Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1400944 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #2970 Dátum: 2006. November 20., 20:54:15 »
Pontosan mi is a bajod velem Exactlee? Csak azért mert ledumáltam egy szánalmas viccet? Meg hogy a magyar képregénypiac aláásóját nem csipázom?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2969 Dátum: 2006. November 20., 12:26:30 »
Idézet
Király volt.   Remélem a következő meccsen is te leszel a reporter, amikor Carol végre elfenekeli  a kis kedvencedet.  
Eddig többségében pont fordítva volt, ő rúgta szét Ms. marvel hátsóját. És nem tudom, miért kéne egy ilyen szép hagyományt megtörni?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2968 Dátum: 2006. November 20., 10:06:54 »
Idézetet írta: Gorgonita
Ez alapján nekem inkább az jött le, hogy ez az alti Vasmilady inkább "csak" szenvedélybeteg, és vezekelnivalója van, de nem gonosz. De persze én csak az összefoglalódból okoskodok. De akár így-akár úgy egy ilyen tükörbenézés az alap-karit is elgondolkodtathatja erről arról.

Mindenesetre az biztos, hogy a CW reges oldalára száll be, elvégre az összes igazi alkesz ott van. Vasember és Carol, meg Rozsi is sokáig egész jóban volt a Vasfejűvel, és azzal a nővel akinek a gyerekét elvitte a robbanás és emiatt nagy regpárti lett... lehet hogy átállok a rozsdakupachoz. "Azzal vagyok, akinél a sör van."

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #2967 Dátum: 2006. November 19., 22:10:49 »
Király volt.   Remélem a következő meccsen is te leszel a reporter, amikor Carol végre elfenekeli  a kis kedvencedet.  
 Ez alapján nekem inkább az jött le, hogy ez az alti Vasmilady inkább "csak" szenvedélybeteg, és vezekelnivalója van, de nem gonosz. De persze én csak az összefoglalódból okoskodok. De akár így-akár úgy egy ilyen tükörbenézés az alap-karit is elgondolkodtathatja erről arról.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 19., 22:18:05 írta Gorgonita »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2966 Dátum: 2006. November 19., 21:13:10 »
Mint lentebb látható, időközben elolvastam, akkor íme a #9:

Carol hetek után végre hazatér a legutolsó küldetéséről (véleményem róla lentebb...  ), ám belépve szembetalálja magát Vadóc  cal, aki megvádolja azzal, hogy rátámadt. Mielőtt egymásnak esnének, bemennek a hálóba, ahová Carol vendége vitte az általa ájulttá vert... másik Carolt (bár nem olvastam még  a sztorit - nem találom - de tuti megérdemelte, ha kezet emelt Vadóc  ra...). A másolat felébred, és azon melegében nekiesik Vadóc  nak, szétverve a lakást, kiesve az utcára. Az eredeti Ms. Marvel utánuk, majd miután a másik (Vasmadár) párszor kijelenti, hogy szeretné puszta kézzel megölni mindenki kedvenc déli virágszálát  , amazok ketten közösen legyűrik (konkréten Ms. Marvel megdobja egy kocsival - ennyit a felelősségteljes kormányzati randalírozásról). Vasmadár megint alszik egy kicsit.
Úgy döntenek, hogy elviszik Bestiához az idegent kivizsgálásra. Ott kiderül, hogy: a) Vasmadár egy alter univerzumból érkezett Carol Danvers b) vmi érdekes dolog van az itteni fejében (ezt én vizsgálat nélkül is tudtam), de efölött most átsiklunk. Vasmadár felébred, elmeséli, hogy őt is otthon megtámadta Vadóc  (ööö... bocs, de így van a  kezemben a neve  ...), de nem tudott ezen túljutni, és ő is alkoholba folytotta a bánatát, és ez olyan jól ment, hogy átpiált vmilyen giganagy robbanást, amit az itteni egy ritka józan pillanatában megakadályozott akkor (sajna ezt a sztorit nem ismerem, vmi köze van a Fészekhez). A robbanás elpusztította az ottani Földet, és idelökte Vasmadarat. Miután ezt elmesélte, megint rátámad... kivételesen Ms. Marvelre, mután az közli, hogy nem kellett volna annyit vedelni... Felrepülnek, pofozkodnak egy kicsit, majd egyszerre kennek le egymásnak egy földrengető maflást, amitől mindketten lezuhannak. Hank odarohan az ittenihez, megnézi a pulzusát és egy aggodalmas "jaj, ne!" felkiáltással befejeződik a sztori. Mielőtt egyesek felsikoltanának (vagy fellélegeznének), a következő szám egy egész részes Carol vs. Carol-féle csajbunyót ígér, és azt, hogy a rajzoló továbbra se lesz képes több jó közelit adni Carol formás hátsójáról, ahogy azt az olvasói levelekben pár hónapja kéregetik. Csak tudnám, akkor miért nem cserélik le a rajzolót...

Íme a teljesen pártatlan  összefoglalóm a számról, remélem, tetszett.

Idézet
Ezért is érdekelne ez az alter csaj, mert lehet, hogy Carol esetében ez lesz a megoldás.
Szerintem meg nem. ez a mostani übereli a 616-ost, pedig azt hittem, arra csak az Ulti Carol és a Megtorló képes, ám tévedtem. Inkább gyorsan elintézik.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 19., 21:15:09 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #2965 Dátum: 2006. November 19., 20:48:18 »
Idézetet írta: talgaby
A Ms. Marvel v2 már kiszállt hivatalosan a Polgárháborúból, de ha akarod, akkor elolvasom és összefoglalhatom. Igazság szerint érdekelne az a szám az egyik vendégszereplő miatt, de el akarom olvasni az előzményeit is, ami vagy a New X-Men v2-ben vagy a non-marked X-Menben van elvileg...

Akarom.   Én bírom Carol-t. Igaz én leveszem róla a hangot, és csak nézem ahogy mozog.    Az tényleg érdekes lesz, hogy hogyan fogják ebből kimosdatni a szereplőiket Marveléknál. Ezért is érdekelne ez az alter csaj, mert lehet, hogy Carol esetében ez lesz a megoldás. Szrtem ha valaki olvas valamit, és ideje is akad, az írjon egy pár sort róla. Anno javasoltam is, hogy lehetne egy összefoglaló topic is, de akkor abban maradtunk, hogy ha majd lemegy a CW, ami a legtöbb hozzászólást generálta.
 Én csak az SW-t szoktam ferdítgetni, több kevesebb sikerrel, arról meg pampogok is időnként valamit a vonatkozó topicban.
 Nekem is ez a Troll 2.1 skin jön be eddig a legjobban.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 19., 20:49:38 írta Gorgonita »

Nem elérhető Ron

• Kázmér
  • **
    • BLOGOM
« Válasz #2964 Dátum: 2006. November 19., 20:25:03 »
Nekem ez tetszik.  
Ez az árnyalat (vagy talán egy kicsit haloványabb) a kedvenc szinem!!!!

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2963 Dátum: 2006. November 19., 19:24:18 »
Idézetet írta: Troll
Addig kalapálom amig ez lesz a legjobb bőőőr!    
addig kalapalod, amig lekopik rola a bőr
gyengéd barbár

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2962 Dátum: 2006. November 19., 19:21:01 »
Addig kalapálom amig ez lesz a legjobb bőőőr!    
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 19., 19:21:38 írta Troll »

Nem elérhető Konrad

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #2961 Dátum: 2006. November 19., 18:57:59 »
Idézetet írta: pepo05
Nekem se tetszik a legújabb. Szerintem a Silver Orange a legjobb...

Ezért jó hogy lehet változtatni is.

Idézetet írta: Troll
Olyan bőrt akarok ami igazodik az oldalhoz, és valószinűleg ez még finomodni fog.

Nekem tetszik ez az új skin, mert színekben jobban igazodik (nem olyan "steril") az oldalhoz, ez szerintem azért fontos, mert amikor az oldalról a fórumba megyek, akkor ne érezzem azt hogy "máshol" vagyok.
[img]http://kepfeltoltes.hu/061118/gladys02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2960 Dátum: 2006. November 19., 18:50:07 »
Olyan bőrt akarok ami igazodik az oldalhoz, és valószinűleg ez még finomodni fog.

Idézetet írta: pepo05

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2959 Dátum: 2006. November 19., 17:47:04 »
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2958 Dátum: 2006. November 19., 17:46:37 »
Hm, elolvastam a CW-s Ms. Marvel v2 tie-ineket. Eddig se rajongtam vmi eszeveszett módon Carolért, de ezek után igen jelentőset lépett előre a "minden idők legutáltabb Marvel-karakterei"-listámon. Gyakorlatilag majdnem büszke volt magára, hogy szétverte Arachnét a saját lánya előtt és elszakította őket egymástól, és még azt is magyarázza Arananak, hogy ez a helyes... komolyan, lassan már szurkolok annak az alter univerzumos Vasmadárnak, hogy verje szét a képét.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 19., 17:48:04 írta talgaby »

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #2957 Dátum: 2006. November 19., 17:32:40 »
Idézetet írta: Gabe
Ja, és Troll végzet az új HZs-s skinnel, alul keressétek... Szerintem marha jó lett. Vagy már be volt jelentve?
hmm én leszek az első aki azt mondja, hogy nem tetszik neki az új skin. A színösszeállítása nekem nagyon nem tetszik.

Idézetet írta: Daredevil
Épp Galactus dumál nekünk, aki épp a magyar képregénypiac "ellen" van. Nem akarom leugatni, de ezt frankón képmutatásnak érzem.
Nem akarlak leugatni, de te frankón bunkó vagy.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2956 Dátum: 2006. November 19., 16:48:34 »
Most veszem észre, hogy új desing van. Tök kafa.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #2955 Dátum: 2006. November 19., 16:32:56 »
Troll,nem tudnál még kettőt összerakni,
mert akkor a hét mindegyik napján mást használhatnánk.  

Nagyon fasza ez a IPB 2.1 Trollos.(Az IPB gondolom = Iszok,Piálok,Bebaszok)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2954 Dátum: 2006. November 19., 15:49:54 »
Oh yeah, magyar gombok... jó a HZS-skin, maradok ennél. Köszi, Troll!

Gabe: megint elsikkadt volna...
Idézet
Egyébként hogy vagy képes átlátni ezt az egész Marvel univerzumot? Szerintem az adattárba elmehetnél online ügyfélszolgálatosnak
Nem, mert az agyam pont fordítva működik. Egyes karakterek életútját nehezen tudom összegezni különböző történetekből, viszont karakterlapok alapján képes vagyok olvasás nélkül is megérteni egy történetet (így csináltam az MK-doksit is). Az infóim jó részét emlékekből, a wikiről és más fanoldalakról veszem. És marha gyorsan keresek a neten.
Idézet
Kiváncsi vagyok már Megtorlóra, mert nem értem mi motiválja arra, hogy kapékra fanyalodjon.
Sólyom: "*A mi oldalunkon*? Mégis, mióta vagy ebben a csapatban, Megtorló?"
Frank: "Mióta a másik csapat ismert tolvajokat és többszörös gyilkosokat toboroz."
(Mondjuk kedves, hogy először a tolvajokkal van baja, és csak utána a gyilkosokkal.)
Egyébként inkább Kapék fanyalodnak rá: "Istenem. Valaki mondja azt, hogy nem süllyedtünk olyan mélyre, hogy felvesszük a Megtorlót!"
Idézet
Van egy olyan érzésem hogy gyorsan kivonják a CW-ből, csak azért kerül bele, nehogy kimaradjon ő is a példányszám növelő hadjáratból. Valahogy nem illik a képbe, nem állna jól neki egyik oldal sem.
Az új War Journal első 3 részében fog Polgárháborúzni, aztán valószínűleg Kapi hülyére...ööö... hülyébbre veri és elválnak útjaik.
Idézet
Tudod, hogy csak poénkodtam... ezért most
Persze. Én is a lehető legnagyobb jóindulattal

Nem elérhető tomgrey

• Garfield
  • **
« Válasz #2953 Dátum: 2006. November 19., 15:32:05 »
Köszi. Így teljesen tökéletes.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2952 Dátum: 2006. November 19., 15:22:05 »
Idézetet írta: tomgrey
Srácok help! Nyálcsorgatva nézem a híreket a CivilWar-ról. Hol tudom megszerezni? Sajn se torrentem, se dc-m...

Jé kőbambi lettem! Fekete Lászlóval vagyok!

Ezen az oldalon megtalálod, de csak angolul: Polgár Háború
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető tomgrey

• Garfield
  • **
« Válasz #2951 Dátum: 2006. November 19., 15:20:33 »
Srácok help! Nyálcsorgatva nézem a híreket a CivilWar-ról. Hol tudom megszerezni? Sajn se torrentem, se dc-m...

Jé kőbambi lettem! Fekete Lászlóval vagyok!

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2950 Dátum: 2006. November 19., 14:58:45 »
Épp Galactus dumál nekünk, aki épp a magyar képregénypiac "ellen" van. Nem akarom leugatni, de ezt frankón képmutatásnak érzem.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2949 Dátum: 2006. November 19., 14:54:21 »
Tényleg egészen jó a HZs skin. Csak most már akkora a bőség, hogy nem tudom melyiket használjam.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2948 Dátum: 2006. November 19., 14:26:08 »

Egyébként hogy vagy képes átlátni ezt az egész Marvel univerzumot? Szerintem az adattárba elmehetnél online ügyfélszolgálatosnak  .

Kiváncsi vagyok már Megtorlóra, mert nem értem mi motiválja arra, hogy kapékra fanyalodjon.  Van egy olyan érzésem hogy gyorsan kivonják a CW-ből, csak azért kerül bele, nehogy kimaradjon ő is a példányszám növelő hadjáratból. Valahogy nem illik a képbe, nem állna jól neki egyik oldal sem.

Nem tolakodásból idézem  , csak nehogy megint elveszen.

Ja, és Troll végzet az új HZs-s skinnel, alul keressétek... Szerintem marha jó lett. Vagy már be volt jelentve?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2947 Dátum: 2006. November 19., 14:19:40 »
Kedves, hogy a végére odaírtad, de én már úgy érzem, hogy minek vesződjek? Ha ezt gondolja, hát egészségére. Mindenesetre örülök, hogy a dolog lezárult. Ennyiért DC-t felrakni felesleges.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2946 Dátum: 2006. November 19., 14:13:31 »
Ehhez csak annyit füznék hozzá, hogy kérek mindenkit, ne itt válaszoljon, hanem, -mint ahogy ő is kérte- a hubján. Aminek címe:

comicatlantis.no-ip.info

És itt a Hzs-n reméllem lezártuk a témát.

kieg.: akinek nincs dc-je, és égető szükségét érzi reagálni, az tegye privát üzenet formájában, a fórumon keresztül.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 19., 14:16:06 írta Gabe »

Nem elérhető Galactus

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #2945 Dátum: 2006. November 19., 13:37:11 »
Üdvözletem!

Elnézést, hogy ide írom, de ide ajánlották. Próbálom magam rövidere fogni, hisz egy régebbi főoldali hír azt tudatta velem, hogy itt, a Hálózsákon engem nem szeretnek. Nézzétek el mégis jelenlétem-e pár sor erejéig. Bármilyen hihetetlen nem, nem "röhögök a markomban" azon, hogy esetleg valakinek ez az egész nem esett le, vagy, hogy a mai napig nem érti mi is történt. Persze könnyű hallásból tájékozódni akár rólam, aztán kialakítani ilyen szép és megalapozott véleményeket mint amik pl. Kró fejében kavaroghatnak. Csak kérdés, hogy érdemes-e. Ugyanis az ilyen félreértesülések miatt van itt az undergroundban sok ember közt olyan "jó" viszony. Többek közt ezért nem szoktam nagyon fórumozni. Egy élő chatben, mint ami a hubomon is van (nem, nem reklámnak szántam) könyebben ell lehet simítani dolgokat és kevesebb a félreértés. Mindenesetre biztos sokan ismeritek a viszonyomat a honosításhoz. Attól, hogy én esetleg nem kedvelem a dolgot még nem utálom és nem kéne egymást sem utáljuk, persze ez ebben a légkörben, és most nem csak a Hálózsákra gondolok nehézkes. Sokszor ha valakinek azt mondom, hogy engem nem érdekelnek az ilyen magyarított fan munkák azt hiszik lenézem őket. Nem erről van szó. Más az ízlésünk, ennyi. Viszont néha-néha amikor elkerülök egy ilyen oldalra, sajnálom azt, hogy az újak vagy a függetlenek sokszor le vannak hurrogva. Amivel szerintem saját magatoknak ártotok hiszen csökkentitek azoknak a számát akik potenciálisan vevők lennének fordításra, beírásra, bármennyire is "avengersfan"-ul viselkednek. Nos erre csináltam én egy kis tréfát. Úgy gondoltam játszunk el pár napig egy ilyen kitekert szituációt és kiteszek valami, a jelenlegihez hasonló mondókát a végén. Ám ami péntek este történt, névlegesen, hogy az általam szánt szándékkal egyszerűnek hagyott jelszót felhasználva egyesek töröltek hozzászólásokat a fórumból, megváltoztatták az oldalt, az kicsit megdöbbentett. Méghozzá azért mert nem gondoltam volna, hogy valakik ilyen vér komolyan veszik ezt az egészet. Mi lett volna ha ez tényleg 3 lelkes fiatal oldala? Szerintem egy életre elment volna a kedvük a dologtól. Ebből a logikából egyébként nekem az következik, hogy akkor ha valakinek nem tetszik valami a neten, az feltöri és megváltoztatja. Szóval egy kicsit kevésbé kéne komolyan venni egyeseknek ezt az egész honosítás dolgot. Sokan amikor kritikát kapnak, akár tőlem, azzal vágnak vissza, hogy dehát ez egy hobby! Hát igen, és amikor valaki náluk rosszabbat csinál akkor a dolog már nem hobby, igaz? Akkor már őt lehet piszkálni, és beszólogatni neki, mert ő egy szégyen, akármilyen kezdő is. Egy adag önkritika és önirónia is hiányzik sokakból.
Zárszóként pedig biztosítok minden kételkedőt, hogy nem én vagyok az a bizonyos, itt randalírozó 'avengers'. Nem szoktam más nicknévvel felmenni oldalakra, hubokra és leszidni az alkotókat vagy a helyet. Avengersfan-t pedig a 'Chicco' nevű felhasználóról mintáztam.
A jövőre nézve pedig akinek gondja van velem az bátran jöjjön a hubomra és beszélgessen velem. Hiszek abban, hogy mindent el lehet kulturáltan simítani és nem kell ez az ellenségeskedés. Nekem ugyanis kezd elegem lenni az üzengetésekből, föleg olyanoktól akik 2 mondatot nem váltottak velem.

Sok sikert kívánok az újrainduláshoz, és szerintem jó lenne Troll ha újraindítanátok a hubotokat is, én látnám értelmét és tudnék ötletet amivel több reakciót tudtok akár oda akár a fórumra kicsalni a kevésbé aktívaktól.

Viszontlátásra!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2944 Dátum: 2006. November 19., 12:35:37 »

Egyébként hogy vagy képes átlátni ezt az egész Marvel univerzumot? Szerintem az adattárba elmehetnél online ügyfélszolgálatosnak  .

Kiváncsi vagyok már Megtorlóra, mert nem értem mi motiválja arra, hogy kapékra fanyalodjon.  Van egy olyan érzésem hogy gyorsan kivonják a CW-ből, csak azért kerül bele, nehogy kimaradjon ő is a példányszám növelő hadjáratból. Valahogy nem illik a képbe, nem állna jól neki egyik oldal sem.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2943 Dátum: 2006. November 19., 11:31:33 »
A Ms. Marvel v2 már kiszállt hivatalosan a Polgárháborúból, de ha akarod, akkor elolvasom és összefoglalhatom. Igazság szerint érdekelne az a szám az egyik vendégszereplő miatt, de el akarom olvasni az előzményeit is, ami vagy a New X-Men v2-ben vagy a non-marked X-Menben van elvileg...

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #2942 Dátum: 2006. November 19., 09:15:36 »
Köszi az összefoglalókat! A Ms. Marvel 09-ben mi történt? Mert ott egy kicsit elvesztettem a fonalat.

A CW-ben az tetszett, ahogy Punisher csatlakozási kérelme megosztotta az ant-regeseket. Amikapit is egyre jobban bírom. Ahogy csak üvöltő ordításra rajzol szájjal tud kommunikálni, és ahogy mindenkinek csendbe kell maradni amikor gondolkozik, mert terve van....hiába, ő egy igazi vezéregyéniség, és csapatjátékos. Igaz hogy egy normál munkahelyen már megnyúzták volna a kollegái, de akkor is ő a király!  

Jó lett a fórum. Én lézerkardos és szupermanes szmájlival fejleszteném. Nem követelés, csak ötlet.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 19., 09:16:31 írta Gorgonita »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2941 Dátum: 2006. November 18., 22:34:27 »
Nos?
Huh? Írtál utánam? Hoppá...

NA #25 röviden: Tonyt fogyul ejti egyik volt elégdetlen alkalmazottja, mondván, hogy amit tesz, ahhoz képest egy diktátor kismiska. Hogy megakadályozza a további harcokat, egy antianyag bombával el akarja tüntetni Starkot és a Bosszúangyal-torony felső pártucat szintjét, de előtte egy sokkolóval leállítja Tony páncélját és lelövi Jarvist. A riadó megszólal a toronyban, a S.H.I.E.L.D. persze rohan a megsegítésére, végül Hill parancsnok egyedül megy be pár érdekes kütyüvel felszerelkezve (jó a jelenet, amiben megkapja...  ), és lelövi a behatolót, semlegesíti a bombát.
A nagy izgalmak végén a torony tetején beszélgetnek Tony-val. Hill azt mondja, hogy Tony még mindig haragszik rá, mert őt választották a S.H.I.E.L.D. élére, mikor volt 75 alkalmasabb ember a posztra. Ekor Hill elmondja, hogy gyakran kérdezi magától, hogy miért pont egy alsókategóriás, eldugott helyőrségi ügynököt választottak a posztra, és hogy valószínűleg a feljebbvalók direkt akartak egy olyan embert oda, aki képtelen szerintük ellátni a munkát. És Hill gyűlöli is a melót, de mindent megtesz, amit tud, hogy jól végezhesse, de legszívesebben hagyná a fenébe, ha tehetné. Ja, és hogy szerinte anno Tonyt kellett volna választani a szervezet élére. Kb. ennyi.

(Szörnyű, az ember véletlenül nem vesz észre egy hsz-t,és már rögtön megfenyegetik, sürgetik...)
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 18., 22:35:14 írta talgaby »