Szerző Téma: MINDEN MÁS HálóZsák képregény  (Megtekintve 451585 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
    • HálóZsák
Re:MINDEN MÁS HálóZsák képregény
« Válasz #1449 Dátum: 2009. Augusztus 17., 16:09:31 »
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1448 Dátum: 2009. Augusztus 16., 22:28:35 »
Bocsi Marylin, ha egy kicsit rosszul hangzott ez a "Bár nem biztos, hogy ők látni fogják ezt az üzenetet"-dolog. Ezt azért írtam, mert általában nem lehet tudni, hogy az inaktívak is jelentkeznek-e.(Mert hát tudod, vannak sokan akik nem jelentkeztek. Az alapító tagok úgy tudom kiléptek, mert...inkább nem akarom részletezni. A HZS főoldalon a tagok linkbe olvastam, hogy vannak inaktív tagok. Nem akartam ezzel rosszat mondani.) És igen, tetszett nekem ez a képregény. Ahogy ezt már mondtam. Amolyan elgondolkodtató, különleges képregény.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 16., 22:53:40 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Marilyn

• Donald kacsa
  • *
    • http://
« Válasz #1447 Dátum: 2009. Augusztus 16., 21:40:13 »
Idézetet írta: keildavid
Ezer köszönet Tomgrey és Marilyn a Boszorkányok órája 02. részért. (Bár nem biztos, hogy ők látni fogják ezt az üzenetet.) Sok sikert kívánok nektek a befejezéshez. Bár azt nem tudom, ki fogja fordítani.
Nagyon szívesen. =) Látom. Köszönöm! =)
Valószínűleg én fogom fordítani és talán Elwood. A 2. rész is azért jött ilyen későn, mert vártam a fordítás befejező részét. De minthogy nem jött, megcsináltam én.

Amúgy örülök, hogy tetszett. Nekem ez az egyik személyes kedvencem.

Idézet
Yggdrasil Baráti kör ... Az nem megszűnt?
A Death minit is én írtam be (legalábbis ami kikerült belőle - talán csak az első szám).
Az YBK nem szűnt meg, csak már nincs honlap és nem honosítunk. =)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1446 Dátum: 2009. Augusztus 16., 20:57:41 »
Na jó, hagyjuk a körítést: a nagy része készen van, de egyben akarjuk ezt is kirakni. Folyik a munka, a hónapban még szeretnénk. Sajnos tényleg elhúzódott, se sajna egy 200+ oldalas, szöveggel teli képregénynél ez van. Az ilyesmi elkészítése általában legalább fél év szokott lenni az eddigi tapasztalatok alapján. (Marvels és a Kingdom Come pl. kilenc hónap volt, ha nem több.)
Amúgy meg amit a listán tartunk, azt meg is szándékozzuk csinálni, és már lassan mi is látjuk, milyen szakaszban lehet konkrét ígéretet tenni egy képregényre. (Vannak is itt elég termetes projectek, amikről pont ezért hallgatunk még mindig.)
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 16., 20:58:21 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1445 Dátum: 2009. Augusztus 16., 20:55:35 »
Köszönöm a gyors választ  
Remélem ezt mostmár tutira vehető...A naptárba bejelöltem ezt a napot,mint kezdőt,majd hozzáadtam 90-et,mint végső határidő.A centiket mindeközben elkezdem vagdosni :)Jah...és természetesen igyekszek minél többet fent lenni

Nem elérhető gorgiasz

• HálóZsák tag
  • Spock
  • *
« Válasz #1444 Dátum: 2009. Augusztus 16., 20:32:32 »
Én is alátudom támasztani Predash ígéretét,bár a nemsokára relatív... És mivel te konkrét időpontot kérdeztél Galan
azt tudom mondani,hogy 1-90 napon belül módodban áll majd elolvasni (Feltéve,hogy rendszeresen látogatod majd az oldalt.  ).
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 16., 20:34:44 írta gorgiasz »

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #1443 Dátum: 2009. Augusztus 16., 20:17:23 »
Iszonyú keveset kell rá várnod (tényleg), és ha rendszeresen nézed a főoldalt, akkor biztos vagyok benne, hogy egy hatalmas frissítésen belül meg is találod nemsokára.

Katt a képre!

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1442 Dátum: 2009. Augusztus 16., 20:01:15 »
Sziasztok

Remélem jó helyre irom a gondomat,miszerint sehol sem látom még a JLA/AVS crossover-t  Vmikor. márciusban irtátok,h. negyed éven belül biztosan lesz,ami már lassan 2*-esen is letelt :(Azóta csak a hamarosan igéretet hallani...:(Van rá esély,h. még ebben az évben kifog jönni v. ez már esélytelen??Esetleg van már konkrétumabb idő,mint a hamarosan??

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1441 Dátum: 2009. Augusztus 15., 22:00:31 »
Ó, ez tényleg igaz. Ezt is kihagytam, hogy a DC-nél is rajzolt néhány képregényt Bachalo. Kösz, hogy emlékeztettél erre is. A YBK azaz Yggdrasil Baráti kör oldalt említetted. Az nem megszűnt? Legalábbis én megnéztem, de nem jött be. Akkor ezek szerint nem létezik. És ha jól olvastam az Allcomicson, minden képregény, ami ott volt átkerült más honosítóoldalakra.
Nos mára ennyi volt a véleményem.
Sziasztok.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 15., 22:09:23 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1440 Dátum: 2009. Augusztus 15., 21:53:42 »
Bachalo a DC-nél kezdte, van egy nagyon híres minije Gaiman Sandmanje mellé, a Death mini (talán az YBK-n volt is kint). De rajzolt Shade-et is. X-ekben a legimsertebb munkája a Generation X, kegyetlen jó rajzai vannak. Sajna mostanában elég keveset dolgozik.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1439 Dátum: 2009. Augusztus 15., 21:47:07 »
A Boszorkányok órája egy amolyan elgondolkodtató képregény. Jeph Loeb írta ezt a képregényt. Érdekes. Mert ő még a Pókember:Kék minit(itt a HZS-n), Superman/Batman, Supergirl és a Képes Kiadótól megjelent Batman 3 részes Hush  és a Superman és Bamtan:Supergirl kötetekben ismertem eddig a munkáját.
Chris Bachalo pedig tényleg álomszép és varázslatos, amiket ő rajzolt. Az ő munkáját az Újvilág X-Men füzetben láttam először és azokban is volt leírás, hogy mit kell tudni Chris Bachaloról. Meg úgy tudom ő még rengeteg képregényeket rajzolt. Főleg különböző X-Men sorozatokat.
Ha jól olvastam a főoldalon "második rész a háromból". Akkor ez egy három részes mini.
Ezer köszönet Tomgrey és Marilyn a Boszorkányok órája 02. részért. (Bár nem biztos, hogy ők látni fogják ezt az üzenetet.) Sok sikert kívánok nektek a befejezéshez. Bár azt nem tudom, ki fogja fordítani. De majd meglátjuk.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 15., 21:55:31 írta keildavid »

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1438 Dátum: 2009. Augusztus 15., 20:35:14 »
Javítva.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1437 Dátum: 2009. Augusztus 15., 20:29:27 »
Öööö...elnézést ha kérdezek valamit. De ez a Boszorkányok órája 02. része? Nekem úgy néz ki teljesen ugyanaz , mint az 01. rész is. Nekem úgy néz ki, kétszer lett belinkelve az 01. rész.

Szerk.: Megvan itt a fórumon. De a főoldal linken az 01. rész van belinkelve kétszer.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 15., 20:35:51 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1436 Dátum: 2009. Augusztus 15., 20:00:27 »

Nem elérhető Rebellis

• Garfield
  • **
« Válasz #1435 Dátum: 2009. Augusztus 14., 22:20:11 »
Hát...nem repesek az örömtől, de köszi a választ.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1434 Dátum: 2009. Augusztus 13., 16:09:54 »
Nem fog. Le is vetettem a listáról. A negyedik elviselhetetlenül rossz, az ötödik meg legfeljebb a harmadik szintjén mozog. Jól indult, de egy iszonyatos marhaság lett a vége, ráadásul a negyedik és az ötödik szériából is valami embertelenül rémes minőségű szkent lehet találni, és nincs egyáltalán másik verzió.

Nem elérhető Rebellis

• Garfield
  • **
« Válasz #1433 Dátum: 2009. Augusztus 13., 13:57:08 »
Előre is bocsánatot kérek a kérdésemért, én is utálom a hasonló hozzászólásokat de nem bírom visszatartani magam...bocsi!   A Bomba Királynő folytatódni fog? Tudom hogy a következő tpb nem a legjobban sikerült darab, de egy korábbi beszélgetésből rémlik hogy az azt követő már megint jó. Imádom ezt a karaktert és az eddigi részeket már majdnem fejből fújom annyiszor elolvastam.  

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1432 Dátum: 2009. Július 28., 21:13:08 »
A ComixArt összes képregényei különlegesek. Rengeteg fantasy, varázslatos, misztikus történetek vannak. Pl. Aspen, Fathom, Soulfire, Toll, Warlands és Síró ördög.

Az Egyéb Gondolatébresztő Képregények         tényleg nagyon elgondolkodtató. Pl. Neil Gaiman mély tartalmai vannak a képregényeiben.

A Gyerekrészlegben minden képregények viccesek és nagyon jók. Hát mivel ez a gyerek részleg, akkor lényegében vicces képregények vannak. Howard a Kacsa volt nekem az egyik kedvencem ezekből. Nagyon jó volt. Sokat nevettem a történeten.
A Természet csodái nem vicces képregények. Tudom jól. Ez inkább egy olyan képregény, amiben rengeteget megtudhat a természetben élő állatokról.
Nos erről ennyit.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1431 Dátum: 2009. Június 28., 16:22:56 »
Én is köszönöm a HálóZsák Team-nek a Michael Turner emlékére összeállított könyvet!      
Mr. Turner tehetséges rajzoló volt,borzasztó és szomorú dolog,hogy ilyen fiatalon meghalt!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1430 Dátum: 2009. Június 27., 17:28:08 »
Nem baj az, én háromszor bőgtem el magam a beírása közben. Ez is bizonyítja, mennyire jól sikerült összeállítaniuk az Aspennél a kiadványt.

Nem elérhető Dannyman

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #1429 Dátum: 2009. Június 27., 15:45:41 »
Eddig még nem írtam erre a fórumra, de most úgy érzem, hogy muszáj.

Nagyon szépen köszönöm a Michael Turner emlékére készített kis könyv honosítását! Ő a kedvenc rajzolóm, egyszerűen imádom a rajzait. Sajnos nem sok mindent tudtam róla, csak hogy tavaly halt meg. Ti közelebb hoztátok őt számomra és bepillantást nyerhettem, hogy milyen ember volt is ő. Nagyon köszönöm ezt nektek, hogy általatok megismerhettem a kedvenc rajzolóm munkásságát és életét!

Egyébként nagyon szép volt a kiadvány, kicsit még pityeregtem is rajta, holott nem vagyok valami érzelgős.

Nyugodjék békében!
www.cknights.neobase.hu --> ComicsKnights

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1428 Dátum: 2009. Június 27., 13:32:00 »
Idézet
a Soulfire, a Fathom és az Aspen képregényt nem tervezitek folytatni?
Hát, én a Fathom vol3-on erősen gondolkodom, de idén nem valószínű, hogy abból lesz bármi is. Talán majd jövőre... talán...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1427 Dátum: 2009. Június 27., 12:31:34 »
Tervezni tervezzük, csak egész idáig nem akar lenni belőle semmi. És a dolgok állása szerint egy darabig még nem is lesz.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1426 Dátum: 2009. Június 27., 11:41:27 »
Michael Turner valóban egy nagyszerű rajzoló. Ahogy itt az emlékéről összefoglaltak, sokan ismerték a munkáját és kedvelték. A legtöbbjük számára a legjobb barátjuk(és testvérük) volt. Michael Turner rajzaiból több is lett honosítva, a Hálózsákon levő ComixArt gyűjteményben az Aspen, a Fathom és a Soulfire. A DC-ből a Superman/Batman 26.szám. A 8-13. részét azért nem soroltam közéjük, mert az könyvesbolti forgalmazásba került. Ha jól mondom még máshol is vannak ilyen honosítások(bocsánat, ha ez reklámnak minősülne) a képregénytár.neten a Fathom.
Ne haragudjatok, ha írok egy kérdést: a Soulfire, a Fathom és az Aspen képregényt nem tervezitek folytatni? Tudom ez eredetileg a ComixArt foglalása közé tartozott. És a ComixArt félbe maradt összes képregényeiből nem valószínű, hogy lesz tovább folytatva. Csak a Transformers lesz folytatva a ComixArt örökségből.
Végül még egy utolsó sort: Michael Turner, a legnagyszerűbb rajzoló, akit az egész világ csodálhatta a nagyszerű alkotását.
Nyugodjék békében.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 27., 11:45:12 írta keildavid »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1425 Dátum: 2009. Június 27., 09:09:10 »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1424 Dátum: 2009. Június 24., 16:11:47 »
A Midnight Nation magyarul Az Éjszaka Népe képregényről igazad van talgaby. Valóban a C4A-n is van, pontosan a 9. része. Az első részei pedig a KTN-n. Ezt még csak most tudtam meg.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 26., 15:14:09 írta keildavid »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1423 Dátum: 2009. Június 23., 09:03:33 »
Üdv! Köszi a Elveszett Lelkek Könyve 5.részt talgaby,beigli69!    
Pazar ez a sorozat,nekem nagyon tetszik.Várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #1422 Dátum: 2009. Június 16., 16:41:12 »
Idézetet írta: keildavid
És említettél egy bizonyos Midnight Nation, amit szintén Joseph Michael Straczynski írta. Ez micsoda?
Annyi elég róla, hogy talgaby elsősorban emiatt tartja JMS-t a legjobb képregényírók egyikének?  

Idézetet írta: galamb
Ha Johnathan háta mögött egy arkangyal jelent meg (márpedig nekem annak tűnt) akkor a Sötét ember vajon Isten? És ha igen, akkor ez a legizgalmasabb Isten ábrázolás, amivel valaha találkoztam.
Csak akkor olvasd el, ha tényleg szeretnéd:
[span style=\'color:#000000;background:#000000\']Valójában nem tudni. Lehet akár az "egyik", akár a "másik". Az olvasónak kell eldöntenie, szerinte melyik. Én speciel nagyon szeretem ezt az írói fogást.[/span]

És köszönet az ötödik részért.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 16., 16:41:34 írta zozi56 »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1421 Dátum: 2009. Június 16., 16:29:01 »
Na ez sem egyszerű "popcorn-rész" volt, van egy rakat kérdés a fejben, ami tetszik, ez tényleg egy elgondolkodtató képregény, ha kikerül minden rész, múszály egyben átolvasni. Ha Johnathan háta mögött egy arkangyal jelent meg (márpedig nekem annak tűnt) akkor a Sötét ember vajon Isten? És ha igen, akkor ez a legizgalmasabb Isten ábrázolás, amivel valaha találkoztam. Szóval J.M.S. for president!    
 A honosítás pazar lett! Köszi!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1420 Dátum: 2009. Június 16., 16:25:35 »
A Midnight Nation honosítás alatt áll... már nagyon sok éve. Jelenleg a C4A viszi, a magyar címe az Éjszaka népe és amúgy meg dögöljön meg ismételten a Top Cow elnöke (tudom, furán jön ki, de köze van hozzá).
A befejező rész valójában nem befejező, mert megszakadt a sorozat. A hatodik számban Rejtély kerül majd előtérbe. A legmélyebb szám lesz, de arra még várni kell egy darabig.