Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 907597 alkalommal)

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #681 Dátum: 2006. Március 23., 14:24:09 »
Dórika: mit érdemel az a bűnös...  
Sebaj, látom, valóban pótolva lett a mulasztás.

Troll: Nagyon tetszenek a doksik és a borítók is, megint nagyszerű munkát végeztél. Ja, és köszi a lapozgató megjavításáért.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Dórika

• Asterix
  • **
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #680 Dátum: 2006. Március 23., 11:51:37 »
Idézet
ki lesz cserélve, ha megkapom a letöltőszöveget...
Bocsi, én nem adtam tovább ... de már kicseréltem.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #679 Dátum: 2006. Március 22., 18:40:31 »
Megy a képnéző...

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #678 Dátum: 2006. Március 22., 15:21:23 »
Én voltam....  ki lesz cserélve, ha megkapom a letöltőszöveget...  Inkább azt mondd, a boritók és a doksik tetszenek-e!  
A képnéző nemtom miért nem megy majd megturkálom...
« Utoljára szerkesztve: 2006. Március 22., 19:01:59 írta Troll »

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #677 Dátum: 2006. Március 22., 14:44:55 »
Viharcsapás doku: akkor jó...

Melyik 3 rész: Vasember, Thor , Amerika Kapitány (azt pedig, hogy ki melyik csapatba tartozik olvassa el maga az Avengers-ben)

De van véleményem, de csak akkor osztom el veletek, ha elolvastam a 4. részt is...de akkor extrás lesz...

+ Még mindig kérem azt a Lepel dokut...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #676 Dátum: 2006. Március 22., 14:07:45 »
Ki votl az az elvetemült, aki felrakta a frissítést, és a 345-ös igen színvonalasan megírt bejelentkező szövege helyett csak egy "blah, blha, blah"-t rakott ki!   Jelentkezzen fenyítésre.  

Fairlight: Hát, a lapozgató nálam sem jó, de egy rövid kis összefoglalás van benne. Szerintem a lényeget fogja.
Most tényleg 3 résszel jöttök? Melyik három az?
Ja, és nincs véleményed a Nyugati Party csapat történetének alakulásáról?

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #675 Dátum: 2006. Március 22., 12:18:32 »
Üdv.

Látom befrissítettetek !!!  Ez a BA valóban nagyon jó...(Sólyomszem megint bekeményített...  )

Ez a Viharcsapás dokumentum  is jó ötlet volt...legalább nem kell később majd magyarázni a helyzetet....legalábbis remélem, hogy nem kell , és a megfelelő információmorzsákat elejtetted benne Farek , mert sajna a lapozót nem nyitja meg nekem...olyan kicsiben, meg nem látom, hogy mi áll benne...

+ A Lista szerint megint mi jövünk , nem is egy résszel, hanem 3 egymást követővel, amiben a Hadművelet bedurvulós fordulatot vesz...  ...és remélhetőleg a Letölt -blokád sem akadályoz már sokáig minket , hogy kifrissítsük őket...

Nem elérhető Dórika

• Asterix
  • **
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #674 Dátum: 2006. Március 22., 08:18:51 »
Folytatódnak az angyali történetek:

A Bosszú Angyalai #345 - Galaktikus Vihar Hadművelet #5
A Nyugati Part Bosszú Angyalai 3/4
« Utoljára szerkesztve: 2006. Március 22., 08:27:55 írta admin »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #673 Dátum: 2006. Március 20., 17:31:36 »
Idézet
nem jelent meg egy 18 as karikáju képregény az anygalokról, mint amiylen a 18 éc feletti szekcióba van az x-manel?
Hát, attól hogy nem tudok róla, még simán jelenhetett meg. Valaki, akinek komoly netes hozzáférése és keresési kapacitása van, utánanézhetne. Szívesen lefordítanám  

nickfury

• Vendég
Avengers képregények
« Válasz #672 Dátum: 2006. Március 20., 17:22:20 »
nem jelent meg egy 18 as karikáju képregény az anygalokról, mint amiylen a 18 éc feletti szekcióba van az x-manel?

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #671 Dátum: 2006. Március 20., 13:42:44 »
Alapból csak a Angyalokkal volt ilyen jószándékú, az Őröket már biztos nem támasztaná fel...  
De egyébként nemsemmi egy fazon, az egyik kedvenc főgonoszom Thanos és a Nagymester mellett (amolyan: stílusossan akarom elpusztítani az univerzumot pacák)...ha minden jól megy előbb-utóbb megismerhető lesz a Comoron...

+ kérdeztétek: Nálunk, amíg fel nem oldják a Blokádot, addig nem lesz frissítés...(így Galaktikus Vihar sem)  ...de azután...  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #670 Dátum: 2006. Március 20., 09:49:46 »
Idézet
Ki a csuda az a Korvac? Valami olyasmit hallottam, hogy a jövőből jött és hogy egy pillanat alatt megölte az összes Bosszú Angyalt, majd ujjáélesztette. Mintha egyszer láttam  volna, talán 178ban, egy átlagos pali, semmi szuperruha, semmi különlegesség és éppen egy szőke nőcivel vitatkozott, asszem valami epilogus részeként. Ki ő? Hol? Mikor?Hogyan? És legfőképpen: Miért?
Röviden összefoglalva: egy figura a Galaxis Őrei (Guardian of the Galaxy) jövőjéből, aki megszerezte Galaktusz erejét majd egy időviharban ide került és itt jól kiirtotta az Angyalokat - puszta jószándékból, rendet akart rakni az univerzumban, azok meg nem akarták - majd miután a szerelme csalódott benne, jól feltámasztott mindenkit. Ja, kinézetre semmi extra nem volt, csak lazán, utcai stílben nyomta.

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #669 Dátum: 2006. Március 19., 23:45:26 »
Idézet
az én szűklátókörűségem és kommersz ízlésem eddig csak a régies Marvel hősökre korlátozódott
Ebbe belefér a klasszikus Pókember, nem?  

Nem elérhető Vlad

• Garfield
  • **
Avengers képregények
« Válasz #668 Dátum: 2006. Március 19., 23:33:31 »
Idézet
viszont ez a 80as évekbeli Flash erősen csábít,
Szerettel várunk  

Bocs az offért
With no power comes no responsibility

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #667 Dátum: 2006. Március 19., 23:20:11 »
Jajj, most megint rosszat szóltam! Úgy értettem az összes oldalt, hogy ezek a valamilyen rejtélyes technikai okból összefüggő oldalak(semmit se értek az internethez  ) vagyis K.Net, CoMor és Porthos után szabadon a Sleeping-Bag Comics Fan Site.
Természetesen tudom hogy a Newgennél és más oldalakon nincs leállás, sőt Ti egyenesen belehúztatok, csakhát sajnos az én szűklátókörűségem és kommersz ízlésem eddig csak a régies Marvel hősökre korlátozódott(néhány egyéb kikacsintástól eltekintve  ), így sajnos ilyeneket nem találtam meg nálatok, ezért eddig nem látogattam az oldalt sajnos. viszont ez a 80as évekbeli Flash erősen csábít, hogy ott is tiszteletemet tegyem.
Szóval mégegyszer elnézést minden képregény honosítótól ezért a nyelvtani malőrét.

Nem elérhető Vlad

• Garfield
  • **
Avengers képregények
« Válasz #666 Dátum: 2006. Március 19., 19:30:56 »
Idézet
április közepe az még tartja magát minden oldalon? És addig semmi frissítés?
Nos, ez ellen mindenképpen tiltakoznom kell. Tudok pár oldalról, akik addig is frissítenek...  

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #665 Dátum: 2006. Március 19., 19:07:40 »
A CoMor után ide is pöttyintek pár szót, most hogy ennyi szabadidőm lett. Nálatok annyira azért nem jellemző a pangás, köszönhető ez főleg Andreas erőfeszítéseinek  . Úgyhogy titeket nem féltelek annyira  .
A multkori "nagymonológom" végén kérdeztem, hogy az az április közepe az még tartja magát minden oldalon? És addig semmi frissítés? Nemáár!
Remélem nagyüzemben termelitek a "tavaszi szünet" alatt is az Angyalos magyarításokat és ha eljön a lehetőség, majd elárasztjátok az oldalt a frissítésekkel. Amúgy jöhet minden Marvel, pl az X-Menhez néhány kuriózumot(mint az eddigiek), vagy esetleg egy-két F4, vagy valamilyen magányos hírót.
Ide is felteszek egy témábavágó kérdést, hamár BA a téma.Ki a csuda az a Korvac? Valami olyasmit hallottam, hogy a jövőből jött és hogy egy pillanat alatt megölte az összes Bosszú Angyalt, majd ujjáélesztette. Mintha egyszer láttam  volna, talán 178ban, egy átlagos pali, semmi szuperruha, semmi különlegesség és éppen egy szőke nőcivel vitatkozott, asszem valami epilogus részeként. Ki ő? Hol? Mikor?Hogyan? És legfőképpen: Miért?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #664 Dátum: 2006. Március 14., 14:31:22 »
Ahogy a bevezetőben is említettem, elhárítunk minden felelősséget a lista véleményével kapcsolatban. Én sem értek mindennel egyet, bár azt sem hinnám, hogy a szerző le akarta volna járatni a képregényeket, mert azért ez egy képregényes magazinban jelent meg. Szerintem inkább csak görbe tükröt akart tartani eléjük.
Idézet
"...és óriási mellekkel, kérlek keresd fel a hálózsák honlapját..." Biztos, hogy ez szószerinti fordítás volt?  Bezzeg ilyenkor nem ragaszkodtok a pontos fordításhoz...
Jól van na, azért engedtessen már meg nekünk is egy kis alkotói szabadság, jó?  

Idézet
...Akkor csak azt mondd meg nekem, hogy igazam van-e és valamelyik variáció lesz? Ennyit igazán, amíg gyógyulok a sérülésekből
Ne haragudj, de még mindig büntiben vagy, de majd megtudod, csakúgy, mint a többiek. Egy kicsit mindegyik mixe.

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #663 Dátum: 2006. Március 10., 22:51:22 »
Igaz!Igaz! Nem tudtam, mit felejtettem ki! És igaz akartam róla szólni, nem tudom hogy maradt ki. Általánosságban nem tartom találónak a "miért béna" dumákat, 1-2 volt, amiben én is igazat adok az írónak, de a többségén látszik hogy nem elfogulatlan ember találta ki, aki legszivesebben nevetségessé tette volna az egész képregény-iparágat, csak nem kapott anyi oldalszámot, hogy ezt megtegye. Szóval durcisan viszonyultam az íráshoz kiemelten:
Fenegyereket ne bántsuk! Az ő esetében pont hogy a vaksága az ami kivételessé teszi, szerintem ezt mind így gondoljuk.
Meg igazából valahogy a poénok kétharmada nem jött be, de azért emlitek egyet kettőt ami igen.
"S te nem viseled ama alsónadrágot, ugh!" na ez megmosolyogtatott.
A hősi élet tizenkét pontja is kellemes volt.
Meg a két csúcs:
"...és óriási mellekkel, kérlek keresd fel a hálózsák honlapját..." Biztos, hogy ez szószerinti fordítás volt?  Bezzeg ilyenkor nem ragaszkodtok a pontos fordításhoz
Illetve az ászok ásza:"...képes porrá zúzni bármely férfit szuper-szeméremajkai között"
Én elég vizuális típus vagyok és Amazon amúgy is a női karakterek közül az egyik kedvencem, de most,hogy már a szuper-szeméremajkairól is tudok, ő az istennő számomra  Könyörgöm Amazon, zúzz össze!  
Akkor csak azt mondd meg nekem, hogy igazam van-e és valamelyik variáció lesz? Ennyit igazán, amíg gyógyulok a sérülésekből

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #662 Dátum: 2006. Március 10., 13:38:25 »
TOM1: rendben, akkor csak egy sebtapasz lesz  

A kérdéseidre és felvetéseidre a válsazok és vélemények:

NYPA 80: Igen, Seregély és Sólyomszem kapcsolata erősen megváltozott, de ígérem, hogy ennek a végére járunk, amikor nekilátunk a rendes sorozatnak.
Kvazár bevonása: szerintem azért nem követhették a Quinjet-tel, mert nem a világűri utazásra alkalmassal mentek. Mert azért nem mindegyik jó mindenre.
A régi Őrszem azt hiszem a 459-es számot viselte.

NYPA I/2: Szent Szar! Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ez volt eredetiben, de akkor valamiért úgy gondoltam, hogy ez adja vissza. Vagy csak vulgáris hangulatomban voltam, már nem emlékszem.   De rendben, igyekszem odafigyelni, hogy a szükségesnél több trágárság ne legyen benne.
Tigra jövője: sajnálom, de azért ez a kimerítő vélemény még nem elég, hogy csökkentsd a K.N-en már kimondott és elkövetett hibát, szóval ülj csak szépen te is tűkön, mint a többiek   Ne aggódj, már csak két rész.
Homály valóban igazi lúzer karakter, egyértelműen csak azért került bele, hogy Gravitont behozza a történetbe. Amennyire én tudom, soha többet nem találkozhatunk vele ezután a sorozat után.

Energikon: nos, igen, őszintén megvallom, hogy nyilvánvaló, hogy őt és Kvazárt azért tették bele, hogy megdobják a füzeteik eladási mutatóit. Kapi meg alapban nekem sem szimpi. Nem baj, túlélhetőek, egy kis adalék mindig van a történet tovább viteléhez.

A dokumentáció terén úgy tűnik - szerencsére - elkapattunk mindenkit   Hidd el, lesz még hosszabb is, de nem mindenkivel lehet megtölteni oldalakat.

Ja, és mi a véleményed a 25 legbénább szuperhős első adagjáról?

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #661 Dátum: 2006. Március 09., 20:37:07 »
Minden előzetes bevezető nélkül elkezdem.
Szóval, ha tisztességes akarok lenni, akkor én még a NYPv2 80-al is adós vagyok(tudom, tudom ezt a rövidítést még én figuráztam ki,de azóta úgy tűnik elfogadottá vált). Én is szisztematikusabban haladok,csakúgy mint Regnar.
A borítóval kapcsolatban csak egy kérdésem lenne: Troll, hogy sikerült ez ilyen jóra? Direkt rázúmoltam, de semmi látható hiba. Tökéletes. Meg maga a borító is szép, nagyon dinamikus, jól kidolgozott jelenetet ábrázol.
A rajz stílus a korszakra jellemző, így nálam még "tartja magát", bár néhol nem ügyeltek a részletekre, meg az "erős fény" ábrázolása se fekszik, vagyis "na ne fessük már a pali arcát félig fehérre". Meg úgy általánosságban is túl sok a rózsaszín és a  fehér. Lehet hogy a festékkel spóroltak.
A történet jól kitalált vágásokat tartalmaz, az "edzős" jelenet szerencsére nem túl hosszú és drámai(ilyenkor szoktak lenni a nagy leszúrások(már persze ha ott lenne Kapi  )), viszont az a kocka, amikor a fülkére támaszkodva beszél Vassal, az nagyon szimpivé teszi. Ha mindig ilyen lenne, talán még megkedvelném. ez az ábrázolás például szöges ellentétben áll az ezt megelőző Ami Kapi számban látott Kapival és az ő savanyú ábrázatával. Látszik hogy melyik rajzoló hogy viszonyul hozzá... Következő érdekesség:"Póknővel flörtölő férjem..."? Az első Nyugati Part-ban még dúlt a lamúr, most meg már féltékenykedik?Mi történt az évek alatt, amitől megromlott a kapcsolatuk?Sólyomszem tényleg félre...(néz)?Darázzsal, nem? Viszont itt egy kis hiányt érzek, mert valahogy a megérkezés, Harcicsillag eltűnése, Kap felvétele kimaradt. Azért 1-2 kockát fordíthattak volna az ügyre és nem csak a beszólásokból kellene megtudnunk hogy mi történt. A "frigyláda fosztogatása" rész kellemes, főleg az őrszem megjelenése. Csak itt se vagyok tisztában, mitt tett itt mar-vell?mi zajlott itt? De ez az őrszem viszont durvítósan faja. Érdekes ellenpélda a régi, hatvanas évek beli(vagy 70-es?) kidolgozatlanabbhoz képest, pedig az már akkor is korszakalkotó volt. Az hányas is volt? Az Angyalok megjelenését kellően "tökös"nek találom, érdekes hogy ilyenkor Keptön is megembereli magát. A beszólások jók, a számdékok tiszták, semmi ármánykodás. Itt látszik meg, hogy Sólyomszem, ha tűzerőre van szükség, nem a legjobb(pedig ha jól emlékszem, a robbanónyila a Titkos Háborúban egy kb 200 méter széles fémdarabot robbantott ketté...)Azért ahogy elintézik prhuzamosan az elleneket, az mindvégig elég következetes és izgalmas. A végét viszont nem értem(persze azt értem, hogy valamivel a Quasar című lapot is kell adni, úgyhogy át kellett adni a stafétát, de miért így?), Vas azt mondja:"külső űrbe...oda még Quinjettel se követhetjük!" Miért is nem? Vagy az űrbe nem olyanokkal mennek? Sőt még emlékszem, voltak az űrben olyan "motorokon" is! A dokut egy kicsit kevésnek találom, egy ekkora jelentőségű és létszámú csapat esetében. Összességében ez a történet volt eddig egyetlen GVH-s, ami nálam minden tekintetben magasan a léc fölött volt. Gratulálok.
Majd jött egy újabb gyöngyszem A Nyugati Part(!) Bosszú Angyalai 2.
A borítóban Regnarnak tökéletesen igaza van, még azzal kiegészíteném, hogy nemcsak hogy Tigra "nem a fejét nézi"(azon nem lepődne meg ennyire, nem igaz?
  ) hanem Vasember kivételével mindenki "azt" nézi(még energikon is a szemüvege mögött, biztos vagyok benne!  ), ja és Sólymi is oda céloz(de gonosz!  )
A rajztechniáról, meg úgy az egész megjelenítésről: nekem való. Mint az előző rész. A szövegek mindenhol találóak, szórakoztatóak. DE! Én tudom, hogy a pontos fordítás minden esetben nagyon fontos, de azt a "szent ....!" felkiáltást tényleg nem kellett volna!Egyszerűen nem illik ehhez a kiadványhoz. Tudom, biztosan ezt mondta angolul is, de én egyszerűen nem vagyok hozzászokva hogy ilyen újságokban káromkodnak.(nem, nem úgy értem hogy a képregényekben, mert tudom hogy nem ritkaság, de nem a korabeli Marvelekben) Szóval javaslom, hogy az ilyen esetekben nyugodtan eltérhetnél a szószerinti fordítástól.
A történet minden ízében kitűnő, leszámítva egy fontos elemet, az ellenfelet. A nyitó képsoroknak az a pozitívuma hogy tényleg bemutatja az erőviszonyokat. Ha belegondolunk egy botozós ugri-bugri, egy szőrös ugri-bugri(állítólag 5 tonnás ereje van, miért nem használja?) és egy nyilazós pali együtt nem ér fel egy (majdani) "csatagéppel" és én ezt reálisnak tartom. Amúgy szerintem nem tűnt el teljesen a személyes rész. Az előző részben Tigra azért aggódott, hogy ő túl kevés ennek a csapatnak, akkor még meg tudták nyugtatni, de a mostani verés után már totál befészkelte magát a gondolatai közé, hogy ő nem való ide. Az egész történet alatt látható a rajzokon, a testhelyzetén, hogy nem érzi jól magát a szituban. Ez valószínüleg már a következő részben konfliktusforrás lesz, három kimenetelét tudom elképzelni a dolognak:1.se szó, se beszéd, elszökik, majd röviduton 1a. bajba kerül és a társai kimentik, majd együtt örülnek 1b. a társai bajba kerülnek és ő menti ki őket, majd együtt örülnek   2.Bejelenti, hogy lelép, de miközben kérlelik hogy maradjon, harci helyzet alakul ki és ott bizonyítja a rátemettségét(legfőképpen magának)   3. El akar menni, de  James visszatartja, esetleg romantikus kapcsolat alakul ki köztük, Rhodes felfedi magát(én ennek örülnék a legjobban, ebben van a legtöbb fordulat és ez a legkevésbé klisészagú)
3+1 variáció: Tigrát elrabolják, ki kell menekíteni, vagy önfeláldozó cselekedetet hajt végre
Farek, légy olyan aranyos és spoilerezd ide nekem hogy melyik lesz. Elég csak a számát. Kérlek, kérlek, kérlek! Tudom ,enm akarod lelőni a poént, ezért spoilerbe, aztán aki akarja, elolvassa.
Nagyon megnyerő volt még az Energikonos közjáték. Most tényleg feltétel nélkül szimpinek találtam ezt a fickót, meg úgy az egész történet alatt azonosulni tudtam a figurával. Szóval nagyot nőtt a szememben, na.
Na most rátérek a történet gyengepontjára. Én azt hittem a 80-as évekre a Marvel felhalmozott már annyi "őrült tudós", "gonosz bűnöző" és "gátlástalan szupergonosz" karaktert, hogy már nem kell újakat alkotni. De úgy látszik mégis és azt is 60-as évek technikájával. A "képessége" nevetséges és maga a fószer is egy nulla. Az egyetlen jó dolog ezzel a homályökörrel kapcsolatban, hogy voltak annyira következetesek, hogy előhozták a végére Gravitont, akit ugyan még sose láttam, de legalább azt tudom róla, hogy van múltja.
A doksi tetszett, különösen a kép, megint egy kicsit karikaturisztikus(bandsza  ), de mégis szép, főleg az alakja nagyon eltalált  
Valóban kellett volna egy kicsit több "háttéresemény", mondjuk egy kis romantikázás, vagy ilyesmi, de a helyet lefoglalta hogy az új ellefelet be kellett mutatni. Így sajnos nem kaphat kiválót, sajnálom. Ötös alá kétszer.(egyszer a "szar" miatt(bocsánat,bocsánat, de egyszer kellett, hogy felismerje a bűnös))

És a végére tartogattam a fekete levest, Energikon saját sorozatát. A Kvazárról se voltam túl jó véleménnyel az illetékeseknél, hát sajnos ezzel sem tudok elnéző lenni, bár egy fokkal mégiscsak jobb mint az. Itt legalább megtalálták azt a hangvételt, amit  az egész füzetben tartanak, bár azt nem tudom hogy a többi rész is ilyen komikus-e, viszont a Kvazárban tényleg nem volt semmi pozitívum számomra. Itt sem tetszik a figura ábrázolása. Simon egy őszülő férfi karakter, nem egy suhanc, bár a modora nagyjából találó. A szám 80%-át mint olyat, időhúzásnak tartom. Ha a cserélgetős viccet kivennénk, maradna kb. 20 kocka, ami tovább viszi az eseményeket(azok se nagyon). Ne értsetek félre, én is szeretem a vicces Marveleket, a Captain Marvel v3 kimondottan a kedvencem ezen a téren(kár hogy nem folytatódik). De úgy gondolom, hogyha egy "humorlapot" akarunk létrehozni, akkor ne keverjünk bele olyan eseményeket, amik egy "űr-odüsszeia" részeként zajlanak, mert nem illenek hozzá. A Csodakapitány-ban(vol.3) nincs igazán kötött, folyamatosan futó történet és így szabadon lehet bohóckodni. De itt, ahol az ember egy űropera kibontakozását várná, ne tegyük már bele ezt az "eltünős-feltünős" hülyülést. Ja, és ez egyáltalán nem jellemző egy Kree harcosra,bár nem ismerem AtLas jellemét. A végén ismét egy rejtélyes szereplő, így már bizonyossá vált számomra, hogy a Birodalmi Gárda(Shiár) ellen a Csillagerő(Kree) fog fellépni(meg még ki tudja, kicsoda). Szóval most már nem csak a közkatonák hada fog szerepelni(és elbukni az angyalokkal szemben ) , hanem a vezetőség tanult a hibáiból(mármint a földönkívüli vezetőség) és a katonák tömegei mellé(mert gondolom azokból is lesz tonnaszám) behozzák a szupererejű csicskásaikat is. Helyes. Itt kérdezném meg, hogy a történet előrehaladtával lesz esetleg kikacsintás más vonalak szereplőivel is(értsd Pók(emb)er, X, stb.) vagy ez a buli házon belül marad?
Még külön kiemelném a love-storyt a történet végénél. Már '92-őt írunk és még mindig nem vallották meg egymásnak érzelmeiket? Pedig már megtörtént, nem? Vagy csak a Vizió volt olyan mázlista? Ő most éppen szét van pakolva valahol?
Egy szó mint száz, a Kvazárral, meg az Ami Kapival együtt ez se kerül a vitrinbe. De egyszer érdemes volt elolvasni, legalább a fővonalat tovább löktük egy kicsit. Persze tudom, hogy ezek még csak a bemelegítő körök, de attól még nem kéne ilyen utakra vezetni a dolgot, mert ez az összképre is rossz hatással lesz.
Na nagyjából ennyi volna és bocsánat a kimaradásért.
Ja és akkor hogy totál képbe legyek: április közepéig nincs frissítés se itt, se a Comoron?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
Avengers képregények
« Válasz #660 Dátum: 2006. Március 08., 17:02:19 »
szia. ebben Farek kivételesen biztos nem tud   ezért adok tippeket: sztem nem képregényes hubokon kerestél képregényeket, ezért nem találtál.

ez a Cartoons & Comics Hub címe, itt mindent megtalálsz:

megaman.gotdns.com

5 Gb képregény megosztása kötelező.

...és van külön képregényes torrent oldal:

Z-Cult FM

http://zcultfm.com/%7Ecomic/

itt regisztrálj be, majd írj vmit a "Please Register and Introduce Yourself" topikba, ekkor lesz egy hozzászólásod, így már legörgethetsz a fórum aljára, ahol látod  a "Tracker B" és a "Tracker N" nevű kiírást, ez a kettő rejti a keresőt

ennyit tudtunk segíteni letöltés ügyben, cserébe regisztrálj be hozzánk is, és Farek angyali segítségét is megkaphatod bosszúangyal témában  
"Once a scanlater, always a scanlater."

maruzst24

• Vendég
Avengers képregények
« Válasz #659 Dátum: 2006. Március 08., 15:53:10 »
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni?
Honnan tudnám letölteni az alap avangers 1-500. számát?Természetesen angolul.
Már sikerült torrent oldalakról leszednem az alap képregényeket:-pl az uncanny x-men összes számát és az amazing spiderman össze számát és már csak az avangers alap történetei hiányoznak a gyűjteményemből.Ha jól tudom akkor 500 száma jelent meg és már meg is szűnt.Viszont kerestem rengeteg torrent oldalon és hubon de sehol nem találom.Tudna nekem valaki segíteni?
Akár weboldal,DC++ hubcím és torrent cím is jó lenne.
Előre is nagyon szépen köszönöm!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #658 Dátum: 2006. Március 08., 13:11:18 »
Idézet
Én kissé értetlenül olvastam Daredevil leírását. Nem a kedvenc karakterem, de nem tudok egyetérteni azzal, hogy azért lenne ciki, mert vak. Szerintem az Ő leírása egyáltalán nem vicces   ...
...Thor leírása szintén zseniális volt, főleg a Fabios poén.
Nem véletlenül kötöttem ki, hogy elhatároljuk magunkat a véleményektől, nehogy aztán rajtunk csattanjon a géppuska    
Örülök, hogy ült a Fabio-s poén, kicsit féltem, hogy mennyire lesz közérthető. De aki csak egy részt is látott az Acapulco akciócsoportból, annak azt hiszem, megmaradt a főcímben látott, kigombolt ingben izmos mellkasát mutogató és elrévedt tekintettel a távolba révedő szépfiú(nak mondott) modell, akinek igazából nyúlfarknyi jelenése volt pár részben, de anői nézőknek is el kellett adni valamivel a sorozatot.
És hidd el, megéri majd várni a folytatására is.

TOM1: Igen, hol vannak azok a leírások, amikre elkülönítettünk egy kis tárhelyet a szerveren? Kezdünk ám kifogyni a türelemből  

Idézet
(Bár Farek nem igazán mondható objektív forrásnak  )
Kikérem magamnak. Én objektíven bármikor kijelentem, hogy királyság a sorozat! Nézzenek oda! A szemtelenje!  

Nem elérhető regnar

• Galactus
Avengers képregények
« Válasz #657 Dátum: 2006. Március 07., 20:01:03 »
Idézet
Tényleg, senkinek nincs véleménye a 25 szuperhősről, se egyetértő, se felháborodott? Ejnye! 

Akkor én leszek egyetértő és felháborodott is (meg megháborodott   ) Jókat vigyorogtam az egyes-egyes leírásokon, de a legjobban a 12 egyszerű lépés, hogy hősi életet élj utolsó pontja tetszett, legyen jó viszonyod a sajtóval pont alatt.    

Akkor menjünk sorjában. She-Ra-ról eddig nem is hallottam (He-man azért gyermekkorom meghatározó alakja volt   főleg akciófigurában), de ha tényleg pónija van, akkor elég ciki.  

Én kissé értetlenül olvastam Daredevil leírását. Nem a kedvenc karakterem, de nem tudok egyetérteni azzal, hogy azért lenne ciki, mert vak. Szerintem az Ő leírása egyáltalán nem vicces  

Percember .. Neeeee     Amikor a hálószobában van, hirtelen 30 másodperces Ember lesz.      

Mocsárlény nevében kikérem magamnak a jellemzését. Tisztességes mocsárlakó kinézete van..    (Királyul néz ki az ablakból nézve a kertben. - Na ezen könnyesre röhögtem magam) Úgyhogy Mocsárlényt lehet békén hagyni.      

Thor leírása szintén zseniális volt, főleg a Fabios poén.

Legalább 3x elolvastam már, és még mindig nevetek egyes poénokon. Jó ez a kis összeállítás... kár, hogy várni kell a következőre.

Nem elérhető Vlad

• Garfield
  • **
Avengers képregények
« Válasz #656 Dátum: 2006. Március 07., 18:12:33 »
Idézet
Látta már valaki rajtunk kívül az itt jelenlévők közül?
Még nem láttam, de őszintén szólva már nem is nagyon érdekelt, mert eddig mindenki szidta, akit kérdeztem   Ti vagytok az elsők, akiknek egy kicsit is pozitív véleménye van róla...  heh, csak belenézek valamikor, már ha ultimates. (Bár Farek nem igazán mondható objektív forrásnak  )

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #655 Dátum: 2006. Március 07., 11:48:05 »
Idézet
Látta már valaki rajtunk kívül az itt jelenlévők közül?

nekem bejött a rajz, szerencsére nem a mostanában népszerű 3D-s grafika volt, és külön jó volt, hogy a filmben Vasember páncélja nem olyan béna, mint a képregényben! nézze meg mindenki aki teheti, még elég friss anyag  a második részről annyit olvastam eddig, hogy nyáron kerül bemutatásra, jön a Fekete Párduc és Wakanda; Óriás és Darázs kapcsolata hullámzik; Thor és Odin viszály, ami állítólag elmélyültebb lesz, mint a képregényben láthattuk.

Idézet
Hamarosan jövök egy "rövidke" írással, készítsétek a helyet!

hej!  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Március 07., 12:04:47 írta Micho »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #654 Dátum: 2006. Március 07., 11:06:37 »
Tényleg, senkinek nincs véleménye a 25 szuperhősről, se egyetértő, se felháborodott? Ejnye!  

Hétvégén Micho hozzárájulásával volt szerencsém megnézni az Ultimate Avengers filmet, ami az Ultimates első sorozatát zanzásítja össze és gyúrja egybe. Meg kell mondjam, nagyon tetszett, bár ugye a rövidítés jegyébn pár dolgot kicsit kurtára fogtak. De jó volt. Csak Thor szakálla hiányzott. És a végén a csatajelenet valami fenomenális volt. Nagyon várom a folytatást. Látta már valaki rajtunk kívül az itt jelenlévők közül?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #653 Dátum: 2006. Március 03., 20:51:45 »
Idézet
Idézet
A kompozíciót azért már nem tudtam befogadni teljes mértékben.. ugyanis - a szőke hölgy    lába már átfonja a figura lábát, tehát nagyon közel van hozzá, viszont a hátsó lába már a "cicus" lába mögé ér, azaz ő is szinte előtte áll (és bizony nem a fejét nézi   ), ha vonalat húzunk, akkor íjjazó barátunk is igencsak közel áll, szinte mellette, de mégis kifeszíti az íjjat (a vessző helye elvileg már a figura combja mellett van)... vagy egyszerűen csak hülye vagyok   .. szóval én nem így helyeztem volna el a karaktereket, persze ez az én véleményem. de amúgy jó borító, szimmetrikus elrendezésű és a feliratok is jól sikerültek rajta.
Micho, Megtennéd, hogy erre reagálsz, és elmondod azt, amit nekem már egyszer elmondtál? Köszi.  
nos    az történt, hogy ugye a HálóZsákon nagy hagyomány, hogy a borítókról eltüntetjük a vonalkódot is... ez egy kihívás a borítókészítő számára, amely hagyományt még Zaj teremtette meg a hőskorban nálunk  
most én voltam a soros, hogy megoldjam a vonalkód problémát, és első blikkre azt láttam, hogy egy Seregély lábat kell "műteni". mikor kész lett, tök elégedett voltam az eredménnyel, de aztán néztem nagyot, hogy Homály lábát kellett volna retusálnom, nem Seregélyét. de akkor már kész voltam a melóval... nem akartam kidobni a munkát  ezért úgy döntöttem, olyan lesz, mintha Seregély lábai közé vonná Homályt mondjuk ugrás közben, persze ez "fizikai lehetetlenség" de minthogy regnar rámutatott, vannak más perspektíva hibák (elnagyolások) is a képen... ezért gondoltam maradjon, és kíváncsi voltam ki veszi észre  

az eredeti borítót megtekinthetitek, ha a letöltés-listában a borító hivatkozását átírjátok hun-ról eng-re. (legtöbb képregény mellett ott a szerveren az eredeti borító is, csak "hivatalosan" nincs a letöltés avagy file-listában generálva)

és ki-mit szólt a 25 legbénább szuperhőshöz? Épp ti kértétek, hogy legyen néha karakterleírás helyett valami színesebb doksi, mint régebben, hát tessék  

amúgy az Energikon 7-es szám nagyon vicces volt, csomót röhögtem a helycseréken, komolyan mintha egy vígjátékot néztem volna

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #652 Dátum: 2006. Március 03., 14:24:55 »
Idézet
A kompozíciót azért már nem tudtam befogadni teljes mértékben.. ugyanis - a szőke hölgy    lába már átfonja a figura lábát, tehát nagyon közel van hozzá, viszont a hátsó lába már a "cicus" lába mögé ér, azaz ő is szinte előtte áll (és bizony nem a fejét nézi   ), ha vonalat húzunk, akkor íjjazó barátunk is igencsak közel áll, szinte mellette, de mégis kifeszíti az íjjat (a vessző helye elvileg már a figura combja mellett van)... vagy egyszerűen csak hülye vagyok   .. szóval én nem így helyeztem volna el a karaktereket, persze ez az én véleményem. de amúgy jó borító, szimmetrikus elrendezésű és a feliratok is jól sikerültek rajta.
Micho, Megtennéd, hogy erre reagálsz, és elmondod azt, amit nekem már egyszer elmondtál? Köszi.  

Idézet
Azt hittem, pl. Tigra gondjaival többet foglalkozik majd a füzet.
Ne aggódj, van még két rész hátra  

Idézet
Beírás/fordítás. Csakúgy, mint az előző rész, szerintem ez is jól sikerült. Szépen szerkesztett, jól követhető mondatok.
Köszi és ismét csak köszi magam és a be jrók nevében! Jó tudni, hogy sikerül fenntartani a megfelelő sz jnvonalat.

Idézet
GV: Kicsit lassan indulnak be a dógok. Gondolom ez még olyan vihar előtti csend.
Igen, lehet mondani. De hidd el, a vihar utáni csend sokkal súlyosabb és baljóslatúbb lesz.