Szerző Téma: MINDEN MÁS HálóZsák képregény  (Megtekintve 446494 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
Re:MINDEN MÁS HálóZsák képregény
« Válasz #939 Dátum: 2007. Március 05., 14:24:29 »
Ja, csak nyálat...
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #938 Dátum: 2007. Március 05., 14:13:11 »
ez az Blixxxa!  pusztuljon a honosito fergese

na, ezert remelem befejezzuk a thief of always-t is, mert ez egy jo kis tortenet
egy Zodiak nem csinal nyarat
gyengéd barbár

Nem elérhető chi

• Sólyomszem
  • *
    • http://
« Válasz #937 Dátum: 2007. Március 05., 14:08:20 »
Idézetet írta: talgaby
Negatív kritikával nincs semmi gond, de légyszi tényleg fejtsd ki, miért nem tetszik... mert azért csak munkát tett be e vki, és szerintem annyit megérdemel, hogy annyit megtudjon, mi a gond vele.
Különösen, hogy chi-é az egyik, és nem volna jó, ha elkeseredésében abbahagyná... Nekromantát akarok...!

Szívesen várom a negatív kritikákat is, legalább tanulok belőlük. Szóval ne aggódj talgaby, lesz még Nekromanta.  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 05., 14:10:15 írta chi »

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
« Válasz #936 Dátum: 2007. Március 05., 12:50:12 »
Nekem pl. semmi sem tetszik... Azt sem tudom, mi a francnak honosítotok egyáltalán úgy képregényt, hogy nem végeztek elötte a KSH-val (gyk. Központi Statiszkaki Hivatal) egy országos felmérést, hogy kinek mit kéne csinálni. Ki a fene kiváncsi a ti hülye stílusotokra, meg hogy mit szerettek! Meg még van képetek ebbe a fórumba is irogatni, amikor ez a mélyen tisztelt publikum részére van fentarva. Meglátszik, hogy nagyon ráértek. Inkább honosítanátok ezerrel, amiért fizetünk titeket! Na! Ugyehogymegmondtamatutit. Mostaztánjólbeolvastamneszenektek!  
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #935 Dátum: 2007. Március 05., 12:40:28 »
Idézetet írta: Zodiak
Hm... majd kitalálok vmi elég gusztustalan visszavágást, de addig is elköszönök, remélem mindenki megelégedésére Troll tudja törölni az accountomat...
Mellesleg, mivel e-mailt még mindig nem kaptam, ahova anyagot küldhetnék, így sztrájkba kezdek, és csakazértsem mutatom be egyedi zsenialitásomat, egyen titeket a méreg
ez egy intelligens hozzaallas
okokat ne keressunk, csak fejjel a falnak  na minden jot es tovabbi fejlodest kivanok
gyengéd barbár

Nem elérhető Archant

• Pókember
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #934 Dátum: 2007. Március 05., 12:39:17 »
Én csak annyit tennék hozzá, hogy nem frissithetjük állandóan ugyanazt, hisz mindenkinek más-más képregény sorozatot bír.De mint tudjuk néha elkellenek az új projectek is, sosem tudhatja az ember, hogy az olvasok épp mikor kaphatnák rá, lehet, hogy a tervezettnél nagyobb sikerket érhet el egy kisebb sorozat.
És hát elégnagy az olvasó tábor ezért több generáció is van, nem csak a "nagyoknak" kell képregényeket gyártani. Én Speciel örültem ennek a tanítócélzatú képregénynek, unokaöcsémmel elleszek majd vele

Idézetet írta: Zodiak
Hm... majd kitalálok vmi elég gusztustalan visszavágást, de addig is elköszönök, remélem mindenki megelégedésére Troll tudja törölni az accountomat...

A negatív vélemény nyilvanítással semmi baj, de azért az nem mindegy hogy milyen módón.
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
« Válasz #933 Dátum: 2007. Március 05., 12:35:32 »
Mellesleg, mivel e-mailt még mindig nem kaptam, ahova anyagot küldhetnék, így sztrájkba kezdek, és csakazértsem mutatom be egyedi zsenialitásomat, egyen titeket a méreg
by all

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #932 Dátum: 2007. Március 05., 12:31:58 »
ha nem tetszik valami, akkor nem tetszik... ezzel semmi gond, mindenkinek mas izlese van
sot az sem baj, ha a nemtetszeset megosztja masokkal, talan a csomagolassal akadhat ne'mi gond
gyengéd barbár

Nem elérhető Erac

• Kázmér
  • **
« Válasz #931 Dátum: 2007. Március 05., 12:23:50 »
Zodiak, ha nem tetszik, akkor miután megosztod velünk rajzaidat, igazán hozzádobhatnál egy saját képregényt is, hadd tudjuk meg, mi az igazán jó. Amúgy meg nem értem mi a baj pl a barkerrel. A rajzok elég elvontak, de tökéletesen megy a képregény hangulatához. A történetével nem sok baj lehet, hiszen Barker  Az állatos dolog meg tetszik nekem, ez a szám pont megvolt anno. Szóval szerintem jó minden.

Our arrows will blot out the sun!
Then we will fight in the shade.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #930 Dátum: 2007. Március 05., 11:41:49 »
Most már végre túljutottam a Berlin harmadik és negyedik számán is. Ezúttal is sikerült egy tökéletes kis időutazást éreznem miközben olvastam. Tényleg egyszerűen beleéli magát az ember a történetbe, annyira jól adja elő az egészet. Külön jó volt benne, hogy most már egyre többször tünnek fel a visszaemlékezések a korábbi történésekre, amelyekkel sikerül egy kicsit jobban körülírni az adott kort. Köszönet elwoodnak és Zeritnek  , nagyon jót szórakoztam rajta.

A másik a Természet Csodái képeskönyv. Jó kis nosztalgikus érzés fogott el miközben átnéztem, eszembe jutott amikor még gyermekként olvastam először ezt a kiadványt, és már csak ezért az érzésért jó volt átnézni újra. Köszi Inferno.  

Na, most már menjünk le Debrecenbe a Kanyar Presszóba és toljunk le valamit az arcunkba!  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #929 Dátum: 2007. Március 05., 11:40:45 »
az hogy valaki tapsol vagy fujjog az erzelem kinyilvanitas es nem velemeny...
+++
mellesleg nekem tetszik, hogy a hzs valaszteka valtozatos es nem ragad le egy temanal
a termeszet csodainak meg kifejezetten orulok
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 05., 11:42:45 írta Zerit »
gyengéd barbár

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #928 Dátum: 2007. Március 05., 10:17:19 »
A Természet Csodáit még talán megértem, mert azért mégse képregény, meg inkább kisebbeknek készült ismeretterjesztő sorozat, de...
A Clive Baker-sztorival tényleg mi a baj? Egy kissé szürreális gyerekmese.  
(Mivel meglévőket írtál, így gondolom a berlin enm tartozott bele...)

+++
Gabe beelőzött... gyerekek, ennek kezd flame-szaga lenni, inkább most fogjuk vissza...
Zodiak: Negatív kritikával nincs semmi gond, de légyszi tényleg fejtsd ki, miért nem tetszik... mert azért csak munkát tett be e vki, és szerintem annyit megérdemel, hogy annyit megtudjon, mi a gond vele.
Különösen, hogy chi-é az egyik, és nem volna jó, ha elkeseredésében abbahagyná... Nekromantát akarok...!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 05., 10:29:45 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #927 Dátum: 2007. Március 05., 10:15:30 »
Zodiak:

Gondolj arra, hogy gyerekek is látogatják az oldalt, az állatossal pl. rájuk gondoltunk. Ha nem tünt volna fel, van gyerek részleg is.

Miért hiszik azt egyesek, hogy az oldal csupán az ő személyes igényeinek a kielégítésére van? Tudod mit, könnyítsd meg a dolgunkat: lökjed mi kell, mi meg igyekszünk csak és kizárólag azzokal foglalkozni a jövőben. Ez a többi elégedetlenkedőre is vonatkozik. Pláne hogy szintén nagyon szépen kifejtetted hogy mi a problémád. Látom, hogy igyekszel eleget tenni annak a kérésnek, amit pár hónapja szemét és aljas módon "kizsaroltunk" sokakból a sztrájkal, de inkább ne erőlködj tovább, mert úgyse megyünk sokra a "véleményeiddel".

Ehh, és bár egyik mostani képregényben sincs benne a kezem, de ez még nekem is szarul esik (nyugi, olvastam az aláírásodat, úgyhogy sikeresen meg is nyugtattál  ). Az utóbbi pár hónapban jópár HZs tagnak ment el a kedve ettől a hobbitól. Az efféle "vélemények" meg csak rátesznek még egy lapáttal.
No nem baj, demokrácia van, és ráadásul mi hoztuk a saját fejünkre a bajt azzal, hogy a fórumozásra buzdítunk mindenkit, úgyhogy nyugodtan írjatok csak továbbra is bármit.

Tényleg Zodiak, nem te voltál az aki a sztrájk topikban megköszönted az eddigieket, és közölted hogy a továbbiakban nem kivánod látogatni az oldalt?
Á, már meg is van:

Idézet
Csatlakozván az előttem szólóhoz, ez úton megköszönöm eddigi munkátokat.

További  jó sztrájkolást, viszlát és kösz a halakat - mert engem ugyan ne  zsaroljon senki, még akkor sem, ha megérdemli a tiszteltet! A  tiszteletem itt véget is ért. Tudom velem nem veszítetek senkit, de nem  is ezért írom.
Amit csináltok az a gyerekes hiszti szintjét súrolja. Nagy csalódás ez nekem, és tudom, hogy még sokaknak.

Kár, hogy nem váltottad be az igéretedet. Nembaj, majd én valóra váltom helyetted, legalábbis a magam számára: a kezelőpulton le lehet tiltani egyes emberek hozzászólásait, amik így az adott felhasználónak nem fognak megjelenni. Ha volna valami nekem szánt mondanivalód, akkor azt ezek után priviben tedd, mert másképp nem fogom észrevenni.

Mielőtt felkapnád a vizet (ami különösebben nem érdekel), olvasd el mégegyszer az aláírásodat
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 05., 10:49:16 írta Gabe »

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #926 Dátum: 2007. Március 05., 10:14:06 »
Nem... de azért érdekes.  

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
« Válasz #925 Dátum: 2007. Március 05., 09:58:23 »
Foglalkozol vele...?
THIS IS NOT THE END

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #924 Dátum: 2007. Március 05., 09:48:42 »
Zerit... Wikipedia. Beírtam a nevét.

Idézet
Atya-gatya! Honnan szeditek elő ezeket a képregényeket?...
Na ezt jól megkaptuk... kiváncsi leszek mit fognak szólni a Zigomarhoz...
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 05., 09:52:53 írta Troll »

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
« Válasz #923 Dátum: 2007. Március 05., 09:17:43 »
Atya-gatya!
Honnan szeditek elő ezeket a képregényeket?
Személy szerint jobban örültem volna, ha a meglévőket folytatjátok, mert ezek - már elnézést akit megsértek, de:  
by all

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #922 Dátum: 2007. Március 05., 08:12:11 »
Idézet
Mint utólag megtudtam, nem hiába hasonlít ez a francia képregényekre. Ő is, mint sokan, a szuperhősöket rajzolta először, ám egy úttól fanciahonba és pár europai képregény hatására ilyen művek kerültek ki a keze alól.

Troll, ezt kitol hallottad?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 05., 08:12:37 írta Zerit »
gyengéd barbár

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #921 Dátum: 2007. Március 05., 00:02:46 »
Frissültünk
A Természet Csodái - Az Állatvilág Képekben #1
Clive Barker - Az öröklét tolvaja 1. rész
Jason Lutes - Berlin #4

Nem elérhető medver

• R2-D2
  • *
« Válasz #920 Dátum: 2007. Február 25., 13:45:12 »
Elnézést,hogy beleszólok,de úgy látom ez a "szabad mindenhez hozzászólni" fórum.Az egyik,hogy
mmajdnem minden régi kedvencemet megtaláltam új részekkel és rentgeteg újat is.A másik egyedi
kérdésem,hogy mikor lesz a Tarot folytatása???Egyre jobben tetszik a cselekmény szövése(nekem)
és jó képregénynek találtam.Nagyon várom a folytatást,és kösz,hogy ennyi örömöt szereztek egy
képregény őrültnek.Braó minden fordítónak  

egy krapek pestről

sziasztok

Nem elérhető Erac

• Kázmér
  • **
« Válasz #919 Dátum: 2007. Február 25., 10:52:36 »
Örülök, hogy ekkora sikere van, hamarosan nekiállok a köv résznek is (illetve a fele már megvan  )

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #918 Dátum: 2007. Február 25., 09:57:57 »
Nnnnna, ha már elolvastam az új Sam és Max-et, akkor már kivégeztem a Kalamajka a holdon című történetet is: Hát ez még betegebb, és röhejesebb volt mint a másik történet, ez a "nyúl" tényleg idegbeteg állat, nagyon elborultak a karakterek benne, tényleg igazi kikapcsolódás!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 25., 09:58:28 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
    • http://
« Válasz #917 Dátum: 2007. Február 24., 19:45:25 »
Na letöltöttem az új Sam & Max-t, azóta is áldom azt a pillanatot!
Ez egy zseniális képregény!Annyira jó poénok vannak benne hogy hihetetlen, a háttérpoénokról meg már ne is beszéljünk!
Erac, nagyon jól csináltad, hogy meghagytad a monster-poént.
A sörlabdás meg a fürdőruhás dolgok is nagyon szuperek!!!

Mivel ennyire megtetszett ez a két mókus, letöltöttem egy régebbi S&M képregényt is a HZs-ről, nemakarom ismételni magam, mert ezis ugyanolyan zsír volt!!

Naaaagy köszönet a honosításért, remélem lesz köv. rész!

Nem elérhető Pádi

• Garfield
  • **
« Válasz #916 Dátum: 2007. Február 24., 18:14:13 »
Mivel mostanában lejátszottam a Sam & Max episodest ide csábított valami spontán flambírozott csirke szag.
Nagyon jó volt tolhatnátok még pár ilyet.  You crack me up lil' buddy!

Nem elérhető skizzi

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #915 Dátum: 2007. Február 24., 18:02:07 »
A Shaun nagy jó, gratulálok! C-vitaminos cigi

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #914 Dátum: 2007. Február 24., 15:45:54 »
Ez a Sam & Max tényleg jó! Főleg a hátterekben elrejtett poénok tetszettek, mint egy Leslie Nielsen filmben!    A többit is hamarosan elolvasom!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető iiykar

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #913 Dátum: 2007. Február 23., 22:47:30 »
Sam & Max:

Érdekes hangulatú képregény, tényleg beteg, tényleg állati  Enélkül mondjuk nem gondoltam volna a spontán öngyulladásra, mint legfőbb gonoszt legyőző fegyverre. Nekem bejött. Köszönet érte   Ja és szerintem is jobb az a poén angolul...
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 23., 22:54:33 írta iiykar »

Nem elérhető Erac

• Kázmér
  • **
« Válasz #912 Dátum: 2007. Február 23., 19:13:59 »
Heheh, bizony megmakacsoltam magam. Akárhogy fordítanám magyarra, az egyik poén elveszne a kettő közül. Így gondoltam meghagyom az angolul tudók számára (mármint nem a lefordítását, a poént magát). Csak annyit tettem az eredetihez képest, hogy a feliratot pirossá tettem. Nekem úgy jobban bejön   Aki olvasta, nyugodtan véleményezze ámámám

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #911 Dátum: 2007. Február 23., 17:11:08 »
Nem fordította le? Affene, pedig ajánlottam neki... mindegy.
Tényleg elég kevés az érdeklődő rá, pedig marha jó kis cucc. Állati, beteg, és állati beteg! Ilyen kell még sok.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető BADam

• R2-D2
  • *
« Válasz #910 Dátum: 2007. Február 23., 15:33:39 »
Látom senki sem szól hozzá a Sam and Maxhez, hát én megteszem    . Szóval az van kéremszépen hogy KIRÁLY!    Nagyon jó a Micho által készített borító, jó a fordítás is (jó hogy nem próbáltátok lefordítani a monster-es szóviccet!). Szokásosan pihentagyú és őrült a történet, egy Sam and Max történettől nem is várnék mást. Mégilyet? Még ilyet!!!