Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 909817 alkalommal)

0 Felhasználó és 40 vendég van a témában

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
Avengers képregények
« Válasz #741 Dátum: 2006. Április 14., 20:55:51 »
A Marvel vs Capcom elmegy, ellehet vele játszani.Amugy szerintem csatagépel bárkit lezuzhatsz a játékban.

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #740 Dátum: 2006. Április 14., 14:54:01 »
Ez egy régi játéktermi játék,tudjátok, azok a zenélő, dzsojsztikos,gomb nyomogatós embermagasságú masinák a füstös játéktermekben,mindenféle klafa játékkal.Manapság ilyesmivel emulátoroknál lehet talákozni(Magyarországon), szaknyelven ROM formájában.Itt egy link,ez egy ilyen ROM raktár,köztük van ez a játék is(nekem is szemet szúrt múlt héten,el is kezdtem szedni,de abbamaradt)
http://romhustler.net/
Ehhez éppenséggel a Mame32 nevű emulátor lenne megfelelő,az is letölthető onnan.A többi ingyentöltőshöz hasonlóan kell hozzá egy kis türelem,amíg visszaszámol(figyeljétek,mert nagyon el van dugva a "click here"),de utána egész jó sebességgel jön.
Szerk. Na kipróbáltam.Hát,kéremszépen ez xar. Ugyanis általánosan csak a japán verzió tölthető ke(legalábbis ahol én kerestem) és sajnos így nemcsak hogy olvashatatlan szöveget kapunk(az még rendben is lenne)de ilyen esetekben a kép is szétesik.Emellett a hang is csak recsegés volt(nem csak nálam).Továbbá alapból hanyagul programozták a dolgot,ugyanis Kapi az egész játék alatt háttal harcol!  Végig hátrafordulva! Amúgy 8 szereplő közül választhatunk(Kapi,Lovag,Kristi,Viharcsapás, illetve melléjük be lehet hívni segítőnek,bár nem jöttem rá hogyan: Vas,Góliát,Víz és az utolsóra már nem emlékszem. Mivel ez egy verekedős game, az ellenfeleik:nagyrészt a Csillagerő tagjai,Supremor,At-Lass,Minerva,ilyenek. Könnyű fokozaton a végigjátszás rosszabb esetben 5 perc. Bocs,hogy illúzió romboló voltam.(  ). Ellenben tudom javasolni,bár nem teljesen angyalos, a Marvel versus Capcomot. Na az egy klafa,atompörgős verekedős.Olyanokkal lehetsz, mint:(Marvel)Póki,Venom,HulkKapi,Rozsi,Gambit,!Csatagép!,valamint(Capcom)Ryu,Zangief!Megaman!,Captain Commando. Meg vagy 30 segítő.Rengeteg figura,egyszerre két emberrel is lehetsz,hiper-szuper kombók,esstébé.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Április 14., 16:25:16 írta TOM1 »

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #739 Dátum: 2006. Április 14., 10:50:05 »
Nekem sincs meg...  ...

De valaki feltölthetné valahova, hogy leszedhessem és csinálhassak vele egy kis plusz hangulatot a GVH fordításhoz...  

+ Csak egy kis észrevétel a képre: Jónak biztos jó a játék (hát Angyalok vannak benne...  )...de a comicot biztos nem olvasták, mert tévesztették Eric Masterson szerelését/kalapácsát...

Nem elérhető Archant

• Pókember
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #738 Dátum: 2006. Április 13., 22:06:39 »
Classicus játéknak tűnik  
Nekem sajna nincs meg brühühühü
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
Avengers képregények
« Válasz #737 Dátum: 2006. Április 13., 20:09:39 »
tudok egy jó játékot!
nektek megvan?  

« Utoljára szerkesztve: 2006. Április 13., 20:12:09 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #736 Dátum: 2006. Április 13., 17:49:38 »
Idézet
Farek: ha nem lesz, és nem tudsz neki munkát adni, akkor küld át hozzám...
Ne reménykedj, majd belehúzok    
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
Avengers képregények
« Válasz #735 Dátum: 2006. Április 11., 07:56:08 »

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #734 Dátum: 2006. Április 10., 23:16:31 »
Ez halál komoly? Vagy csak annyira, hogy az adamantiumot az énekes Adam Ant-ről nevezték el?  

Nem elérhető molzo

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #733 Dátum: 2006. Április 10., 19:17:58 »
Azért elég sok kiadványban használták eddig az Astro City betűkészletet. Ez is hasonlóan más Comicraft által készítetthez egy régi beíró betűi alapján készült.
És hol szerepelt először ez a karakterkészlet? Az Astro City című képregényben.

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #732 Dátum: 2006. Április 10., 15:07:33 »
Farek: ha nem lesz, és nem tudsz neki munkát adni, akkor küld át hozzám...

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #731 Dátum: 2006. Április 07., 18:53:16 »
Idézet
mert nem olvasol Fantomot   a Moonstone féle kiadás sztem Astrocity betűvel van írva, legalábbis tökre hasonlít.
De olvasok! Csak valami David legyen az elejére írva!  

Idézet
de ez a kedvenc beíró betűm, mióta magyarosította Zaj (kb 3 éve) azóta használom, ez váltotta fel nálam a comic sans-t
Érdekes, nekem is. Csak nekem a kettő között még volt egy további próbálkozás is.  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #730 Dátum: 2006. Április 07., 18:25:40 »
Idézet
na de lépjünk tovább... kicsit ideszpoilerezek, hogy hamarosan kikerül egy BA annual, hogy melyik, lehet találgatni  
Fareknek lett egy új (másik) beírója, és ha beválik, akkor komoly mennyiségű BA honosítás fog napvilágra kerülni a HZs-n
...feltéve, hogy az új munkahelyem mellett is lesz hasonlóan sok időm és energiám fordítani  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #729 Dátum: 2006. Április 07., 17:29:08 »
Idézet
Az pedig, hogy a címlap nem eredeti nekem evidens volt
persze, nem is a profikat akartam átverni  valójában több "hiba" is van benne, de hát ez csak poén. és ugye az a legjobb átverés, mikor nem is tudod, hogy át vagy verve    gondoljunk bele, akik nem olvassák a fórumot, még mindig azt hiszik, hogy eredeti    

na de lépjünk tovább... kicsit ideszpoilerezek, hogy hamarosan kikerül egy BA annual, hogy melyik, lehet találgatni  
Fareknek lett egy új (másik) beírója, és ha beválik, akkor komoly mennyiségű BA honosítás fog napvilágra kerülni a HZs-n

Idézet
Nekem egyedül Rozsi szövege volt fura, mert még sosem láttam HZS_Astro City-t amerikai újságban.

mert nem olvasol Fantomot   a Moonstone féle kiadás sztem Astrocity betűvel van írva, legalábbis tökre hasonlít.

eredeti

honosított

én is meglepődtem, máshol nem láttam előzőleg... de ez a kedvenc beíró betűm, mióta magyarosította Zaj (kb 3 éve) azóta használom, ez váltotta fel nálam a comic sans-t
« Utoljára szerkesztve: 2006. Április 07., 17:30:37 írta Micho »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #728 Dátum: 2006. Április 06., 15:20:22 »
Idézet
Az pedig, hogy a címlap nem eredeti nekem evidens volt, az Avengers felirat miatt. Mert bizony az nem így néz ki eredetileg. És én mint John Byrne nagy kedvelője tudom, hogy ő sosem rajzolt ilyen címlapot. Azért jó poén volt azzal a sipkával.
Persze, Molzo, szólj csak be    

Nem elérhető molzo

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #727 Dátum: 2006. Április 06., 12:48:41 »
Gratula az április bolondja különszámhoz, a 'Drágám a...' történetet mindig is nagy poénnak tartottam. A történetek eredeti megjelénésének feltüntetését én is hiányoltam.
Az pedig, hogy a címlap nem eredeti nekem evidens volt, az Avengers felirat miatt. Mert bizony az nem így néz ki eredetileg. És én mint John Byrne nagy kedvelője tudom, hogy ő sosem rajzolt ilyen címlapot. Azért jó poén volt azzal a sipkával.

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #726 Dátum: 2006. Április 06., 11:59:00 »
Nekem egyedül Rozsi szövege volt fura, mert még sosem láttam HZS_Astro City-t amerikai újságban.    De ezt azért sose hittem volna!  

Nem elérhető regnar

• Galactus
Avengers képregények
« Válasz #725 Dátum: 2006. Április 06., 08:32:27 »
Idézet
Tudod, amit te rajzolsz, én írok, és beadjuk az olvasóknak, mint igen ritka kiadványt!

Én is valami hasonlóra gondoltam a következő munkátok kapcsán  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #724 Dátum: 2006. Április 05., 12:20:46 »
Idézet
Azt ezután leshetitek, hogy egy borítót is elemezni fogok, mert állandóan parázni fogok, hogy nem újabb tréfa-e      
Hűha!   Micho, álljunk le azzal a projekttel, amit a következő különszámra gondoltunk! Tudod, amit te rajzolsz, én írok, és beadjuk az olvasóknak, mint igen ritka kiadványt! Nem akarom elveszíteni regnart!  

Nem elérhető regnar

• Galactus
Avengers képregények
« Válasz #723 Dátum: 2006. Április 05., 11:17:35 »
Sh*t  

Valahogy éreztem, hogy a borító nem igazán passzol a dologhoz, de nem hallgattam az ösztöneimre   .  (Bár most már kár magyarázkodni   )
Azt ezután leshetitek, hogy egy borítót is elemezni fogok, mert állandóan parázni fogok, hogy nem újabb tréfa-e        

Jó tréfa volt.  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #722 Dátum: 2006. Április 04., 20:03:54 »
Idézet
Le a kalappal Micho! Tudod, hogy mindig van a dícséret után egy "de"-m, de most nincs.
nincs?
amúgy télleg jólesett, köszi

és íme az eredeti megjelenések:

1. Clowning around - Avengers v1 Annual #19

2. Honey, I shrunk the hyperatomic anti-proton cannon! - Avengers West Coast Annual #5

3. Boys' night out! - Avengers v1 Annual #21

4. ...So what are you going to do after you conquer the world? - Avengers West Coast Annual #4

ezeket csak azért hagytuk le kivételesen a füzetből, hogy még többen is bedőljenek

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #721 Dátum: 2006. Április 04., 15:43:31 »
Micho, tedd már meg, hogy azok számára, akik szépen ki szokták írni, hogy melyik történet hol jelent meg eredetileg, leírod mindezt az április 1-i külön számmal kapcsolatban is.

Nem elérhető Zaj

• Tejivó
  • HálóZsák tag
  • Asterix
  • *
Avengers képregények
« Válasz #720 Dátum: 2006. Április 04., 07:40:29 »
Idézet
egyébként örülök, hogy kis tréfát csinálhattam a dologból  eleinte nagyon nem jött az ötlet, majd böngészve a neten találtam egy képet, amire lecsaptam és kicicomáztam.
Hát ezért volt nekem olyan ismerős az a vonalkód,  tudtam, hogy láttam már valahol!

Le a kalappal Micho! Tudod, hogy mindig van a dícséret után egy "de"-m, de most nincs.
"Never say never again..."

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #719 Dátum: 2006. Április 03., 21:05:58 »
Idézet
Újabb remek borító, számomra hihetetlen, hogyan lehet eltalálni a betűtípusokat, és kiretusálni a dolgokat a képről ilyen jól. Ha itt ülnék a gép előtt egy hetet, akkor sem sikerülne ilyen jól.  :
kedves regnar, és még aki egy pillanatig is elhitte, hogy eme borító valaha is megjelet odakint:

Április Bolondja!!!  

egyébként örülök, hogy kis tréfát csinálhattam a dologból  eleinte nagyon nem jött az ötlet, majd böngészve a neten találtam egy képet, amire lecsaptam és kicicomáztam.

KÉP

aztán eszembe jutott, hogy nincs április 1. szivatás nélkül,  és miért ne készítsem el az "angol" változatát is, ilyen még úgysem volt az undergroundban... naon örülök, hogy mindenkinek bejött   (bár bevallom, szívesen olvastam volna róla, hogy "Na, AmiKapi most jól megkapta". nem is értem, hogy nem sütötte el senki   )

más:
Margalinak én is örülök, hogy írt, kellemes volt olvasni a sziporkázó sorait
Gorgonitának üzenjük, hogy ezután csakis tisztán és kipihenten olvashat HZs képregényeket, talán több örömét leli majd bennük  

TOM1 észrevételére pedig, hogy néhol sux a színezés a NYPA-ban: sajnos nem szabad szkenn alapján ítélkezni az alkotókról, mert ilyen régi (70-es 80-as évjáratú) képregényeknél sajna nem mindig az eredeti, papíron megjelent színeket látjuk viszont szkennelés után (és ráadásul még a feljavítás után is változik).  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Április 03., 21:08:49 írta Micho »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #718 Dátum: 2006. Április 03., 16:13:07 »
Borító: Micho tudna róla mit mesélni...  

Regnar: az anti-proton ágyús történethez csak annyit, hogy az nem Kapi volt, hanem az USA Ügynök, aki a maga módján van olyan tenyérbemászóan idegesítő alak, mint Kapi. Csak ő nem azért mert idegesítően idealista, pusztán arrogáns. Ő az, akit Sólyomszem a Galaktikus Viharban kiszorított az űrbe menő csapatból (ugye olvastad???   )

Gorgonita: na, örömmel olvasom, hogy "megtérítettünk"   Ne aggódj, továbbra is jó lesz. Az idézet pedig nem Piszkos Fred szájából hangzott el eredetileg?

nickfury: Növényember (Plantman). Nem tudok a múltjáról túl sokat, csak onnan ismerem, hogy a Mennydörgők életében a múltban (illetve a CoMor jövőjében) igen fontos szerepet játszott.

Margali: jó ismét itt látni téged, ilyen hosszú hónapok után. (Sajnos van még egy-két ember, aki szép lassan elmaradt, - pl. Blue S. meg még páran- szívem szakad meg értük   . Remélem, kegyesek hozzájuk az égiek, bármerre is kóborolnak éppen. Örülök, hogy tetszenek a nyugati partiak, remélem, ez a későbbiekben is így lesz. De azt ugye tudod, hogy még rengeteg lemaradásod van? Szóval húzz bele.

Fairlight: jó, úgy vesszük, hogy nem szóltál      

Kaine: Egy kis Hangya nagy Karácsonya - köszi az értékelést, jobb későn, mint még később. Mire gondolsz a végével kapcsolatban? Te mit tettél volna bele? Véletlenül úgy maradnak, és mutáns hangyák felfalják őket? Vagy mi?  

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #717 Dátum: 2006. Április 03., 15:48:06 »
Na kivételesen én is "napra készen" olvastam el.
Az Építőmunkások közepesen indult, de amikor Roncsoló megjött, kitört belőlem a röhögés, már azért megérte!  
A keresés is elég jó volt, a Herkuleses annyira nem tetszett, de nem volt rossz, a vizes meg mintha már olvastam volna... mindegy, köszi!
És ha már annyira belejöttem, elolvastam a Hangya Karácsonya különszámotokat is. Voltak benne jó dolgok, csak a végét szúrták el kicsit. De a rajz csodaszép, nagyon csípem ezt a Phil Winslade-et.  

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #716 Dátum: 2006. Április 03., 15:41:18 »
Április 1. -jei különszám:

Farek, revansot vettél a Mennydörgőkért!!, mert én is szemet vetettem a "Bohóckodásra" egyik kedvenc történetem, akárhányszor elolvasom egy jót röhögök rajta...  ...zseniális dumák vannak benne...

+ Csak egy észrevétel: Amikor Amazon azt mondja: Építőmunkások. Már megint csak építőmunkások.

Miért megint??(miért is)...ide jobban hangzott volna(szerintem)..."Az építőmunkások mindig építőmunkások maradnak ! "

De vegyétek úgy , hogy nem szóltam, a többi is jó (a borító meg király), de a "Bohockodás " NO.1...

Növényember...szerintem annyira kistílű alak, hogy nyugodtan lehetett volna " A Palánta " is...

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #715 Dátum: 2006. Április 02., 22:46:14 »
hi.

Nos hát... egészen lenyűgözően-csodálatos, hogy nem elég, hogy karácsonyi különszám is van, de ápr.1.-i is!  Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a húsvéti!  Ugye lesz? Kapi nyuszi fülekkel? Vagy a rettentő gonoszok elrabolhatnák a tojásokat? Ultron építhetne óriás robot nyuszikat! ... Vagy ilyesmik... Csak a gonosz húsvéti nyuszi ötletét ne lőjék el megint... Nem bírnám látni, ahogy Thor lesújt egy ártatlan kis fehér szőrpamacsra ágyúval a kezében, ami robbanó tojásokat lődöz, vagy kis csirkéket... ööö   (régóta hiányolt piruló arc) kicsit elszaladtam...

DE! Nagyon tetszett ez a külön szám! Az építő munkások zseniálisak! Annyira meg tudom őket érteni... Nincs mini sorozatuk? (A Bosszú Angyali -kúriáját építő brigád- BAKÉB címmel?) Egyébként tényleg annyira emberiek, az tényleg elég gyakran kimarad, hogy milyen meghökkentően gyorsan és kemény dolgoznak ezek a fiúk. Elképesztő mennyi építő munkás élhet a marvel univerzumban, figyelembe véve milyen gyorsasággal pusztulnak a dolgok és építik vissza őket!

A második történet a pucsító angyalokkal tényleg nagyon súlyos... Nem csodálom, hogy Sólyomszem olyan nagyon kereste azt a micsodát, hogy kinyújtotta a nyelvét, mégis csak a jó szeméről kapta a nevét, biztos kompenzálni akar, hogy nincs különleges képessége... Arra azért kíváncsi lennék, hogy ejtetette a fegyverét a chips közé... vajon mennyi miniatűr fegyver esznek, meg egy átlagos vacsorán Pymék?

Szegény lovag. Persze én azt hittem az elején, hogy leverik...   Nem igazán értettem ezt a történetet...   Buta az a szöszke, akinek egy csöpp esze van sosem választ olyan férfit, aki tudja, hogy mit tudna maga is elintézni és nem csinálja meg helyette... Attól, hogy megtudja magát védeni, hát nem volt sokkal kényelmesebb így?  

Az utolsóhoz nem tudok mit szólni. Furák a víz alattiak... nem néznek természet filmeket, amik a partra vetődött bálnák sikertelen hódításairól szólnak?

De!

Tarthatatlan elmaradásom kell pótolnom, hogy kifejezem, és megosszam féktelen örömöm, hogy végre itt vannak a Nyugati Partiak!   Már nagyon-nagyon vártam őket és most nagyon örülök is, és szégynlem is magam, hogy eddig nem mondtam!    Egyszerűen bájosan bénák! Semmi felhajtás, az átlagos betörők még fel se ismerik őket, úton-útfélen csak bemutatkoznak és kerti sütnek!  
 Nagyon változatos eddig ez a mini, eddig minden számra új gonosz jutott, ami klassz! Meglep, hogy ilyen gyorsan felfedik egymásnak magukat, miközben maszkban kerti sütnek. Azt hittem ez jóval tovább húzódik majd...
 Az is szimpatikus volt, hogy habár nem tudták legyűrni, de az ellenfelük, Homály sem az a tipikus nagy kaliberű gonosz... mint Graviton...   Na mindegy látom ez kihagyhatatlan, de a rinyáló gonosz - labilis hős párosítás jobban tetszett. Persze az így is aranyos, hogy a csapat két extra képességek nélküli tagja a legbiztosabb tagsága jogosultságában, meg magában.

Szóval el vagyok ragadtatva!    Remélem még sok nyugati parti sztorira számíthatok!
« Utoljára szerkesztve: 2006. Április 02., 22:49:54 írta Margali »
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
Avengers képregények
« Válasz #714 Dátum: 2006. Április 02., 20:35:11 »
Köszi ezta bolondos különszámot. mindegyik történet jóvolt, de ki az a növényember? Nekem Hercules ésa lovag története tetszet a legjobban, ravasz eza herki.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #713 Dátum: 2006. Április 02., 17:14:10 »
Nincs sok időm írni, ezért rövid leszek. A GV. bejött, az eddigi kedvenc AA sztorim. Még az NA-nál is jobban bírom. Ezzel azt hiszem elértétek a lehetetlent, már nálam is az eredeti az igazi.
 A Nyugati Part elmenős volt. A Bolondok napi nem jött be mert fáradt voltam mikor olvastam, de így utólag átgondolva már nagyokat mosolygok rajta. A miniágyús tetszett a legjobban. De a többi is poén volt.
 És hogy stilszerűen bucsúzzak: "Jó szél kísérje a bolondokat!" "Uraim, a mai teljesítményük kiváló, szándékomban áll önöket előléptetni bármilyen flottában is szolgálunk ezek után."
 Ezeket egy másik Kapi mondta. Aki kitalálja kicsoda, az nyerhet egy virtuális hátbaveregetést.

Nem elérhető regnar

• Galactus
Avengers képregények
« Válasz #712 Dátum: 2006. Április 01., 20:19:08 »
Angyalok április elsejei különkiadás:

A két kiemelt borító. Most mi ebben a nagy szám? Erre kell vernie magát valakinek, hogy tud néhány mondatot rátenni egy képre? Hát én nem esem hasra tőle..

Na nem ám. Csak kíváncsi voltam az arcotokra így április elsején.  
Újabb remek borító, számomra hihetetlen, hogyan lehet eltalálni a betűtípusokat, és kiretusálni a dolgokat a képről ilyen jól. Ha itt ülnék a gép előtt egy hetet, akkor sem sikerülne ilyen jól.     Ha szabad azért egy kicsit kötekedni, de tényleg csak halkan, hogy a special felirat - én nem tudnék helyette jobbat - nem lehetett volna lecserélni? Vagy az "a"-ra egy vesszút tenni, azaz "á" betűvé alakítani? De mondom ez semmiben nem befolyásolja a bámulatomat.

Képregény. Nekem mindegyik történet stílusa tetszett, de ha választani kellene, akkor a harmadik rajzai jöttek be legjobban.

Történet.
Bohóckodás. Nem volt rossz, bár kissé viccesebbet vártam.  Hatalmas figura a két építőmunkás és a többiek. Ennyi energiával simán felhúzhatnák a házat, de inkább abba fektetik, hogy nyugodtan kávézhassanak.

Protonágyú. Ez nagy durranás volt.   Sólyomszem ábrázatán besírtam, amikor átszellemült arccal, és kilógó nyelvvel keresgél.  Kapi hozta a szokásos formát, megszervezni, felosztani, tervet készíteni, ahleyett, hogy egyből nekiállt volna keresni.

Fiúk kimenőn. Na ez tényleg jó volt. Szegény lovag. kegyetlen világban élünk és most ő is kapott belőle ízelítőt.    

Tűzmadár.... Inkább érdekes volt, mint vicces, de tetszett.

Nem ezt vártam a cím alapján, valami "bolondabbat", de így sem volt rossz.könnyed történetet voltak, jó kikapcsolódás volt elolvasni őket, nem csalódtam a választásotokban.

Fordítás/beírás. Ti még április elsején sem tréfáltok, a szöveg újra a megszokott HZs minőség