Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1393537 alkalommal)

0 Felhasználó és 27 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3270 Dátum: 2006. December 25., 22:33:08 »
Ezen olyan jót röhögtem, hogy jártányi erőm se maradt. Ezzel járhat, ha az irományaidhoz járulékosan tartozik az a humor, ami már lassan kijárja, hogy a védjegyed legyen ezen a fórumon. Öröm látni, hogy amikor erre jársz, ilyen kis szösszenetekkel szórakoztatsz minket. Lassan kijárna egy rang, amivel kifejezhetjük, milyen járványszerűen tudod terjeszteni a vidámságot.
(Avagy: fárasztó szóviccekben nem csak Te vagy jártas...  )
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3269 Dátum: 2006. December 25., 22:10:16 »
Idézetet írta: Gabe
IC: már akkor is egyetértettem veled ezen az "erkölcsi" vonalon...

Jó, akkor hagyjuk a filozófiát, győzzön az erősebbik... vagy a kevésbé rozsdásodó
Xavier a mostani X-Men történetfonalban meg éppen eljár abban az ügyben, hogy az egyik volt tanítványa úgy gondolta, hogy a Shiár Birodalom ideje lejárt, és elindult megadni nekik, ami szerinte járt nekik, vagyis elpusztítani őket, és Xavier is elment utána a Shiárokhoz... node ő már többször járt arra korábban is (amikor még nem tudott járni, ezért minden közlekedése tolószék használatával járt együtt, még akkor is, ha csak a Westchester Járási Önkormányzathoz ment el, nem beszélve arról, hogy a tolószékkel alig tudott felmenni a járdaszegélyre), és rossz emlékeik voltak róla a Shiároknak, és hiába próbálta kijárni magának az amnesztiát, szóval most elrabolták a renegát Shiárok és éppen kikötözték valami kínzószerkezetre, úgyhogy hacsak nem jár arra valami jófiú, akkor ő igencsak pórul fog járni, hiába tud most ismét járni.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #3268 Dátum: 2006. December 25., 22:10:11 »
Idézet
"Csengetnek a Xavier-birtoknál. Jégember nyit ajtót.
-Elnézést, Miss Jean Grey-t keresem.
-Ő meghalt. Jöjjön vissza jövő kedden."
   Ez nagyon jó és alapja is van sajnos.
De az X címek legalább tudtak valami olyat hozni, ami szerintem elképzelhetetlen volt: sokkal bonyolultabbá tették a rokoni kapcsolatokat az évek folyamán, mint egy átlagos latin-amerikai szappanoperánál.  Pl. Kábel: Scott Summers és Jean Grey klónjának (tulajdonképpen második klónja, ha ideszámoljuk azt is, hogy az eredetit egyszer már lemásolta egy isteni hatalom) gyermeke, akit elküldtek a jövőbe, ahonnan felnőtként visszajött és hozott egy gonosz klón-ikertestvért magával. Na erre mondják azt, hogy ühüm.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3267 Dátum: 2006. December 25., 21:27:10 »
Idézet
Ennek a Sentrynek nincs sima sorozata? Kiváncsi volnék hogy egy ilyen hatalmú ízét mivel lehet megszorongatni.
Látszik, hogy nem nagyon mozdulsz ki:   (kattints rá...  )
Meg vmikor egy-két hónapja boldog-boldogtalannak megadtam azt a címet, ahonnan le lehetett tölteni a legutóbbi minijét. Ha emlékeztetsz, január elején feltölthetem hozzád.
Idézet
Ezekért a cinikus beszólásokért már megéri olvasni ezt a topikot
Tudjaa fene... az eddigi legcinikusabb szöveg, amit Marvel-képregényről hallottam, ez volt:
"Csengetnek a Xavier-birtoknál. Jégember nyit ajtót.
-Elnézést, Miss Jean Grey-t keresem.
-Ő meghalt. Jöjjön vissza jövő kedden."
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3266 Dátum: 2006. December 25., 21:21:00 »
Ennek a Sentrynek nincs sima sorozata? Kiváncsi volnék hogy egy ilyen hatalmú ízét mivel lehet megszorongatni.

Idézet
Jelenleg mit csinál a vén kopasz? A "most-járok-most-gurulok" szórakozásán kívül? Él még egyáltalán? Vagy már megint meghalt?

Ezekért a cinikus beszólásokért már megéri olvasni ezt a topikot  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3265 Dátum: 2006. December 25., 19:30:00 »
Idézet
És én ilyenkor legbelül üvöltök... nem fogom megérteni, amíg élek hogy ilyen szörnyű, undorító, gyomorforgató gyalázat hogy eshetett meg. Ez egy kolosszális, hatalmas hiba. Fujj.
Így tudták "emberibbé" tenni. Meg így nem volt túlságosan kirívó se az X-Menből, se az Excaliburból. Mondjuk lehet, hogy most visszaírják. Olvasni kéne az Excaliburokat.
Idézet
Jelenleg mit csinál a vén kopasz? A "most-járok-most-gurulok" szórakozásán kívül? Él még egyáltalán? Vagy már megint meghalt?
Hm, talán az Astonishing v3-ban benne van. Legutóbb, amikor láttam, még Genoshában kóricált. El kellene olvasni az AXM-eket, csak vmiért mindig elmarad...
Idézet
Ennek a Sentry-nek nincs valami elfogadható magyar neve?
De: Sentry.  Nem talált eddig senki se egy igazán hozzá illő magyar nevet. Úgyhogy Superman után szabadon maradt eredeti névvel.

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3264 Dátum: 2006. December 25., 19:29:37 »
[/quote]

De, Józsi Bá':

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3263 Dátum: 2006. December 25., 19:29:24 »
Idézetet írta: Punkológus
A szószerinti fordítása azt jelenti, hogy Őrszem. De mivel ez már baljóslatúan összekeverhető az X-Men-es robotokkal, az Őr pedig elég hülyén hangzana, a Sentry nem is olyan szörnyű.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3262 Dátum: 2006. December 25., 19:25:05 »
Idézet
Ja és a Marvel teamben elég sok nagy erős jóember mászkál, szóval a Hulk és Társai -t( vagy Hulk KFT.) egy nagyobb összefogással leverhetnék.
Itt az a baj, hogy Hulk leginkább az antiregcsoport előfutáraira fog pályázni, akik kilőték az űrbe. Sokan azt mondanák, hogy Vas magának kereste a bajt és nem ők kérték, hogy lőjje ki Hulkot az űrbe. Aztán Tony lefejezésének pillanatában berontanának és gyorsan közösen lerángatnák róla Hulkot nagy kegyesen, aztán várnák a vállveregetést
Idézet
egy-két éve komoly erőcsökkentésen esett át: nincs többé páncélja, elment az erőtere, szüksége lett élelemre és levegőre, a sérthetetlenségének is annyi, az erőszintje Kolosszus alá esett vmennyivel, az állóképessége is lecsökkent, most már "csak" emberfeletti, nem korlátlan. Ó, és már meg lehet állítani.
És én ilyenkor legbelül üvöltök... nem fogom megérteni, amíg élek hogy ilyen szörnyű, undorító, gyomorforgató gyalázat hogy eshetett meg. Ez egy kolosszális, hatalmas hiba. Fujj.
Idézet
Emma még vmennyit, de még ő se Xavier-szintű.
Idézet
Az a baj, hogy Hulkot már az írók legyőzhetetlennek állítják be. A DC-nél Superman volt egy időben legyőzhetetlennek beállítva, aztán visszafogták kicsit magukat .
Itt most azért van annyi külömbség, hogy Hulk egy beszámíthatatlan, örjöngő, cseppet sem jóságos figura, míg Szupi kb már istenhez volt hasonlatos az eszméivel és a hatalmával. Kb olyan volt (ahogy én nézem) mint most Sentry. Ennek a Sentry-nek nincs valami elfogadható magyar neve?
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 25., 19:25:23 írta Punkológus »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3261 Dátum: 2006. December 25., 15:26:17 »
Nem a Hulk a Marvel legyőzhetetlenje, csak a fizikailag legerősebb egyede. A legyőzhetetlen muki náluk a Sentry. Csak őt nem nagyon használják. Elintézik azzal, hogy CLOC beosztása szerint mentegeti keresztbe-kasul az embereket a világon.

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3260 Dátum: 2006. December 25., 15:21:52 »
Az a baj, hogy Hulkot már az írók legyőzhetetlennek állítják be. A DC-nél Superman volt egy időben legyőzhetetlennek beállítva, aztán visszafogták kicsit magukat . A Marvelnél is ez kéne, mondjuk a Földre való visszajutás megviseli Hulkot, úgy hogy már ha nem is könnyen, de azért elnáspágolható. Egyébként kerítsék elő Molekulaembert és dobjanak rá egy hegyet. Megint:)

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #3259 Dátum: 2006. December 25., 13:12:46 »
Kár hogy Herculesal nem tudnak mit kezdeni az írok, a 2005-ös minije még elment, a Championsból még csak az első számot lapozgattamát, Jégember, Angyal, Ghostrider, és Hercules, ja és a Fekete Özvegy gondolom max 20 szám volt és megszűnt. It egy  rövid kis történet ha valakit érdekel nézzen utána: Marvel Team-Up v2 002 - Spiderman & Hercules.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3258 Dátum: 2006. December 25., 13:02:01 »
IC: már akkor is egyetértettem veled ezen az "erkölcsi" vonalon, de hát a CW által nyújtott filozofálgatás előbb utobb úgy jár mint a Mátrix: az első rész mindent visz, a többi már csak erőltett álfilozófia. Én éppen ez okból kifolyólag mellőzőm ennek a kérdésnek a boncolgatását. Pedig nyakig bele lehetne merülni a témába, mert most még sokkal több van benne, mint amit a mainstream olvasó lát. Lásd az uccsó Invicieble Iron-mant. Mit vesz észre az átlag olvasó? "anyád, Vas lemásolta a pókösztönt, mekkora ge*i... dögöljön meg vas..." "szenyó vas, leverte szinte az egész antiregget... hogy a 'csába?" Meg az állandóan ki kinél erősebb téma  

Én nem ezt néztem benne, hanem inkább azt, hogy mi játszódik le Tonyban. Persze kifelé én is inkább az átlag olvasó arcát mutatom, mert szerintem a végén nem tudják úgy lezárni, hogy "filozófiailag" és "erkölcsileg" ne maradjanak megválaszolatlan kérdések. Úgyhogy ez csak egy szellemi rágógumi, felesleges belemenni ezekbe a kérdésekbe, mert a végén nem lesz válasz, sajna. Inkább várom a Hulk Smash-t, mert az legalább tutira bekövetkezik.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 25., 13:02:57 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3257 Dátum: 2006. December 25., 12:56:28 »
Herk 40 év alatt gyengébb, hulk meg soooookkal erősebb lett. Herknek már Thor ellen se volna egy deka esélye sem. Változnak az idők.  A Marvel is egyre inkább pár karaktert emel ki, akiket egyre erősítenek.

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #3256 Dátum: 2006. December 25., 12:39:42 »
SZerintem Herculesnek van eséyle Hulk ellen, lásd a Hulk vs. Hercules (Tales To Astonish 79, 1966) crossvert.

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3255 Dátum: 2006. December 25., 12:34:28 »
Idézetet írta: Sepi
Az oldalt meg tudom nektek mutatni, amelyen szétzúzza a meteort:
Hulk

"Experimental anti-magnetic jet-propelled fortified rocket springs"??? Én ezzel nem nagyon büszkélkednék, mikor volt ez, a hatvanas években? :-) Áh, ezt Vasember könnyedén lenyomja, egy sorozatgyártású anti-antigravitációs ionmeghajtású szupertranzisztoros felturbózott parasztlengővel  

Idézetet írta: Callaow
És nekem befejezésnek nem tetszene a Hulk smash. Egy saga-nak igen, de cw befejezésnek túl snassz.
Hiszen elvileg a reg-antireg egy szellemi, erkölcsi kérdés, nem pedig erősebb disznó baszik effektus.

Te vagy az én emberem! Ezt mondom már mióta, de valahogy mindig visszajutunk oda, hogy "Namajd a Hulk jól visszaküldi a MÉH-be a rossz Vasembert, merőmindenkinélerősebb! HULK SMASH!!! NUFF SAID!!! ÁÁÁÁÁÁ!!!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3254 Dátum: 2006. December 25., 11:53:30 »
papper: A csapat szép és jó, de a Hulk ellen az is kevés...
Idézet
Rozsomák 5 perc alatt csontvázból felgyógyulása
Erre a legújabb szám ad magyarázatot. És eprsze megint köze van hozzá a Főnixnek.
Idézet
Sentry(ugyebár a legerősebb állítólag)
Na igen, ő az egyetlen, aki elvileg le tudná nyomni a Hulkot. És bármennyi társát.
Idézet
Herkules(mégiscsak valami istenféle), Amazon
Esélyük sincs a Hulk ellen, talán Amazonnak vmicske, mert mégiscsak az unokahúga.
Idézet
Ms Marvel( mennyire erős?)
Eléggé. Rövid időre fel tudja lőni az erőszintjét kozmikus szintre. De anélkül is a maradék Gemini-formából visszamaradt erejével elég nagy játékos lett belőle (és ennek ellenére állati büszke magára, ha egy gyengébbet ver el...  eh...)
Idézet
Bulldózer(mennyi az ereje mostanában?)
Háááát... döcögős. Most visszament Cytorrak templomába, hogy a démon adja vissza a régi erejét, mert egy-két éve komoly erőcsökkentésen esett át: nincs többé páncélja, elment az erőtere, szüksége lett élelemre és levegőre, a sérthetetlenségének is annyi, az erőszintje Kolosszus alá esett vmennyivel, az állóképessége is lecsökkent, most már "csak" emberfeletti, nem korlátlan. Ó, és már meg lehet állítani.
Idézet
Ja, meg a telepaták, Frost néni esetleg megzavarhat így pár mansztát.
Ha ugyanolyan ellenállóak a telepátiával szemben, mint a Hulk, akkor olyan sokat nem érhetnek el. Emma még vmennyit, de még ő se Xavier-szintű. A Sentry meg nem tudja sajna irányítania telepátiáját úgy, ahogy akarja (legalábbis még sose volt rá példa).

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3253 Dátum: 2006. December 25., 11:37:14 »
Mióta várom én már azt. Lesz nemulass ha Hulk visszatért!

Jó poén lett volna, ha a kilővés pillanatában Hulk elkiálltja magát: "I'll be back!" Na akkor Vasnak tuti annyi lenne.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3252 Dátum: 2006. December 25., 11:00:24 »
Ha Hulk el akarná intézni a földet, akkor szétcsapná, mint az aszteroidával is tette. A Planet Hulkban van egy kis "álmodozásos" jelenet, amikor is Hulk elképzeli, hogy mit fog csinálni Vasemberrel  
Valószínűleg a fő célpont majd a Regpárthoz tartozó "kemény mag" lesz... Bár lehet hogy mire a két sztori keresztezi egymást, addigra már vissza is vonják a regisztrációs törvényt. De hogy Vasembernek annyi az szinte 100%

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3251 Dátum: 2006. December 25., 10:46:54 »
Egyébként láttunk már olyat, hogy két nem erősúlycsoportba lévő ember közül a kisebbik leveri a nagyobbat. De minden az írótól függ, mert az író a nagyember és az van amit ő akar . Ha nem lehetséges még úgyis. Ámbár nem ez a meglepő, a CW alatt elég sok furi dolgot láthattunk, pl: Rozsomák 5 perc alatt csontvázból felgyógyulása.
Ja és a Marvel teamben elég sok nagy erős jóember mászkál, szóval a Hulk és Társai -t( vagy Hulk KFT.) egy nagyobb összefogással leverhetnék. Ha mondjuk egy stratégiai dolog lenne, akkor szerepelne a csapatomban : Sentry(ugyebár a legerősebb állítólag), Lény, Reed által kreát Thor, Herkules(mégiscsak valami istenféle), Amazon, Vasember, Ms Marvel( mennyire erős?),Kolosszus, Bulldózer(mennyi az ereje mostanában?). Vadócnak ott kell lennie, mert frankón el tudja szívni a erejét egy nagybaromnak. Láthatatlan Lány talán erőterével megfoghat pár csúnyát, és kell Doktor Strange is, mágiával sok mindent tudhat. Ja, meg a telepaták, Frost néni esetleg megzavarhat így pár mansztát. És Rozsomák persze, akinek már nem is nagyon tudnak ártani, karmai pedig vágnak , mint a beretva. Szerintem így gyorsba ez egy elég ütős csapat lenne.
Ja meg hát mivel Hulk és kompániája letarolná a földet, senki se lenne biztonságban, egy két bűnözőt is bevehetnének a csapatba a hősök, pl Roncsoló, Hyde, stb.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #3250 Dátum: 2006. December 25., 00:33:08 »
Idézet
Pókembert elszántsága és akaratereje sok mindenre képessé teszi.

Én inkább azt mondanám, hogy mimóza lelke és dekoncentráltsága nagyon visszafogja.  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3249 Dátum: 2006. December 24., 18:11:09 »
Az oldalt meg tudom nektek mutatni, amelyen szétzúzza a meteort:
Hulk

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3248 Dátum: 2006. December 24., 17:38:55 »
Idézet
Ezt tényleg megtette?  Melyik cím hányadik száma? Ezt látnom kell!
Marvel Comics Presents #52. Ha megtaláljátok, szólhattok majd nekem is.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3247 Dátum: 2006. December 24., 17:05:40 »
Idézetet írta: freakdavE
Idézet
És egyszer a Hulk repülőrajttal szétütött egyetlen taslival egy, a Földnél csak kétszer nagyobb aszteroidát.
Ez nem az Armageddon DVD-n volt rajta a kimaradt jelenetekben?    
De erre én is kiváncsi lennék. Ezek után Bruce Willis elmehet a p...ba!
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 24., 17:06:33 írta Sepi »

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #3246 Dátum: 2006. December 24., 16:48:34 »
Idézet
Nos, erre csak nagyon ritkán van példa. A Spidertomon egyeztettünk erről, hogy gaby szerint is, pszichikai gát van az agyával, magyarul 99,995-ban nem használja ki az erejét. Szerintem ez olyan 90% körül lehet, de akkor sem jellemző rá a feltétlen pusztítás, vagy az, hogy addig üt-vág, amíg a másik totál kidől.
Na azért a Tűz Urát pont addig verte amíg az totál kidőlt, pedig ő Galactus hírnöke volt. Amikor meg a Pókírtó robotos Smite elkapta Mj-t, szintén rommá törte az egészet. Pókembert elszántsága és akaratereje sok mindenre képessé teszi.  
Amúgy, ha sor kerül egy végső ütközetre a reg-antireg között, nem hiszem, hogy valaki egyedül nyomná le a legyőzhetetlen Vasembert. Talán Amkap és Pókfej együtt.
Mindenesetre remélem meglepődünk a végén.

Hulk pedig remélem leigázza az idegen bolygót és inváziót indít a Föld ellen.    Csak, hogy a világ lássa, nem az a fő probléma, hogy a szuperhősök kiléte nyilvános-e vagy sem. Örüljenek, hogy van aki szembeszállhat a "Zöld Szín Legerősebb Árnyalatával", ha az bepöccen az emberiségre.   Egy méregzöld Hulk nem vicc!
Idézet
És egyszer a Hulk repülőrajttal szétütött egyetlen taslival egy, a Földnél csak kétszer nagyobb aszteroidát.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 24., 18:08:23 írta Gabe »
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #3245 Dátum: 2006. December 24., 16:46:48 »
Oké,nagyjából ezeket a reakciókat vártam.
talgaby:igazad van a vesszők miatt;de karácsonykor csak úgy kutyafutában írok.
Majd legközelebb.
Véleményemet fenntartom pókkal és Hulkkal kapcsolatban,de ettől függetlenül nyergelek a planet Hulkra,ja és mindenkinek Kellemes Ünnepeket!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3244 Dátum: 2006. December 24., 15:11:17 »
pepo jórészt rendbe rakta a dolgokat. Vasember egyébként már jó ideje túlőtte magát a 100-as kategórián.
Pókember új képességei az organikus hálóban és a kilőhetői kis tüskéiben ki is merültek, ebből is csak a háló maradt meg. Az ereje kb. stimmel.
Stark technológiai tudása fényévekkel előzi meg Peterét. Lehet, hogy képes volt felülírnia saját páncéljának deaktiváló kódját, de ennek ellenére Tony sokkal trükkösebb nála. Egyedül programozás terén vannak kb. egy szinten (bár Pete talán jobb hacker).
Idézet
Hulk: speciel én nem vagyok eldobva hulk erejétől. Persze lezúz mindenkit, de legtöbször* olyan mint egy bika aki előtt zőld posztót* lobogtatnak.Az űrbe is simán kilőtték, szóval ha tényleg el akarnák intézni, biztos el lehetne.
Más kérdés, hogy szerintem érdekesebb karakter lenne, ha tudná írányítani, a Hulk-Banner transzformácíót.
Hulk erejéről... átütötte Onslaught páncélját. Ez a barvúr csak azért jelentős, mert erről a páncélról a Mjölnir fogpiszkálóként pattant le, meg se karcolta. És egyszer a Hulk repülőrajttal szétütött egyetlen taslival egy, a Földnél csak kétszer nagyobb aszteroidát. A Hulk a legerősebb lény a Földön. Ez egy megkérdőjelezhetetlen tény.
A transzformációt ugyan nem tudja irányítani teljesen (vemynnire igen), de volt már olyan, hogy Banner teljes intelligenciája a rendelkezésére állt (a Professzor-Hulk, van pár sztori róla a CoMoron, meg volt a SpiderTomon is).
Idézet
Viszont akad egy kérdésem:Hívatalosan a cw-t a cheklist alpján kell sorrendbe rakni, vagy van valmi logika az egymást követésére?
A cheklist  amegjelenések sorrendjét tartalmazza, a logikára, ami alapján sorba kell állítani őket, ember még nem jön rá. Ha találsz egy épkézláb sorrendet, azzal nagy segítséget adnál az emberiségnek.

És még vmi, Callaow... légyszi, barátkozz meg az írásjelek utáni vesszővel. Ez nem egy sms.  Köszi.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3243 Dátum: 2006. December 24., 13:15:55 »
Nos, tegyük tisztába a dolgokat....
Idézet
Nem hinném,hogy vas annyival erősebb lenne.Ha a páncélt lehámozzuk róla akkor tudtommal közönséges ember
Ez igaz, csak ember. De azért Vasember, mert van neki páncélja,,,ami ugye a képregény szerint 8976-os technikával bír. 100-as erőkategóriás, repül, energiasugarakat lő...póki 3 dologban jobb, mint Vas:gyorsaság(bár ebben nem vagyok biztos), reflexek és pókösztön. A reflexeket Vas számos hiperérzékelővel javarészt kompenzálja, ez nagyjából kiesik, plus most rissibe már a pókösztönt is lemásolta, ráadásul be is csapja vele Petert. Szóval, bár én pók-fan vagyok, de be kell látni, Pete-nek majdnem 0 esélye van Vasember ellen.
Idézet
Ráadásul pók nemrégen alakult át és nem emlékszem,hogy a marvel az "új képességeiről" jelentetett meg bármilyen erő adatot.Javítsatok ki ha rosszul tudom.
Hát ezzel olyan egetverő képességeket nem kapott...max annyi, hogy valószínű, hogy már nem 10-es erőkategória. Ez logikus, merthát hiába volt kezdetben ő egy nyápic Parker, és hiába ábrázolják még most is néhol cérnavékonynak, logikus, hogy 10 évnyi hálóhintázás, bunyó után jelentősen fejlődött az izomzata. Szerintem olyan 15-17 tonna között lehet.
Idézet
Intelligenciában megkockáztatom,hogy nincs köztűk különbség,max Tonynak tőbb a lóvéja,jobban meg tudja valósítani az elképzelésit,ötleteit.
Nos, itt is kettőn áll a vásár. Pete találékonyabb, könnyebben improvizál(mondjuk evidens, hogy én pókit jobban ismerem, szóval lehet vas is lángész), viszont Vas jobban ért a technikához.
Idézet
Azt hiszem, hogy pár dologban igazad van, Callaow. Az biztos, hogy ha elszakad a cérna Peternél, akkor olyan tud lenni, mint Hulk boxer.gif . Akkor biztos, hogy bárkinek nekimegy és nem hagyja abba, amíg valaki ki nem dől.
Nos, erre csak nagyon ritkán van példa. A Spidertomon egyeztettünk erről, hogy gaby szerint is, pszichikai gát van az agyával, magyarul 99,995-ban nem használja ki az erejét. Szerintem ez olyan 90% körül lehet, de akkor sem jellemző rá a feltétlen pusztítás, vagy az, hogy addig üt-vág, amíg a másik totál kidől.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3242 Dátum: 2006. December 24., 13:06:09 »
Ámen  

Szerintem már most kezdjétek el követni a Planet Hulkot, mert abból indul majd el az egész balhé, vagy kitudja még hogy mit akar a Marvel, de egy biztos: a "CW-Planet Hulk-Hulk lezúzza a világot a haverjaival" egy folyamat részei.

Megkell mondjam hogy nem gyengén van kidolgozva a Planet Hulk sem, nézzetek csak rá pl a Gladiator Guidebookra... úgyhogy  bármennyire is csak kényszermegoldásnak tűnik a PH  a marvel részéről,  nem aprózzák el az tuti.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3241 Dátum: 2006. December 24., 12:53:18 »
Én azért láttom esélyét egy Hulk féle befejezésnek, mert szerintem a Marvel nem fogja az egyik oldalt sem elbuktatni, helyette egy össznépi összefogás lesz (szvsz) a Hulk féle idegen sereg ellen. Mert ha vagy a reg, vagy az antireg elbukik a végén, akkor azok a hősök is igencsak kiszorulnának a perifériára  . És nem hinném, hogy ezt például Reed-el, vagy Vasemberrel megtennék, pláne egy Amerika Kapitánnyal és társaival. Úgyhogy biztos egy döntetlen lesz a vége, és akkor majd szövetkeznek a fenyegető veszély láttán  , és amikor már annak is vége, akkor rájönnek, hogy ők igazából barátok, akkor meg minek harcolnak egymás ellen.