Látom, utolérted magad az olvasnivalókkal
Igen, a v1-ből igyekszünk egyrész egy válogatást adni a klasszikus részekből, illetve egy ideje ráálltunk a 200-től fölfelé található részekre, amit terveim szerint - bár egy ótvar gyenge részt biztosan kihagyva - egészen a végéig folytatunk.
A Nyugati parti Angyalokat annak idején olyan kedvcsinálónak honosítottuk, de azért már közeleg a v2-es sorozat ideje is, bár leghamarabb is csak a jövő év második felében érünk el oda.
A Mindörökké Angyalok szerintem az egyik legjobb BA minisorozat és történet. Ráadásul az izgalmas történet mellett, ha már az ember vissza akar nyúlni a múltba, és bizonyos dolgokat átírni, illetve a kusza dolgokat megmagyarázni, akkor azt szerintem így kell megtenni. Nem azt mondom, volt még így is pár erőltetett magyarázat, de igazság szerint ebből nem lehetett szerintem többet kihozni, és igen jó munkát végeztek a szerzők.
A speciálok szerintem is jól sikerült. A 2., mivel az április 1-jei füzet volt, ezért inkább a vicces történetekre koncentrálrt, amiből nekem talán a legkedvesebb a bohóckodás. Az 1-ben a komolytól a viccesig volt minden, és szerintem pont a két véglet, a levelek Thornak tragikuma, és a Minden gonosz gyökerének Simpson-karakteres komikuma emelkedett ki belőle.
Esetleg ha találok még rá méltó történeteket, akkor megpróbálok ilyet összehozni, de ez egy borzasztóan nagy ha, hiszen a fővonal a legfontosabb, és azért van pár más terv egyébként is.