Szerző Téma: MINDEN MÁS HálóZsák képregény  (Megtekintve 446907 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
Re:MINDEN MÁS HálóZsák képregény
« Válasz #969 Dátum: 2007. Március 08., 11:32:42 »
     Zodiak!!!    

A görögök mondták jól. Ők respektálták...

(mind a 300 -an)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 08., 11:33:36 írta Blixxxa »
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #968 Dátum: 2007. Március 08., 10:52:36 »
Idézetet írta: Zerit
elwooddal ugy egyeztem meg, hogy az elso 8 fuzetet csinaljuk meg, tulajdonkeppen a Berlin, City of Stones "fejezetet"... ez kb. kitolti meloval a 2007 elso felevet
azutan meglatjuk, ujbol egyeztetunk, hogy belefogjunk-e a kovetkezo fejeztebe a Berlin, City of Smoke-ba, amit meg Lutes sem fejezett be...
Köszi a választ! A következő részben (City of smoke) új szereplők szerepelnek már, vagy a mostani karakterek élete folytatódik tovább. Én főleg arra leszek kiváncsi, ahogy ezek az átlagemberek hogyan fogják átélni, amikor a háború már a város utcáin zajlik. Remélem el jut odáig az író (vagy már eljutott).
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
« Válasz #967 Dátum: 2007. Március 08., 09:47:00 »
Idézetet írta: Erac
Valószínűleg azért nem törődik veled a kutya sem, mert senki nem vesz komolyan. Egy toporzékoló óvodás szintjén vagy kb. Biztos rengeteg fórumon csinálod ugyen ezt, és borzasztó büszke vagy magadra. Vagy azt élvezed, hogy bannolnak, és te akkor is visszajössz, mert akkora király vagy? Hát az sem nagy teljesítmény.  
A saját fantáziálásodat ne erőltesd rám légyszi, inkább tanulj helyesírást. Kössssz pá...

Idézetet írta: horjb
Jah, ismerem az ilyen kis ficsúrokat, csak a szájuk nagy. Kap egy tolót az arcába, aztán másnap már nyitja előtted az ajtót mikor suliba mész.  
Na gyere kűggyed azt a tolót békaarcú! Eddig én sem személyeskedtem, de ha a kisiskolás pisiseknek ez kell, csinálok én műsort...
Figy apafej, milyen név az hogy horjb? Ember vagy te, vagy háztartási gép? Az előtolásról majd beszélgetünk, ha kaptál személyit, addig pipa!

Idézetet írta: Troll
Najó... akkor hagyjuk abba ezt a témát és beszéljünk inkább Berlinről.
Nem érdemes túldimenzionálnunk.    
Nem-e? Engem itten fenyegetnek! Beszélhetnénk inkább arról, h mikor törlöd a loginomat? Bocs, a Berlin hidegen hagy (ha érted a célzást  ) Tessen törölni még ma, és a továbbiakban nem rontom itt a légkört. Becsszó, meg kiscserkész, meg nyárcsinálós, meg ilyenek. A képeket majd még kűldöm, de szkennelés alatt állnak... (Hú ezt tök normálisan hangzott , kezdek kiesni a gonoszfórumtönkretevődémon szerepemből...)
by all

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #966 Dátum: 2007. Március 08., 09:12:06 »
Kérünk szépen benneteket folytassátok a berlint majd a még meg sem jelent részekkel is...( könyörgő tekintet)

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #965 Dátum: 2007. Március 07., 17:32:31 »
Idézetet írta: galamb
Hány részt terveztek belőle honosítani?
elwooddal ugy egyeztem meg, hogy az elso 8 fuzetet csinaljuk meg, tulajdonkeppen a Berlin, City of Stones "fejezetet"... ez kb. kitolti meloval a 2007 elso felevet
azutan meglatjuk, ujbol egyeztetunk, hogy belefogjunk-e a kovetkezo fejeztebe a Berlin, City of Smoke-ba, amit meg Lutes sem fejezett be...
gyengéd barbár

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #964 Dátum: 2007. Március 07., 16:56:30 »
Zodiac, ha nem akarsz ide írni, hát ne tedd és kész.
 A Berlin meg úgy jó ahogy van! Nekem tetszettek, hogy nem voltak szövegek a bubiban. Ez az író tud valamit. Hány részt terveztek belőle honosítani? Vagy folyamatosan, amíg kell a népnek? Az jó sokáig lesz, remélem!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #963 Dátum: 2007. Március 07., 16:08:02 »
Najó... akkor hagyjuk abba ezt a témát és beszéljünk inkább Berlinről.
Nem érdemes túldimenzionálnunk.    

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
« Válasz #962 Dátum: 2007. Március 07., 15:56:18 »
Jah, ismerem az ilyen kis ficsúrokat, csak a szájuk nagy. Kap egy tolót az arcába, aztán másnap már nyitja előtted az ajtót mikor suliba mész.  

Nem elérhető Erac

• Kázmér
  • **
« Válasz #961 Dátum: 2007. Március 07., 13:31:10 »
Idézet
Ha valaki lát errefelé egy admint vagy egy moderátort, szólhatna neki, hogy töröljön az adabázisból! Két hét személyes nyárcsinálással meghálálnám! A legutóbbi képregények akkor is száksz...

Hey!!!
Hogy a pi***ba lehet, hogy még egy nyavalyás warn-t se kaptam! (Nemhogy karmát, ahogy az normálisan lefordított IPB fórumnál előferdül)?

WAAAAARNT AKAROK!

Valószínűleg azért nem törődik veled a kutya sem, mert senki nem vesz komolyan. Egy toporzékoló óvodás szintjén vagy kb. Biztos rengeteg fórumon csinálod ugyen ezt, és borzasztó büszke vagy magadra. Vagy azt élvezed, hogy bannolnak, és te akkor is visszajössz, mert akkora király vagy? Hát az sem nagy teljesítmény.  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 07., 13:31:58 írta Erac »

Our arrows will blot out the sun!
Then we will fight in the shade.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #960 Dátum: 2007. Március 07., 12:51:40 »
a harom pont szvsz azert nem lett volna jo, mert felbeszakitunk vele gondolatot vagy mondatot vagy epp a kopni/nyelni nem tud poziciot jelezzuk vele
ebben a konkret esetben pedig folyt beszelgetes
lehet, hogy hasonloan kellett volna megoldani mint az elozo reszben, mikor a bubiba belemszatak a hangeffektusok, pl a puskaropogas
de szerintem az ures bubi is eleg kifejezo ilyen esetekeben
gyengéd barbár

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #959 Dátum: 2007. Március 07., 12:33:57 »
Köszi a választ Zerit ! Én is valami hasonlóra gondoltam, de a rajzoló legalább 3 pontot tehetett volna abubikba  ( mindig az igények)

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
« Válasz #958 Dátum: 2007. Március 07., 12:30:22 »
Idézetet írta: talgaby
Vigyázz, ha sokat kéred, még tényleg komolyan fogom gondolni.  Nincs felhasználó, akit figyelmeztettünk volna bármiért, és nem hiszem, hogy pont most kezdenénk el. Hisz itt nincsenek házik-- ööö... izé... úgyis tudja.
ÓÓÓÓ igen! Legyél kemény, azt szeretem...
De most komolyan! Egy kicsit sem zavar, hogy szarráoffolom ezt a csodaszép topicot? Azért már minimum egy figyi jár! Amúgy hány warn után törlitek a loginom, és blokkoljátok az IP-met (nem mintha ez utóbbi sokat érne  )? Csak puszta kíváncsiságból kérdem *kiskutyatekintet, heves szempillarezgetéssel*...

Személy szerint senkivel semmi bajom, de nem szeretem, ha olyan helyen is van loginom, ahol nem szeretném. Szal dear TG (ejtsd: tídzsí) mennyit ér meg neked törölni a loginomat? Kapsz egy kakós csigát, na? És a hét végéig nyár lesz...

//Nekem az is okés ha Géb csinálja, de akkor neki küldöm a kakaósbigát...//
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 07., 12:31:52 írta Zodiak »
by all

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #957 Dátum: 2007. Március 07., 12:20:19 »
orom latni, hogy kialakult egy kis olvasokozonsege a berlinnek is
koszi a visszajelzeseket

Idézetet írta: beigli69
A 16. (?) oldalon a bubik direkt üresek ??
az utolso harom bubi direkt ures, ugyan mindenki sejtheti, hogy mit tartalmazhatnak
a haboru zaja es a tavolsag miatt csak annyit latunk, hogy szovaltas van a ket szereplo kozt, de nem "hallhatjuk" oket, valoszinuleg ezt akarja erzekeltetni a rajzolo ezzel
gyengéd barbár

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #956 Dátum: 2007. Március 07., 12:18:18 »
Én is éltetném azt a nagyszerű ötletett, miszerínt kerüljön fel a HZs-ra A Természet Csodái. Nekem is jó pár része megvolt/megvan belőle, de az első részt sohasem tarthattam a kezemben. Igaz, most sem  , de legalább elolvashatom. Így visszanézve nagyon jól eltalálta a készítő az arany középutat. Nincs tele száraz szakmai szövegekkel, ugyanakkor nem is gügyög, nem nézi hülyének a gyerekeket. Hol láthatnánk ma olyat, hogy egy állatokról szóló könyvben vér is van vagy holttestek? És mégis olyan kiadvány ez, hogy szívesen a gyerekem kezébe adnám (ha lenne gyerekem).

UI.:Ja és ebböl tudtam már kiskorom óta, hogy mi is az a rozsomák

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #955 Dátum: 2007. Március 07., 12:07:03 »
Vigyázz, ha sokat kéred, még tényleg komolyan fogom gondolni.  Nincs felhasználó, akit figyelmeztettünk volna bármiért, és nem hiszem, hogy pont most kezdenénk el. Hisz itt nincsenek házik-- ööö... izé... úgyis tudja.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
« Válasz #954 Dátum: 2007. Március 07., 11:59:26 »
Idézetet írta: talgaby
Hm, de akkor már tényleg elmondhatnád, hogy kb. mik azok, amik tetszenek...
Nade talgaby! Ahhoz, hogy jobban megismerj, már minimum egy vacsorameghívással kellene kezdened!
Idézetet írta: Zodiak
...nem a fordítókkal/beírókkal, fordításokkal/beírásokkal volt bajom (azzal soha) hanem maguk a képregények (pl a legutóbbiak) nem az én ízlésem, amellett vártam volna az ígért folytatásokat...
Ha valaki lát errefelé egy admint vagy egy moderátort, szólhatna neki, hogy töröljön az adabázisból! Két hét személyes nyárcsinálással meghálálnám! A legutóbbi képregények akkor is száksz...

Hey!!!
Hogy a pi***ba lehet, hogy még egy nyavalyás warn-t se kaptam! (Nemhogy karmát, ahogy az normálisan lefordított IPB fórumnál előferdül)?

WAAAAARNT AKAROK!
by all

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #953 Dátum: 2007. Március 07., 11:29:45 »
Berlin:
Danke Schön !! Nagyon jó kis rész ismét. Tökéletes munka !  
A 16. (?) oldalon a bubik direkt üresek ??

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #952 Dátum: 2007. Március 06., 23:08:14 »
Berlin:
Köszi az újabb történelem és rajzórát. Most már nem ragoznám, de ez mindig egy élmény.

Nem elérhető gomi

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #951 Dátum: 2007. Március 06., 11:28:11 »
Üdv mindenkinek!

Lehet rossz helyre írom, de nemsokára órán kell lennem  Szóval a Berlin 4. része nagyon jó lett, fordulatos a sztori és könnyen el lehet képzelni az akkori helyzetett, eléggé valósan ábrázol és szerintem ez az ami nagyon megragad benne. Köszönet ezért a számért is!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #950 Dátum: 2007. Március 06., 08:45:29 »
Hm, de akkor már tényleg elmondhatnád, hogy kb. mik azok, amik tetszenek...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
« Válasz #949 Dátum: 2007. Március 06., 07:44:28 »
egy Zodiak nem csinal nyarat
Ezt kikérem magamnak, OKJ-s nyárcsináló diplomám van. Éppen felsőfokú nyárcsinálással foglalkozom teljes munkaidőben. Sajnos a tél is emiatt maradt el, mert sokat gyakoroltam, és túl jó vagyok benne.

Sajnos a gusztustalan replika most elmarad, mert a nyárcsinálás leköti minden időmet, és hányós-szmájli nincs a "Clickable Smilies" között. Erre azért van időm: Már az is szánalmas, hogy a fórumot nem tudjátok rendesen magyarra fordítani, de hogy a kritikát sem bírjátok... Ami mellesleg szubjektív, és ezt mindig hangsúlyoztam.
Egyébként nem a fordítókkal/beírókkal, fordításokkal/beírásokkal volt bajom (azzal soha) hanem maguk a képregények (pl a legutóbbiak) nem az én ízlésem, amellett vártam volna az ígért folytatásokat főként ilyen pár hetes szünet után.

na megyek nyarat csinálni...
by all

Nem elérhető iiykar

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #948 Dátum: 2007. Március 06., 00:38:07 »
Berlin #4

Köszönet érte, hozta a megszokott magas színvonalat    

TCS.  

Bennem is nosztalgikus érzéseket ébresztett. Ha minden igaz ez a kötet nálam is megvan valahol elfekvőben  Legalább a "mai fiatalok" is meglátják mi miből művelődtünk anno  Szal köszi a feltöltést  

Nem elérhető inferno

• Sólyomszem
  • *
    • http://ownpokertable.blogspot.com/
« Válasz #947 Dátum: 2007. Március 05., 21:18:01 »
Nah, mégis csak kapott pár hozzászólást a Természet Csodái.  Kíváncsi voltam, lesz-e olyan akinek tetszik, illetve, hogy akad-e egyáltalán valaki rajtam kívül aki még emlékszik a sorozatra a 90-es évek elejéről. Úgy látom azért van ilyen.  Anno én olyan 8-10 éves lehettem amikor a sorozat futott, akkor nagy kedvenc volt, aztán elpakoltam, és most, úgy 15 évvel később véletlenül újra előkerült. Be akartam szkennelni, először csak archiválás céljából, aztán eszembe jutott, hogy talán felférne a HZs-ra is, a gyerekrészlegbe.

Valaki említette, hogy tkp. nem is képregényről van szó. Nos ez tény, ennek ellenére néhány dolog miatt mégis felmerült bennem, hogy helyet kaphatna egy képregényes oldalon. Egyrészt, bár a Természet Csodái valóban nem "képregény", elvégre a "regény" magában foglalna valamiféle cselekményt, de a képi megvalósítás miatt mégiscsak emlékeztet a képregényekre, ugyanakkor mindenképpen egy kuriózum a 90-es évekből. Másrészt a fiatalabb korosztálynak hasznos és/vagy akár szórakoztató is lehet, az idősebbeknek meg jó lehet egy kis nosztalgiázásra. A HZs-nak meg elég változatos volt a felhozatala ahhoz, hogy itt adjam elő az ötletet.

Amúgy összesen 11 rész van meg nekem, ha jól tudom ennyit is adtak ki. (De nyugodtan cáfoljatok meg, ha esetleg ezt rosszul tudom, és valakinek pontosabb infoja lenne.)

Ja és végül köszönöm Trollnak, hogy vevő volt az ötletre, illetve, hogy újjávarázsolta az oldalakat.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #946 Dátum: 2007. Március 05., 17:28:06 »
A Természet Csodái kiskoromban nagy kedvencem volt, majdnem mind megvan.
Szerintem nagyon jó ötlet volt elkezdeni felrakni az oldalra. Már csak nosztalgiázni is jó.
Köszi.  
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető ati

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #945 Dátum: 2007. Március 05., 17:11:48 »
Sziasztok!

Most találtam ide a honlapra, és egyből egy kérdéssel kezdeném: nem tervezitek lefordítani a City of Heroes képregényeket? Szuperhősös képregény, itt egy link, meg lehet nézni és le lehet tölteni mindet.

http://www.cityofheroes.com/comic/download.html

Én mondjuk még csak kibogarászom a történetet, de fordításra nem vállalkoznék, pedig lenne ismerősöm, akit érdekelne magyarul

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #944 Dátum: 2007. Március 05., 16:53:44 »
Idézetet írta: Sepi
Külön jó volt benne, hogy most már egyre többször tünnek fel a visszaemlékezések a korábbi történésekre, amelyekkel sikerül egy kicsit jobban körülírni az adott kort.
Én is erre gondoltam az új Berlin rész olvasása közben, nagyszerű volt, mint mindig. Köszönet érte.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #943 Dátum: 2007. Március 05., 15:51:42 »
Az Öröklét Tolvaja:
HURRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Nem is reménykedtem benne hogy ez a mű felkerül vaha is a honosítások közé.    Kb. 1 éve olvastam, amikor valahol megjelent a hír hogy kiadják képregényváltozatát. Most pedig itt van teljes életnagyságban, és ráadásul szeretett anyanyelvünk ékes szavaival.
Mind grafikailag, mind szövegügyileg tetszik. Nem tudom hogy a fordító olvasta-e a könyvet, de le a kalappal előtte.
Akinek meg nem  tetszik, szíve joga, csak ne oly hangnemben fejezze ki nemtetszését, hogy elveszi az alkotók kedvét az egésztől.  

Az Állatos füzet meg nagyon jó ötlet annó nekem nem volt meg,de a gyermekeimnek nagyon fog teszeni. Kérlek valamikor folytassátok mejd ezt is.

Köszönet a munkátokért!

Nem elérhető Archant

• Pókember
« Válasz #942 Dátum: 2007. Március 05., 14:57:59 »
Nagyon érdekes a története. Minden gyerek álma egy ilyen vákció ház lenne.
Beírás/Fordítás nagyon jó lett
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető chi

• Sólyomszem
  • *
    • http://
« Válasz #941 Dátum: 2007. Március 05., 14:34:13 »
na, ezert remelem befejezzuk a thief of always-t is, mert ez egy jo kis tortenet

Nekem is tetszik, úgyhogy mindenképpen folytatom.  

Nem elérhető Archant

• Pókember
« Válasz #940 Dátum: 2007. Március 05., 14:28:51 »
Úgy legyen, úgy legyen
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]