hi.
Nos hát... egészen lenyűgözően-csodálatos, hogy nem elég, hogy karácsonyi különszám is van, de ápr.1.-i is! Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a húsvéti! Ugye lesz? Kapi nyuszi fülekkel? Vagy a rettentő gonoszok elrabolhatnák a tojásokat? Ultron építhetne óriás robot nyuszikat! ... Vagy ilyesmik... Csak a gonosz húsvéti nyuszi ötletét ne lőjék el megint... Nem bírnám látni, ahogy Thor lesújt egy ártatlan kis fehér szőrpamacsra ágyúval a kezében, ami robbanó tojásokat lődöz, vagy kis csirkéket... ööö (régóta hiányolt piruló arc) kicsit elszaladtam...
DE! Nagyon tetszett ez a külön szám! Az építő munkások zseniálisak! Annyira meg tudom őket érteni... Nincs mini sorozatuk? (A Bosszú Angyali -kúriáját építő brigád- BAKÉB címmel?) Egyébként tényleg annyira emberiek, az tényleg elég gyakran kimarad, hogy milyen meghökkentően gyorsan és kemény dolgoznak ezek a fiúk. Elképesztő mennyi építő munkás élhet a marvel univerzumban, figyelembe véve milyen gyorsasággal pusztulnak a dolgok és építik vissza őket!
A második történet a pucsító angyalokkal tényleg nagyon súlyos... Nem csodálom, hogy Sólyomszem olyan nagyon kereste azt a micsodát, hogy kinyújtotta a nyelvét, mégis csak a jó szeméről kapta a nevét, biztos kompenzálni akar, hogy nincs különleges képessége... Arra azért kíváncsi lennék, hogy ejtetette a fegyverét a chips közé... vajon mennyi miniatűr fegyver esznek, meg egy átlagos vacsorán Pymék?
Szegény lovag. Persze én azt hittem az elején, hogy leverik... Nem igazán értettem ezt a történetet... Buta az a szöszke, akinek egy csöpp esze van sosem választ olyan férfit, aki tudja, hogy mit tudna maga is elintézni és nem csinálja meg helyette... Attól, hogy megtudja magát védeni, hát nem volt sokkal kényelmesebb így?
Az utolsóhoz nem tudok mit szólni. Furák a víz alattiak... nem néznek természet filmeket, amik a partra vetődött bálnák sikertelen hódításairól szólnak?
De!
Tarthatatlan elmaradásom kell pótolnom, hogy kifejezem, és megosszam féktelen örömöm, hogy végre itt vannak a Nyugati Partiak! Már nagyon-nagyon vártam őket és most nagyon örülök is, és szégynlem is magam, hogy eddig nem mondtam! Egyszerűen bájosan bénák! Semmi felhajtás, az átlagos betörők még fel se ismerik őket, úton-útfélen csak bemutatkoznak és kerti sütnek!
Nagyon változatos eddig ez a mini, eddig minden számra új gonosz jutott, ami klassz! Meglep, hogy ilyen gyorsan felfedik egymásnak magukat, miközben maszkban kerti sütnek. Azt hittem ez jóval tovább húzódik majd...
Az is szimpatikus volt, hogy habár nem tudták legyűrni, de az ellenfelük, Homály sem az a tipikus nagy kaliberű gonosz... mint Graviton... Na mindegy látom ez kihagyhatatlan, de a rinyáló gonosz - labilis hős párosítás jobban tetszett. Persze az így is aranyos, hogy a csapat két extra képességek nélküli tagja a legbiztosabb tagsága jogosultságában, meg magában.
Szóval el vagyok ragadtatva! Remélem még sok nyugati parti sztorira számíthatok!