Szerző Téma: MINDEN MÁS HálóZsák képregény  (Megtekintve 452043 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
  • Nem: Férfi
Re:MINDEN MÁS HálóZsák képregény
« Válasz #1509 Dátum: 2009. Szeptember 14., 08:28:23 »
Akkor rosszra gondolsz GG.  A Serenity című film a Firefly című sorozat folytatása. És tényleg erről a hajóról,  (Serenity  ) és legénységéről szólt.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #1508 Dátum: 2009. Szeptember 14., 08:21:21 »
Abban nem volt semmi hajó, egy jövőbeli társadalomról szólt.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1507 Dátum: 2009. Szeptember 14., 08:16:35 »
Idézet
Ez a Serenity, az 1500-ból, amit többen is kérdeznek, megegyezik a filmmel is?
Igen, megegyezik vele. Ugyanerről a hajóról szólt a film is.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

• Spawn
« Válasz #1506 Dátum: 2009. Szeptember 14., 07:59:15 »
Ezt az amerikai sast többen is ismerhetnék, mert warren ellis-es thunderboltokban szerepelt, ami honosítva is van másik oldalon, ezt leszámítva viszont tényleg egy másodrangú szereplő.
Ez a Serenity, az 1500-ból, amit többen is kérdeznek, megegyezik a filmmel is? Mert azt írtátok, hogy tv sorozat készült belőle, de azt nem ismerem, viszont a film nem volt rossz.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1505 Dátum: 2009. Szeptember 14., 06:47:35 »
Huh, nagyon jó lett ez a borít, Kendra.  Csak kár, hogy ilyen piciben csináltad meg.

Nem elérhető Kendra

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #1504 Dátum: 2009. Szeptember 13., 21:18:59 »
A CO-MIX neveben gratulalok!

Nem elérhető jukjuk

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #1503 Dátum: 2009. Szeptember 13., 12:52:24 »
Okés, köszönöm!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1502 Dátum: 2009. Szeptember 13., 12:34:07 »
Én nagyon elégedett vagyok az eddigi hozzászólásokkal, és nagyon örülök, hogy ennyi embernek tetszett ez az album.  Akkor lassan neki is állhatok megtervezni a HZs 2000-et.  Így talán lesz ideje dokinak is megcsinálni a Zatanna fordítást.  

Idézetet írta: jukjuk
Sziasztok! Rég jártam erre és alig győztem rácsodálkozni, hogy mennyi új szuper képregény van. Amikor megláttam a Gwen-es történetet, a gyönyörű Romita-rajzokkal.......  ....csak lestem! Ez a történet egyébként mikor, melyik kiadványban jelent meg? Ja és ehhez a sztorihoz nem volt borító?

Kérlek homályosítsatok fel.......Előre is köszi.....
Ehez a sztorihoz nem volt borító. Ez az Amazing Spider-Man 365-ös számában jelent meg. Az egy bővített, 30. évfordulós szám volt, és abban volt ez a második történet.  

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1501 Dátum: 2009. Szeptember 13., 12:14:18 »
Idézet
Azt nem tudtam, hogy a Serenity egyik részét a Co-Mix honosított.
Lehet félreérthető voltam: nem egy részt, hanem konkrétan az első 3 részes minit csinálták meg ők.

Nem elérhető jukjuk

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #1500 Dátum: 2009. Szeptember 13., 11:52:09 »
Sziasztok! Rég jártam erre és alig győztem rácsodálkozni, hogy mennyi új szuper képregény van. Amikor megláttam a Gwen-es történetet, a gyönyörű Romita-rajzokkal.......  ....csak lestem! Ez a történet egyébként mikor, melyik kiadványban jelent meg? Ja és ehhez a sztorihoz nem volt borító?

Kérlek homályosítsatok fel.......Előre is köszi.....

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1499 Dátum: 2009. Szeptember 13., 11:42:49 »
Idézetet írta: dr samson
-Amerikai Sast én sem ismerem, egy válogatás kiadványban volt benne ez a sztori, megtetszett, lefordítottam
-Serenity: egy sci-fi sorozat volt, amolyan ellen Star Trek anno a TV-ben. Itthona a Viasat 3 adta, de csúfosan megbukott az USA-ban, 14 rész után lelőtték. Ami a képregényt illeti, 2 db 3 részes mini létezik belőle, ebből egyet a Co-Mix honosított, és át is adták nekünk, ki is fog kerülni, mihelyst kiszórtam a Year Four történeteket, illetve a másik 3 részes mini (Serenity: Better Days) is meg lesz majd csinálva jövőre, ha minden jól alakul

Az Amerikai Sas és a Serenity képregény válogatás nagyon jó volt. Azt nem tudtam, hogy a Serenity egyik részét a Co-Mix honosított. Az nem probléma, hogy nem volt benne DC-s válogatás.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1498 Dátum: 2009. Szeptember 13., 10:58:02 »
Értem. Na majd akkor egyszer, ha kijutok külföldre...

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1497 Dátum: 2009. Szeptember 13., 10:10:02 »
Idézet
én speciel Zeritére lettem volna a leginkább kíváncsi, de sajna ő sem írta meg...
szivesen nosztalgiazok errol egy so:r mellett, de tobb okom is van ra, hogy egy ilyen kiadvanyban ne jelenjen meg nyilvanosan
gyengéd barbár

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #1496 Dátum: 2009. Szeptember 13., 10:05:50 »
Köszönöm az informálást majd meglátjuk hogy fog sikerülni.(Addig is készítsétek az autógramm osztogató ujjaitokat  )
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 13., 10:06:54 írta Amondin »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1495 Dátum: 2009. Szeptember 13., 10:00:12 »
Pedig egyszerű: 3-as metróval az újpesti végállomásig, ott meg megkérdezel valami képregény buzinak látszó egyént, hogy merre van a börze...

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1494 Dátum: 2009. Szeptember 13., 09:56:51 »
Remélem hogy el tudok menni mert nekem inkább az odajutással lesz talán egy kis gondom de szerintem el tudok menni nem lakom csak egy 50 km-re Pesttől inkább az lesz a probléma hogy hogyan találok a börze helyére de szerintem menni fog ha pedig ilyen könnyű lesz megtalálni titeket akkor ott már nem fogok eltévedni  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1493 Dátum: 2009. Szeptember 13., 09:52:30 »
Hát, ha jössz, akkor elég egyszerű lesz megtalálni minket, mert szerintem Farekkal megint egy nagy Hzs felirat alatt fogjuk árulni a felesleges cuccainkat...  Amúgy az igaz, hogy nem mindenki itt kezdte a dolgot, és én is pl sokszor eltöprengek azon, hogy mi lett volna velem, ha továbbra is marad a Spidertomon a honosító biznisz...

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1492 Dátum: 2009. Szeptember 13., 09:47:48 »
Idézetet írta: dr samson
Amondin: hogy érted azt, hogy néhány embernél nem így képzelted el az oldalra kerülését? Kifejtenéd? Kíváncsi vagyok...  Már csak azért is, mert ez az egész "írjuk meg, hogy kezdtük" dolog az én fejemből pattant ki, és azért nem írta meg mindenki, mert nem volt kötelező jellegű, sokan nem értek rá foglalkozni vele, vagy egyszerűen nem volt kedvük hozzá. Zozi és elwood leírásán kívül is hiányzik még pár, én speciel Zeritére lettem volna a leginkább kíváncsi, de sajna ő sem írta meg...

Úgy értettem hogy nagyjából úgy képzeltem el hogy mindenki itt kezdte a karrierjét így volt egy kicsit meglepő hogy nem mindenki de ez ugye csak az én elképzelésem volt. Vagy például azon lepődtem meg egy kicsit hogy kinek mi volt az első képregénye amivel találkozott én ki nem néztem volna az illetőből az eddigi alkotásai alapján hogy akkoriban az érdekelte őt a legjobban de ez inkább az én hibám hogy így meglepődtem. És ez tényleg jó ötlet volt hogy mindenki írt magáról. (és talán ismétlem talán ha minden jól megy akkor a börzén végre találkozhatok azokkal akiket tisztelek azért amit csinálnak ha lehetőségem lesz rá)

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1491 Dátum: 2009. Szeptember 13., 09:31:52 »
Na, elolvastam a Nemzeti Sportot, a csirkét beraktam a sütőbe, szóval most már van időm pár kérdésre válaszolni:

Először is keildavid:

-Amerikai Sast én sem ismerem, egy válogatás kiadványban volt benne ez a sztori, megtetszett, lefordítottam
-Serenity: egy sci-fi sorozat volt, amolyan ellen Star Trek anno a TV-ben. Itthona a Viasat 3 adta, de csúfosan megbukott az USA-ban, 14 rész után lelőtték. Ami a képregényt illeti, 2 db 3 részes mini létezik belőle, ebből egyet a Co-Mix honosított, és át is adták nekünk, ki is fog kerülni, mihelyst kiszórtam a Year Four történeteket, illetve a másik 3 részes mini (Serenity: Better Days) is meg lesz majd csinálva jövőre, ha minden jól alakul

Asys: igen, valóban nagy munka volt összehozni ezt a sok honosítást (mármint az 1500 darabot) és fogalmam sincs mennyi munkaórája van benne mindnyájunknak, de azt hiszem megérte... talán...  

Amondin: hogy érted azt, hogy néhány embernél nem így képzelted el az oldalra kerülését? Kifejtenéd? Kíváncsi vagyok...  Már csak azért is, mert ez az egész "írjuk meg, hogy kezdtük" dolog az én fejemből pattant ki, és azért nem írta meg mindenki, mert nem volt kötelező jellegű, sokan nem értek rá foglalkozni vele, vagy egyszerűen nem volt kedvük hozzá. Zozi és elwood leírásán kívül is hiányzik még pár, én speciel Zeritére lettem volna a leginkább kíváncsi, de sajna ő sem írta meg...

Egyébként úgy általában mindenkinek köszönjük, aki hozzászólt a képregényhez és reméljük, hogy tetszett a kiadvány. Azért azért sajnálom, hogy nagyon kevés olyan ember szólt hozzá a dologhoz, akik amúgy sem fórumozik, reménykedtem, hogy legalább most megerőltetik magukat néhányan és legalább egy köszönömöt írnak, de sajna nem tették... persze tisztelet a kivételeknek!  

És a végén egy kis magyarázkodás a részemről: biztos sokan észrevettétek, hogy a kiadványban nincs DC történet. Ez félig az én hibám, félig Sepié. Az övé annyiból, hogy későn szólt a válogatásról (mármint, hogy időszerű lenne...), az enyém pedig annyiból, hogy lusta voltam már a kiválasztott Zatanna történetet is megcsinálni, pedig 1 oldal el is készült belőle...  Na de majd egyszer csinálok nektek egy olyan DC válogatást, amiben csak DC rövid történetek lesznek...

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1490 Dátum: 2009. Szeptember 12., 23:14:21 »
de akkor is szép nagy szünet
a beszámolót pedig majd várom, de addig is van olvasnivalóm bőven.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1489 Dátum: 2009. Szeptember 12., 23:03:34 »
Idézet
ovitól egyetemig semmi képregény? nem semmi, az aztán jó nagy szünet volt.
Ja nem, úgy kb harmadikban-negyedikben hagytam abba talán, addigra untam meg a bátyámtól örökölt képregények sokadik újraolvasását.

Idézet
amúgy persze érdekel majd részletesebben is, és szerintem nem csak engem.
Ok, akkor egyszer majd leírom én is.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 12., 23:04:37 írta zozi56 »
"I'm so meta, even this acronym"

• Spawn
« Válasz #1488 Dátum: 2009. Szeptember 12., 23:01:51 »
El se, tudom képzelni mennyi munka lehetett ezt összerakni, hogy ilyen legyen, úgyhogy köszönet mindenkinek, aki részt vett benne.

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1487 Dátum: 2009. Szeptember 12., 22:59:39 »
ovitól egyetemig semmi képregény? nem semmi, az aztán jó nagy szünet volt. amúgy persze érdekel majd részletesebben is, és szerintem nem csak engem.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1486 Dátum: 2009. Szeptember 12., 22:51:16 »
Nekem kicsit zűrös volt a nyaram a munka miatt, vagy időm vagy ihletem nem volt írni, majd egyszer talán a rovatomban írok róla, ha érdekel. Ez első képregényes élményem egy Csodálatos Pókember volt amúgy oviban, aztán hatalmas szünet, majd egyetemen ismét Pókember.

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1485 Dátum: 2009. Szeptember 12., 22:44:30 »
bár még nem olvastam végig a jubileumi összeállitást, csak az elejét, pontosabban a az oldal történelmét, és a tagok beszámolóját, nagyon érdekes volt számomra megtudni, hogy akik visszaköszönnek nekem innen, vagy az oldalról, vagy akiknek a munkáit olvasgatom, hogy kerültek be a csapatba. Bár én szivesen elolvastam volna zozi56 és elwood beszámolóját is, de majd talán legközelebb:) Ha elolvasom az egészet, majd irok róla véleményt, talán a blogomon is. De amit eddig olvastam, az kifejezetten megfogott, úgy érzem, közelebb kerültek hozzám a csapat tagjai. Az én első képregényes élményem megegyezik a talgabyéval, én is Mickey Mouse magazinnal (később Donald Kacsa magazin lett a neve) kezdtem, és én is olyan 7 éves korom körül, csakúgy mint talgaby, és ezt is jó volt megtudni, érdekes volt. Egszóval mégegyszer köszönöm a jubileumi kiadást, és még kivánok sok ilyen jubileumot. Keep Rockin' !

Nem elérhető FZoli

• Pókember
« Válasz #1484 Dátum: 2009. Szeptember 12., 22:41:33 »
Gratula a 1500. képregényhez!
Egyelőre csak a "történelmi" részeket (szeretem az ilyen nosztalgiás cikkeket, jó olvasni róla, hogy hogyan jutottatok el idáig) és a Serenityt (második kedvenc sci-fi sorozatom; ebben a pár oldalban is hozták a szereplők a formájukat  ) olvastam el. Előbb-utóbb sort kerítek a többire!
További sok sikert a következő 1500-(ak)hoz!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 12., 22:48:46 írta FZoli »

Nem elérhető StakDrone

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1483 Dátum: 2009. Szeptember 12., 19:24:45 »
Gratulálok a jubiláláshoz!
Az összeállítás remek lett, ahhoz külön grat.

"Az emberi ostobaság és a világegyetem végtelen. Az utóbbiban nem vagyok biztos..."

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1482 Dátum: 2009. Szeptember 12., 19:03:39 »
Idézetet írta: Asys
6. Gwen-kíváló volt MJ rezonőrként!  Nem is tudtam, hogy Stacy kapitány tudta Peter titkát...
Tudta, de csak a halálakor utalt rá, ahogy az ebből a képregényből kiderült (mondjuk az utolsó szavai nem ezek voltak, azt mondta, hogy "Vigyázz Gwenre... Peter.").

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1481 Dátum: 2009. Szeptember 12., 18:36:04 »
Én is csak azt olvastam el, amelyik érdekelt..  
1. Pókember és a Gyík-jó volt látni, ahogy Peter képes hatni a Gyíkra, az emberi énjén keresztül!  
2. Rozsomák (Éhség)-egy rendkívüli ,,Nuff said!'' történet, hangulatos grafikával!  
3. Megtorló, mint hírnök? Haláááál...  
4. Amerikai Sas-nagyon cool képregény, egy tökös hőssel és eszméletlenül gyönyörű grafikával!  
5. Avengers 1. story-akciódús és izgalmas történet volt!
6. Gwen-kíváló volt MJ rezonőrként!  Nem is tudtam, hogy Stacy kapitány tudta Peter titkát...  
7. Szabadság Mező-régen röhögtem már ekkorákat!  
8. Avengers 2. story-az elsőhöz hasonlóan nagyon színvonalas volt!
9. Fenegyerek-már a történet elején tudtam, hogy kinek viszi a gyógyszert; ennek ellenére remek story volt!  
10. Kraven vs. Hulk-Kraven őrült, ez tuti!  
A honosítók visszaemlékezése is fantasztikus volt! A csomag végén látható borító-ár pedig rendkívül látványos!

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #1480 Dátum: 2009. Szeptember 12., 18:08:31 »
Ez aztán alaposan megadta azt mi egy Jubilleumi számhoz kell.
A képregények jók voltak nem olvastam el mindegyiket csak ami érdekelt de azok nagyon jók voltak.
Igazából nem is a képregények voltak azok amiknek a legjobban örültem hanem a dokumentációknak és azon beleül is a tagok beszámólója hogy hogyan is kerültek az oldalra.
Volt akinél meglepődtem hogy hogyan mi történt vele az évek során és volt akinél nagyjából az volt az idekerülése története ahogy elképzeltem.
Szóval ennek örültem a legjobban az egész közül hogy egy kicsit megismerhettem azokat akiket tisztelek.
A hálózsák története pedig mintha történelem óra lenne(amit nagyon szeretek) remekül összeállítottátok az oldal történetét, én úgy 2005 tájékán kis segítséggel találtam rá erre az oldalra akkor annyira meglepődtem hogy van olyan oldal ami ilyenekkel foglalkozik. Azóta már tudom hogy nem csak egy van de akkor még úgy néztem a hálózsákra mint az egyetlen "képregény kincseskamrára".
Az utolsó oldalak a borítókkal pedig nagyon jó ötlet volt. Én pl már el is felejtettem hogy az F4-nek voltak ilye borítói is.
Gratulálok az eddigi 1500 képregényhez és sok sikert a 2000-hez.