Fantom - Szellem a 302-es járaton.
Azt hiszem ez az a képregény, ahol a borítót nem nagyon szeretném jellemezni , remélem nem valami home-made, mert akkor szorulni fogok
Ohhohhooo, de ahogy az első oldalra érünk kárpótol mindenért. Nagyon jók a rajzok, már így első ránézésre is. Nagyon részletgazdagok a rajzok, néhol kissé zsúfoltak, de érdemes elcsemegézni rajtuk. A gépen a pilóták mögött a 3. oldalon szerintem elfelejtettek hátteret rajzolni - csak, hogy ne csak jót mondjak
A sztori nagyon jó, az elején kissé megzavarodtam, hogy akkor most mi is történik, nem tudtam eldönteni, hogy hallucinál, vagy valami csel van a dologban. Aztán a képregény utolsó két harmada már lineárisabb lett, és érthetővbé tette az első felét.
Megmondom őszintén, hogy engem zavart Fantom hozzáállása az őrzőkhöz. "Csak egy régi babona"... Mintha még nem látott volna elég csodát, és az elődei is rengeteget láthattak, nem beszélve arról, hogy ő is a "csak egy régi babonából" él. Kicsit csalódott vagyok, nem vártam tőle ezt a reakciót. Persze a végén más a véleménye.
Mekkora ötlet már a vadászrepülős rész!!! A Fantom elrabol egy Fantomot, pontosabban egy F4 Phantom vadászgépet. (Tudjátok mi a furcsa? Hogy az ember el sem gondolkodik azon, hogy honnan tud vadászgépet vezetni. Tud és kész. Ez a szép a szuperhősös történetekben, nem kell keresni a miérteket a kedvenc hős mindenre képes) Mondjuk az már a hihetőség határát súrolja, hogy hogyan tudta kidobni a gépből a táskát
Einstein cameo feltűnése jó ötlet volt, féltem, hogy erőltetettebb lesz, de eléggé könnyedén kezelték.
A fordítás/beírás csak, mint az előzőekben, nagyon jól sikerült.
Érdekes történet, nagyon szépen megrajzolva, jól beírva. Mi kell még?
Hasonló - híres-ember-feltűnik - képregények jöhetnek, bár mindegy mi jön, úgyis elolvasom