Az attól függ hogy mikor volt az a rész. Ha még az átkosban, akkor csak a Vörös Hadsereggel (pontosabban Varsói szerződés katonai erőivel együtt) karöltve történhetett a dolog. Az meg nem olyan rossz, nem véletlenül fostak olyan nagyon a NATO tagországok. De akkor csak kb. olyan módozattal használhatták fel hazánk mindenre elszánt golyófogoit, mint a II. WH-s filmekben a németeket: belehajtottak mindenkit a hős amerikai géppuskák kereszttüzébe.
Egyébként meg aki volt katona, az tudhatja hogy itt is vannak komolyabb alakulatok*, igaz a létszámuk a béka segge alatt van, de nyilván valami spec. akcióban ők lennének elől, így az F4-el ők találkozhatnának előszőr.
*: ha van valami komandós verseny külföldön, akkor érdekes módon mindig mi nyerünk, a vadászpilótáink angliában állandóan nyernek (MIG-29 ugye...), nameg a műszaki, meg logisztikai csapatok sem számítanak rossznak. A vegyi- és biologiai cuccokal foglalkozó katonáink is állandóan kint vannak mindenfelé, nameg a tűzszerészeink a hatalmas tapasztalat miatt szintén elég keresettek. Csak hát az a baj, hogy ezek kisebbségben vannak a lövésznek nevezett siralmas alakulatainkal szemben...
(hogy IC-nek milyen igaza van: engem tüzér képzés után a hiradósok közé osztottak be Tatán (vaslogika nem , főleg hogy én zártam a legjobb eredménnyel a vizsán ) ott volt egy telephelyünk. A legmodernebb cucc is valami ruszki csoda volt, igaz, az még eléggé használhatónak tünt. De pl az 1948-as gyártmányú csepel teherautó (amiből volt pár) mi a fenét keresett hadrendben? Múzeumnak csúfoltuk a telephelyet. Igaz, voltak modern cuccok is, -más századoknál- azok voltak szem előtt, hogyha jöttek külföldről látogatóba, akkor azt lássák)