Ugyan, nekem már csak a belváros a világ közepe, a peremkerületek már kész vidék
Most komolyan, vannak olyan helyek, ahol sima családi házak vannak, és maximum egy lepukkant éjjel-nappali van, az is vagy 10 saroknyira. Ebben mi a város? Oké, fasz vagyok, de ezek a részek nekem már inkább tünnek vidéknek. Persze nem rossz ez, de én a városban azt szeretem, hogy van minden baromság, ha boltba akarok menni, akkor vagy 5-ből választhatok, ami max 5 percen belül van, a közlekedés baromira egyszerű, (BKV-val, kocsival rémálom) szórakozási lehetőségekből is van kismillió. Szóval a kényelem ami miatt tetszik. Persze vannak hátulütői is, de én nem tudom mit csinálnék magammal ha mondjuk nagyanyáméknál kéne lakni vidéken. Van egy kocsma, posta meg egy vegyesbolt 'oszt kész. Na és persze az egész faluban van kb. 3 jó csaj, persze foglaltak (igaz, az ilyesmi sosem érdekelt, úgy veszem hogy volt egy tévedésük, amikor összeáltak a jelenlegi barátjukkal ) úgyhogy ilyen helyen lakni nekem olyan lenne mint egy halnak az akváriumban (igencsak korlátolt).
Elismerem, aki ehhez szokik hozzá, annak biztos jó, de azok közül akik a Városba költöztek az eddigi ismerőseim közül, azoknak eszük ágában sem volt visszamenni.
Na, üssetek