Szerző Téma: MINDEN MÁS HálóZsák képregény  (Megtekintve 443249 alkalommal)

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:MINDEN MÁS HálóZsák képregény
« Válasz #639 Dátum: 2006. Szeptember 10., 20:35:12 »
kérdés az, hogy egyáltalán van e a gépeden dc++?

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
« Válasz #638 Dátum: 2006. Szeptember 10., 20:14:38 »
Idézet
ha nem vagy jaratos a dc++ban, jelezd a forumon

Nem vok járatos    Hol jelezzem?

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #637 Dátum: 2006. Szeptember 10., 16:02:25 »
csak filecserelon talalhatod meg
dc++on
a kepregenyes hub, ahol felelheto:
megaman.gotdns.com

ha nem vagy jaratos a dc++ban, jelezd a forumon es valaki biztosan el fogja magyarazni, hogy kell hasznalni
gyengéd barbár

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
« Válasz #636 Dátum: 2006. Szeptember 10., 15:48:08 »
Idézet
esetleg Jason Luten Berlin cimu kepregenysorozata lehet meg szamodra erdekes, ami a 1928tol 1933ig dolgozza fel a berlni emberek mindennapjait
Le lehet tölteni valahonnan?

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #635 Dátum: 2006. Szeptember 10., 12:55:37 »
esetleg Jason Luten Berlin cimu kepregenysorozata lehet meg szamodra erdekes, ami a 1928tol 1933ig dolgozza fel a berlni emberek mindennapjait
gyengéd barbár

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #634 Dátum: 2006. Szeptember 09., 21:42:37 »
A born kapcsán a Vietnámi háborúról találsz a C4A-n anyagot, csak az a bibi, hogy az a Megtorlóhoz kötődik... viszont valamilyen szinten a szakasz, meg a Full metal jacket (acél lövedék) hangulatát azt hozza.

Nem elérhető Subotai

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #633 Dátum: 2006. Szeptember 09., 21:01:36 »
Pedig még gyerek kloromban volt több is az osztályban   de akkor nem gondolta az ember hogy senki nem tartja meg azokat.
Usa v. Jaján; Vietnámi háború ilyesmi. De azért ha valaki hasonló képregényekbe botlik vagy interneten talál szóljon már nekem légyszíves. Köszi.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #632 Dátum: 2006. Szeptember 09., 20:20:53 »
Idézet
de ha tudtok más oldalakat ahol van hasonló azt megköszönném.
szerintem ilyenből nem sokat találsz  

+++
nálunk ami van a D-Day Dodgers meg a Hitler vs Stalin talán.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 09., 20:21:58 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Subotai

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #631 Dátum: 2006. Szeptember 09., 20:12:14 »
Szevasztok!
Csak itt, ezen az oldalon találtam Világháborús témájú képregényt. Sajna csak egy van, de ha tudtok más oldalakat ahol van hasonló azt megköszönném.
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv:     Subotai

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #630 Dátum: 2006. Szeptember 09., 15:36:10 »
Köszi a beírók nevében is, örülök, hogy tetszenek.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető gomi

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #629 Dátum: 2006. Szeptember 09., 15:08:15 »
Végre egy kis frissítés  Az MSG, a Street Fighter és a Tarot nagyon bejött, lehet ezt máshova kellene írnom, de még új vagyok, ezé ide kerül  Szóval a sztorik és a fordítás is nagyon jó. Valahol valamelyikben mintha láttam volna pár gépelési hibát, de most nincs időm utánna nézni, sorry épp költözök fel Pestre  
Amint lesz időm újra és újra elolvasom és megadom a pontos adatokat, addig is remélem lesznek folytatások

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #628 Dátum: 2006. Szeptember 09., 14:09:02 »
Idézet
merre találom?  
Gaiman itt van egy par
gyengéd barbár

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
« Válasz #627 Dátum: 2006. Szeptember 09., 14:06:02 »
Idézet
esetleg figyelmedbe tudom ajanlni meg a hzs-s Gaiman gyujtemenyt

ímerre találom?  

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #626 Dátum: 2006. Szeptember 09., 12:21:07 »
Idézet
Fantomot annyiban védeném be , hogy ő nem szokványos szuperhős, hisz nincs szuperképessége, és renegteg történelmi témájú kalandja van
na igen, fantommal nincs is sok gond, lehet hogy idovel meglesem
de a marvel kocsonyuszok mennyenek haza!
gyengéd barbár

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #625 Dátum: 2006. Szeptember 09., 11:25:53 »
Idézet
engem a fantasztikus hősök (X-men Pókemember, Fantom és társai)

Fantomot annyiban védeném be , hogy ő nem szokványos szuperhős, hisz nincs szuperképessége, és renegteg történelmi témájú kalandja van  
nézd meg EZTa szekciót, és ezen belül pl. a 1032b, 1037, 1193, 1226-os részeket
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 09., 11:46:21 írta Micho »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #624 Dátum: 2006. Szeptember 09., 10:02:34 »
nos, en pl szivesen belefognek egy ilyen kepregeny honositasaba, mar van kiszemelt aldozat  fuggetlenul az olvasokozonseg visszajelzesetol vagy annak hianyatol, ugynis ha szorakoztato a honositas, akkor az elobbi mar nem is erdekel
azonban nincs kapacitas ra, sorozataim futnak, amikkel foglalkozni kell, azt meg nem szeretnem, hogy tulvallaljam magam es befejezetlen munkak keruljenek fel a honlapra
nameg persze, nekem is ott a maganeletem es a melo...
esetleg figyelmedbe tudom ajanlni meg a hzs-s Gaiman gyujtemenyt... ugyan nem szepirodalmi adaptacio, de nem is szuperhosos kocsonya, hanem sokszor elgondolkodtato temakat feszeget...
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 09., 10:05:47 írta Zerit »
gyengéd barbár

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
« Válasz #623 Dátum: 2006. Szeptember 09., 07:49:19 »
Idézet
nos igen, tobbek kozt ezert dobtuk ossze a vegere a jegyzeteket, gondolva a fiatalabb olvasokra, akik valoszinuleg inkabb pokembert es tarsait olvassak elkerulve ezt a kis remeket wink.gif -- magyaran felesleges volt a munkank d.gif

Az is lehet, hogy aki elolvassa az nem jelzi a fórumba. Vagy lusta letölteni. Legalábbis ezt mondom a magam példájából. Én már fél évvel ezelőtt is jártam ezen az oldalon de akkor még nem tudtam, hogy lehet letölteni, online olvasni meg sávszélesség függő lementeni egyesével meg körülményes .

Idézet
az irodalmi klasszikusok kepregenyes valtozataval az a bajom, hogy azt inkabb konyvben olvassa, aki olvasni akarja

A tény, hogy a Képes Kiadó sorra adja ki őket ennek ellentmond. Persze a legideálisabb  ha valaki a regényt is elolvassa. Persze ezért nem kárhoztatom a mai fiatalokat. Néha ha megnézek egy-egy történelmi játékfilmet én is majdnem elalszom. Ma már az dívík, hogy felszeleteli, kiírtja, lelövi, leszúrja stb.  Ezek a filmek egy kicsit lassúak mai szemmel.

Idézet
ismeretterjeszto jellegu kepregenyek pedig otletesek, mas honlapon is fellelheto 1-2, csak fura mod nincs ra igeny, ezert kerdes, hogy belefogjunk-e egy ilyen honositasba, amit a kutya sem ugat meg...

Nehéz dió. Persze ha meg nincs honosítva a lehetőség sincs meg, hogy elolvassák. Etől függetlenül Neked lehet igazad, hiszen a közelmúltban kiadott Szigeti veszedelem akkorát bukot mint az ólajtó. Persze a magyar piacon 10000 példányban kiadni egy képregényt megelhetősen felelőtlenség.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #622 Dátum: 2006. Szeptember 08., 23:21:48 »
Idézet
Kösz, Micho, akkor ezért nem látom még mindig? Ezt muszáj lesz megnéznem, a kiretusálása egy rémálom lehetett.
mostanra már jónak kell lennie, az üzenőfal rendetlenkedett, egyelőre kiiktattuk...  
megjegyzem, hogy esedékes lett volna az Oroszlánok, Tigrisek és Medvék 3. része ebbe a frissbe, de az uccsó pillanatban szerencsére észrevettem, hogy hiányzik egy oldal...   úgyhogy majd a következőben lesz, ha pótoljuk  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #621 Dátum: 2006. Szeptember 08., 22:21:31 »
Kösz, Micho, akkor ezért nem látom még mindig? Ezt muszáj lesz megnéznem, a kiretusálása egy rémálom lehetett.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #620 Dátum: 2006. Szeptember 08., 22:12:46 »
Idézet
HOGY MIIIII???!!!
A főoldal nekem nem jelez ki semmit! Felkerült a SF #0?! Ezt meg kell néznem!
minő meglepetések vannak mára

hát igen, Ash szemfüles volt, Troll még bütyköli a frissítést, kis kódhiba támadt. ezért nem lett jelezve a fórumon.

++
Ash:

ha nem gond, ismételd meg a hozzászólásod a scifi/akció topikban, mert oda fog kerülni az SF, és hogy együtt legyen a többi véleménnyel  csak másold ki. köszi... túl gyorsan olvastad el
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 08., 22:15:28 írta Micho »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #619 Dátum: 2006. Szeptember 08., 22:11:36 »
HOGY MIIIII???!!!
A főoldal nekem nem jelez ki semmit! Felkerült a SF #0?! Ezt meg kell néznem!

Nem elérhető Ash

• Garfield
  • **
    • http://
« Válasz #618 Dátum: 2006. Szeptember 08., 22:04:11 »
Köszönet a Street Fighter képregényért!
Nagyon rulez!
de a hír hangvétele kissé cinikus (már bocs, lehet nem direkt).
Van PS2m, Egy X-box dobozolva, de az SNES mindig be van kötve a TVre, és a Street Turbo szinte ki sincs véve belőle. Őrült partykat lehet vele nyomni, és halálra alázzuk vele egymást. Pedig lenne DOA, vagy Tekken is a terítéken.
Ezért is THX +1* a képregényért. Nem is hallottam róla ...

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #617 Dátum: 2006. Szeptember 08., 20:45:17 »
Idézet
Hogy a Sztálin vs. Hitler mennyire komoly szerintem kórfüggő is. Gondold el ha egy fiatalabb valaki olvassa el, akinek fogalma van a vh.-ról csak kevés; hány fajta kérdést tehet fel a képek láttán:

nos igen, tobbek kozt ezert dobtuk ossze a vegere a jegyzeteket, gondolva a fiatalabb olvasokra, akik valoszinuleg inkabb pokembert es tarsait olvassak elkerulve ezt a kis remeket  -- magyaran felesleges volt a munkank
az irodalmi klasszikusok kepregenyes valtozataval az a bajom, hogy azt inkabb konyvben olvassa, aki olvasni akarja
ismeretterjeszto jellegu kepregenyek pedig otletesek, mas honlapon is fellelheto 1-2, csak fura mod nincs ra igeny, ezert kerdes, hogy belefogjunk-e egy ilyen honositasba, amit a kutya sem ugat meg...
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 08., 20:47:00 írta Zerit »
gyengéd barbár

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
« Válasz #616 Dátum: 2006. Szeptember 08., 20:33:00 »
Idézet
Idézet
A Háborús történeteket nézted már? Az általam elkezdett Háború antológia (Hálódark) és a Háborús történetekből a D-Day Dodgers - Akik Ellógták A Partraszállást (Sci-fi Fantasy Akció) szerintem elég komolyan vette a témát.

Néztem és le is töltöttem. Az-az igazság, hogy az utóbbiegy hétben olyan töménytelen mennyiséget töltöttem le, hogy az elolvasásuk sok időt fog igénybe venni. Igyekszem az itt található képregényeket előre venni, hogy mielőbb (épitő jellegű) kritikával szaporítsam hozzászólásaim számát!

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
« Válasz #615 Dátum: 2006. Szeptember 08., 20:29:59 »
Idézet
Idézet
kosz a hozzaszolast

mit ertesz komolyabb temaju kepregeny alatt? (persze ezen a sztalinoson kivul, ami egyaltalna nem komoly temaju  )

Hát elég tág a kör.    Az-az igazság, hogy engem a fantasztikus hősök  (X-men Pókemember, Fantom és társai) már nemigazán kötnek le. Régen érdeklődtem és vásároltam is őket de ez már a múlté. Szerencse azért a képregény már réges-rég bebizonyította, hogy jóval többet képest nyújtani mint amit a háromkockás Garfield, Dodó  vagy akár a Bat-man igényel. Félreértés ne essék ezekkel sincs semmi bajom csak más érdekel. De, hogy pontosítsam a "komolyabb képregények kategoriáját felsorolok párat amit mai napig sokra értékelek:
  • Rajzos zenetörténet
    Szeretve mind a vérpadig
    Mostanában is megjelenő Korcsmáros féle Irodalmi klasszikusok
    Odüszusztól Marco Poloig
     és a pár éve megjelent Schiller dráma. Ez utóbbit kerestem a neten jpg formában németül, mint ahogy ezen az oldalon is találhatók a képregények, de sajnos kevés sikerrel jártam
Hogy a Sztálin vs. Hitler mennyire komoly szerintem kórfüggő is. Gondold el ha egy fiatalabb valaki olvassa el, akinek  fogalma van a vh.-ról csak kevés; hány fajta kérdést tehet fel a képek láttán:

Kik a személyek? Lenin szerepe? Miféle jelek láthatók a csarnokban? Mi köze van ennek Hitlerhez? Kik a Valkürök? Miért Argentínába készült Hitler? stb. Ezeknek a kérdéseknek az utánjárása viszont már sok időt igénybe vehet. Tehát a kezdeti felhőtlen képregényolvasásból komoly tudásra is szert lehet tenni  

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #614 Dátum: 2006. Szeptember 08., 14:22:17 »
Idézet
Picit fájlalom is, hogy hasonló komolyabb ill. történelmi témáju regényből keveset találtam az oldalon.
Minden szentnek maga felé...

A Háborús történeteket nézted már? Az általam elkezdett Háború antológia (Hálódark) és a Háborús történetekből a D-Day Dodgers - Akik Ellógták A Partraszállást (Sci-fi Fantasy Akció) szerintem elég komolyan vette a témát.
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #613 Dátum: 2006. Szeptember 08., 13:48:29 »
kosz a hozzaszolast

Idézet
Picit fájlalom is, hogy hasonló komolyabb ill. történelmi témáju regényből keveset találtam az oldalon. nemtudom.gif

mit ertesz komolyabb temaju kepregeny alatt? (persze ezen a sztalinoson kivul, ami egyaltalna nem komoly temaju  )
gyengéd barbár

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
« Válasz #612 Dátum: 2006. Szeptember 08., 01:32:27 »
Az általam elolvasott, és letöltött képregény a Sztálin vs Hitler . Rendkivül tetszett, mert egyrészt érdekel a történelem másrészt tetszett a fanyar humor, amit a szövegekbe csempésztek ill a történelmi utalások is; melyek nagy többségére rájöttem, de amelyikre mégsem, abban segített a precíz végjegyzet a regény végén. A legjobban az eredetiből meghagyott cirilbetűs hangutánzószavak tetszenek!

Picit fájlalom is, hogy hasonló komolyabb ill. történelmi témáju regényből keveset találtam az oldalon.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 08., 01:33:47 írta hegyitomi »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #611 Dátum: 2006. Szeptember 04., 22:22:35 »
Szerintem tükörbe nézett  és az Uatu-t a Szemlélőt látta. A manus az univerzum egyik legősibb fajának a tagja. Erre a fajra jellemző a nagy kozmikus hatalom és az, hogy felesküdtek arra a szép eszmére, hogy megfigyelik az univerzum értelmes lényeit, de nem avatkoznak be az eseményekben. Uatu kapta feladatul a Föld szemlélését, a Hold sötétebbik felén lakik és vicces módon már nem egyszer beavatkozott a Föld életébe (néha fájdalmasan csipp-csupp ügyekért)

Nem elérhető Bubbax

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #610 Dátum: 2006. Szeptember 04., 22:12:11 »
Erőtlenűl #6

Ki volt az a kopasz ürge a végén, amikor a pszihomókus kinézett az ablakon?