Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1395661 alkalommal)

0 Felhasználó és 38 vendég van a témában

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3090 Dátum: 2006. December 12., 11:14:30 »
ezt a jatekot a Stripovi hub main chat-jebol loptam ide
aki meg nek ismeri, annak jo szorakozast
gyengéd barbár

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3089 Dátum: 2006. December 11., 16:12:12 »
Szerintem nem. Írj még egyet, és kiderül.

Jó, hogy keresztbe-kasul szerkesztgetünk...
MJ: Nem. Olvasd el, sose találnád ki.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 11., 16:13:01 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3088 Dátum: 2006. December 11., 16:10:05 »
Nem akadt meg az én hozzászólás-számlálóm?...

Nem, akkor paranoiás is vagyok... korral jár

Ami MJ-t illeti: a legritkább halálnem? Ehhh... elütötte egy autó, és mostantól Pókember elszántan üldözni fogja a gyorshajtókat?
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 11., 16:11:58 írta Inner Circle »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3087 Dátum: 2006. December 11., 16:10:00 »
Eléggé kong az ürességtől a topic...
Megjelent a Spider-Man: Reign első száma. Úgy tűnik, hogy a borítón lévő MJ-sírra a magyarázat olyasmi, amire nem is gondolt senki sem. Bár csak utalgattak, de ahogy látom, a legritkábban előforduló képregényes halálnem végzett vele. És már az is 1000%, hogy a történetnek semmi köze sincs a Polgárháborúhoz.

+++

Hopp, életjelek!  Ahova fel tudod rakni. De akár Gabe-nek is elküldheted közvetlen, én is csak átadom neki a friss megjelenéseket. A BP v4-ek egyébként már fel vannak töltve, csak az az egy hiányzik.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 11., 16:11:41 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3086 Dátum: 2006. December 11., 16:08:57 »
Idézetet írta: talgaby
Már csak a #19-et kellene vhonnan megszerezni, mert azt sehogy se bírtam letölteni.

Az a Fátumos, ugye?
Hova kéred?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3085 Dátum: 2006. December 09., 13:19:03 »
Háááát... ez egy kicsit bonyolult, ezen már gondolkoztam. A #18 ugye annyiban kapcsolódott oda, hogy T'Challa és Vihar esküvőjén megjelent mindenki, majd utána a #19-22-ben leadtak egy négy részes sztorit "World Tour" címmel (imádják ezt a címet a Marvelnél), aminek a negyedik, befejező része már egy az egyben Civil War logo alatt jelent meg. Így lehet, hogy fel lesz majd pakolva az egész történet, bár én nem nagyon akartam nem közvetlen CW-füzeteket fenn látni, de a jelek szerint itt nem nagyon lehet megkerülni a dolgot. Már csak a #19-et kellene vhonnan megszerezni, mert azt sehogy se bírtam letölteni.

+++

(Imádom, hogy bármikor szerkeszthetek...)
Tudom, hogy elvileg CW-topic, de annyit foglalkoztunk már itt a friss Marvel-számokkal... tudtátok, hogy Stan Lee a képregényszakmában töltött 65.(!) éve alkalmából írt egy minirevaló történetet nemrégiben? A Marvel Stan Lee meets... c. sorozatban adta ki őket, az Ember itt találkozik a Marvel-univerzum pár jeles tagjával. És most, 2006-ban is egy az egyben ugyanúgy ír, mint 60 éve. Tömény Stan Lee hangulat a legmodernebb rajztechnikák kíséretében. Bár komolytalan, de figyelemreméltó sorozat. Most ért véget a Stan Lee meets the Silver Surferrel (Galactus vmi kegyetlen benne  ). Ajánlom mindenkinek.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 09., 20:52:58 írta talgaby »

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3084 Dátum: 2006. December 09., 13:11:23 »
 Nézegettem a marveles listát, és azt látom hogy két Black PAnther füzet is felkerült az eredeti listán kívül a 21 és 22-es szám? Ezek mennyiben kapcsolódnak szorsan s CW-hez és félve kérdezem (már nagyon utálhatjátok ezeket a kérdéseket) felkerülnek-e  majd?

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3083 Dátum: 2006. December 09., 12:53:46 »
Még kb 2 hónap és vége, igaz? De ha minden igaz, a végén lesz két Bosszú Angyalos csoport. Akkor ezek szerint a vége az lenne, hogy beletojnak a regisztrációba és újra működhetnek a jóemberek, csak mondjuk kissé haragosak lesznek egymásra .

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3082 Dátum: 2006. December 08., 13:58:02 »
Még a BP 23 is csak december 27-én fog megjelenni, szóval a Vihar vs. Thor meccs akár márciusig is elhúzódhat. Akkor már alighanem eléggé a végét fogja járni a CW, úgyhogy nem lepődnék meg, ha végül Vihar készítené ki a v2.0-s Viharistent, esetleg némi segítséggel. (Noha a legkézenfekvőbb még mindig az "Igazi Thor visszatér és mocskosul ideges lesz" verzió.)
Itt egy kis hivatalos segítség a Marveltől a CW történetfonaláról (sorrendben lefelé).

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3081 Dátum: 2006. December 07., 18:45:01 »
És nem nyírják ki az egyik legjobb X-nőt.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3080 Dátum: 2006. December 07., 10:18:19 »
Részemről inkább megvárom, hogy megjelenjen és elolvassam, majd akkor tárgyalom ki. Ha az a Thor tényleg a klón, akkor nem sok esélyt látok arra, hogy legyőzze Vihart, max. megsebesíti. Ilyen gyorsan csak nem özvegyítik meg a Fekete Párducot.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3079 Dátum: 2006. December 07., 10:05:10 »
Mi az, a Vihar vs. Thor senkit sem érdekel?
A Contest of Champions 2-ben már bunyóztak, igaz hogy az az igazi Thor volt. De akkor Viharnak esélye sem volt, Thor se vette komolyan, így kicsit vicces volt az egész küzdelem

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3078 Dátum: 2006. December 06., 22:43:39 »
Nem volt ez komoly nyugi  
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3077 Dátum: 2006. December 06., 22:01:09 »
Én nem. Legalább könnyen felismerjük egymást.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3076 Dátum: 2006. December 06., 15:41:56 »
Idézet
Ha valaki 18 alatt van, azt nagyon könnyű észrevenni.
Ezt célzásnak vettem!  
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3075 Dátum: 2006. December 06., 12:56:48 »
Bizony, már az öregek otthonának árnyéka vetül szegény 24 éves fejemre  
A nyugdíjeséveimet nyugodtan szeretném eltölteni, és mivel a PhotoShop kezelése ilyen szenilisen már túl nagy kihívás, így kénytelen vagyok visszavonulni a honosítástól.  

Egyébként nem hogy az itteni fórumban, de az egész undergroundban a 20+ átlagéletkor a jellemző. Ha valaki 18 alatt van, azt nagyon könnyű észrevenni.

(nállunk a fűtés szénnel ment  , amit viszont az egyik kisebbségi főtörzs hazavitt saját felhasználásra, így a konyháról kelett lopni a fát télre. Kemény volt kimenni éjszaka a táborba, és málhazsákkal megcsapni a konyha készletét, vagy 30-an  ... Visszagondolva kb. olyan volt az egész katonásdi mint az Angyalbőrben-ben)
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 06., 12:57:12 írta Gabe »

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3074 Dátum: 2006. December 06., 11:30:50 »
Bocs, hogy nosztalgiázunk itt mi öregemberek  (bár szerintem a 34 megélt nyarammal nem büszkélkedem)
Én még 12 hónapos katona voltam. Egyébként a dandárnál mindig kicsit lököttebb öregek, és tisztek voltak.

Megjegyzem ezt az össznépi újonc szoptósdit soha abüdös életben nem értettem (az hogy újonc vagy és te csinálod a takarítást, meg egy két klasszikus poént (itt is mindenkinek más a még megengedhető poén)ellőnek a károdra és jót röhögtök oké, de hogy megalázzák, vagy esetleg megverik az újoncot, golyát, stb.

Mindig azt kérdezem ha ilyennel találkozom: Milyen jogon alázza meg a másikat ??

Nekem belefért anno a körletfelmosás, takarítás, fűtőeszköz takarítás, konyha szolgálat.
Poénoknál néha visszaütött a dolog (pl: barom beleöntette a vödör vizet reggel a kályhába amiben még volt parázs   érdekes, vagy ráugrattak a bip-es dobozra, minek eredménye képpen kb. 250 g bip koncentrátum került a falra és a mennyezetre  )

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3073 Dátum: 2006. December 06., 10:54:15 »
Egy kis ON: a Black Panther 25-ről szóló háttérképen Vihar néz farkasszemet Thor-ral, valószínűleg a Reed-verzióval... na az még érdekes lesz.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3072 Dátum: 2006. December 06., 08:26:03 »
Idézet
Amúgy meg mit keres itt ez a sok obsitos aggastyán??? Azt hittem, 15 év az átlagéletkor, erre csupa Háry János gyűlik itt össze
Háry.... ő az igazmondás nagymestere lenne itt.  A fórum átlagéletkora egyébként 20 környékén van, esetleg kicsit a felett. És még mindig jobb, mintha arról beszélgetnének, hogy kinek a mobilja könnyebb 3 grammal és tud még 2012013 extra funkciót...

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3071 Dátum: 2006. December 06., 07:20:09 »
Idézetet írta: beigli69
Mellékesem a a tank gyakórló téren csepelekkel vontatták ki a diesel Zil nevezetű romhalmazokat a tengelyig érő sárból (röhelyes volt ahogy a komoly orosz technika tökig sárba, oszt a matuzsálem kinézetű csepel odapöfög oszt kirángatja)

Úgy hallottam, nem is ez volt a legmegalázóbb, hanem amikor az erdőben csapatott az osztag és az elvileg terepjáró román DAK-ok elakadtak az úton, sehogy se tudtak kijönni, aztán az osztag elunta és az elvileg nem terepjáró Csepellel lementek az útról, be a sűrűbe, út igénybevétele nélkül is megkerülték Diocletianus elakadt gyöngyszemét és úgy rántották ki elölről a sárból...

Amúgy meg mit keres itt ez a sok obsitos aggastyán??? Azt hittem, 15 év az átlagéletkor, erre csupa Háry János gyűlik itt össze  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3070 Dátum: 2006. December 05., 19:07:04 »
A csávó harci értéke az gyakorlatilag zéró volt  , inkább csak a züllésben jeleskedett, de abban nagyon.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3069 Dátum: 2006. December 05., 18:23:24 »
Egy különítmény élén? hogy hívták a csávót? Nick Fury?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3068 Dátum: 2006. December 05., 17:16:31 »
Na jah, kemény kis 9 hónap volt, sokat piáltunk (laktanyán belül), tv-ztünk, meg kártyáztunk a fejesekkel... sőt, a hadnagyunk egy kisebb különítmény élén gyakran látogatta a prostikat is  Látnotok kellett volna a ruháját: úgy nézett ki a férfi szőrmebundájában mint Brad Pitt, striciként. A többiek mesélték hogy a kur... örömlányok már törzsvendégként köszöntötték, még árengedményt is kaptak. Többször is a társaim cipelték haza a szállására... Mi kisebb pénzüek inkább nem publikus dolgokkal játszadoztunk  ...

A dologhoz hozzátartozik, hogy a kertitörpe századot (tankosok  ), meg az ilyeneket kőkeményen szivatták az öregek (9 hónapnál sem tünt el ennek az intézménye  ), gyakran verték őket meg, aludtak a szekrényben, meg hasonló jó dolgok. A század parancsnok is hasollóan jól bánt velük... Mi eközben a konyháról ellopott tetemes mennyiségű kaján tengődtünk (ami Tatán igencsak jó mínőségű volt) rendszeresen hoztunk filmeket a tékából, meg minden nap a fentebb vázolt dolgokkal játszadoztunk... szóval ritka jó buli volt. A század állandóan a sorállománytól a tisztekig ilyen-olyan anyagoktól volt betépve mint a mozijegy...  
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 05., 17:17:56 írta Gabe »

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3067 Dátum: 2006. December 05., 16:59:42 »
Tata-Hiradós zászlóalj- nekem is ösmerős  
Mellékesem a a tank gyakórló téren csepelekkel vontatták ki a diesel Zil nevezetű romhalmazokat a tengelyig érő sárból (röhelyes volt ahogy a komoly orosz technika tökig sárba, oszt a matuzsálem kinézetű csepel odapöfög oszt kirángatja) a legjobb az egész csepelen a "kenyérszervónak" nevezett kormányzás volt

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3066 Dátum: 2006. December 05., 15:43:08 »
Idézetet írta: Gabe
De pl az 1948-as gyártmányú csepel teherautó (amiből volt pár) mi a fenét keresett hadrendben?  Múzeumnak csúfoltuk  a telephelyet.
Miért szidod azokat a szegény csepeleket? Jó kis jármű volt az. Támadni kitünően lehet vele  , na de menekülni.......
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3065 Dátum: 2006. December 05., 15:24:03 »
2003-ban volt, épp akkor, amikor engem néhány előzetes kör után már mindenképpen és végleg be akartak sorozni, és csak ordas és irtóztató pofátlansággal sikerült ezt elkerülni... ó jaj, csak most jövök rá, hogy ha szerencsém van, akkor épp lepofozhatott volna a Lény... hogy ez miért szerencse? Mert teátrálisan üvöltve, kétségbeesett szenvedéssel összeesek pont Sue előtt, akiben feltámad a lelkiismeret és rögtön szájból-szájba lélegeztetett volna  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3064 Dátum: 2006. December 05., 15:18:44 »
Az attól függ hogy mikor volt az a rész. Ha még az átkosban, akkor csak a Vörös Hadsereggel (pontosabban Varsói szerződés katonai erőivel együtt) karöltve történhetett a dolog. Az meg nem olyan rossz, nem véletlenül fostak olyan nagyon a NATO tagországok. De akkor csak kb. olyan módozattal használhatták fel hazánk mindenre elszánt golyófogoit, mint a II. WH-s filmekben a németeket: belehajtottak mindenkit a hős amerikai géppuskák kereszttüzébe.  

Egyébként meg aki volt katona, az tudhatja hogy itt is vannak komolyabb alakulatok*, igaz a létszámuk a béka segge alatt van, de nyilván valami spec. akcióban ők lennének elől, így az F4-el ők találkozhatnának előszőr.

*: ha van valami komandós verseny külföldön, akkor érdekes módon mindig mi nyerünk, a vadászpilótáink  angliában  állandóan nyernek (MIG-29 ugye...), nameg a műszaki, meg logisztikai csapatok sem számítanak rossznak. A vegyi- és biologiai cuccokal foglalkozó katonáink is állandóan kint vannak mindenfelé, nameg a tűzszerészeink a hatalmas tapasztalat miatt szintén elég keresettek. Csak hát az a baj, hogy ezek kisebbségben vannak a lövésznek nevezett siralmas alakulatainkal szemben...

(hogy IC-nek milyen igaza van: engem tüzér képzés után a hiradósok közé osztottak be Tatán (vaslogika nem  , főleg hogy én zártam a legjobb eredménnyel a vizsán  ) ott volt egy telephelyünk. A legmodernebb cucc is valami ruszki csoda volt, igaz, az még eléggé használhatónak tünt. De pl az 1948-as gyártmányú csepel teherautó (amiből volt pár) mi a fenét keresett hadrendben?  Múzeumnak csúfoltuk  a telephelyet. Igaz, voltak modern cuccok is, -más századoknál- azok voltak szem előtt, hogyha jöttek külföldről látogatóba, akkor azt lássák)

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3063 Dátum: 2006. December 05., 15:13:28 »
Na, szóval az FF v3 503-ban jövünk mint agresszorok, viszont az 506-ban már ENSZ-kötelékben lépünk színre, az oroszok, a kínaiak és az amerikaiak mellett  vazzeg a negyedik szuperhatalom :DDD

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3062 Dátum: 2006. December 05., 15:02:29 »
Jó kérdés. Vki szedje le gyorsan azt a százharmincvalamennyi füzetet, ossza meg a fórumon nyilvánosan, mind nekiesünk, és aki először megtalálja, az elmeséli. Jelentkezők?

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3061 Dátum: 2006. December 05., 15:01:31 »
Hát a valóságot - a fizikai alkalmatlanságot rossz morállal, borzalmas felkészültséggel és kétségbeejtő techikával kiegészítő katonákat - aligha bírta volna el az újságpapír.
És mit csinált az F4? A Lény elkiáltotta magát, hogy "Nem ám átjönni a határon!", és mindenki megállt?

F4 és Magyarország kapcsolata? Hiszen erről már készül a film!!! Ezt nézzétek, a legalsót! Angoltudás szükséges!