Na, elolvastam a Nemzeti Sportot, a csirkét beraktam a sütőbe, szóval most már van időm pár kérdésre válaszolni:
Először is keildavid:
-Amerikai Sast én sem ismerem, egy válogatás kiadványban volt benne ez a sztori, megtetszett, lefordítottam
-Serenity: egy sci-fi sorozat volt, amolyan ellen Star Trek anno a TV-ben. Itthona a Viasat 3 adta, de csúfosan megbukott az USA-ban, 14 rész után lelőtték. Ami a képregényt illeti, 2 db 3 részes mini létezik belőle, ebből egyet a Co-Mix honosított, és át is adták nekünk, ki is fog kerülni, mihelyst kiszórtam a Year Four történeteket, illetve a másik 3 részes mini (Serenity: Better Days) is meg lesz majd csinálva jövőre, ha minden jól alakul
Asys: igen, valóban nagy munka volt összehozni ezt a sok honosítást (mármint az 1500 darabot) és fogalmam sincs mennyi munkaórája van benne mindnyájunknak, de azt hiszem megérte... talán...
Amondin: hogy érted azt, hogy néhány embernél nem így képzelted el az oldalra kerülését? Kifejtenéd? Kíváncsi vagyok... Már csak azért is, mert ez az egész "írjuk meg, hogy kezdtük" dolog az én fejemből pattant ki, és azért nem írta meg mindenki, mert nem volt kötelező jellegű, sokan nem értek rá foglalkozni vele, vagy egyszerűen nem volt kedvük hozzá. Zozi és elwood leírásán kívül is hiányzik még pár, én speciel Zeritére lettem volna a leginkább kíváncsi, de sajna ő sem írta meg...
Egyébként úgy általában mindenkinek köszönjük, aki hozzászólt a képregényhez és reméljük, hogy tetszett a kiadvány. Azért azért sajnálom, hogy nagyon kevés olyan ember szólt hozzá a dologhoz, akik amúgy sem fórumozik, reménykedtem, hogy legalább most megerőltetik magukat néhányan és legalább egy köszönömöt írnak, de sajna nem tették... persze tisztelet a kivételeknek!
És a végén egy kis magyarázkodás a részemről: biztos sokan észrevettétek, hogy a kiadványban nincs DC történet. Ez félig az én hibám, félig Sepié. Az övé annyiból, hogy későn szólt a válogatásról (mármint, hogy időszerű lenne...), az enyém pedig annyiból, hogy lusta voltam már a kiválasztott Zatanna történetet is megcsinálni, pedig 1 oldal el is készült belőle... Na de majd egyszer csinálok nektek egy olyan DC válogatást, amiben csak DC rövid történetek lesznek...