Szerző Téma: *WHADDAFAKK*  (Megtekintve 297745 alkalommal)

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában

Nem elérhető pepo05

• Predátor
*WHADDAFAKK*
« Válasz #315 Dátum: 2006. December 30., 01:16:23 »
Fúú bazdmeg. Már Dec. 30.!!!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
  • Nem: Férfi
    • http://nitro1.fw.hu
*WHADDAFAKK*
« Válasz #314 Dátum: 2006. December 30., 00:03:26 »
Érdekes ez a Tesco téma. Szerintem ezek a magyar emberek mentalitását jellemzik. Vajon külföldön is előfordul ilyen?

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
*WHADDAFAKK*
« Válasz #313 Dátum: 2006. December 29., 20:48:47 »
Mi ezt az iskolai angol verszenyen Bin Laden nevében sütöttük el.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #312 Dátum: 2006. December 29., 12:59:46 »
Kedves Télapó!

Te tényleg létezel, vagy ez csak átverés?Van feleséged? Miért nem ő hozza az ajándékokat? Unokáid vannak? Mit kapok idén?

Erika

Kedves Erika!

Létezem. Nincs. Mert nincs. Nincsenek. Lófaszt.

"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #311 Dátum: 2006. December 29., 08:30:04 »
A hatalmam felér Galactuséval, így egyedül is elboldogulok  (lássuk csak hol van az adminfelülten a bannolás...  )

Félre a hülyeséggel, aki esetleg félreértené az elöbbi hsz-em, annak közölném, hogy csak egy baráti figyelmeztetés volt, hiszen előbb-utóbb valami kezdő arc megunta volna (lehet hogy már unják is páran, csak nem akarnak szólni) így tuti k*** anyázással indított volna. Párszor engem is figyelmeztettek dolgokra, amit én is kicsit nehezen nyeltem le,  de végülis mivel igaz volt amiket mondtak, így megpróbáltam változtatni.  

Nameg aztán olyan ez mint a múltkori Deadpoolos dolog. Az is inkább csak kívülről tűnt komolynak (hányan bevették  ), miközben én meg a többiek egész jól elröhögcséltünk a monitor előtt egymás szívatásán.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #310 Dátum: 2006. December 29., 07:41:03 »
Idézetet írta: pepo05
A másodikat se!   Én magammal vagyok..
Hmmm. Ez egy kicsit kétértelmű lett.  
Idézet
De sejtem mi lehet benne, és ahogy írtátok ez nem csak a Tescora jellemző...mindne multira. És egész Magyarországra.
Sajnos ez így van, de meg lehet érteni. Az árak már uniós szinvonalon vannak, de a bérek még mindig a béka segge alatt. Persze hogy mindenki úgy akar boldogulni ahogyan tud.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
*WHADDAFAKK*
« Válasz #309 Dátum: 2006. December 29., 00:35:24 »
A másodikat se!   Én magammal vagyok..  
Idézet
A vámos sztorikról meg azt hittem, hogy ismert "legendák", hogy mennyit tudnak onnan lopkodni.
Hahh..ne is mond. Kár, hogy apukám későn került bele a buliba...ugyanis már nem nagyon megy a biznisz. a "cég", ahogy ő hívja, a mi szempontunkból olyan mocskos, hogy csak...áhhh  
Amúgy az egy kurva nagy tévhit, hogy minden pénzügyőr olyan jól keres...jól van, nem panaszkodunk, de hallottam már olyan hajmresztő dolgokat, hogy majdnem ütöttem érte.

Ez a Tesco Titok: nem olvastam még, majd holnap...illetve ma   De sejtem mi lehet benne, és ahogy írtátok ez nem csak a Tescora jellemző...mindne multira. És egész Magyarországra. Én büszke vagyok arra, hogy magyarnak születtem, a magyar zászló már évek óta a szobám falán lóg...de megmonodm őszintén, néha legszívesebben hánynék asz emberektől, és attól, ami itt megy.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
*WHADDAFAKK*
« Válasz #308 Dátum: 2006. December 28., 23:31:11 »
Áh, feleslehes lenne. Az elsőt ember nem használná.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #307 Dátum: 2006. December 28., 23:16:23 »
Úgye nem kell nekiállni késziteni az új CW-bannereket: "talgabyval vagyok" vagy "Gabe"-bel vagyok"   (Kezdő fórumozóknak: "Ki a faszom ez a kettő?"     ) Na már tényleg megyek szunyálni.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #306 Dátum: 2006. December 28., 22:54:32 »
Azt írtam, hogy "beleolvastam".
Amiket írtál... nos, igen, ilyen vagyok. Nem tagadom, sose tagadtam. Tudom, hogy ez sokakat irritál és bocsánatot is kérek, de sajna nem nagyon tudom megváltoztatni azt, amilyen vagyok. A vámos sztorikról meg azt hittem, hogy ismert "legendák", hogy mennyit tudnak onnan lopkodni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #305 Dátum: 2006. December 28., 22:38:56 »
Idézet
(a lopkodás egyébként is gyenge kezdők ügyefogyott próbálkozásia a vámlerakatokhoz képest...  )

Mindig mindenre rákontrázol, mindig tudsz mindenre valami kis  megjegyzést mondani. Vicceknél: ez hol volt már, programoknál: ennél mi a jobb, ez miért szar, filmeknél: szar a szinkron,  és most már itt is, a képregényekre meg aztán nem is érdemes kitérni, mert amibe lehet belekötsz. Fogadjunk hogy nem is gépészmérnöknek tanulsz, hanem ügyvédnek/ügyésznek, csak nem mered bevallani  . Hagy legyen már másnak is valami kis sikerélménye 'vazze. Ez nem valami ki tud nagyobbat mondani  verseny, elmúltak már az ovis "kinek az apukája erősebb?" idők. Komolyan mondom, mostanában kezdesz qvára lekezelő hangnemben beszélni. Oké, végülis a te dolgod...

(Mellesleg sikerült kb 10 perc alatt kiolvasnod egy könyvet megint  )

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #304 Dátum: 2006. December 28., 22:33:20 »
Idézet
Vagy arra, hogy hogyan készülnek a Tesco gazdaságos termékek, de ezt már inkább olvassátok el.
Gyomor dolga. nekem már mesélték ott dolgozók, hogy készül a Pick szalámi, mégis eszem, mert finom és mert amit azzal mérgezem magam, smafu ahhoz képest, ha csak 2 percre kimegyek Pesten a belvárosba.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #303 Dátum: 2006. December 28., 22:26:37 »
Idézet
Ha Lejárt a Kaiser kolbászok szavattosága, azokat átcimézték...

Persze a gyártó által küldött hivatalos cimkékkel...

Na és persze szerintem nyugodtan mellőzhetjük a múltidő használatát a leírt dolgokkal kapcsolatban. Egyéblként főleg a Fogarasi úti Tescoról van szó. (pont oda jártnuk régebben). De például a szerző arra is kitér, hogy az évenként ismétlödő tűzvédelmi vizsgálatokon, és a tűzvédelmi oktatáson hogy megy át az áruház, és a dolgozok. kijön a muki a tűzoltoságról, megírja a papírokat, aztán egy szatyor téliszalámival távozik fél óra múlva, úgy hogy a dolgozoknak fogalma sincs arról, hogy túlestek az oktatáson...  
Vagy hogy önhatalmúan adogatják el a jobb polcokat saját zsebre a menedzserek, úgy hogy még a Coca Colát is megvágták párszázezerre asztal alatt, mert ha nem csenget, akkor mehet a picsába... De kisebb gyártóknak gyakorlatilag úgy indul a tárgyalás, hogy csúsztatják a borítékot mielőtt megszólalnának, mert anélkül be sem kerül a Tescóba a cucc.
Vagy arra, hogy hogyan készülnek a Tesco gazdaságos termékek, de ezt már inkább olvassátok el.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #302 Dátum: 2006. December 28., 22:24:32 »
Sajnos teljesen igazad van. Egyik haverom például az Auchanban dolgozik, és ő is tudna érdekes dolgokat mesélni. Sajnos az van ebben a kibaszott országban, hogy aki nem lop, csal, hazudik annak felkopik az álla. Ez van.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #301 Dátum: 2006. December 28., 22:17:42 »
Hm, beleolvastam, semmi olyasmi nincs benne, amit más vállalatoknál ne csinálnának (a lopkodás egyébként is gyenge kezdők ügyefogyott próbálkozásia a vámlerakatokhoz képest...  ). Ez nem "üdv a Tescoban"... hanem "üdv Magyarországon".

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #300 Dátum: 2006. December 28., 21:53:33 »
Ja iszonyat szövegek vannak benne! Amúgy Punkológus pl. dúrva rész: Ha Lejárt a Kaiser kolbászok szavattosága, azokat átcimézték, azok amelyiken pedig már az átcimkézés sem segít, mert annyira látványossan romlott, mennek a helyben készített  pizzára! Meg amikor a könyv írója, beugrott a hentesekhez   egy kis csirkemellért (Persze dolgzóknak farhát-áron), akkor a hentesek közölték vele, "hogy figyu, inkább ma ne vegyél, mert jó lenne, ha holnap is tudnál dolgozni jönni..."
 Amúgy nekem Teszkó, a macska a kedvencem!   (őt a pékek vették magukhoz, hogy megfogja az egereket, csak sajnos szegény macsek mindig összehugyozta a lisztet).

Idézet
Most megint csak a bénaságomat fitogtatom, de nekem csak ilyen katyvas írás jöt elő. Mit kell vele csinálnom?
Adobe Reader kell hozzá (legalábbis az én példányomhoz. Itt leszedhetedAdobe
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 28., 21:59:55 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
*WHADDAFAKK*
« Válasz #299 Dátum: 2006. December 28., 21:51:46 »
Most megint csak a bénaságomat fitogtatom, de nekem csak ilyen katyvas írás jöt elő. Mit kell vele csinálnom?

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #298 Dátum: 2006. December 28., 21:44:42 »
Nekem megvan a Tesco gazdaságos "Tesco-titok"   = ebook, egyhuzamban olvastam végig, annyira jól van megírva. A mókusnak olyan a szövege, hogy szinte sírva röhögtem. Hatalmas  .

szerk.: Sepi beelőzött
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 28., 21:47:30 írta Gabe »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #297 Dátum: 2006. December 28., 21:44:22 »
Tessék. Itt van: Tesco Titok

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #296 Dátum: 2006. December 28., 21:42:09 »
Hehe, már túlestem rajta. Azóta nem jártam a Tesco felé...  Pedig előtte voltam "párszor"... A kamionos szajré nem semmi mi? Valaki nem kicsit jól járt. Ha igaz, akkor tutira ki volt tervelve már előtte is. Nem csak egy véletennek köszönhető a főnyeremény. Egyébként döglött egereket már láttam Auchanban is (diákmunka keretlben voltam ott "párszor" anno... pár dolog ismerős volt a történetből számomra is     aki ügyes, az könnyen elhalászhat a zavarosban  ), szóval ez a jelenség általánosnak is nevezhető.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #295 Dátum: 2006. December 28., 21:40:51 »
Mi a halál az a Tesco-titkok?

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
*WHADDAFAKK*
« Válasz #294 Dátum: 2006. December 28., 21:39:02 »
Hallotam már róla. Idéznél belőle kemény dolgokat? Úgyis világéletemben gyűlöltem a multikat

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #293 Dátum: 2006. December 28., 21:29:03 »
Hű bassza meg gyerekek, most olvasom a "Tesco-titkok"-at. Ez kéne kötelezőnek a középsuliba mindenféle "Köpönyeg"-ek helyett!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #292 Dátum: 2006. December 18., 14:12:15 »
Kösz szépen! A kocsmázás után érdekes lehetett a vizsga. Elmesélhetnéd a kocsma-topikba. Mondjuk lehet nem is az a lényeg, hogy az ember mennyit tud, hanem hogy azt hogyan adja elő!
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 18., 14:12:58 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #291 Dátum: 2006. December 18., 11:17:34 »
Nem kell annyira parázni. Én eddig egyik vizsgámra sem tanultam (pedig volt már egy pár darab) és mindig összehoztam. Például anno az érettségin amikor bementem tételt húzni, akkor láttam, hogy olyan tételek is vannak amikről nem is tudtam, hogy benne lesznek. Jó azért mázlim is volt mindig.  De volt olyan szóbeli vizsgám, amire egyenesen a kocsmából mentünk át.  
Más nem süsd el azt a poént, hogy csak az ügyvéded jelenlétében vagy hajlandó beszélni. Ezzel akár már jóindulatból is megkapod a kettest.  
De kéz és lábtörést a vizsgához.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #290 Dátum: 2006. December 18., 11:06:43 »
Az sem kellemes! Egy haveromnak meg a tanár elhagyta a faszán megírt dolgozatait, mielőtt még kijavította volna. Hű holnap nem t'om hogy fogok összerizsázni egy szaros kettest?  de majd úszom az árral!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #289 Dátum: 2006. December 17., 10:21:25 »
Idézetet írta: galamb
Amúgy meg A PICSÁBA A FÜZET A JEGYZET LENYÚLÓ, DE VISSZA MÁR NEM ADÓ EMBERKÉKKEL!
Nekem még régebben az egyik tanárom kérte kölcsön a kidolgozott tételeimet, hogy le tudja fénymásolni. Ennek már több mint 12 éve, gondolom azóta fénymásolja.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #288 Dátum: 2006. December 17., 10:01:25 »
Ez nem volt rossz vers! Amúgy meg A PICSÁBA A FÜZET A JEGYZET LENYÚLÓ, DE VISSZA MÁR NEM ADÓ EMBERKÉKKEL!

Idézetet írta: Nitro
Stekklámpás banner nincs?    
(csak műértőknek  )
Vagy Mona Lizás, valami ilyen szöveggel: "Én már tudom a végét?"
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
*WHADDAFAKK*
« Válasz #287 Dátum: 2006. December 11., 17:01:31 »
Egy kicsitmár Mikulás után vagyunk, de ha az angolszász kultúrát nézzük, akkor még előtte. Tehát még nem késő feltenni ide ezt a kis versikét:

December 6 van, rámvirradt a reggel,
Annyira tűkön ültem, nem bírtam már seggel.
Büdös bakancsom az ablakban egy hete,
Abban reménykedtem, ma lesz majd tele.
Reggel volt, hét óra és kidobott az ágyam,
Szaladtam az ablakhoz, teljesült-e vágyam.
Lábbelim tömve volt cukorral meg dióval,
Akkor vettem észre, szemezek egy lóval.
Rénszarvas helyett a Mikulást az hozta,
Hogy hozzám is eljött, vesztét is okozta.
Szánkója mellett kábán feküdt szegény,
Az újraélesztésére nem maradt már remény.
Mert míg a cipőmbe az ajándékot rakta,
Annak minden bűzét ormányába kapta.
Ettől szegény mély kómába került,
S ablakom alatt végleg el is terült.
Úgyhogy ha hozzátok nem ért már oda,
Annak büdös bakancsom lehet az oka.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
*WHADDAFAKK*
« Válasz #286 Dátum: 2006. December 11., 12:59:56 »
Stekklámpás banner nincs?    
(csak műértőknek  )