalábbis én ezt nem fogadom el. És szerintem eléggé nagy hülyeség, hogy Vas lemásolta a pókösztönt, és beépítette a páncéljába. Már az is túlzás, hogy abban a páncélban minden van a kétkazettás kenyérpirítótól a a kávéautumatáig. De egy ilyen képességen nem lehet csak úgy leutánozni. A szimbiótánál bevettük, oké az egy idegen életforma...de a földön? Ez már 9568-as technika...mert az oké, hogy tanyulmányozza, rájön a működésére. Oké, hogy valami hasonló belekerül a páncéljába...na de hogyan kelt mesterséges jeleket? Ez nekem sok.  
Idézet
Példának ottvan a jó régi, már teljes mértékben kihegyezett Venom vs Pókember harc. Nem egy súlycsoportba tartoznak, mégis évekig püfölték egymást.
Igen, ami azért túlzás volt valljuk be. Venom erősebb Peternél, nem hat rá a pókösztöne, ráadásul a szimbióta felfogja az ütéseket. Magyarul, ha póki nem veti be a tüzet vagy a hangot ellene, nem sokáig kellene bírnia Venom ellen a adok-kapok harcot, még úgy is, hogy gyorsabb volt Brocknál.
Idézet
Eddie Brockot nem fogják már soha semmivel se zaklatni.
Hát szegénykét már biztosan nem.   Mondjuk Marvelnél ki tudja...hátha JMS rájön, hogy a saját gonoszai nullák, aztán valami totemes, azsrális baromsággal feltámasztja Brockot...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3220 Dátum: 2006. December 23., 20:31:21 »
Idézetet írta: talgaby
Ilyen **** ***** ***** ***** ***** **** ***** ***** ***** ****** ****** egy kis ***** ***** ***** ***** ***** ***** ribancot még nem láttam Marvel-történetben...
Ha a publikus ilyen jól hangzik, akkor ezek után kiváncsi lennék, hogy mit takar ez a sok *   . De most már én is kiváncsi vagyok, hogy mi jó történhetett abban a képregényben.  Csak nem a Vadóc vs Ms Marvel sztori váltott rossz fordulatot?
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 23., 20:32:06 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3219 Dátum: 2006. December 23., 20:08:56 »
Idézet
Ms Marvel 10: Várom Talgaby reakcióját....eléggé szemét csaj ez a Danvers...tesz egy olyat amitől nálam végleg elvágta magát
Elolvastam. És megtörtént az, amiről azt hittem, lehetetlen... megingott Frank abszolút első helye a saját "Minden Idők Legutáltabb Marvel-Karakterei"-listámon. Ha beleveszem az alter karaktereket, az a Vasmadár meg egyenesen üstökösként lőtte oda magát (megelőzve Ulti Nick Fury-t). Ilyen **** ***** ***** ***** ***** **** ***** ***** ***** ****** ****** egy kis ***** ***** ***** ***** ***** ***** ribancot még nem láttam Marvel-történetben... hogy miért nem nyelet le vki vele véletlenül egy élesített taktikai atomtöltetet...
De legalább az olvasók is egyetértenek velem abban, hogy Carol egyre idegesítőbb lesz az idő előrehaladtával. Nagyon remélem, hogya fejében lévő vmi, amit Hank talált, felelős ezért, és nagyon gyorsan vmi olyan történik vele, amitől nem kívánja az ember, hogy vki úgy istenesen képelje már fel őt... egy bányászdömperrel. Hogy találkozna elsőnek a Hulkkal, mikor az hazatér...
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 23., 20:09:51 írta talgaby »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3218 Dátum: 2006. December 23., 17:24:53 »
Eddie Brockot nem fogják már soha semmivel se zaklatni.  Egyébként Venom még mindig közelebb van Pókihoz erőben, mint Vasember.

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3217 Dátum: 2006. December 23., 16:50:34 »
De én nem azt mondom, hogy ez lesz a nagy finálé , hanem ha később esetleg összefutnak morcosan. Vagy a CW végén lesz két Avengers csapat, tuti hogy útjaik keresztezni fogják egymást. Mindenesetre előbb Hulk meccs menjen le.

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #3216 Dátum: 2006. December 23., 16:47:06 »
Példának ottvan a jó régi, már teljes mértékben kihegyezett Venom vs Pókember harc. Nem egy súlycsoportba tartoznak, mégis évekig püfölték egymást. De most mindenki egyetért abban, hogy nem így lessz a Vasember vs Pókember harcokban, mert ugye Tony-nak nem életcélja, hogy likvidálja falmászó ellenségét. Ő jól el van az antiregesek elleni harcokkal, Peter csak hab a tortán, akivel megint többet foglalkoznak, mint kéne. Nemértem minek őt meghatározó figurává tenni, eddig se volt az. Legalább annyiban örülhetünk, hogy Eddie Brock-ot nem zaklatják azzal, hogy őt is behozzák a sztoriba. Már túl eröltetett lenne az egész.

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3215 Dátum: 2006. December 23., 16:33:05 »
Egy súlycsoport vagy nem egy súlycsoport. Az nem lényeg, sokszor fordult már elő hogy valaki vele nem egysúlycsoportút nyomott le.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3214 Dátum: 2006. December 23., 16:30:40 »
Idézetet írta: papper
Nem úgy értettem, hogy Pókember Vasember meccs lesz a végén, hanem ha a jövőben esetleg találkoznának és nem mosolyognának egymásra, akkor az tuti off lenne Pók számára.
Pókember és Vasember eddig sem volt egy súlycsoport. Vas nem véletlenül volt aktív tagja a Bosszú Angyalainak. De én is remélem, hogy Hulk fogja rendbe rakni a népet.  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3213 Dátum: 2006. December 23., 16:21:39 »
Szerintem nem kell agódni Tony miatt, legkésőbb jövő tavaszal Hulk veszi kezébe az ügyet...  

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3212 Dátum: 2006. December 23., 16:05:30 »
Nem úgy értettem, hogy Pókember Vasember meccs lesz a végén, hanem ha a jövőben esetleg találkoznának és nem mosolyognának egymásra, akkor az tuti off lenne Pók számára. Deígy Vas meg kissé nagy erős lett. Szóval vagy kikapcsolják neki ezt valahogy, vagy Pókember akadályozza meg valami kütyüvel esetleg.

Nem elérhető Blasius

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #3211 Dátum: 2006. December 23., 13:32:47 »
Én úgy vettem ki, hogy mivel a pókösztön feromonokon/hormonokon alapszik, így Vas képes ilyeneket termelni, ami bekapcsolja Póki öszténét.
Szerintem kb olyan mint amikor a kutya megérzi rajtad hogy félsz  
[img]http://halozsak.tlof.hu/images/cw-banner-36.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]