Szerző Téma: Fantom képregények  (Megtekintve 640033 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
Fantom képregények
« Válasz #260 Dátum: 2006. Július 24., 17:00:14 »
ne szomorkodj Ryder, én mindent megteszek a jövőben is, hogy nekünk is jusson azért kis Fantom olvasnivaló, mégha így digitálisan is

jó hír, hogy a következő frissítésben, ami már nemsoká itt lesz, ismét egy új Fantom kalandot találtok... ami picit különleges lesz számunkra  
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
    • http://
Fantom képregények
« Válasz #259 Dátum: 2006. Július 24., 16:55:38 »
Idézet
kicsit vártam, míg kiteszem a legújabb számot, mert egész különleges, jubileumi kiadás... és van szerencsém a kezemben tartani!  (a postára vártam)  
hát ezt látnotok kellene.    íme a szokásos info:
Váu!Biztos király lehet!

Idézet
ilyenkor fáj a szívem, hogy nekünk, magyar olvasóknak ilyen nem jár 

ehh, de elszomorodtam! Tisztára azt hittem nálunk is lesz,oszt olvsasom a utolsó mondatodat!
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 24., 17:02:00 írta Micho »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #258 Dátum: 2006. Július 24., 16:52:51 »
kicsit vártam, míg kiteszem a legújabb számot, mert egész különleges, jubileumi kiadás... és van szerencsém a kezemben tartani!  (a postára vártam)  
hát ezt látnotok kellene.    íme a szokásos info:

Fantomen 2006/14

szóval nem tudok betelni vele, egyszerűen gyönyörű, még a szaga is  

+++
ilyenkor fáj a szívem, hogy nekünk, magyar olvasóknak ilyen nem jár  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #257 Dátum: 2006. Július 20., 18:42:35 »
Idézet
mostanság túl magabiztos, meg ienek, értitek ugye?
igen, értem mire gondolsz... ezeket a -Moonstone féle- történeteket amerikaiak írják, a jelenlegi író, Ben Raab például szuperhős sztorikon eddzett... ezért más a megszokott, európai hangvételnél. (megjegyzem, az európai sztorik manapság is ugyanolyen stílusúak, mint régen... lásd például a Ragály c. részt, amelyik kb 1-2 éves).
de ha másképp tekintünk rá, szerintem egész jó ez is
nekem tetszenek benne a menő szövegek, és az akció-ábrázolások...

Idézet
Micho, remélem nem vettem el a kedved a további részek honosításától

már miért vetted volna?
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 20., 18:47:35 írta Micho »

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
Fantom képregények
« Válasz #256 Dátum: 2006. Július 20., 18:38:18 »
Belenézegettem az újabb részekbe -a Moonstone kiadó által kiadottakba- és
azt kell, hogy mondjam a régi részekben nekem szimpatikusabb volt Fantom,
mostanság túl magabiztos, meg ienek, értitek ugye?  

Micho, remélem nem vettem el a kedved a további részek honosításától...

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #255 Dátum: 2006. Július 19., 17:14:54 »
Helló Ryder, üdv a phanok közt   ...örülök, hogy tetszik a Fantom!
meg annak, hogy írtál, jólesnek a visszajelzések a Fantommal kapcsolatban, jobb szívvel és gyorsabban csinálja az ember, ha írnak véleményt a fórumba
a kepregeny.net honlapon megtalálod a magyar kiadás majdnem összes számát, de új részeket sajnos máshol nem találsz magyarul, csak itt.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 19., 17:16:29 írta Micho »

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
Fantom képregények
« Válasz #254 Dátum: 2006. Július 19., 16:57:49 »
Hosszú idő után végre akadt időm egy kis képregényezésre, ugyhogy a Fantomokat csak nemrég tudtam letölteni,pedig dekár mer annyira jók!
Eddig mindegyik részt bejött, nemtudok betelni velük!Az egyik legjobb sorozat amit valaha olvastam.
Már remegő kézzel várom az újabb Fantom-honosítást, addig keresgélek még a neten további Fantomokat!

Nem elérhető Brotan

• Sólyomszem
  • *
Fantom képregények
« Válasz #253 Dátum: 2006. Július 17., 15:11:48 »
Sziasztok!
A ragály: Ütős. Igen az eredeti borító jobb, mint az AU, de a történet nagyon ott van. Bemutatja, hogy Fantomunk is ember, ugyanakkor jó tanítómester. mint írtátok nem sok köze van a címnek a történethez.  Lehet, hogy "A VAdász" jobban illik, ugyanakkor a "A Ragály" kíváncsibbá tett, és báűr nem arról szól, de kárpótol érte a Történet.
Köszi mindenkinek!

Micho!
Olvastam a Mozartosat is, Az is ott van:)
Brotan
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 17., 15:13:15 írta Micho »

Nem elérhető regnar

• Galactus
Fantom képregények
« Válasz #252 Dátum: 2006. Július 14., 16:17:31 »
Hopp-hopp! Kissé komolyabb ez a borító!    Ég és föld a kettő.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #251 Dátum: 2006. Július 14., 12:47:44 »
Idézet
Borító (...)Olyan, mintha a képregény két képéből variálták volna össze.
halihó, kösz a véleményt
hát a bori ugye az ausztrál remake, akik, mint a svéd srác is rámutatott, a képregényből vett képkockákból újrarajzolják   íme az eredeti, skandináv, kicsit ütősebb  

egyik kedvenc rajzolóm Kari Leppänen amúgy  és igen, az ellenzői azt vetik a szemére, hogy néha elnagyolja a háttereket. de pl. a Fantom alakja, meg arca, stb az mind-mind az ő ábrázolásában tetszik a legjobban, az ő stílusa fog megragadni nálam mindig  talán, mert a magyar kiadásban tőle láttunk nagyon sokat, de akkor is.

a hibákkal egyetértek, bár az én fülem számára az értve vagyok sem tűnik olyan kirívónak... szigorú akart lenni

Idézet
Mi kell még? --- ja a következő Fantom képregény 

lesz   (21. Fantom)

Nem elérhető regnar

• Galactus
Fantom képregények
« Válasz #250 Dátum: 2006. Július 14., 07:25:33 »
Fantom - A ragály.

Borító. Azt mondanám, hogy átlagos. Nekem kissé "alulra rendezettek" a figurák, de nem rossz. A színei mindenképpen szépek. Olyan, mintha a képregény két képéből variálták volna össze.

Képregény. No erre megint nem lehet panasz. Már az első képnél leragadtam és nézegettem... Részletgazdag, a hátterekre is kellően figyeltek, de azért néha teljesen elhagyták. a karakterek is arányosak. Szép.

Történet.  Ebben is megvolt minden, amire egy magamfajta Fantom-rajongó vágyhat. A történelmi keret jó hangulatot adott a sztorinak, de nem erőltette rá a korlátait. Vagyis bárhol, bármikor játszódhatott volna, de ez a kosztümös feldolgozás nagyon bejött, az ember jobban bele tudja gondolni a helyzetbe a karaktereket, ha van időbeli támpontja. A képregény lényegében két részre oszlik, a másodikban nem is Fantom a főszereplő, de ezt a végéig észre sem vettem, mert annyira lekötött    Azért apró kísérőjét is jól kitanította, hiszen perfektül beszéli a nyelvet valamint újra meggyőződhetünk, hogy Fantom nagyon tájékozott minden témában, pl mikor az olvadó hóról és folyóról beszél. Mondjuk egy ilyen okos embernek annyi esze ne legyen, hogy ha vízbe esik, ruhát cserél?    A végét kissé gyorsnak éreztem, a gyógyulásról legalább egy-két képet betehettek volna, hogy a falusiak főznek valami gyógynövényt, vagy valami.
"egy apró kunyhó áll...."   adjatok egy ilyen háromszintes "apró" kunyhót, és leélem benne az életem  

A fordítás és beírás ismét jól sikerült, bár most azért két dolgot megemlítenék vele kapcsolatban.
32/8 nekem kissé zavaró volt az "értve vagyok" kifejezés. Nem illett sem Fantomhoz, sem a korhoz. Talán egy Világos? vagy Érthető? jobb lett volna.
19 oldalon a méggyanakvóbbat szerintem külön kellene írni...
Persze ezek nem befolyásolták a mű élvezetét, azaz mint mindig, most is nagyon jól szerkesztettek voltak a mondatok, és kellően magyarosak.

Összességében. Újabb remek Fantom kaland,van benne izgalom, akció kaland és némi történelmi háttér. Szép rajzok, és jó fordítás/beírás. Mi kell még? --- ja a következő Fantom képregény    
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 14., 07:26:10 írta regnar »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #249 Dátum: 2006. Július 13., 20:22:20 »
Nem is igaz, hogy csak ketten olvassák    
Én kiskoromban imádtam Fantomot, elég sok megvolt abból ami kijött nállunk is.
Igaz, jó sok idő eltelt azóta hogy olvastam tőle füzetet, de mióta van netem, és hozzáférek a HZS-hoz, azóta elkezdtem olvasgatni.
Mivel én alapból az F-F Fantomokhoz vagyok szokva, ezért nekem nagyon fura a színes verzió. Ezért én inkább a régieket preferálom. (és főképpen azokat amik az 1700-1800-as években játszódnak)
Legútobb ennek ellenére mondjuk egy Moonstonos epizódot olvastam el, mégpedig az elsőt:

Az új kiadások közül ez volt az első amibe belemélyedtem, eddig csak kerülgettem őket , elég nehezen vettem rá magam, mert úgy voltam vele hogy sok köze nincs az eredetihez. Engem meggyőzött, hülyeség volt eddig várni vele. Igaz van néhány változtatás ami nem annyira jött be. Pl. az hogy sokkal brutálisabbra vették a karaktert,  az első részben laza csuklómozdulattal kitöri egy ember kezét (igaz egy terroristáét), de nem olyan helyzetben amiben ez elkerülhetetlen lett volna. Meg általában (az első alapján) úgytűnik hogy sokkal akcio-orientáltabbá tették Fantomot.
De általánoságban nagyon tetszett az új rész is (a Moonstone #1), úgyhogy én tutira elfogom olvasni azokat amiket találok.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 13., 20:24:24 írta Gabe »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #248 Dátum: 2006. Július 13., 19:28:11 »
Frissültünk:

•Fantom - A ragály

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #247 Dátum: 2006. Július 11., 19:04:20 »
új képregény odakint:

Fantomen 2006/13
The Philosopher's Stone Pt.1 Phoenix Rising

egyébként Hans Lindahl készítette, tőle már sok hasonló minőséget láttunk, érdemes megjegyezni a nevét
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 11., 19:06:20 írta Micho »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #246 Dátum: 2006. Július 04., 19:04:09 »
Idézet
remélem nem valami home-made, mert akkor szorulni fogok
én magyarítottam, ha erre gondolsz  
(ok, értem én... volt hátsó borító is, az lehet jobb)

Idézet
Megmondom őszintén, hogy engem zavart Fantom hozzáállása az őrzőkhöz. "Csak egy régi babona"... Mintha még nem látott volna elég csodát, és az elődei is rengeteget láthattak, nem beszélve arról, hogy ő is a "csak egy régi babonából" él.

no igen, de ezt a dolgot már megfigyeltem több képregényben is, megpróbálom levezetni  tehát, ebből a példából kiindulva: Fantom a nagy babonák és legendák tudora, és tudja, hogy mindennek van valóságalapja. bejön valaki a sztoriba, elkezd kételkedni, Fantom levágja a dumát, hogy "ne becsüld le a dzsungelt" stb  de. ha Fantomnál egy mégavatottabb ember kerül a képbe, akkor mindjárt Fantom lesz a kétkedő, és a történet szerint itt a vén Moz aki a nagy tanító szerepében tetszeleg.   szal így megy ez, és tényleg megtalálható máshol is ez a motívum, csak másképp

a híresszemélyiséges részeket epdig megpróbálom tovább vadászni    
legközelebb, a már szokásos ritmusból kitalálható, hogy krónikás epizód jön

erről is pletykálok kicsit  szóval, a címe tükörfordításban "A ragály" vagy " a pestis". ez rendben is van, rövid, tömör, hatásos cím   (az első lett végül). de a bibi ott van, hogy abszolút nem arról szól főleg, amit a cím sugall  
a magyar Fantomban ilyenkor jött volna be az, hogy adjunk neki más címet, stb. stb... jelen esetben mondjuk "a Vadász" jobban illene rá (hogy miért, majd kiderül  ) de mégsincs szívem átfogalmazni az eredetit    szívesen meghallgatom a véleményeiteket  

Nem elérhető regnar

• Galactus
Fantom képregények
« Válasz #245 Dátum: 2006. Július 04., 18:48:32 »
Fantom - Szellem a 302-es járaton.

Azt hiszem ez az a képregény, ahol a borítót nem nagyon szeretném jellemezni , remélem nem valami home-made, mert akkor szorulni fogok

Ohhohhooo, de ahogy az első oldalra érünk kárpótol mindenért. Nagyon jók a rajzok, már így első ránézésre is. Nagyon részletgazdagok a rajzok, néhol kissé zsúfoltak, de érdemes elcsemegézni rajtuk. A gépen a pilóták mögött a 3. oldalon szerintem elfelejtettek hátteret rajzolni - csak, hogy ne csak jót mondjak  

A sztori nagyon jó, az elején kissé megzavarodtam, hogy akkor most mi is történik, nem tudtam eldönteni, hogy hallucinál, vagy valami csel van a dologban. Aztán a képregény utolsó két harmada már lineárisabb lett, és érthetővbé tette az első felét.
Megmondom őszintén, hogy engem zavart Fantom hozzáállása az őrzőkhöz. "Csak egy régi babona"... Mintha még nem látott volna elég csodát, és az elődei is rengeteget láthattak, nem beszélve arról, hogy ő is a "csak egy régi babonából" él. Kicsit csalódott vagyok, nem vártam tőle ezt a reakciót. Persze a végén más a véleménye.
Mekkora ötlet már a vadászrepülős rész!!! A Fantom elrabol egy Fantomot, pontosabban egy F4 Phantom vadászgépet. (Tudjátok mi a furcsa? Hogy az ember el sem gondolkodik azon, hogy honnan tud vadászgépet vezetni. Tud és kész. Ez a szép a szuperhősös történetekben, nem kell keresni a miérteket a kedvenc hős mindenre képes) Mondjuk az már a hihetőség határát súrolja, hogy hogyan tudta kidobni a gépből a táskát      
Einstein cameo feltűnése jó ötlet volt, féltem, hogy erőltetettebb lesz, de eléggé könnyedén kezelték.
A fordítás/beírás csak, mint az előzőekben, nagyon jól sikerült.

Érdekes történet, nagyon szépen megrajzolva, jól beírva. Mi kell még?
Hasonló - híres-ember-feltűnik - képregények jöhetnek, bár mindegy mi jön, úgyis elolvasom  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #244 Dátum: 2006. Július 04., 11:27:20 »
szia Brotan! remélem a Mozartosról sem maradtál le múltkor  
ebben tényleg eszméletlen jók voltak a járművek, repülők, pilóták és felszerelések rajzai... a történet is érdekes volt, valóban.  
Fantom minden helyzetben feltalálja magát  

Nem elérhető Brotan

• Sólyomszem
  • *
Fantom képregények
« Válasz #243 Dátum: 2006. Július 04., 10:56:00 »
Szaisztok!
Remek történet, remek rajz, a torzulást nem érzékeltem, annyira magával ragdott!
Nagyon tetszett! Az egyik legjobb történet eddig szerintem. Megtudhatjuk azt is, hogy Bengáliának van légiereje (BAF), valamint hogy Fantomenünk tud vadászgépet vezetni:))
Köszönet a készítőknek, magyarítóknak
Üdv:
Brotan

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #242 Dátum: 2006. Július 04., 00:46:30 »
Frissülés!

•Fantom - Szellem a 302-es járaton

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #241 Dátum: 2006. Július 02., 09:49:47 »
ha jó a fülesem, ma vagy holnap frissítés  
természetesen lesz benne érdekeltségünk  egy 21. Fantom sztori kerül ki, amihez pár szót elöljáróba hozzátennék. a rajz szerintem nagyon ott van, de sajnos a szkennelő bénázott, és néhol eltorzultak a lapok...   én próbáltam kiegyenesíteni, ahol nagyon gázos volt, de nem mindenhol lehetett (ha az oldal egyik részén egyenesítettem a másikon torzult el, stb   ) a sztori remélem szokásosan jó lesz... külön érdekessége, hogy ebben a füzetben látunk először olyat, hogy egy híres embert belecsempésznek a történetbe. ezúttal Einstein került bele, és a karaktere is hasonló hozzá, Einstal professzornak hívják  
egyébként tervezek egy dokumentációt is majd valamikor, amiben felsorolom azokat a számokat, amelyekben ismert személyiségeket rajzoltak a történetekbe, van jó sok  
(most nemrég kaptam a svéd sráctól egy Fantomot, amiben pl. Sean Connery cameoja volt.. egy motorcsónakos búvárt "játszik benne", aki kihúzza Fantomot a vízből  persze nem mint "Sean Connery", de egyértelmű, hogy az ő arcvonásaival akartak tisztelegni előte a készítők)  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #240 Dátum: 2006. Június 27., 10:35:27 »
örülök, hogy ismét jól sikerült választanom a hatalmas kínálatból  
és tanulságosak voltak a kiegészítéseid a történethez, köszi  
valóban nagyszerűen adaptálták a szerzők a valóságot, és úgy csavarták a történetet, hogy akár el is hihetjük, hogy így történt... hisz a történelem sem bizonyítja az ellenkezőjét

Idézet
A Varázsfuvola bemutatója 1791 szept 30-án volt, itt a képregényben egy késő őszi napon járunk.

igen. bevallom, a "késő" szót én csempésztem a fordításba, mert a képet tekintve pustol rajta a hó... és gondoltam, hogy jobban illeszkedik így  (bár amilyen időjárások vannak manapság   )

Idézet
Fantom kalandokban sokkal jobban tetszenek a "kardos" részek, mint a modern történetek. Valahogy közelebb áll Fantomhoz a régebbi kor. Bár ezzel lehet, hogy sokan vitatkoznának, én így érzem.

igen, ezzel szerintem többségében így vagyunk, a krónikás történetek hangulata jobban megkapja az embert   de szerencsére a 21. Fantom történeteit is sikerül úgy megírniuk a szerzőknek, hogy ne váljon nevetségessé egy kék ruhába öltözött manusz a dzsungelből. azt hiszem, ehhez a fekete-fehér ábrázolásmód is nagyban hozzájárul.
legközelebb viszont 21. Fantom sztori lesz, hisz Devil és társai is hiányoznak már, ugye?  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 27., 10:35:45 írta Micho »

Nem elérhető regnar

• Galactus
Fantom képregények
« Válasz #239 Dátum: 2006. Június 27., 10:08:31 »
Fantom - Gyilkos bábok

Képregény. Nagyon részletgazdag rajzok, de mégsem zsúfoltak. A karakterek kidolgozottak, az arcokra is sok gondot fordítottak a készítők. Komolyan mondom öröm volt nézegetni a rajzokat.

Ez egy remek történet volt. A történet önmagában sem lett volna rossz, de látszik, hogy a készítők utána jártak kicsit a dolgoknak és a realitást sikerült teljes mértékben keverni a fikcióval. Vagyis ki tudja mivel  
Mozart tényleg kapcsolatban állt a szabadkőművesekkel, sőt szerzett is egy gyászzenét az egyik elhúnyt nagymester tiszteletére aki nem volt más, mint a magyar Esterházy Ferenc gróf! Ez nevezhető lényegében a requiem előfutárának is.
És ott van még a sok legenda amely a sírját övezi. Ha jól tudom többször megpróbálták kirabolni, eltűnt a koponyájai is, aztán megkerült, és lehet, hogy nem is ő fekszik a sírban stb..stb..
szóval a készítők szépen begyűjtötték a "városi legendákat" és sikeresen összegyúrták.
A Varázsfuvola bemutatója 1791 szept 30-án volt, itt a képregényben egy késő őszi napon járunk. És ne feledjük el, hogy a Varázsfuvolában többször felhangzik a zenei betétekbe ágyazott három koppantás, amely a szabadkőművesek jele! Tehát teljesen jól van felépítve a történeti szál, keverve a valóság és fikció.

Fantom kalandokban sokkal jobban tetszenek a "kardos" részek, mint a modern történetek. Valahogy közelebb áll Fantomhoz a régebbi kor. Bár ezzel lehet, hogy sokan vitatkoznának, én így érzem.

Az akció-részek is jól vannak felépítve, a két törpe szerepeltetése különösen hangulatossá teszi a dolgot, hiszen abban az időben jellemző volt az alacsonyabb növésű emberek orvgyilkosként való akalmazása, és végre nem kigyúrt "svéd szőke 190 magas Arnold szerű figurák   " ellen harcolt, hanem fürge mozgású, feltehetően cirkuszban eddződött gyilkosok ellen.

A fordításra/beírásra nem lehet panasz. Könnyen olvasható, szépen szerkesztett mondatok, bár ezt már megszokhattunk a Fantom képregényekben.

Nagyon tetszett a történet. Nem csak akció volt benne, de mégsem ült le, és nagyot dobott rajta a korba és eseményekbe való fiktív beillesztés.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 27., 10:10:58 írta regnar »

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantom képregények
« Válasz #238 Dátum: 2006. Június 23., 03:30:18 »
Friss Fantom - Gyilkos Bábok
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 23., 08:37:35 írta Micho »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #237 Dátum: 2006. Június 22., 17:13:52 »
Idézet
Így az első képek láttán szerintem nincs oka szégyenkezni a rajzolónak. Szerintem korrektek a rajzok. Bár nekem kissé hiányérzetem van a hátterekkel kapcsolatban.
igen, ahogy átnéztem, nem mindegyik kockán van a háttér kidolgozva... ebben Sy Barry verhetetlen volt, nála még a faleveleket is meg lehetett számolni  

Idézet
Azért jól beetettél ezzel az oldallal. Fantom, és álfantom, ha jól vettem ki? Vagy most mi van.

igen, csak melyik-melyik?  ( minden kiderül majd az újságban)

SZERK.:
innen számítva a 4. képregény lesz ez, mert 3 már be van tervezve  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 22., 17:15:44 írta Micho »

Nem elérhető regnar

• Galactus
Fantom képregények
« Válasz #236 Dátum: 2006. Június 22., 17:02:01 »
Így az első képek láttán szerintem nincs oka szégyenkezni a rajzolónak. Szerintem korrektek a rajzok. Bár nekem kissé hiányérzetem van a hátterekkel kapcsolatban.
Azért jól beetettél ezzel az oldallal. Fantom, és álfantom, ha jól vettem ki? Vagy most mi van?
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 22., 17:02:53 írta regnar »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #235 Dátum: 2006. Június 22., 13:18:10 »
íme, büszkeségünk  

Stefan Nagy munkája

Phantom Frew 1057 - Wanted For Murder

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #234 Dátum: 2006. Június 22., 13:08:21 »
oké, a Stefan Nagy munka előjegyzésbe véve  
mindjárt be is szkennelek akkor egy oldalt, hogy addig is kielemezhessük a stílusát  

egyébként ezért érdekes többek közt a Fantom, hogy kismillió rajzoló megcsillogtathatta már a sorozatban a tudását... és mikor azt hisszük, jobb már nem jöhet, egy új képregényben ismét kapunk egy új tehetséget  érdemes ezért végignézni az eddig feltett részek készítőit, a kreditsorokban. akit mi "nagyon" ismerünk, az Kari Leppänen aki rengeteget rajzolt a magyar sorozatban, itt a HZs-n az ő munkája még a "Hero halálos ítélete" és a "Meghalt a király!"; másik természetesen Sy Barry, tőle is láthattunk sokat a füzetekben és nálunk pedig a klasszikus részleget jegyzi ("Igen"; "Egy normális élet")
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 22., 13:08:47 írta Micho »

Nem elérhető regnar

• Galactus
Fantom képregények
« Válasz #233 Dátum: 2006. Június 22., 12:55:57 »
Idézet
egy (számunkra) nagyon értékes Fantom képregényhez, ami azért különleges, mert egy magyar származású ember rajzolta!! bizonyos "Stefan Nagy"    .....  szeretnétek, hogy majd soron kívül bekerüljön a honosítandó Fantomok listájára?

Micho. Ennél kevesebbért is volt olyan, hogy már térden állva könyörögtem volna, hogy kerüljön fel egy történet.    Így, meg, hogy van közünk hozzá? Naná!    
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 22., 12:57:39 írta regnar »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #232 Dátum: 2006. Június 21., 19:00:50 »
Idézet
Ezek a Fantom borítók mintha egy kissé lejtőn lennének...
ja, erre elfelejtettem reagálni: biztos azért van, mert ezt nem svéd illetőségű személy rajzolta, hanem amerikai   Bob McLeod rajzolta, aki ismerős lehet amerikai szuperhős képregényekből
és egy jó hír, amit szintén elfelejtettem bejelenteni: Andreas segítségével hozzájutottam egy (számunkra) nagyon értékes Fantom képregényhez, ami azért különleges, mert egy magyar származású ember rajzolta!! bizonyos "Stefan Nagy" akinek összesen két munkájáról tudok, és egy már megvan  szeretnétek, hogy majd soron kívül bekerüljön a honosítandó Fantomok listájára? a sztori igazából nem nagy szám, de nem ezért érdekes ugyebár   ha akarjátok, addig is egy oldalt beszkennelhetek belőle, hogy lecsekkoljátok a munkáját... csak szóljatok.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 21., 19:00:59 írta Micho »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantom képregények
« Válasz #231 Dátum: 2006. Június 21., 13:27:18 »
Idézet
Az 1790-es évek végén túl vagyunk egy lázadáson
köszönet a rögtönzött történelem óráért  
ilyen forradalmi dolgok lesznek benne különben  úgyhogy akkor elvileg jól néztek utána az írók az akkori helyzetnek, de majd meglátjuk, ha kikerül