Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1399141 alkalommal)

0 Felhasználó és 23 vendég van a témában

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3030 Dátum: 2006. December 02., 21:13:40 »
irány troll.extra.hu, november megnéz, Captain America #24 meglát, letölt, örül, összefoglaló beír ide
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 02., 21:14:08 írta Gabe »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3029 Dátum: 2006. December 01., 22:29:24 »
Idézetet írta: Coverex
Megbocsássatok nekem a hülyye kérdésért de honnal lehet polgárháborús képecskéket letölteni?
Ha meg nem bannereket akarsz a Zsákban a Képes Topic-ba tettem be egy párat. Csak végig kell nézni, mert nem most volt.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3028 Dátum: 2006. December 01., 22:25:35 »
Jópár kép és az alapok is fenn vannak az Off topicok CW Kiszolgáló c. altopicjában (ami ezen témakörök legtetején található). Válogass nyugostan. Ha meg magadnak akarsz, akkor az alapból legyárthatod vmilyen képszerkesztővel.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 01., 22:25:44 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Coverex

• R2-D2
  • *
« Válasz #3027 Dátum: 2006. December 01., 22:18:59 »
Megbocsássatok nekem a hülyye kérdésért de honnal lehet polgárháborús képecskéket letölteni?

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3026 Dátum: 2006. December 01., 13:12:18 »
 Mivel angolul épp csak hogy értek valamicskét nem véleményeznék, de ÖRÖK HÁLA hogy van egy hely ahonnan hozzá lehet jutni a CW fejezeteihez*. Nem tudom mihez kezdenénk nélkületek....
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 02., 15:03:24 írta talgaby »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3025 Dátum: 2006. December 01., 11:00:17 »
Tényleg, valószínüleg arra gondolt.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3024 Dátum: 2006. December 01., 10:38:57 »
Idézetet írta: galamb
Sziasztok! a Marvel adattárban Nitro leírásánál azt olvastam, kitört a "2. polgárháború." volt 1. is?
Lehet, hogy képletesen beleszámolta a történelmi polgárháborút is, amely Észak és Dél ellen volt 1860 és 1865 között.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3023 Dátum: 2006. December 01., 10:25:46 »
Sziasztok! a Marvel adattárban Nitro leírásánál azt olvastam, kitört a "2. polgárháború." volt 1. is?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3022 Dátum: 2006. December 01., 08:48:41 »
Hoppá... Gabe, a listát egy icipicit elfelejtettem, de látom, a Checklist alapján megoldottad. Bocsesz...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3021 Dátum: 2006. November 30., 18:31:18 »
Idézetet írta: Gabe
Ott van a checklist, az egyenlő az olvasási sorrendel. Alah még mindig nem adta meg a tartozást, ideje lenne törleszteni helyette  .
Én szivesen írnék véleményt, de sajna nem vagyok valami nagy májer angolból, ezért eléggé nehezen tudom elolvasni imígyen a CW-t. De azért köszönöm, hogy megnézhetem őket.  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3020 Dátum: 2006. November 30., 18:16:46 »
Zarándokoljatok el a troll.extrán a novemberhez. Odatettük nektek a

Punisher - War Journal #1 -t.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 30., 18:20:31 írta Gabe »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3019 Dátum: 2006. November 30., 16:16:39 »
Ott van a checklist, az egyenlő az olvasási sorrendel. Alah még mindig nem adta meg a tartozást, ideje lenne törleszteni helyette  .

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #3018 Dátum: 2006. November 30., 16:10:33 »
Elkéne már egy kronológiai sorrend ehhez a Polgárháborúhoz... (na meg pár összefoglaló is  )

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3017 Dátum: 2006. November 30., 14:48:22 »
Idézetet írta: talgaby
Ez egy iszonyatosan szerény verziója az egyik régihez képest. Itt legalább nem volt minden panelen legalább egy szétlőtt fej.

Na jó, de akkor nem volt lacafaca: ha rosszfiú vagy, agyonlőlek. Kész. Nem szurkált gerincen vénembereket. Ez már majdnem olyan, mint amikor Deadpool egy vak öregasszonyt kínoz. Egyszerűen beteg a delikvens.
Ja és úgy látszik, a Marvelnél kiadták az ukázt, hogy MINDEN karakternek legalább egyszerre két helyen kell szerepelni. A Kábel ellen csatázó "Six Pack"-ból Dominó és Solo már kezdésnek máshol is szerepeltek, de most még G. W. Bridge-t is betették ugyanakkor, máshová. Ki maradt még, aki csak egy helyen van?...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3016 Dátum: 2006. November 30., 08:42:46 »
Nem értem, mi a bajod a Megtorlóval. Ez egy iszonyatosan szerény verziója az egyik régihez képest. Itt legalább nem volt minden panelen legalább egy szétlőtt fej. Elpuhult.
Idézet
Eddig azt hittem, csak a híre rossz, de most már értem, miért iszonyodtak tőle ennyire a Kapitány köré gyűlt hősök...
És állítólag ő az utolsó amerikai hazafi. Ha ez így volna, kezdhetnénk az araboknak szurkolni...

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3015 Dátum: 2006. November 29., 21:10:20 »
Elolvastam a Megtorló első részét. Ez az ember tényleg nem normális... csak úgy gerincen szúrni a másikat, meg fejbelőni a neki nem tetszőt? Eddig azt hittem, csak a híre rossz, de most már értem, miért iszonyodtak tőle ennyire a Kapitány köré gyűlt hősök...
Ja, az külön melengeti a szívemet, hogy lassan a Kapitányt nem lehet mankó, gipsz vagy felkötött kar és bevert arc nélkül látni

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3014 Dátum: 2006. November 28., 18:45:32 »
Idézetet írta: Sepi
Idézetet írta: Inner Circle
De tudod mit, nem is rossz ötlet! Adjuk ki a CW-t "Kaland, játék, kockázat!" formában, tudjátok, ahol kiválaszthatod hogy mit csinálsz, és akkor oda kell lapozni... "Ha visszahozod Hulkot, lapozz a 164. oldalra!" "Ha eleged van Amerika Kapitány majomkodásából és a taszítósugárral belepréseled a betonba, lapoztt a 42. oldalra!" Szerintem tuti lenne!  
Ez egy kitünő ötlet!  Lehet, hogy a Semic mostanában ilyenen gondolkodik  . De szerintem marha jó lenne. Régebben nagyon szerettem az ilyen könyveket.

Én is. Marha nagy feeling volt, de szerepjáték jobb nála.

Lehet hogy a füzetek külön alterversek?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3013 Dátum: 2006. November 28., 16:12:06 »
Ben javíthatalan érzelgős romantikus optimista. Valószínűleg megint úgy gondolta, hogy Sue kiakad Reedre, de aztán gyorsan kibékülnek, előfordult már egy párszor. Csak aztán mégse.
(Ezt el kéne küldeni a Marvelnek, hátha adnak egy digitális no-prize-t érte...  )

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3012 Dátum: 2006. November 28., 16:04:37 »
Sue nem azért ment vissza, hogy beszééljen Reeddel, hanem, hogy megszöktesse a nőt, akit a 42-be akartak vinni. Aztán amikor Reed közölte, hogy tudja, ott van, akkor kezdtek el beszélgetni.

De hiszen Ben már tudta, hogy Sue elment, mert látta az ablakból, hogy becuccolnak a Fáklya Audijába! Akkor miért csodálkozott, amikor a Sue vs. Reed meccs eredményét látta?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3011 Dátum: 2006. November 28., 14:42:53 »
Sue nem azért ment vissza, hogy beszééljen Reeddel, hanem, hogy megszöktesse a nőt, akit a 42-be akartak vinni. Aztán amikor Reed közölte, hogy tudja, ott van, akkor kezdtek el beszélgetni.

CW-Póki... azzal nekem igazság szerint csak egy gondom van... a CW-ben éjszaka kezdik el a bunyót, de az ASM #536-ban már nappal van, mikor az utcán püfölik egymást...

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3010 Dátum: 2006. November 28., 14:28:29 »
Olvasd el jobban a Pókot és a CW-t. A CW-ben az elejét mutatják, mikor Stark hirtelen nekiront, majd a legvégét, ami között a Pók-füzet eleje és a Megtorló vége játszódik.
Idézet
Vagy hogy Sue a CW-ben meg az F4-ben tök máshogy intett búcsút a férjének.
Ha a levélre gondolsz a CW-ben és utána a beszélgetésre a szöktetés után, azok között több nap telt el és csak akkor beszéltek először szóban.

Jól megmagyaráztad, így minden sokkal homályosabb lesz. A CW-ben egyértelműen benne van, hogy Vasember már a házban elveszíti Pókember nyomát. Ha azok után még leugrik utána, az tiszta hülyeség. Sue meg a levélben arra hivatkozik, hogy nem akart veszekedni, az F4-ben meg veszekednek. Ha ez neked világos, akkor a világért sem akarlak teljesen lebeszélni a tudatmódosító szerek használatáról, de legalább egy kicsit kevesebbet...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3009 Dátum: 2006. November 28., 09:03:59 »
Idézet
Viszont a különbözőképpen mutatott eseményeket már én se tudom megmagyarázni, pl. hogy a CW-ben Pók- és Vasemberek a házban bunyóznak, a Pókemberben meg az utcát
Olvasd el jobban a Pókot és a CW-t. A CW-ben az elejét mutatják, mikor Stark hirtelen nekiront, majd a legvégét, ami között a Pók-füzet eleje és a Megtorló vége játszódik.
Idézet
Vagy hogy Sue a CW-ben meg az F4-ben tök máshogy intett búcsút a férjének.
Ha a levélre gondolsz a CW-ben és utána a beszélgetésre a szöktetés után, azok között több nap telt el és csak akkor beszéltek először szóban.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3008 Dátum: 2006. November 28., 07:38:01 »
Idézetet írta: Inner Circle
De tudod mit, nem is rossz ötlet! Adjuk ki a CW-t "Kaland, játék, kockázat!" formában, tudjátok, ahol kiválaszthatod hogy mit csinálsz, és akkor oda kell lapozni... "Ha visszahozod Hulkot, lapozz a 164. oldalra!" "Ha eleged van Amerika Kapitány majomkodásából és a taszítósugárral belepréseled a betonba, lapoztt a 42. oldalra!" Szerintem tuti lenne!  
Ez egy kitünő ötlet!  Lehet, hogy a Semic mostanában ilyenen gondolkodik  . De szerintem marha jó lenne. Régebben nagyon szerettem az ilyen könyveket.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 28., 07:38:28 írta Sepi »

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3007 Dátum: 2006. November 27., 23:56:36 »
Idézetet írta: Bundy2020
Aha, szóval úgy néz ki, hogy ahány füzet van, annyiféle befejezése lessz CW-nak? Bor-zasztó  

Maradjunk csak a "bor"-nál... HUKK!

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #3006 Dátum: 2006. November 27., 20:32:05 »
Aha, szóval úgy néz ki, hogy ahány füzet van, annyiféle befejezése lessz CW-nak? Bor-zasztó  
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 27., 20:32:30 írta Bundy2020 »
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3005 Dátum: 2006. November 27., 20:04:56 »
Idézetet írta: Abyss
nekem az a véleményem, hogy nem csak új dolgok kerülnek ki hanem a karik is másképp viselkednek 2 különböző füzetben.

Hát... igazad van, de ha nagyon jóindulatúak akarunk lenni, akkor ezt még megmagyarázhatjuk azzal, hogy a különböző címekben nem objektív történeteket, mármint a történtek fényképszerű dokumentálását olvashatjuk, hanem azt, ahogy a főszereplő megélte a dolgot. Kvázi Pókember szubjektív élménybeszámolója a Pókemberben és Vasemberé a CW-ben, és mivel másképp látják a dolgokat, mi is másképp látjuk őket. Pókember démonizálja Vasembert, ezért az ő füzetében a rozsdakupac egy őrült diktátor, a CW-ben meg egy rendes gyerek.
Tudom, sántít a magyarázat, de valamit ki kell találni :-) Viszont a különbözőképpen mutatott eseményeket már én se tudom megmagyarázni, pl. hogy a CW-ben Pók- és Vasemberek a házban bunyóznak, a Pókemberben meg az utcát. Vagy hogy Sue a CW-ben meg az F4-ben tök máshogy intett búcsút a férjének. Nincsenek ugyan nagy különbségek, de azért mégiscsak idegesítő: gondoljatok bele, ha az ilyen tök egyszerűen egyeztethető, fekete-fehér dolgokban se képes a Marvel két csapata együttműködni (mégis mibe került volna egyeztetni a CW és az F4 gárdájának, hogy "Te, Sue hogyan is lép le?"), akkor mit várhatunk a teljes történetfonal összefogását és egységét illetően?

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #3004 Dátum: 2006. November 27., 01:10:21 »
nekem az a véleményem, hogy nem csak új dolgok kerülnek ki hanem a karik is másképp viselkednek 2 különböző füzetben. pl. cw 5 Vas, valóban normálisan komunikált peterrel, és Fenegyerekkel...azok meg faszok vótak

Ams 536: Vas akkora fasz, csak rossz helyen szőrösödik  Elég gáz a duma az elején, meg a végső mondat

itt tenném, hozzá, hogy a frontlineban más is volt ami kmég érdekes...mégpedig a Zöldmanó reflektorfénybe pozícionálása...mármint baromi sok ráutalás van.....

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3003 Dátum: 2006. November 26., 18:38:14 »
Az is ingyé vót... úgyhogy nyomasd a leírást  . Na jó, aki papiron olvassa, az mentességet kap alólla  .

Frissült a troll.extra. Méghozzá ezekkel (gyk: a címek egyben linkek is):

Heroes for Hire #3
Young Avengers ang Runaways #4
Invicible Iron-man V4 #13

/A linkek csak pár napig élnek, mert átrendezgtés lesz hamarosan/

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3002 Dátum: 2006. November 26., 17:18:46 »
Szerintem többségünk, aki összefoglalót írt, nem a kiszolgálóból vette... a többiek meg kicsit hallgatagon örülnek neki.  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3001 Dátum: 2006. November 26., 17:14:59 »
Akkor megyek, behajtom tőlle      

Néhány részt felteszek ma is, majd később nézzetek fel. A kiszolgálóval én már nem fogok vacakolni, csak a troll.extrával.

szerk.: beszéltem Allahal, megállapodtam vele, hogy ti fogjátok helyette kicsengetni az adóságot, méghozzá kőkemény élménybeszámolóval az új részekről.