Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1479970 alkalommal)

0 Felhasználó és 28 vendég van a témában

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #780 Dátum: 2006. Július 07., 13:44:17 »
Idézet
De biztos, hogy jobb egyből szétcsapatnunk magunkat az agresszió miatt, mint hogy felvegyük a jó kapcsolatot?

Nem, de itt pont az az alap probléma, hogy nem vetik alá magukat semilyen törvényeknek. Más lehetőség nem marad, mint először elkapni, (most nem feltétlenül a megölésükről beszélek) aztán tárgyalásra kényszeríteni őket. De ha nem tudja senki hogy ők istenek, akkor eleve ugyanaz lesz velük mint a regisztráció ellenes szuperhősökkel, szóval nem mennek semmire azzal hogy ők kicsodák. Tehát a közvélemény számára csak egy kategória létezik ez pedig a "sima" szuperhős.
Amúgy meg nem nagyon lehet már istennek tekinteni őket földi szemmel (szerintem) mert nincs is már meg a vallásuk, egy hívük sincs, sehol egy bármilyen müködő templom, vagy akármi ami istenné tenné őket.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #779 Dátum: 2006. Július 07., 13:32:20 »
Hát, ez az istenek regisztrációja kérdés jó dolog. Egyrészt, mint azt korábban is említettem, ugye minden vendégnek ildomos betartania fogadó orszgá törvényeit. Ezt még az isteneknek is be kell látniuk. Másrészt midnkettőjüknek volt/van civil énje is is, hivatalos, vagy államilag elfogadott.  Harmadrészt Thor jelenleg ugyan halott, de azért bizonyította kilétét korábban, amikor a saját sorozatában Asgardot elhozta a Földre, és itt lebegett a fejünk felett. Szóval érdekes a kérdés. Az pedig, hogy sehova sem tartoznak és ezért nincs joguk, szerintem nem feltétlenül igaz. Egy olyan helyre tartoznak, amivel eddig nem volt kapcsolatunk. De biztos, hogy jobb egyből szétcsapatnunk magunkat az agresszió miatt, mint hogy felvegyük a jó kapcsolatot?
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #778 Dátum: 2006. Július 07., 13:25:31 »
Nem tudom, hogy az Örökévalók közül tartózkodik e valaki a Földön, de egy Föld kontra Olimpia sem lenne gyenge. Az antireges hősök meg félreállnának, hogy "hát ez a ti saratok, ti baszakodtok mint az Új Harcosok Nitroval"  

A nonhumánok hol vannak jelenleg, én úgy tudom, már nem a Holdon. Az ő besorozásuk is vicces lenne.

De kormányhivatalnokok buvárruhás invázziója vízálló papirokkal Atlantiszon címü történetre is kiváncsi lennék  

+++

És most bunkó leszek Micho-val   Nem tudna valaki a Civil War: Frontline 1-2-röl egy bővebb összefoglalót összedobni?  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #777 Dátum: 2006. Július 07., 12:54:09 »
Idézet
Lehet hogy hülyeség, de az istenek nem tartoznak egyik országhoz sem, ezért bárki azt csinál velük amit akar, mert nincsenek jogaik
eddig se csinált velük senki-semmit... simán jöttek-mentek a Földön  ezután sem lehet szerintem megregulázni őket. meg, a köznép egyáltalán nem is tud róluk, elvileg. vagyis azt tudják, hoyg van egy Thor nevű pacák, de azt nem, hogy ő "az a Thor" akiről tanultak az iksolában, stb stb. szóval őket kihagyják a regisztrációból az én olvasatomban, de ha mégis megpróbálják, az mégjobb, mert nagy flash lenne
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #776 Dátum: 2006. Július 07., 12:36:07 »
Lehet hogy hülyeség, de az istenek nem tartoznak egyik országhoz sem, ezért bárki azt csinál velük amit akar, mert nincsenek jogaik, még egy szaros útlevelük sincs. Így ugyanazt csinálnám mint a nemzetközi vízeken a felségjelzés nélküli hajókkal: szétlőném a picsába. Tényleg Thornak van munkavállalási engedélye? Mármint az orvosláshoz? Mert nem hiszem, ezért rázavarnám az adóhivatalt, -még a kalapácsát is lefoglalnák-, utána meg az idegenrendészet hazavágná...

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #775 Dátum: 2006. Július 07., 11:11:51 »
az ilyen diplomáciai bonyodalmak elég kényesek. Fekete Párducnak tudtommal nincsenek szuperképességei (ha vannak, akkor se a "közveszélyes" kategória) így ő szerintem nyugodtan járkálhat ki-be az országból, szemet húnynak. vagy ha nem, akkor küldi a hadüzenetet  

Herkulest meg a többi istenséget pedig szvsz nem tudják besorozni, már csak a büszkeségük miatt se. Herki amúgy se tűri az ilyesféle bánásmódot, nem?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #774 Dátum: 2006. Július 07., 10:32:36 »
Visszakanyarodva egy kicsit a történethez: mi lenne azokkal a hősökkel, akik nem amerikai állampolgárok? Igaz, a fogadó ország törvényeit tiszteletben kell tartani, de nehogy már a SHIELD megpróbálja besorozni a külföldieket is. Gondolom, megpróbálnák nekik megtiltani a működést. Ez különösen Fekete Párduc esetében jelent érdekes problémákat, hiszen ő egy másik állam uralkodója, aki diplomáciai mentességet élvez.
És mi a helyzet az egyéb létformákkal? Thor, Herkules, és egyéb istenek, idegenek, stb.? Megnézem azt a hivatalnokot, aki ezt mondja Thornak, hogy "Öreg, le a kalapáccal és kezeket fel, ha nem regisztrálsz!"

Punkológus: igen, jó kérdés, hogy mióta folyik a kiképzés. De biztos nem elég régóta, ha Kapi szarrá alázta őket.  
Lehet, hogy Vasember, vagy valaki már, már régebb óta kevergeti a bűzös barna kulimászt?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #773 Dátum: 2006. Július 07., 08:35:42 »
TOM te egy állat vagy  (na majd nézek még trófeákat neked  )
ja, google képkeresővel mentem eleinte, aztán pár ismert borítóból és swimsuitból ollóztam  

a mai bannereket kezdjük egy kézenfekvővel:

akit nem lehet kihagyni:

és a gátvéder, aki nem ismerné G Á T V É D E R  (nemhivatalos) honlap

lányok kedvencei:

fiúk kedvencei:

« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 07., 10:25:41 írta Micho »

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #772 Dátum: 2006. Július 07., 08:12:30 »
Csak szeretnék helyreigazítani: Psziché valóban úgy tűnt, mintha meghalt volna vargas keze által, de azóta az uncanny címen újra él és virul.  

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #771 Dátum: 2006. Július 07., 07:51:53 »
Pfff. Elbagatelizáltok egy polgárháborút! Mi lesz így az áldozatok emlékével???  

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
« Válasz #770 Dátum: 2006. Július 07., 01:26:30 »
Bocs Micho,tudom hogy ez egy kicsit nevetséges, de egyszerűen imáááádom őt!
Amúgy ezek a pompás képek honnan vannak,súgd meg nekem kérlek
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 07., 02:24:10 írta TOM1 »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #769 Dátum: 2006. Július 06., 23:01:49 »
Farek volt olyan lovagias, hogy kérte, az esetleges hölgy CW olvasóknak is legyenek lengébben öltözött férfibannerei... hát íme  

« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 07., 08:31:24 írta Micho »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #768 Dátum: 2006. Július 06., 21:18:46 »
Idézet
es ha araknofobiam van?
akkor cseszd meg  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 21:19:24 írta Micho »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #767 Dátum: 2006. Július 06., 21:12:55 »
Idézet
inkább Póknőn, ő van olyan "gyere és feküdj rám" testhelyzetben  (asszem Maleev rajzolta, egész jól sikerült)
es ha araknofobiam van?
gyengéd barbár

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #766 Dátum: 2006. Július 06., 21:06:08 »
Idézet
inkabb Elektran vagyok
inkább Póknőn, ő van olyan "gyere és feküdj rám" testhelyzetben  (asszem Maleev rajzolta, egész jól sikerült)

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #765 Dátum: 2006. Július 06., 20:56:51 »
Idézet
újabb választék!  
Elektraval vagyok?
inkabb Elektran vagyok
gyengéd barbár

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #764 Dátum: 2006. Július 06., 20:55:24 »
Idézet
Update: Klapka után inkább egy másik hírös celebrity-t fogtam magamnak (thx Képgyáros Micho!)
egészségedre!  

most olvasgattam egy külföldi blogot, ahol egy srácnak érdekes felvetései vannak, bár a legtöbbet elpoénkodja  mégis megpróbáom kiszemezgetni belőle a legfontosabb dolgokat, amik tényleg kérdésesek.

Sólyomszem visszatér?

nem, eddig még nem adott életjelet, de nem lehetetlen, hogy felbukkan (ugye a House of M-ben már feltámadt, de azóta a holléte homályos). Mindenképp fontos személyisége lenne a háborúnak, mondjuk Vasember ellen lépne fel, és számos hőst az ellenállás oldalára állítana.

A jelenleg futó kozmikus sztori, az Annihilation (Megsemmisítés)  hatással lesz a Civil Warra?

nagyon úgy tűnik, hogy nem, egyedülálló sztori. de mindenképp vicces lenne, ha Ronan leruccanna a Földre és "megvádolna" mindenkit  

És mi köze lesz a Planet Hulknak?

Semmi (?)

A Civil War #1-ben láthattuk Fenegyereket, amint a Baxter-épületbeli gyűlésen részt vett. Kicsoda ő? Hisz DD jelenlegi sorozatában börtönben csücsül.

Joey Q. megerősítette, hogy ami a DD sorozatban történik, az egyidőben játszódik a Civil Warral. tehát valaki van a vörös gúnyában, de ki lehet?

hát ezek a talányok vannak. még volt egy jó poén, hogy a Marvel kivette Rozsi szájából a bagót  a kölykök az X-men 3 után kezükbe veszik a képregényt, és kérdezik "hé, miért nem dohányzik Rozsomák? ki ez a pancser? nem tudja a Marvel, hogy az a menő, ha valaki füstöl?"  

Idézet
Kéne már vélemáynt írnom az új honosítot f4 hez.

bizony. nem csak Polgárháborúból áll a világ  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 21:01:57 írta Micho »

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #763 Dátum: 2006. Július 06., 20:55:07 »
Ez nagyon Lol:D Szeritnem az lesza vége a Pólgárháborunak hogy az fedi fel valódi kilétét aki akarja éskész. Kéne már vélemáynt írnom az új honosítot f4 hez.

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #762 Dátum: 2006. Július 06., 19:46:12 »
Lenyúltam a Cowboyosat. Lehet olyat kérni, amin a teljes stáb rajta van? A Wikipedia Cowboy Bebop artiküljében van egy jó kép, amit fel lehetne használni. Amúgy a prímet sztem a Klapkás viszi!

Update: Klapka után inkább egy másik hírös celebrity-t fogtam magamnak (thx Képgyáros Micho!)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 20:15:31 írta Schmatzy »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #761 Dátum: 2006. Július 06., 19:32:42 »
Hillből mondjuk nem nézem ki egyelőre, hogy ő mozgatja a szálakat... max őt is mozgatják  

újabb választék!  

« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 19:43:23 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #760 Dátum: 2006. Július 06., 18:52:20 »
Idézet
amikor Hill parancsnok bejelenti, hogy hetek (vagy hónapok, nem emlékszem) óta képzik ki az egységet, amelynek a feladata lesz a renegát szuperhősök befogása
De miért készülget ez hetek vagy hónapok óta arra, hogy szuperhősökre fog vadászni? Ki adott rá engedélyt? Honna tudott már ennyire előre a tervröl? Egyáltalán milyen régi ez a terv? Kinek a fejéböl pattant ki? Nem lehet, hogy Vas már rászólt a fülére régebben, hogy tessék már haladni azzal a szuperhős elfogó egységgel? Vagy a SHIELD-nek totálisan szabad keze van? Kinek tartozik elszámolással? Nem lehet, hogy Hill parancsnoknak elege lett abból, hogy a szuperhősök nem tartoznak a hatásköre alá? Ezzek a kérdések fogalmazódtak meg bennem.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #759 Dátum: 2006. Július 06., 18:39:50 »
Idézet
és nem nézi jószemmel, hogy a "zöldfülű" szuperhősöket hibáztatják. (na most tényleg, végülis Nitro robbantotta fel magát... és már nem egyszer megcsinálta... szóval azért kicsit sántít a dolog, hogy kenjünk mindent az Új Harcosokra. akármelyik hőscsapat lett volna ott, Nitro akkor is robbant, nem?   )
Ezzel részben értek egyet. Egyrészt ne agódj, ha az Angyalok vannak ott, akkor Nitro nem robbantja föl magát, mert a szerkesztők nem engedték volna őket besározni...  
Másrészt nem feltétlenül azért haragosak rájuk, ami történt (DE azért), hanem ahogy történt. Hogy csak a nézettségi index-szel törődtek, és eszükbe sem jutott, hogy komoly baj lehet belőle. Tényleg úgy viselkedtek, mint valami filmszínészek, akik amerikai filmben játszanak, és biztosak benne, hogy a végén happy end lesz. aztán kiderül, hogy a rendező francia...  

Másrészt azért nagyot röhögtem, amikor Hill parancsnok bejelenti, hogy hetek (vagy hónapok, nem emlékszem) óta képzik ki az egységet, amelynek a feladata lesz a renegát szuperhősök befogása, majd amikor Kapi nem adja be a derekát, akkor ráküldi őket, és Kapi FÉL KÉZZEL ELKENI A SZÁJUKAT!!! Könyörgöm, ne röhögtesük már ki magunkat! Vagy még most ébredüjnk fel az álmunkból, vagy pedig legyen valami TÉNYLEG ütőképes csapatunk, oké, Hill parancsnok?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #758 Dátum: 2006. Július 06., 18:39:00 »
Idézet
Már csak arra a 42-es tervre vagyok rohadtul kiváncsi. Reed is így becsicskult volna?
Reed is, Henry Pym is...
(Pym a Mazsikban 100 dolcsit kapott   )

a 42-es terv valóban érdekes... ahogy regnar is írta reggel a civil war #2 összefoglalóban, a 42-es szám ismerős valahonnan. ugye ez a Galaxis Útikalauzban a világegyetem megoldása volt. mi van, ha Reed valami végső megoldáson dolgozik? (megint párhuzamot látok Vasfej terve és Hitler "final solution" projectje között)  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #757 Dátum: 2006. Július 06., 18:33:35 »
kösz Micho az Amazon 8-at  Hát amikor a legnagyobb balhé közepén megjelent John, akkor én úgy elküldtem volna a halál faszára. "Meg akarnak lincselni bazmeg nem látod, esetleg tartsuk meg mindjárt az esküvőt is vagy mi a fasz?" A kölyök-aki-szétverte-az-asztalt szövege viszont tetszett a 604 halotról.

Már csak arra a 42-es tervre vagyok rohadtul kiváncsi. Reed is így becsicskult volna?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #756 Dátum: 2006. Július 06., 18:19:53 »
Idézet
letöltöma képregényt megnézema képeket és it elolvasom az öszefoglalot,  király.
jah, erről szól a Civil War söröző  

egy bűbájt mondott ki Skarlát az Amazonra, igen. miszerint "bárki, aki ártani akar Amazonnak, ne ismerje fel  Jennifer Waltersként" de ezzel azt érte el, hogy Amazon átváltozásai gázosak lettek, Dr. Strange ezt a "rontást" vette le róla.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 18:20:47 írta Micho »

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #755 Dátum: 2006. Július 06., 18:13:17 »
letöltöma képregényt megnézema képeket és it elolvasom az öszefoglalot,  király. Skarlát Boszi elátkozta Amazont? király?

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #754 Dátum: 2006. Július 06., 17:55:37 »
Idézet
Ez sem túl sok bizalomról árulkodik
Az a gond, hogy Peter tényleg jófiú. Egy nagyon naív srác, (JJJ-nek igaza van, amikor azt mondja, hogy azt gondolta, hogy ő az utolsó rendes srác a városban) és mivel stark felkarolta teljesen lojális hozzá, nem nagyon gondolkodik. Már-már birka módjára cselekszik, és a legnagyobb gond, hogy a családja sem figyelmezteti, hogy jól gondolja meg, hanem még bíztatják is, hogy de jó lesz majd, végre büszkék lehetünk rád. Pedig legalább MJ-nek lehetne annyi esze, hogy gondol arra is, hogy vannak gonoszok is a világon - hiszen megélt ezt-azt élete során...

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #753 Dátum: 2006. Július 06., 17:50:49 »
na bocsi a kis késésért de ennem is kellet valamit

She-Hulk #008

) [/i]Ezután Jen elmegy Dr. Strange-hez, ahol Dr. Samson társaságában gyógykezelést hajtanak végre rajta annak érdekében, hogy normálisan tudja változtatni magát Amazonná és vissza (a lábjegyzet szerint a Skarlát Boszorkány elátkozta). a következő képeken John-t látjuk, amint épp leszállást hajt végre egy repülővel, de máson jár az esze... a rutinjával szerencsére elkerülik a balesetet. eztán a többiek cikizik az Amazonnal való kapcsolatát, és gondolják, hogy majd papucs lesz mellette. (Mrs. Amazon). A viccelődést egy tábornok szakítja meg, aki rámutat, hogy John-t szoros kötelékek fűzik a szuperhős társadalomhoz, és szeretné, ha tovább is ápolná a kapcsolatait, mert nem lehet tudni, hogy fog elsülni a regisztráció... és burkoltan célozgat rá, hogy az új fejlesztésű repülőikkel a renitens szuperhősöket kell majd összefogdosni.
Következőleg Jogbajnokot és Rage-t látjuk a házak fölött szállni, azon Új Harcos tagokat, akik nem voltak ott Stamfordban. Jennifer irodája  felé tartanak, ahol úgy kell őket Jennek betuszkolni az épületbe, mert páran felismerik őket az utcán, és gyerekgyilkosnak kiáltják ki a párost. Jen odabent, mint az ügyvédjük figyelmezetti őket, hogy nem épp okos dolog az utcán mászkálni, és tanácsolja, hogy a jelmezüket se viseljék... ez nem tetszik a két srácnak. elmondják, milyen attrocitások történtek legutóbb, mikor valaki megszerezte a személyazonosságukat (Nova testvérét megnyomorították, fel akarták robbantani  Tűzcsillag apját, és megölték Rage nagymamáját).. szóval joggal ellenkeznek. Mutatnak egy honlapot Jennek, a pusztítsátokelmindenharcost.com-ot... ahol elég komoly gyűlöletkeltő anyagokat pakolnak fel róluk, és jópár negatív dolog történt velük emiatt. Rage megkéri Jennifert, hogy tegyen valamit... elege van belőle, hogy mindig balfékeknek vannak beállítva. Jen biztosítja őt, hogy nem azok, hanem hősök. Következő képen Johnnal egy bárban iszogatnak, és John próbálja felfogni és értelmezni a helyzetet... miszerint kedvese Amazonként támogatja a regisztrációt, ellenben Jenként pedig kiáll az Új Harcosok mellett.Jan is bevallja, hogy összezavarodott, és fontos neki a magánélet... erre a kijelentésre John rárepül, és akarna valamit mondani, a köztük lévő viszony szorosabbá tételéről.. de ekkor panelt váltunk, és látjuk, hogy a bizonyos honlap üzemeltetője kikelt Jenniferre, és éppen az ő személyazonosságát teszi ki online... azt motyogva magában, hogy el kéne döntenie Ms. Walters-nek, kinek az oldalán áll.
Megkezdődik a tárgyalás gonosz honlap vs Új Harcosok. a bíróság előtt lincshangulat van, Jogbajnok erőtere védi meg magukat a "paradicsomdobálóktól". Jen a tömegben próbál előrejutni a kapuhoz, mikor valaki megragadja a grabancát... ekkor átváltozik Amazonná, és megfenyíti a férfit.. és Amazonként lép be a tárgyalóba. Jennifer előadja a vádakat, a honlap ügyvéde pedig a Stamfordi eseményekkel próbál takarózni,mondja, hogy a vádlottak nemcsak a honlap üzemeltetői, hanem túlélők is egyben. behívnak csomó tanút, aki mind-mind valami gyászos történetet adnak elő a tragédiáról (godnolom, hogy meghassa az esküdteket). Az ügyvéd tovább mószerolja őket, ekkor Rage felveti, miért nem beszélnek arról, amikor számtalanszor megmentették a várost. akkor nem volt jó? Amazon leinti, és azt mondja, hogy már így is nyernek, hogy rájuk bizonyítják a honlapot... ebből több nem hozható ki, csak újra előhoznák a stamfordi témát, és a 600 halottat. Rage bedühödik (nomen est omen) és szétveri az asztalát, miközben arról ordítozik, hogy számolják bele az elesett hősöket is!ők is meghaltak ott. Persze ezzel elcsesz mindent, a bíró látni se akarja őket.
Utána John-t látjuk, amint a könyvtárban kikéri a Nagy Generáció c. könyvet... kiderül, hogy ez egy titkos jelszó, és a könyvtáros néni elevzeti egy pincehelyiségbe, ahol egy kapucnis alak várja. mikor tiszta a levegő, a férfi leveszi a kapucnit, és AmiKapit találjuk alatta. Kapi elmondja, hogy itt háború lesz, és tudni szeretné, hoyg az Amazon kinek az oldalát fogja erősíteni. John viszont nem akar válaszolni, akáérmennyire is tiszteli Kapit, Jen, a szerelme bizalmas dolgait nem adhatja ki. Kapi megértő, és tanácsokat ad neki szívügyekben, azt mondja, lépnie kell Johnnak.
A tárgyalás második napján Vasembert idézik be, aki előadja, hogy a szuperhősök regisztrálva, és képezve jobban szolgáhatják majd a hazát, csakúgy, mint a fegyveres erők. Besározza az Új Harcosokat, hogyha Angyalok módjára kezelik a helyzetet, ez nem történik meg (nem a faszt.. lásd fenntebb). Jen lecsap egyből a témára, nekivágja Vasfejnek a kérdést, hogy ugyanarról az Angyalokról van szó, akik hagyták Kangnek, hogy lerombolja fél Washingtont? ilyen keresztkérdésekkel megy tovább Amazon, azt is előhozza, amikor egyszer Vasfej egy szerkezettel az egész világ agyából megpróbálta kitörölni a személyazonosságát. Vasfejben felmegy a pumpa, a szeme vörösen izzik és látszik, hogy legszívesebben lecsapná Amazont. A tárgyalást berekesztik, Rage és Jogbajnok az esélyeket latolgatják Jennek odakinn, amikor félrehívja Jent Vasember. előadja, hogy sokban hasonlítanak... és most ő hoz fel régi dolgokat, amivel lelkiterrorizálhatja Amazont... és közben a regisztráció szükségességéről beszél... a saját oldalára akarja állítani a zöld óriást. Végül ad neki egy pendrive-ot búcsúzóul, amin minden adat megtalálható a kérdéses honlapról... Vasember bevallása szerint zseni a srác, mert 4 percbe telt, míg fel tudta törni a honlapot.    utolsó szavai szerint a honlap mögött egy közülükvaló van... és ezt nekik kell elintézni. A zseni búvóhelyét mutatják, ahol épp azon gondolkozik, melyik Új Harcos személyazonosságát fedje fel, kivel csesszen ki. Ekkor telekinetikusan szétkapják a tetőt, és a maradék Új Harcosok Amazonnal kiegészülve berontanak. a honlap mögött tényleg egy közülökvaló volt, egy másik Új Harcos. (valami Hindsight Lad   )Azzal magyarázza tettét, hogy nem akart részvállalni a balhéból, nem akart az Új Harcosokkal együtt pirulni, ezért elhatározta, hogy a maradék csapatot is szétbomlasztja... azt hajtogatja, hogy nem hitte volna, hogy ez lesz belőle, nem ezt akarta. persze végül összezuhan és sír. A nagy hangra ekkor átjöttek a szomszédok, és lincshangulat alakult ki (most már ez lesz mindig?  ) a szuperhősök miatt, már majdnem balhé lett, mikor az égből leereszkedett John Jameson ezredes a spéci repülőjén, és rendet teremt... majd frappánsan előhúz egy jeggyűrűt a "kabátujjából" és a meglepődött Amazonnak felteszi a kérdést: "hozzámjössz feleségül?"  (mit szólsz ehhez TOM? )
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 18:15:03 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #752 Dátum: 2006. Július 06., 17:32:10 »
Gyanús roppant gyanús. És Peter-nek az fel sem tűnt, hogy először ímmel-ámmal tiltakozott a regisztrésön ellen, aztán meg puff, vedd le a maszkod, mert nem védelek meg. Mondjuk Peter is elküd már othon egy ilyet, hogy nem tudom rám is vadászna e. Ez sem túl sok bizalomról árulkodik
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 17:35:00 írta Punkológus »

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #751 Dátum: 2006. Július 06., 17:28:53 »
Idézet
Itt kételkedik magában egy kicsit, tehát mégsem akkora faszszopó, de... ott van melette mégegy ember, így elképzelhető, hogy csak megjátsza magát

Szerintem tutira megjáttsza magát.  De itt aztán tényleg bárki lehet a titkos hunyó.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 17:30:55 írta regnar »